22. Ricardo Matias Verón

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Ricardo Matias Veron

Δημοσίευση από Photis »

Ο ΠΑΟΚ σήμερα είναι 1 σκαλί καλύτερος από πέρυσι όχι τόσο λόγω προσθήκης μεγάλως παικτών αλλά λόγω προσθήκης πολλών καλών παικτών.Στο κέντρο ειδικά ο ΠΑΟΚ κατ'εμένα έχει το καλύτερο κέντρο στην ελλάδα μαζί με βάζελο.Θέλεις δηλαδή να σου πω τι ήρθε στην ομάδα φέτος στο κέντρο,γιατί εκεί είναι το θέμα μας.Θα σου πω:
Ήρθαν οι Βιτόλο,Αμπουμπακάρι,Φωτάκης.Μαζί με τους Γκαρσία,Μπαλάφα,Βερόν,Σορλέν,Ίβιτς συμπλήρωσαν μια 8άδα ποδοσφαιριστών που παίζουν στις θέσεις 6 και 8(για τους παλιούς ποδοσφαιρόφιλους) και 10.
Λοιπόν το σύστημα του ΠΑΟΚ είναι 4-2-1-3 πέρυσι και φέτος και ο Σάντος προσπαθεί να το κάνει ρόμβο,δηλαδή 4-1-2-1-2.Στο περσινό σύστημα ο βερόν έπαιζε ένα από τα 2 αμυντικά χάφ.Σε ένα μάλλον πολύ βαρή σύστημα.Στη φετινή προετοιμασία ο Σάντος δοκίμασε το 4-4-2 αλλά δεν του βγήκε λόγω μη κατάλληλων παικτών είχε πει αν διάβασες.Ο λόγος βασικά ήταν η απουσία ενός γρήγορου κόφτη(δηλαδή του Βιτόλο).Έτσι δοκίμασε μια παραλλαγή του 4-3-3 το 4-1-2-3 με Γκαρσία μοναδικό κόφτη και μπροστά του Φωτάκη ή Αμπου.
Ο Βερόν δεν έπαιξε πολύ στην προετοιμασία για 2 λόγους.Πρώτον δεν προσπαθούσε όσο έπρεπε και 2ο σκοπός του Σάντος είναι να παίζει γρήγορα ο ΠΑΟΚ και να αμύνεται καλά.Ο Βερόν αυτά δεν τα έχει ως δυνατά του σημεία.Αντίθετα τα άλλα χαφ που έχουμε τα έχουν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.Είπα και πριν πως ο Βερόν μπορεί να ξέρει 10000000kg μπάλα αλλά φτάνει αυτό???Δε νομίζω!
Τώρα για τα περσινά που λες πως ήταν βασικότατο στέλεχος νομίζω πως ήταν και η αιτία που ήρθαμε 4οι αντί 2οι στο τέλος.Κι αυτό γιατί ο κακός βερόν επηρέαζε όλο τον ΠΑΟΚ αφού δεν υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις.Τώρα που υπάρχουν και περισσεύουν δεν αποτελεί κύριο μοχλό στην ομάδα.
Τώρα για τις ασυναρτησίες που λες για πρωτάθλημα ποτέ δεν τις ανάφερα,απλά είπα σε άλλο τόπικ πως αν θέλουμε τίτλους πρέπει να παίρνουμε τους καλύτερους.Το πρωτάθλημα ακόμη είναι δύσκολο να το πάρουμε,αν και ποτέ δεν ξέρεις.Έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρσι.
Πάντως πρέπει να καταλάβεις ένα πράγμα.Ο προπονητής βρίσκεται σε μια ομάδα γιατί είναι ικανός να παίξει ένα σύστημα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των παικτών που διαθέτει αλλά και να μπορεί αν διακρίνει τα χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη.Πέρσι ο Βερόν ήταν χρήσιμος λόγω ανυπαρξίας άλλων λύσεων.Φέτον ο προπονητής αποφάσισε να παίξει πιο γρήγορα και ο Βερόν πρέπει να θυσιαστεί.Θα γίνουν αρκετές αλλαγές στη συνέχεια στην 11αδα.Εδώ θα είμαστε..ο δρόμος φέτος άλλαξε...Έχουμε περισσότερα παιχνίδια,περισσότερους τραυματισμούς όλοι είναι χρήσιμοι.Απλά λιγότερο απ'όλους χρήσιμος είναι ο Βερόν και μάλλον φαίνεται να το λέει ο προπονητής αυτό και όχι εγώ.Γι'αυτό κάνε σε αυτόν επίθεση όχι σε μένα...
Τώρα είτε βγούμε 2οι είτε όχι είτε πάρουμε πρωτάθλημα είτε όχι ώσπου βλέπω εξέλιξη στην ομάδα θα είμαι ήσυχος.

:?
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

φωτη υπερβαλεις λιγο.οχι κ μετριοσ αμυντικα ο βερον.περσυ χωρις τα πλει οφφ ηταν πρωτος στα κλεψιματα στην ομαδα κ περασε κ τον βιτολο..
οσο για την ταχυτητα θεωρω πως ειναι απο τουσ λιγους που μπορουν να παιξουν με την μπαλα τοσο γρηγορα οταν θελει..σ'αυτο υστερουν ο σεργιος κ ο ιβιτς οχι ομως ο βερον!
εχοντας βερον στο παγκο νιωθω οτι η ομαδα εχει ανεβει επιπεδο..
σε ολες τις ελληνικες ομαδες πλην γκευ κ βαζελου θα επαιζε βασικος...
αν τον ειχε το αεκακι δεν θα εβγαινε ουτε για κατουρημα...
αν το διπλανο του 6αρι ειναι καποιος πολυ γρηγορος οπως ο βικτωρας δεν θα μας πολυαπασχολουσε το οτι ειναι αργος..
το μεγαλυτερο του μειονεκτημα ειναι οτι δεν σκοραρει καθολου κ οτι δεν απειλει καθολου..ο παιχτης που θα παιζει εκει πρεπει να πετυχαινει οπωσδηποτε 3 με 4 γκολ σε ενα πρωταθλημα..
ακομα δεν πρεπει να παραβλεψουμε τις αρκετες ασιστ που εχει κ θα μας χρειαστουν σε παιχνιδια με κλειστες αμυνες
:? :?
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλά ρε παιδιά.Μαζί μου δεν συμφωνείτε,κατανοητό.Ο προπονητής γιατί δεν τον υπολογίζει τότε αφού είναι τόσο καλός ποδοσφαιριστής??ε?
Συγγνώμη αλλά αυτά τα κλεψίματα του γαλάνη δεν τα λαμβάνω καθόλου υπόψη.Εγώ βλέπω στο γήπεδο τι γίνεται.Άμμα ήταν καλός θα βρίσκαμε και ομάδα να τον πουλήσουμε.Αλλά κανείς δεν τον ήθελε...

Άβαταρ μέλους
paokratia

Δημοσίευση από paokratia »

η γνώμη μου είναι ότι επειδή ο Σάντος θέλει να δωσει ταχυτητα στην ομάδα αφήνει εξω τον Βερόν. Γι'αυτό αλώστε πήρε φωτάκη αμπου κ βιτόλο. κ αυτο θα φανει ακομα κ αν δεν παιζουν οι κουτσια κ βιειρινια αλλα οι σορλεν κ σερτζιο. απο του χρονου που κατα τι γνωμη μου στο κεντρο θα ειναι βιτολο σορλεν φωτακης.... θα δωθει η δυνατότητα σε βιειρινια κ κουτσια να διξουν τι μπορουν να κανουν. μεχρι τοτε............ υπομονη........
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Έπιασαν πάντως τα βουντού του Βερόν και τελικά είναι μέσα στην αποστολή.

Άντε:
"Και μια καρφίτσα, μαύρη, οοοοοο"
"Δεν θα γυρίσουμε πότε, από την Όλλανδία..."

Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

paokratia έγραψε:η γνώμη μου είναι ότι επειδή ο Σάντος θέλει να δωσει ταχυτητα στην ομάδα αφήνει εξω τον Βερόν. Γι'αυτό αλώστε πήρε φωτάκη αμπου κ βιτόλο. κ αυτο θα φανει ακομα κ αν δεν παιζουν οι κουτσια κ βιειρινια αλλα οι σορλεν κ σερτζιο. απο του χρονου που κατα τι γνωμη μου στο κεντρο θα ειναι βιτολο σορλεν φωτακης.... θα δωθει η δυνατότητα σε βιειρινια κ κουτσια να διξουν τι μπορουν να κανουν. μεχρι τοτε............ υπομονη........
Εγώ τι λέω δηλαδή??? :shock:
Δε λέω τα ίδια???
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Photis έγραψε:Ο ΠΑΟΚ σήμερα είναι 1 σκαλί καλύτερος από πέρυσι όχι τόσο λόγω προσθήκης μεγάλως παικτών αλλά λόγω προσθήκης πολλών καλών παικτών.Στο κέντρο ειδικά ο ΠΑΟΚ κατ'εμένα έχει το καλύτερο κέντρο στην ελλάδα μαζί με βάζελο.Θέλεις δηλαδή να σου πω τι ήρθε στην ομάδα φέτος στο κέντρο,γιατί εκεί είναι το θέμα μας.Θα σου πω:
Ήρθαν οι Βιτόλο,Αμπουμπακάρι,Φωτάκης.Μαζί με τους Γκαρσία,Μπαλάφα,Βερόν,Σορλέν,Ίβιτς συμπλήρωσαν μια 8άδα ποδοσφαιριστών που παίζουν στις θέσεις 6 και 8(για τους παλιούς ποδοσφαιρόφιλους) και 10.
Λοιπόν το σύστημα του ΠΑΟΚ είναι 4-2-1-3 πέρυσι και φέτος και ο Σάντος προσπαθεί να το κάνει ρόμβο,δηλαδή 4-1-2-1-2.Στο περσινό σύστημα ο βερόν έπαιζε ένα από τα 2 αμυντικά χάφ.Σε ένα μάλλον πολύ βαρή σύστημα.Στη φετινή προετοιμασία ο Σάντος δοκίμασε το 4-4-2 αλλά δεν του βγήκε λόγω μη κατάλληλων παικτών είχε πει αν διάβασες.Ο λόγος βασικά ήταν η απουσία ενός γρήγορου κόφτη(δηλαδή του Βιτόλο).Έτσι δοκίμασε μια παραλλαγή του 4-3-3 το 4-1-2-3 με Γκαρσία μοναδικό κόφτη και μπροστά του Φωτάκη ή Αμπου.
Ο Βερόν δεν έπαιξε πολύ στην προετοιμασία για 2 λόγους.Πρώτον δεν προσπαθούσε όσο έπρεπε και 2ο σκοπός του Σάντος είναι να παίζει γρήγορα ο ΠΑΟΚ και να αμύνεται καλά.Ο Βερόν αυτά δεν τα έχει ως δυνατά του σημεία.Αντίθετα τα άλλα χαφ που έχουμε τα έχουν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.Είπα και πριν πως ο Βερόν μπορεί να ξέρει 10000000kg μπάλα αλλά φτάνει αυτό???Δε νομίζω!
Τώρα για τα περσινά που λες πως ήταν βασικότατο στέλεχος νομίζω πως ήταν και η αιτία που ήρθαμε 4οι αντί 2οι στο τέλος.Κι αυτό γιατί ο κακός βερόν επηρέαζε όλο τον ΠΑΟΚ αφού δεν υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις.Τώρα που υπάρχουν και περισσεύουν δεν αποτελεί κύριο μοχλό στην ομάδα.
Τώρα για τις ασυναρτησίες που λες για πρωτάθλημα ποτέ δεν τις ανάφερα,απλά είπα σε άλλο τόπικ πως αν θέλουμε τίτλους πρέπει να παίρνουμε τους καλύτερους.Το πρωτάθλημα ακόμη είναι δύσκολο να το πάρουμε,αν και ποτέ δεν ξέρεις.Έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρσι.
Πάντως πρέπει να καταλάβεις ένα πράγμα.Ο προπονητής βρίσκεται σε μια ομάδα γιατί είναι ικανός να παίξει ένα σύστημα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των παικτών που διαθέτει αλλά και να μπορεί αν διακρίνει τα χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη.Πέρσι ο Βερόν ήταν χρήσιμος λόγω ανυπαρξίας άλλων λύσεων.Φέτον ο προπονητής αποφάσισε να παίξει πιο γρήγορα και ο Βερόν πρέπει να θυσιαστεί.Θα γίνουν αρκετές αλλαγές στη συνέχεια στην 11αδα.Εδώ θα είμαστε..ο δρόμος φέτος άλλαξε...Έχουμε περισσότερα παιχνίδια,περισσότερους τραυματισμούς όλοι είναι χρήσιμοι.Απλά λιγότερο απ'όλους χρήσιμος είναι ο Βερόν και μάλλον φαίνεται να το λέει ο προπονητής αυτό και όχι εγώ.Γι'αυτό κάνε σε αυτόν επίθεση όχι σε μένα...
Τώρα είτε βγούμε 2οι είτε όχι είτε πάρουμε πρωτάθλημα είτε όχι ώσπου βλέπω εξέλιξη στην ομάδα θα είμαι ήσυχος.

Λέω εγώ τώρα.... (όπως έγραψες και εσύ πως ο Βερόν σου κόστησε τις 2 θέσεις στα πλέυ όφς)
....δίχως Βερόν, ούτε καν θα περνούσες στα πλέυ όφς. Ξέρω πως δεν είναι και τόσο αντικειμενικό... όμως όσο και τα δικά σου στοιχεία .....τουλάχιστον!

Λέω εγώ τώρα....
ο Βερόν πέρσυ τον Βιτόλο τον ξ ε γ ύ μ ν ω σ ε παιχτικά / αγωνηστικά και στην Τούμπα και στο χαριλάου.

Λέω εγώ τώρα....
ο Βερόν ήταν πρόπερσυ αλλά και πέρσυ το πολυτημότερο χαφ που είχες. Είμαι σίγουρος πως τις στατηστικές τις γνωρίζεις και δεν τίθετε θέμα αντιπαράθεσης.

Νομίζω επίσης πως είναι λίγο νωρίς, για να μπορείς να μας πλασάρεις όσους καταμέτρησες παραπάνω... ως καλύτερα χαφ από τον Βερόν.
Ο Βερόν είναι πολύ ποιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής από Μπαλάφα, Αμπουμπαμπακούρι (εδώ συγκεκριμένα παίζει πολύ χιούμορ) ακόμα και από τον Ίβιτς. Ίσως να μην είναι τόσο αναγκαίος για την τωρινή εντεκάδα όσο πχ. ο Γκαρσία ή ο Βιτόλο (κάτι που θα δούμε και θα κρίνουμε στην συνέχεια),όμως... το ότι δεν κάνει για 22άδα είναι γελείο. Όσοι δεν κατέουνε ας τον φάνε τον παππά, εγώ ου!

Όσο για τα συστήματα, τους ρόμβους (εδώ κάθε φορά γελάω) και τις άλλες κλάιν μάιν ιστορίες τα ακούω και τα διαβάζω φλου...! Βερεσέ...
Αυτά θα τα δούμε και θα τα κρίνουμε στην πορεία..... Με θεωρίες εγώ μπορώ να πάρω το τσάμπιονς.
Για να παίξει ο ΠΑΟΚ ρόμβο, θέλει προπονητή με @ρχίδια! Ρόμβος δεν είναι να κατεβάζεις την ομάδα με Σορλέν, Βιτόλο, Φωτάκη και Κονσεϊσάο. Αν το θεωρείς αυτό ρόμβο... τι να σου πω. Kαι δεν σου το δίνω τυχαίο παράδειγμα... είμαι σίγουρος πως αν το ρόστερ είναι κομπλέ, αυτά θα είναι τα χαφ που θα κατεβάζει ο κύριος Σάντος, με τον Φιλομένο κρεμασμένο και τον Μούσλι μόνο του κορυφή.
Αν νομίζεις πως με αυτό το κέντρο θα γίνει ο ΠΑΟΚ πιο γρήγορος... σηκώνω ψηλά τα χέρια. Με 3 αμυντικά χαφ + τον Κονσεϊσάο θα γίνει ο ΠΑΟΚ πιο γρήγορος;
Καλά κρασιά μαν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpool την Πέμ 20 Αύγ 2009, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Οκ..ακούστηκες.Κρίνεις και κρίνεσαι όπως όλοι....Εγώ ΠΑΟΚ είμαι όχι Βερόν ούτε Σάντος...

Άβαταρ μέλους
paokpool

Δεν τήθετε θέμα... ούτε εγώ είμαι Βερόν ή Σάντος. Και πριν από αυτούς και μετά από αυτούς ΠΑΟΚ θα είμαστε.
Απλά κάποια πράγματα τα συζητάμε και όπως πολύ σωστά γραφεις... δεν χάνοντε. Κρινόμαστε όλοι και ας μην μας πέφτει λόγος πάνω σε αυτά τα θέματα γιατί πολύ απλά δεν είναι δική μας δουλειά.

:twisted:
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Δηλαδεί ρε paokpool επειδή εσύ βαριέσαι να αλλάξεις avatar πρέπει ο Βερόν να παίζει στον ΠΑΟΚ για πάντα; :) :) :)
Άβαταρ μέλους
paokpool

:)

Όντως βαριέμαι μαν....

Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

εχω γραψει 100 φορες οτι για μενα δεν κανει για τον ΠΑΟΚ που θελω να βλεπω...ΑΛΛΑ για τον ΠΑΟΚ που βλεπω τον πρωτο αυτο μηνα ειναι αδυνατον ο Βερον να ειναι εκτος ομαδας..Ακομα και χθες ενα 10λεπτο στο τελος ισως εδινε κατι παραπανω..Ο διαχειρισμος του παικτη απο διοικηση και προπονητη ειναι για μενα μια απο τις φετινες ανοησιες της ομαδας
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Για μένα το θέμα Βερόν ξεκινά από την προετοιμασία. Αν εκεί ήταν αδιάφορος, ή απείθαρχος, ή δεν ξέρω τι άλλο, καλά κάνουν και του τραβάνε το αυτί. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα σημαίνει ότι ο Χ παίχτης δεν μπορεί να εκμεταλλεύεται την ομάδα, αλλά η ομάδα αυτόν.
Αν το δίκιο το έχει ο Βερόν, του αναγνωρίζω την αδικία που υφίσταται.
Άβαταρ μέλους
paokpool

D.A.A.T. έγραψε:εχω γραψει 100 φορες οτι για μενα δεν κανει για τον ΠΑΟΚ που θελω να βλεπω...ΑΛΛΑ για τον ΠΑΟΚ που βλεπω τον πρωτο αυτο μηνα ειναι αδυνατον ο Βερον να ειναι εκτος ομαδας..Ακομα και χθες ενα 10λεπτο στο τελος ισως εδινε κατι παραπανω..Ο διαχειρισμος του παικτη απο διοικηση και προπονητη ειναι για μενα μια απο τις φετινες ανοησιες της ομαδας
Αυτό ακριβώς!
Τίποτα άλλο.... όμως απλά μερικοί δ ε ν καταλαβαίνουν.... Ζούνε με το αν και με το θα... ενώ η Τούμπα έγινε χώρος φιλοξενίας και πλάκας για τα καφενεία της Ευρώπης.

ABOLEYTOI έγραψε:Για μένα το θέμα Βερόν ξεκινά από την προετοιμασία. Αν εκεί ήταν αδιάφορος, ή απείθαρχος, ή δεν ξέρω τι άλλο, καλά κάνουν και του τραβάνε το αυτί. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα σημαίνει ότι ο Χ παίχτης δεν μπορεί να εκμεταλλεύεται την ομάδα, αλλά η ομάδα αυτόν.
Αν το δίκιο το έχει ο Βερόν, του αναγνωρίζω την αδικία που υφίσταται.
Αυτό το: O ΠΑΟΚ πάνω από όλα....
γιατί να ισχύει για μένα και γενικά για όλον τον ΠΑΟΚτσήδικο λαό;
Γιατί να ισχύει για τον Μπακαγιόκο (που εδώ που τα λέμε μας ξελάσπωσε και 5-6 φορές πέρσι), γιατί να ισχύει για τον Βερόν.... που σαφέστατα ήταν από τους πολυτημώτερους πέρσι και ο πολυτημώτερος πρόπερσι....
....και να μην ισχύει για τον Σέρτζιο;

Με βάση τα παραπάνω που γράφεις....
εγώ λοιπόν περιμένω τον Σέρτζιο εκτός εντεκάδας... για να μην πω εκτός αποστολής.
Όμως έλα που είναι το πουλέν από σημαντικές φάτσες...

Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

A ρε πουλεν... :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”