khaledfreepaok έγραψε:Slade έγραψε:Μεσα σε δεκα σειρες εβγαλες αχρηστο το Σαντος, μας ειπες οτι η ομαδα που κατεβαζει ειναι για να τραβαμε τα βυζια μας , κακοπροπονει τους παιχτες , το προπονητικο και ιατρικο επιτελειο ειναι για τα μπαζα , μελλον δεν εχουμε και εμμεσως πλην σαφως εβγαλες μαλακες τον Ζαγορακη και τον Βρυζα που ανανεωσαν το συμβολαιο του.khaledfreepaok έγραψε:τι περιμενεις ρε φιλε τελευταια στιγμη?τα λεμε εδω και ενα χρονο τα ιδια και τα ιδια.τωρα περιμενες να αλλαξει ο σαντος?
και ασε τη συνθεση.το ξερουμε οτι ειναι για να τραβαμε τα βυζια μας.
για τους τραυματισμους τι να πουμε?αν δεν φταει ο προπονητης και το τιμ ποιος φτιαει?η διοικηση και οι οπαδοι?η ο θεος ειναι χερενφεν?μαλακισμενοι τραυματισμοι ειναι ολοι απο κακοπροπονησεις.δεν ειναι οτι φαγανε κανα γερο τακλιν πχ.τοτε θα το δικιολογουσαμε.
γενικοτερα ας απολαυσουμε χωρις αγχος το ματσακι μας γιατι μελλον δεν εχουμε.
περιμενω βρισιδια κραξιματα αφορισμους παραλληρηματα υπεραισιοδοξιας και τα σχετικα.γιατι ως γνψστον η ομαδα απο εμας περιμενει να την ανεβασουμε με θετικα κυματα ενεργειας
κατω ο ρεαλισμος ζητω τα συννεφακια!!!!!
Μπαινω στο site για να διαβασω τα νεα της ομαδας και τις αποψεις των συνοπαδων μου για τον αγωνα με την Χερενφειν και αντ' αυτου διαβαζω τρισμεγιστες ανοησιες...
οχι φιλε.λαθος καταλαβες.εγω το μονο που εκανα ειναι οτι εβρισα τη μανα και τη γυναικα του σαντος αρχικα και στη συνεχεια τις οικογενειες και τις θρησκειες του ζαγορακη και του βρυζα.το γραφω ξεκαθαρα νομιζω.απορω πως ακομα και εσυ με τα αστεια λογικα σου αλματα δεν καταφερες να απορκρυπτογραφισεις αυτες τις βρισιες απο τα λογια μου?προσπαθησε να διαβασεις το κειμενο μου αναποδα σειρα παρα σειρα και θα βρεις και ποια ειναι η επομενη μας μεταγραφη.ΝΑΙ παιδια!!!οπως ακουσατε εκτος απο οτι εβγαλα μαλακες τον ζαγορακη και τον βρυζα τους κατεβαζω και τα παντελονια τωρα με την μεταγραφη που βγαζω στη φορα.επισης αν διαβασεις το ιδιο κειμενο ανα 3 λεξεις και ανα 2 σειρες βρισκεις τον αριθμο που θα νικησει το μεγαλο τζακποτ της ιταλιας.
αλλα φιλε με στεναχωρεις που δεν ψυχανεμιστηκες και αυτα εκτος απο το οτι εβγαλα μαλακες τον ζαγορακη και τον βρυζα.επρεπε βασικα να τα αποκαλυψεις ολα.μια παρεα ειμαστε. το σωστο παραλληρημα παει ως εξης
κανω κριτικη στον προπονητη αρα απορριπτω την διοικηση αρα απορριπτω τον ΠΑΟΚ σαν ιδεα αρα χλευαζω τον λαο του ΠΑΟΚ(αφου εμπιστευεται τετοια διοικηση) αρα αφου χλευαζω τον λαο του ΠΑΟΚ ειμαι σκουληκι αρα ειμαι εβραιος αρα ειμαι και πρακτορας της μοσαντ και παρακολουθω το φορουμ και αφου το παρακολουθω παει να πει οτι ψαρευω για τρομοκρατικες ενεργειες αρα καποιος απο εδω μεσα ειναι τρομοκρατης κτλπ κτλπ κτλπ.
τοσο αστεια ειναι τα λογικα αλματα που κανουν ορισμενοι.
αρα ειναι αστειοι αρα γελαστε αρα αμα δεν γελασετε που ειναι αστειοι ειστε ξενερωτοι.αρα με λιγα λογια σας βριζω μεσα στη μαπα σας και σας λεω ξενερωτους και δεν απαντατε.αρα ειστε και κοτες!!!αρα ολοι ειναι κοτες.ετσι δεν παει σλειντ?
Ναι καπως ετσι παει , χαιρομαι που το καταλαβες κι αυτο οπως και τοσα αλλα τσακαλε μου εξαλλου εσυ μας τα λες ,εδω και ενα χρονο , τα ιδια και τα ιδια κ εμεις οι καημενοι δεν μπορουμε ακομα να τα καταλαβουμε , αλλα κατι παραπανω θα ξερεις εσυ , απο τακτικες , συστηματα , προπονησεις , μεταγραφες κτλ , φαινεται απο χιλιομετρο αλλωστε , η κριτικη που ασκεις για να μας ανοιξεις τα ματια εμας τους αδαεις , αλλα που να σε καταλαβουμε εμεις τα ντουβαρια , σε παρακαλω παντως μην πτοεισαι απο κακοπροεραιτα σχολιακα σαν το παραπανω και συνεχισε να μοιραζεσαι τις σκεψεις σου μαζι μας , αντε και καλο χειμωνα να χουμε...