Δεν ξέρω αν κάποιοι τον περίμεναν στην γωνία, πιθανώς, πάντως δεν είμαι ένας απ' αυτούς ούτε έχω γράψει ποτέ κάτι κακό γι'αυτόν. Δεν συζητάμε το γεγονός ότι η διοίκηση ξέρει καλύτερα τι πρέπει να κάνει, όπως όμως δεν συζητάω και το γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του για ένα θέμα που είναι υπαρκτό. Αλλιώς να το κλείσουμε το φόρουμ και να απαγορεύσουμε σε όλους να λένε τη γνώμη τους. Ένα παιχνίδι είναι και σε όλο τον κόσμο οι φίλαθλοι κάνουν κριτική, είναι μέρος του παιχνιδιού.D.A.A.T. έγραψε:εκανε λαθος..αλλα επιμενω..ειμαστε αστειοι..τον περιμενατε στη γωνια,.περσυ που ο Μπακα τα ειχε κανει ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ,τον Σαντος εκρινε ο κοσμος που τον ''αδικουσε''
δεν ξερουμε να κραζουμε σωστα..
Ειναι δυνατον να φταιει ο Κονσεισαο για τον Κουτσιανικουλη...
Προσοχη,ειμαστε στα ορια να χασουμε το δικιο μας..
Αυτό που έκανε ο Σέρτζιο ήταν απαράδεκτο και το έκανε μέσα στα μούτρα μας, το έκανε για να το δούμε όλοι και όταν έφαγε το κράξιμο τότε το κατάλαβε και ξαναγύρισε, αυτός μας έβαλε σε αυτό το παιχνίδι.
Όσο για τις ευθύνες του για τα κομμένα πόδια του Κούτσια το συζητάμε αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει και δεν το κάνει, του βάζει τρικλοποδιές με τον τρόπο του.