ΠΑΟΚ - βάζελος 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σορρυ για το οφ τοπικ αλλά μιας κ συζητήθηκε στη σελίδα για τον φασίστα με το τυμπανο κ αφου βλεπω οτι όσοι γράψαμε συμμεριζόμαστε την άποψη ότι δεν συνάδει με την ιστορία κ την φυση του ΠΑΟΚ μας η παρουσια του ίσως να γραφτεί ένα ωραίο κείμενο στην κεντρική κ σιγά σιγά να τι κάνουμε θέμα.
Λοιπόν μου αρέσει ενίοτε να αναφέρομαι σε Αδελφούς, εδώ στο Forum. Σήμερα λοιπόν θα αναφερθώ στους
hashio_John. Διαμάντι. Αγνός και Γνήσιος Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΣ και έτσι πως τον διαβάζω, έχω την εντύπωση ότι είναι και αρκετά παλιός. Έχει την δική μου συμπεριφορά, όταν πικραίνεται είναι εύφλεκτος και αυτό αναφλεγόμενος, αλλά ολόσωστος. Χαιρετισμούς Αδελφέ μου !!!
trouman. Κύριος. Αγνός και Γνήσιος Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΣ επίσης. Στον ατυχή αγώνα με τον ατρόμαχτο με τρόμαξε. Ήταν έτοιμος να εκραγεί, δεν μπορούσε να το χωνέψει με τίποτε. Στο τέλος έγραψε δεν αντέχω άλλο, πάω μια βόλτα θα σκάσω
. Ευτυχώς επέστρεψε γρήγορα. Χαιρετισμούς Αδελφέ μου !!!
hashio_John. Διαμάντι. Αγνός και Γνήσιος Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΣ και έτσι πως τον διαβάζω, έχω την εντύπωση ότι είναι και αρκετά παλιός. Έχει την δική μου συμπεριφορά, όταν πικραίνεται είναι εύφλεκτος και αυτό αναφλεγόμενος, αλλά ολόσωστος. Χαιρετισμούς Αδελφέ μου !!!
trouman. Κύριος. Αγνός και Γνήσιος Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΣ επίσης. Στον ατυχή αγώνα με τον ατρόμαχτο με τρόμαξε. Ήταν έτοιμος να εκραγεί, δεν μπορούσε να το χωνέψει με τίποτε. Στο τέλος έγραψε δεν αντέχω άλλο, πάω μια βόλτα θα σκάσω

Χαίρε Γέρο! Να είσαι πάντα γερός σαν τα ψηλά βουνά!!
dragon έγραψε:Σορρυ για το οφ τοπικ αλλά μιας κ συζητήθηκε στη σελίδα για τον φασίστα με το τυμπανο κ αφου βλεπω οτι όσοι γράψαμε συμμεριζόμαστε την άποψη ότι δεν συνάδει με την ιστορία κ την φυση του ΠΑΟΚ μας η παρουσια του ίσως να γραφτεί ένα ωραίο κείμενο στην κεντρική κ σιγά σιγά να τι κάνουμε θέμα.
Νομίζω κάποιος που έχει σχέση με τα των συνδέσμων είχε πει ότι θα ρυθμιστεί εσωτερικά το θέμα... Δυστυχώς ζει και βασιλεύει. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό.
Εξακολουθεί να μας προσβάλλει η παρουσία του. Είναι ένας λεκές ανεξίτηλος. Τις δικές μου κόκκινες γραμμές τις περνάει προ πολλού.
- constadine
Στα ιταλικά το είδα στο συγκεκριμένο κανάλι(mola.tv)paokkerkir έγραψε:Αν βρεθεί τρόπος πείτε μου. Πάρτε μαθήματα μερικοί καρεκλοκένταυροι στην κοσμοτέ και στη νοβα πως γίνεται μια περιγραφή....astral έγραψε:Πως θα γίνει να τα βλέπουμε στα ιταλικά?
https://twitter.com/mola_italia/status/ ... 2270624769
Έχω αναφέρει πως γίνεται.
- Triantaritis
κάνεις εγγραφή εδώpaokkerkir έγραψε:Αν βρεθεί τρόπος πείτε μου. Πάρτε μαθήματα μερικοί καρεκλοκένταυροι στην κοσμοτέ και στη νοβα πως γίνεται μια περιγραφή....astral έγραψε:Πως θα γίνει να τα βλέπουμε στα ιταλικά?
https://mola.tv/
είναι δωρεάν για την ώρα αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει από ΙΡ Ελλάδος.
Ο τύπος που κάνει την περιγραφή νομίζεις οτι τον γέννησε η μάνα του στην Θύρα 4!!!

- constadine
Αυτό που θέλει πέρα από την εγγραφή είναι vpn με ιταλική ip,έγώ έχω το addons urban vpn στο mozilla.Triantaritis έγραψε:κάνεις εγγραφή εδώpaokkerkir έγραψε:Αν βρεθεί τρόπος πείτε μου. Πάρτε μαθήματα μερικοί καρεκλοκένταυροι στην κοσμοτέ και στη νοβα πως γίνεται μια περιγραφή....astral έγραψε:Πως θα γίνει να τα βλέπουμε στα ιταλικά?
https://mola.tv/
είναι δωρεάν για την ώρα αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει από ΙΡ Ελλάδος.
Ο τύπος που κάνει την περιγραφή νομίζεις οτι τον γέννησε η μάνα του στην Θύρα 4!!!
![]()
Με ελληνική ip δεν μπορείς να μπεις στη σελίδα ,μόνο με ιταλική ip σου εμφανίζει τους ελληνικούς αγώνες(της cosmote).
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ δραστηριότητες και οδηγίες! Mod team
-
Δυστυχως κατι τετοια φασιστοειδη κανουν κουμαντο στη Τουμπα εδω και καποια χρόνια και για να βγουνε απο εκει θελει (πολυ) οργανωμενη προσπαθεια απο αλλου τυπου οπαδους...trouman έγραψε:dragon έγραψε:Σορρυ για το οφ τοπικ αλλά μιας κ συζητήθηκε στη σελίδα για τον φασίστα με το τυμπανο κ αφου βλεπω οτι όσοι γράψαμε συμμεριζόμαστε την άποψη ότι δεν συνάδει με την ιστορία κ την φυση του ΠΑΟΚ μας η παρουσια του ίσως να γραφτεί ένα ωραίο κείμενο στην κεντρική κ σιγά σιγά να τι κάνουμε θέμα.
Νομίζω κάποιος που έχει σχέση με τα των συνδέσμων είχε πει ότι θα ρυθμιστεί εσωτερικά το θέμα... Δυστυχώς ζει και βασιλεύει. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό.
Εξακολουθεί να μας προσβάλλει η παρουσία του. Είναι ένας λεκές ανεξίτηλος. Τις δικές μου κόκκινες γραμμές τις περνάει προ πολλού.
Το τι λαϊκό δικαστήριο έπεσε σε space βάζελων για το χθεσινό, δεν λέγεται. Από τον τεράστιο ΑΛΦΖ για το αν δίνει φράγκα στον Ιβάν, μέχρι το αν ο Ιβάν έχει κόμπλεξ με τις μεταγραφές. Τελικά θα το πιούνε όλο το ποτήρι κι αυτοί.
Δηλαδή αυτό το mola.tv δείχνει όλα τα παιχνίδια ή μόνο κύπελλο ?
Σε εντελώς νομιμη περίπτωση που πάμε κανενα σ/κ Ιταλία

- constadine
Έχει τα δικαιώματα της cosmote σε πρωτάθλημα και κύπελο.astral έγραψε:Δηλαδή αυτό το mola.tv δείχνει όλα τα παιχνίδια ή μόνο κύπελλο ?
Δεν δείχνει όμως όλους τους αγώνες της cosmote στο πρωτάθλημα ,στο κύπελο χτες έδειξε όλους τους αγώνες.
Αν βρεθείς Ιταλία δεν θα χρειαστείς vpn με ιταλική ip,απλά μια εγγραφή στη σελίδα

Οι εικόνες από την παρακάμερα στο τέλος, με τους πανηγυρισμούς, δεν θα αρέσει σε πολλούς.Wonderland έγραψε:Δυστυχως κατι τετοια φασιστοειδη κανουν κουμαντο στη Τουμπα εδω και καποια χρόνια και για να βγουνε απο εκει θελει (πολυ) οργανωμενη προσπαθεια απο αλλου τυπου οπαδους...trouman έγραψε:dragon έγραψε:Σορρυ για το οφ τοπικ αλλά μιας κ συζητήθηκε στη σελίδα για τον φασίστα με το τυμπανο κ αφου βλεπω οτι όσοι γράψαμε συμμεριζόμαστε την άποψη ότι δεν συνάδει με την ιστορία κ την φυση του ΠΑΟΚ μας η παρουσια του ίσως να γραφτεί ένα ωραίο κείμενο στην κεντρική κ σιγά σιγά να τι κάνουμε θέμα.
Τι άρρωστο πλασέ ήταν αυτό ρε Ανρί, εεε λάθος, ρε Τάισον?
Κουλιερακης αποκάλυψη πάλι, Ολιβέιρα τρομερή ποιότητα και πάλι.
Μια από τις πολλές διαφορές μας με τους οπαδούς των κάτω είναι ότι όταν χάνουν, αυθόρμητα τους βγαίνει να βρουν δικαιολογίες σε διαιτησίες, ατμόσφαιρες, φταρνισματα στην κερκίδα, λέιζερ, έργα γύρω από την Τούμπα που έκαναν θόρυβο, ανάδρομο Ερμή και μετά στο τέλος θα κράξουν και λίγο την ομάδα τους . Στους περισσότερους από μας βγαίνει πρώτα να ψαξουμε την ευθύνη της ομάδας για ένα κακο αποτέλεσμα, και μετά όλα τα άλλα. Για εμάς είμαστε σωστοί και υπεράνω, για τους αποκατω είμαστε κορόιδα.

Κουλιερακης αποκάλυψη πάλι, Ολιβέιρα τρομερή ποιότητα και πάλι.
Μια από τις πολλές διαφορές μας με τους οπαδούς των κάτω είναι ότι όταν χάνουν, αυθόρμητα τους βγαίνει να βρουν δικαιολογίες σε διαιτησίες, ατμόσφαιρες, φταρνισματα στην κερκίδα, λέιζερ, έργα γύρω από την Τούμπα που έκαναν θόρυβο, ανάδρομο Ερμή και μετά στο τέλος θα κράξουν και λίγο την ομάδα τους . Στους περισσότερους από μας βγαίνει πρώτα να ψαξουμε την ευθύνη της ομάδας για ένα κακο αποτέλεσμα, και μετά όλα τα άλλα. Για εμάς είμαστε σωστοί και υπεράνω, για τους αποκατω είμαστε κορόιδα.
- paokkerkir
Και εσύ Αδελφέ μου, ότι επιθυμείς.trouman έγραψε:Χαίρε Γέρο! Να είσαι πάντα γερός σαν τα ψηλά βουνά!!