paok_athens_g4 έγραψε:ναι, ο pablo garcia![]()
![]()
![]()
μια που παιζει και κεντρο θα οργανωνει και ολο το γηπεδο

paok_athens_g4 έγραψε:ναι, ο pablo garcia![]()
![]()
![]()
http://www.contra.gr/Soccer/Italy/SerieA/247425.htmlaraya4 έγραψε:Να το ξαναπω; Εχω κουραστει να επαναλαμβανομαι. Οτι και να λεμε, οτι και να προτεινουμε, δεν προκειται να γινει τιποτα. Στο 2009 ειμαστε, ολες οι ομαδες πλεον ειναι μοδα και τερμα οι ιδεολογιες κτλ, τα ακουω βερεσε. Επι Μαναβη δεν πατουσε γυναικα ρε, ποσο μαλλον να κανει και κερκιδα. Οι παλαιοι εχουν διασπαστει σε ολο το γηπεδο και οι καινουριοι δεν εχουν την ιδεολογια. Αυτο που μας απομενει (γιατι δεν εχει χαιρι πλεον, τιποτα δεν γινεται) ειναι αυτο που κανουν οι Ουλτρας της Ατλ. Μαδριτης. Και αυτο που λεω εδω και μηνες για συντονισμο. Μια ειδικη καρτα (ας κλεισει η 4α μονο για παρτη μας) την οποια θα αποκτουν οι "καμμενοι", οπως κι εγω μεσα. Να ξερουν πως οποιος μπει εκει μεσα, θα εχει 90 λεπτα στηριξη, 90 λεπτα φωνη. Φυσικα θελει εναν αρχηγο με προσωπικοτητα και αποδεκτο απο ολους Τερμα οι γκομενες και οι τσαμπα μαγκες. Αλλιως σουτια. Εχει τοσο γηπεδο. Φυσικα αν ο πυρηνας ειναι εκει, μπορει ολο το γηπεδο να ακολουθησει. Αυτα...οποιος νομιζει πως δεν αρκει, ας πει με επιχειρηματα κατι που θα φερει αποτελεσμα. Διοτι οι οι Ουλτρας της Ατλετικο στο καταστατικο τους, για να τους ακολουθησει κανεις, πρεπει να υπογραψουν ακομα πιο σκληρες δοκιμασιες. Μια απο αυτες, ειναι η καταναλωση αλκοοοολ, χεχεχε. Ακουσον ακουσον ! Μετα αν μπεις εκει μεσα, μην τραγουδας αν θελεις. Απο οτι θυμαμαι, πρεπει να υπογραφουν πως θα εχουν 90 λεπτα φωνη και στηριξη...και κατι αλλες τετοιες λακαμιες, μικροπραγματα. Γι αυτο λεγονται κατηφορικα γηπεδα εν ετη 2009. Ουτε για πυρσους, ουτε για φωτογραφιες, ουτε για μοστρα, ουτε για να αναπολουν το παρελθον και να χαιρονται. Τωρα τι κανουμε....
ΥΓ. Εμεις ειμαστε κατα του αλκοολ, οποτε δεν υιοθετουμε προτασεις που το αβανταρουν, τς,τς,τς.....
Ανοίγεις τεράστια κουβέντα.Pepermint έγραψε: Τώρα θα ήθελα να καταθέσω την αποψάρα μου περί....κερκίδας
Που όταν αλλάξει αυτή....θα έλουν σίγουρα καλύτερες μέρες και νύχτες
(...)
Οταν γίνει αυτό...η 4....θα είναι η χιουμοριστική, η σοφή, η ελιτίστικη και εκλεπτισμένη θύρα που ήταν κάποτε
Αν όχι...θα είναι απλά λαϊκή δημοκρατία του όχλου, της μάζας και των προβάτων....ενάντια στον ΠΑΟΚ