ΠΑΟΚ - βάζελος 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
1
1%
Sastre
1
1%
Ingason
1
1%
Κουλιεράκης
3
2%
R. Soares
1
1%
Dantas
2
1%
Augusto
36
24%
Κωνσταντέλιας
56
37%
Narey
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
A. Zivkovic
4
3%
Brandon
16
11%
Schwab
3
2%
Oliveira
5
3%
Taison
15
10%
Biseswar
8
5%
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 152

Άβαταρ μέλους
dragon

Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από dragon »

Σορρυ για το οφ τοπικ αλλά μιας κ συζητήθηκε στη σελίδα για τον φασίστα με το τυμπανο κ αφου βλεπω οτι όσοι γράψαμε συμμεριζόμαστε την άποψη ότι δεν συνάδει με την ιστορία κ την φυση του ΠΑΟΚ μας η παρουσια του ίσως να γραφτεί ένα ωραίο κείμενο στην κεντρική κ σιγά σιγά να τι κάνουμε θέμα.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Λοιπόν μου αρέσει ενίοτε να αναφέρομαι σε Αδελφούς, εδώ στο Forum. Σήμερα λοιπόν θα αναφερθώ στους

hashio_John. Διαμάντι. Αγνός και Γνήσιος Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΣ και έτσι πως τον διαβάζω, έχω την εντύπωση ότι είναι και αρκετά παλιός. Έχει την δική μου συμπεριφορά, όταν πικραίνεται είναι εύφλεκτος και αυτό αναφλεγόμενος, αλλά ολόσωστος. Χαιρετισμούς Αδελφέ μου !!!

trouman. Κύριος. Αγνός και Γνήσιος Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΣ επίσης. Στον ατυχή αγώνα με τον ατρόμαχτο με τρόμαξε. Ήταν έτοιμος να εκραγεί, δεν μπορούσε να το χωνέψει με τίποτε. Στο τέλος έγραψε δεν αντέχω άλλο, πάω μια βόλτα θα σκάσω :D. Ευτυχώς επέστρεψε γρήγορα. Χαιρετισμούς Αδελφέ μου !!!
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Χαίρε Γέρο! Να είσαι πάντα γερός σαν τα ψηλά βουνά!!
trouman

Δημοσίευση από trouman »

dragon έγραψε:Σορρυ για το οφ τοπικ αλλά μιας κ συζητήθηκε στη σελίδα για τον φασίστα με το τυμπανο κ αφου βλεπω οτι όσοι γράψαμε συμμεριζόμαστε την άποψη ότι δεν συνάδει με την ιστορία κ την φυση του ΠΑΟΚ μας η παρουσια του ίσως να γραφτεί ένα ωραίο κείμενο στην κεντρική κ σιγά σιγά να τι κάνουμε θέμα.

Νομίζω κάποιος που έχει σχέση με τα των συνδέσμων είχε πει ότι θα ρυθμιστεί εσωτερικά το θέμα... Δυστυχώς ζει και βασιλεύει. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό.

Εξακολουθεί να μας προσβάλλει η παρουσία του. Είναι ένας λεκές ανεξίτηλος. Τις δικές μου κόκκινες γραμμές τις περνάει προ πολλού.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

paokkerkir έγραψε:
astral έγραψε:Πως θα γίνει να τα βλέπουμε στα ιταλικά?

https://twitter.com/mola_italia/status/ ... 2270624769
Αν βρεθεί τρόπος πείτε μου. Πάρτε μαθήματα μερικοί καρεκλοκένταυροι στην κοσμοτέ και στη νοβα πως γίνεται μια περιγραφή....
Στα ιταλικά το είδα στο συγκεκριμένο κανάλι(mola.tv)
Έχω αναφέρει πως γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Triantaritis

Δημοσίευση από Triantaritis »

paokkerkir έγραψε:

Αν βρεθεί τρόπος πείτε μου. Πάρτε μαθήματα μερικοί καρεκλοκένταυροι στην κοσμοτέ και στη νοβα πως γίνεται μια περιγραφή....
κάνεις εγγραφή εδώ

https://mola.tv/

είναι δωρεάν για την ώρα αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει από ΙΡ Ελλάδος.
Ο τύπος που κάνει την περιγραφή νομίζεις οτι τον γέννησε η μάνα του στην Θύρα 4!!!
:pano: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
constadine

Triantaritis έγραψε:
paokkerkir έγραψε:

κάνεις εγγραφή εδώ

https://mola.tv/

είναι δωρεάν για την ώρα αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει από ΙΡ Ελλάδος.
Ο τύπος που κάνει την περιγραφή νομίζεις οτι τον γέννησε η μάνα του στην Θύρα 4!!!
:pano: :opaokara:
Αυτό που θέλει πέρα από την εγγραφή είναι vpn με ιταλική ip,έγώ έχω το addons urban vpn στο mozilla.
Με ελληνική ip δεν μπορείς να μπεις στη σελίδα ,μόνο με ιταλική ip σου εμφανίζει τους ελληνικούς αγώνες(της cosmote).

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ δραστηριότητες και οδηγίες! Mod team
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

trouman έγραψε:
dragon έγραψε:Σορρυ για το οφ τοπικ αλλά μιας κ συζητήθηκε στη σελίδα για τον φασίστα με το τυμπανο κ αφου βλεπω οτι όσοι γράψαμε συμμεριζόμαστε την άποψη ότι δεν συνάδει με την ιστορία κ την φυση του ΠΑΟΚ μας η παρουσια του ίσως να γραφτεί ένα ωραίο κείμενο στην κεντρική κ σιγά σιγά να τι κάνουμε θέμα.

Νομίζω κάποιος που έχει σχέση με τα των συνδέσμων είχε πει ότι θα ρυθμιστεί εσωτερικά το θέμα... Δυστυχώς ζει και βασιλεύει. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό.

Εξακολουθεί να μας προσβάλλει η παρουσία του. Είναι ένας λεκές ανεξίτηλος. Τις δικές μου κόκκινες γραμμές τις περνάει προ πολλού.
Δυστυχως κατι τετοια φασιστοειδη κανουν κουμαντο στη Τουμπα εδω και καποια χρόνια και για να βγουνε απο εκει θελει (πολυ) οργανωμενη προσπαθεια απο αλλου τυπου οπαδους...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Το τι λαϊκό δικαστήριο έπεσε σε space βάζελων για το χθεσινό, δεν λέγεται. Από τον τεράστιο ΑΛΦΖ για το αν δίνει φράγκα στον Ιβάν, μέχρι το αν ο Ιβάν έχει κόμπλεξ με τις μεταγραφές. Τελικά θα το πιούνε όλο το ποτήρι κι αυτοί.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δηλαδή αυτό το mola.tv δείχνει όλα τα παιχνίδια ή μόνο κύπελλο ?
Σε εντελώς νομιμη περίπτωση που πάμε κανενα σ/κ Ιταλία :roll:
Άβαταρ μέλους
constadine

astral έγραψε:Δηλαδή αυτό το mola.tv δείχνει όλα τα παιχνίδια ή μόνο κύπελλο ?
Σε εντελώς νομιμη περίπτωση που πάμε κανενα σ/κ Ιταλία :roll:
Έχει τα δικαιώματα της cosmote σε πρωτάθλημα και κύπελο.
Δεν δείχνει όμως όλους τους αγώνες της cosmote στο πρωτάθλημα ,στο κύπελο χτες έδειξε όλους τους αγώνες.
Αν βρεθείς Ιταλία δεν θα χρειαστείς vpn με ιταλική ip,απλά μια εγγραφή στη σελίδα ;)
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Wonderland έγραψε:
trouman έγραψε:

Δυστυχως κατι τετοια φασιστοειδη κανουν κουμαντο στη Τουμπα εδω και καποια χρόνια και για να βγουνε απο εκει θελει (πολυ) οργανωμενη προσπαθεια απο αλλου τυπου οπαδους...
Οι εικόνες από την παρακάμερα στο τέλος, με τους πανηγυρισμούς, δεν θα αρέσει σε πολλούς.
billagorn

Δημοσίευση από billagorn »

Τι άρρωστο πλασέ ήταν αυτό ρε Ανρί, εεε λάθος, ρε Τάισον? :opaokara:
Κουλιερακης αποκάλυψη πάλι, Ολιβέιρα τρομερή ποιότητα και πάλι.
Μια από τις πολλές διαφορές μας με τους οπαδούς των κάτω είναι ότι όταν χάνουν, αυθόρμητα τους βγαίνει να βρουν δικαιολογίες σε διαιτησίες, ατμόσφαιρες, φταρνισματα στην κερκίδα, λέιζερ, έργα γύρω από την Τούμπα που έκαναν θόρυβο, ανάδρομο Ερμή και μετά στο τέλος θα κράξουν και λίγο την ομάδα τους . Στους περισσότερους από μας βγαίνει πρώτα να ψαξουμε την ευθύνη της ομάδας για ένα κακο αποτέλεσμα, και μετά όλα τα άλλα. Για εμάς είμαστε σωστοί και υπεράνω, για τους αποκατω είμαστε κορόιδα.
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Ευχαριστώ παιδιά.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

trouman έγραψε:Χαίρε Γέρο! Να είσαι πάντα γερός σαν τα ψηλά βουνά!!
Και εσύ Αδελφέ μου, ότι επιθυμείς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”