Π.Α.Ο.Κ - Herenveen 20.08.2009
Re: Π.Α.Ο.Κ - Χερενφέιν 20.08.2009
ABALAEA2 έγραψε:Δύο δυσάρεστα νέα υπήρχαν την Τρίτη στην επικαιρότητα της Χέρενφεϊν, μόλις δύο ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το Europa League στην Τούμπα. Ο Βίκτορ Ελμ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τέθηκε νοκ άουτ από τον προσεχή αγώνα. Ο 24χρονος Σουηδός μέσος είναι ένα από τα βασικά στελέχη στην ομάδα του Τροντ Σόλιντ (έχει αγωνιστεί βασικός σε όλα τα ματς φέτος) και η απουσία του κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.
Σαν να μην έφτανε αυτό, όπως αναφέρουν ολλανδικά δημοσιεύματα, στην προπόνηση της Τρίτης ο Μποναβεντούρ Καλού και ο Πάουλο Ενρίκε λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια μετά από ένα μαρκάρισμα του δεύτερου στον πρώτο. Σύμφωνα με τους Ολλανδούς, δεν αποκλείεται τόσο ο Ιβοριανός φορ, όσο και ο Βραζιλιάνος επιθετικός, να τιμωρηθούν από τη διοίκηση.
μετα τους αγωνες με τον ΠΑΟΚ
τα ευκολως εννοουμενα......
http://www.sport-fm.gr/article/190578
+ 1alexpaok4 έγραψε:Δε λέμε πάλι καλά που θα παίξει ο Σαβίνι; Τουλάχιστον γλυτώσαμε το χειρότερο πχ. βάζοντας έναν κεντρικό μέσο στην άμυνα.
Σωστό σε βρίσκω. Όντως τύχη βουνό έχουμε πάλι.
Εμένα ούτε θα με ξάφνιαζε αν κάποια μέρα ο Σάντος έβγαζε από το χημείο του, τον Χαλκιά δεξί μπακ και τον Τσιρίλο αριστερό εξτρέμ.

- PABLO GARCIA2
Γιατί δεν τιμωρούν και κανά δυό ακόμα που ήταν κοντά και δεν τους χώρισαν??
Ο Καλού πάντως νομίζω ότι ούτως ή άλλως δεν παίζει με μας.
Ο Καλού πάντως νομίζω ότι ούτως ή άλλως δεν παίζει με μας.
- Caballo Viejo
Κι άλλο, κι άλλο. Μπράβο καρδούλες, μπουρδέλο να γίνεται, προλαβαίνετε!
Άντε να τελειώνουμε μ' εσάς να πάμε παρακάτω. Έχουμε κι άλλους πελάτες, με πρώτο τον Πανθηρόνιο την Κυριακή...

Άντε να τελειώνουμε μ' εσάς να πάμε παρακάτω. Έχουμε κι άλλους πελάτες, με πρώτο τον Πανθηρόνιο την Κυριακή...

Για τον Χαλκιά δεξί μπακ δεν ξέρω αλλά δεξί εξτρέμ θα τον δοκιμάσει σίγουρα πριν βάλει ποτέ τον Βιερίνια, αριστερά κάνει σκέψεις μέχρι και για επαναφορά του Βρύζα πριν βάλει τον Κουτσιανικούλη. Εμένα μόνο δεν έχει πάρει τηλέφωνο να δοκιμάσει σ'αυτές τις θέσειςpaokpool έγραψε: Σωστό σε βρίσκω. Όντως τύχη βουνό έχουμε πάλι.
Εμένα ούτε θα με ξάφνιαζε αν κάποια μέρα ο Σάντος έβγαζε από το χημείο του, τον Χαλκιά δεξί μπακ και τον Τσιρίλο αριστερό εξτρέμ.

khaledfreepaok έγραψε:Slade έγραψε:Μεσα σε δεκα σειρες εβγαλες αχρηστο το Σαντος, μας ειπες οτι η ομαδα που κατεβαζει ειναι για να τραβαμε τα βυζια μας , κακοπροπονει τους παιχτες , το προπονητικο και ιατρικο επιτελειο ειναι για τα μπαζα , μελλον δεν εχουμε και εμμεσως πλην σαφως εβγαλες μαλακες τον Ζαγορακη και τον Βρυζα που ανανεωσαν το συμβολαιο του.khaledfreepaok έγραψε:τι περιμενεις ρε φιλε τελευταια στιγμη?τα λεμε εδω και ενα χρονο τα ιδια και τα ιδια.τωρα περιμενες να αλλαξει ο σαντος?
και ασε τη συνθεση.το ξερουμε οτι ειναι για να τραβαμε τα βυζια μας.
για τους τραυματισμους τι να πουμε?αν δεν φταει ο προπονητης και το τιμ ποιος φτιαει?η διοικηση και οι οπαδοι?η ο θεος ειναι χερενφεν?μαλακισμενοι τραυματισμοι ειναι ολοι απο κακοπροπονησεις.δεν ειναι οτι φαγανε κανα γερο τακλιν πχ.τοτε θα το δικιολογουσαμε.
γενικοτερα ας απολαυσουμε χωρις αγχος το ματσακι μας γιατι μελλον δεν εχουμε.
περιμενω βρισιδια κραξιματα αφορισμους παραλληρηματα υπεραισιοδοξιας και τα σχετικα.γιατι ως γνψστον η ομαδα απο εμας περιμενει να την ανεβασουμε με θετικα κυματα ενεργειας
κατω ο ρεαλισμος ζητω τα συννεφακια!!!!!
Μπαινω στο site για να διαβασω τα νεα της ομαδας και τις αποψεις των συνοπαδων μου για τον αγωνα με την Χερενφειν και αντ' αυτου διαβαζω τρισμεγιστες ανοησιες...
οχι φιλε.λαθος καταλαβες.εγω το μονο που εκανα ειναι οτι εβρισα τη μανα και τη γυναικα του σαντος αρχικα και στη συνεχεια τις οικογενειες και τις θρησκειες του ζαγορακη και του βρυζα.το γραφω ξεκαθαρα νομιζω.απορω πως ακομα και εσυ με τα αστεια λογικα σου αλματα δεν καταφερες να απορκρυπτογραφισεις αυτες τις βρισιες απο τα λογια μου?προσπαθησε να διαβασεις το κειμενο μου αναποδα σειρα παρα σειρα και θα βρεις και ποια ειναι η επομενη μας μεταγραφη.ΝΑΙ παιδια!!!οπως ακουσατε εκτος απο οτι εβγαλα μαλακες τον ζαγορακη και τον βρυζα τους κατεβαζω και τα παντελονια τωρα με την μεταγραφη που βγαζω στη φορα.επισης αν διαβασεις το ιδιο κειμενο ανα 3 λεξεις και ανα 2 σειρες βρισκεις τον αριθμο που θα νικησει το μεγαλο τζακποτ της ιταλιας.
αλλα φιλε με στεναχωρεις που δεν ψυχανεμιστηκες και αυτα εκτος απο το οτι εβγαλα μαλακες τον ζαγορακη και τον βρυζα.επρεπε βασικα να τα αποκαλυψεις ολα.μια παρεα ειμαστε. το σωστο παραλληρημα παει ως εξης
κανω κριτικη στον προπονητη αρα απορριπτω την διοικηση αρα απορριπτω τον ΠΑΟΚ σαν ιδεα αρα χλευαζω τον λαο του ΠΑΟΚ(αφου εμπιστευεται τετοια διοικηση) αρα αφου χλευαζω τον λαο του ΠΑΟΚ ειμαι σκουληκι αρα ειμαι εβραιος αρα ειμαι και πρακτορας της μοσαντ και παρακολουθω το φορουμ και αφου το παρακολουθω παει να πει οτι ψαρευω για τρομοκρατικες ενεργειες αρα καποιος απο εδω μεσα ειναι τρομοκρατης κτλπ κτλπ κτλπ.
τοσο αστεια ειναι τα λογικα αλματα που κανουν ορισμενοι.
αρα ειναι αστειοι αρα γελαστε αρα αμα δεν γελασετε που ειναι αστειοι ειστε ξενερωτοι.αρα με λιγα λογια σας βριζω μεσα στη μαπα σας και σας λεω ξενερωτους και δεν απαντατε.αρα ειστε και κοτες!!!αρα ολοι ειναι κοτες.ετσι δεν παει σλειντ?
Ναι καπως ετσι παει , χαιρομαι που το καταλαβες κι αυτο οπως και τοσα αλλα τσακαλε μου εξαλλου εσυ μας τα λες ,εδω και ενα χρονο , τα ιδια και τα ιδια κ εμεις οι καημενοι δεν μπορουμε ακομα να τα καταλαβουμε , αλλα κατι παραπανω θα ξερεις εσυ , απο τακτικες , συστηματα , προπονησεις , μεταγραφες κτλ , φαινεται απο χιλιομετρο αλλωστε , η κριτικη που ασκεις για να μας ανοιξεις τα ματια εμας τους αδαεις , αλλα που να σε καταλαβουμε εμεις τα ντουβαρια , σε παρακαλω παντως μην πτοεισαι απο κακοπροεραιτα σχολιακα σαν το παραπανω και συνεχισε να μοιραζεσαι τις σκεψεις σου μαζι μας , αντε και καλο χειμωνα να χουμε...
τα παντα ολα slade ......ολα τα σφαζουμε ολα τα μαχαιρωνουμε αλλα
εμεις αφου μας τα λενε τοσο καιρο να μην μπορουμε να ενστερνιστουμε
τις αποψεις τους ......εδω φτασανε να λενε "ποια χερενφειν " και οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να περασουμε ΠΟΝΗΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ....
ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝΕ "Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΙΣΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΧΕΡΕΝΦΑΙΗΝ" ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ
ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ............
οπως κι να εχει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν πρεπει να χαρει γιατι ειναι λενε της πλακας η χερενφαιην......οι πιπες που κανουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΕΡΕΝΦΑΙΗΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ λες και εχουμε
πολλες προκρισεις σε βαρος ολανδικων ομαδων.....
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΟ ΤΟ ΟΠΑΔΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ....

εμεις αφου μας τα λενε τοσο καιρο να μην μπορουμε να ενστερνιστουμε
τις αποψεις τους ......εδω φτασανε να λενε "ποια χερενφειν " και οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να περασουμε ΠΟΝΗΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ....
ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝΕ "Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΙΣΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΧΕΡΕΝΦΑΙΗΝ" ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ
ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ............
οπως κι να εχει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν πρεπει να χαρει γιατι ειναι λενε της πλακας η χερενφαιην......οι πιπες που κανουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΕΡΕΝΦΑΙΗΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ λες και εχουμε
πολλες προκρισεις σε βαρος ολανδικων ομαδων.....
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΟ ΤΟ ΟΠΑΔΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ....

- keep_paokizein
Παιδια μηπως υπάρχει κανενα εισιτήριο για την 4 που έχει καποιος και δεν το χρειαζεται? Η καποιος με διαρκείας στην 4 απο Κατερίνη που δεν θα μπορέσει να παει και το έχει διαθεσιμο;
Ρε συ khalefreepaok αν με θυμασε σε ειχα μπινελικωσει καποτε εδω μπροστα σε ολους και μου ειχες στειλει ενα μηνυμα προσωπικο που ουτε και εγω δεν θυμαμε τι μου ειχες σουρει η απαντηση μου αν θυμασε ηταν οτι στο φορουμ ειναι πολλοι πιτσιρικαδες και με τα γραφομενα σου επηρεαζεις κατι που πρεπει να σταματησεις να κανεις.
Αποτι βλεπω συνεχιζεις και κανεις τα ιδια οτι και να σου πει ο καθενας εδω μεσα.
Δεν βαρεθηκες ρε παλικαρε?
οκ ξερουμε την αποψη σου για τον σαντος εχεις κουρασει ομως δεν το καταλαβαινεις?
τι προσπαθεις να κανεις? να μας ξεσηκωσεις και να κανουμε κανα ντου να διωξουμε τον σαντος για να ικανοποιηθεις?
Στειλε ενα βιογραφικο στον ζαγορακη γραψτου και τις αποψεις σου για το τι παιχτες χρειαζετε η ομαδα και πως πρεπει να παιζει να δουμε επιτελους λιγο ποδοσφαιρο γιατι εχουν κουραστει τα ματια μας με την ομαδα που κατεβαζει αυτος ο σαντος.
Υ.Γ Αραξε λιγο φιλαρακι θα αρωστησεις στο τελος φιλικα στο λεω.
Αποτι βλεπω συνεχιζεις και κανεις τα ιδια οτι και να σου πει ο καθενας εδω μεσα.
Δεν βαρεθηκες ρε παλικαρε?
οκ ξερουμε την αποψη σου για τον σαντος εχεις κουρασει ομως δεν το καταλαβαινεις?
τι προσπαθεις να κανεις? να μας ξεσηκωσεις και να κανουμε κανα ντου να διωξουμε τον σαντος για να ικανοποιηθεις?
Στειλε ενα βιογραφικο στον ζαγορακη γραψτου και τις αποψεις σου για το τι παιχτες χρειαζετε η ομαδα και πως πρεπει να παιζει να δουμε επιτελους λιγο ποδοσφαιρο γιατι εχουν κουραστει τα ματια μας με την ομαδα που κατεβαζει αυτος ο σαντος.
Υ.Γ Αραξε λιγο φιλαρακι θα αρωστησεις στο τελος φιλικα στο λεω.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Ετσι, με δεδομένο ότι θα λείψουν οι Σορλάν και Φωτάκης, δύο δημιουργικοί παίκτες στο κέντρο, ο Σάντος έχει αποφασίσει να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με το περσινό, συντηρητικό, σχήμα, ώστε να καλύψει τους χώρους στη μεσαία γραμμή και να μην αφήσει τους Ολλανδούς να πλησιάσουν τον Χαλκιά.
Αν και στα φιλικά προτιμούσε σχήμα μ’ έναν αμυντικό χαφ, τώρα θα ξεκινήσει με δίδυμο Βιτόλο και Γκαρσία, με τον Ιβιτς μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού. Ο 55χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ θεωρεί πολύ σημαντικό να μην δεχτεί η ομάδα του γκολ, ώστε να μην βρεθεί σε θέση κυνηγού στη ρεβάνς κι ελπίζει ότι με κάποιο τρόπο, η ομάδα του θα μπορέσει να πετύχει έστω κι ένα γκολ.
Με τόσα προβλήματα, κυρίως στην αμυντική γραμμή, όπου έμεινε μόνο με τους Σαβίνι, Τσιρίλο, Μαλεζά και Λίνο και χωρίς καμιά εναλλακτική λύση (στην ομάδα των «αναπληρωματικών» στις προπονήσεις, στόπερ παίζει ο Παπάζογλου!), ο Πορτογάλος ετοιμάζεται για ένα παιχνίδι τακτικής, με βασικό στόχο, να μην δεχτεί γκολ από την φύσει επιθετική -λόγω Τροντ Σόλιντ- ολλανδική ομάδα.
http://www.ethnos.gr/ethnosport/article ... id=3849733
Αν και στα φιλικά προτιμούσε σχήμα μ’ έναν αμυντικό χαφ, τώρα θα ξεκινήσει με δίδυμο Βιτόλο και Γκαρσία, με τον Ιβιτς μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού. Ο 55χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ θεωρεί πολύ σημαντικό να μην δεχτεί η ομάδα του γκολ, ώστε να μην βρεθεί σε θέση κυνηγού στη ρεβάνς κι ελπίζει ότι με κάποιο τρόπο, η ομάδα του θα μπορέσει να πετύχει έστω κι ένα γκολ.
Με τόσα προβλήματα, κυρίως στην αμυντική γραμμή, όπου έμεινε μόνο με τους Σαβίνι, Τσιρίλο, Μαλεζά και Λίνο και χωρίς καμιά εναλλακτική λύση (στην ομάδα των «αναπληρωματικών» στις προπονήσεις, στόπερ παίζει ο Παπάζογλου!), ο Πορτογάλος ετοιμάζεται για ένα παιχνίδι τακτικής, με βασικό στόχο, να μην δεχτεί γκολ από την φύσει επιθετική -λόγω Τροντ Σόλιντ- ολλανδική ομάδα.
http://www.ethnos.gr/ethnosport/article ... id=3849733
Πραγματικά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην άμυνα καθώς οι 2 καλύτεροι αμυντικοί μας πέρσι Κοντρέρας και Μίρο είναι εκτός και θα παίξει δεξί μπακ ο Σαβίνι με το ανάποδο πόδι γιατί δεν μπορεί να παίξει και ο Μπιζέρα. Αυτοί οι μαζεμένοι τραυματισμοί εγείρουν θέμα εξέτασης της διαχείρισης φυσικής κατάστασης στην προτοιμασία. Βιορυθμικά τρέξαμε για να προλάβουμε να είμαστε έτοιμοι τέλη Ιουλίου κι όλα αυτά εξαιτίας των έξτρα εβδομάδων των play off μιας ιστορίας που μας κόστισε και συνεχίζει να μας κοστίζει.
- ContrerasPablo
δυστυχως απομακρινομαστε αισθητα απο τον στοχο της προκρισης με αυτους τους τραυματισμους,αλλα παοκ εισαι