Π.Α.Ο.Κ - Herenveen 20.08.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Π.Α.Ο.Κ - Χερενφέιν 20.08.2009

Δημοσίευση από gika »

Δεν θέλω να σας στεναχωρέσω αλλά κάποια άτομα που γνωρίζω που ποντάρουν τρελά λεφτά σε στοιχηματα, είπαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι η Χ ή 2... Οπως με είχαν πει και για τη Βαλερένκα... Τσεκαρα αποδώσεις και όντως μπορεί να έχουν δίκιο...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

novito έγραψε:Eίδα αρκετοί αναφέρατε (λογικά) το όνομα του Αποστολόπουλου είτε σαν βασικό (δύσκολο), είτε σαν μέλος της 18άδας. Το ότι δεν είναι δηλωμένος στη λίστα που έδωσε στις 10/8 η ΠΑΕ δε θα πρεπε να βάλει τέλος στις όποιες σκέψεις-συζητήσεις για συμμετοχή του στον αγώνα??
Ακριβώς αυτή ήταν η απορία μου (και υπό προϋποθέσεις ΣΟΒΑΡΗ ένσταση) όταν διάβασα πως δηλώθηκαν 22 παίκτες αντί 25. Κάπου το έγραψα αλλά δε θυμάμαι σε ποιο τόπικ. Δυστυχώς αποδεικνύεται εξαιρετικά άτυχη η έμπνευση να δηλωθούν λιγότεροι παίκτες. Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι θα πείραζε να είχε δηλωθεί και π.χ. ο Αποστολόπουλος. Αν κάποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει.

Επίσης, είχε ειπωθεί ότι δικαιούμαστε μια αλλαγή στους δηλωθέντες παίκτες. Είναι έτσι τελικά? Αν όντως ισχύει, γιατί δε γίνεται μια τέτοια αλλαγή?
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

gika έγραψε:Δεν θέλω να σας στεναχωρέσω αλλά κάποια άτομα που γνωρίζω που ποντάρουν τρελά λεφτά σε στοιχηματα, είπαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι η Χ ή 2... Οπως με είχαν πει και για τη Βαλερένκα... Τσεκαρα αποδώσεις και όντως μπορεί να έχουν δίκιο...
Στο bwin μια φορά έπεσε η απόδοση στον άσσο από 1,95 στο 1,90.

:twisted:
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Θα το πάρουμε το ματσάκι..... 1-0 αλλά θα το πάρουμε !!!

:x
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

gika έγραψε:Δεν θέλω να σας στεναχωρέσω αλλά κάποια άτομα που γνωρίζω που ποντάρουν τρελά λεφτά σε στοιχηματα, είπαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι η Χ ή 2... Οπως με είχαν πει και για τη Βαλερένκα... Τσεκαρα αποδώσεις και όντως μπορεί να έχουν δίκιο...
Πέρσυ για ΠΑΟ - Σέρρες στο κύπελλο τι λέγανε; :)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τότε αν θύμασε, τον ΠΑΟ τον έδινε 1,70... Αν έμπαινες σε site όπως το betfair που σου λέει που έχουν ποντάρει και πόσα, θα έβλεπες ότι είχαν παιχτεί πάνω απο 3 εκατομμύρια Ε στον βάζελο και μερικές χιλιάδες Ε στον Πανσεραικό... Απο αυτές τις λίγες χιλιάδες οι 3 (χιλιάδες) ήταν του ενός γνωστού μου... (απο τους 2-3 που ξέρω που παίζουν πολλά λεφτά)! Αυτός με είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι χ-2 αλλά για σίγουρα θα με πει Τετάρτη βράδυ ή Πέμπτη πρωί...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ο βιερινια θα παιξει ως αλλαγη σιγουρα γιατι χωρις σορλεν κ φωτατκη δε προκειτε να κανουμε ουτε μια επιθεση!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Δεν θελω να στεναχωρεσω τα ατομα, αλλα τα ποσοστα με 1,90 στο στοιχημα βγαινουν κατα 85%! Τωρα αν ειναι 2-1, 3-2 ειναι αλλο θεμα...

Επισης, αναρωτιεμαι ποσο ανοητοι ειναι της bwin που δεν τα "ζυγιζουν" τα δεδομενα του αγωνα οπως κανουν τα ατομα.

Και τριτον, ειπες οτι τα ατομα πονταρουν τρελα λεφτα... Παιρνουν τιποτα πισω???

Σσσσσ μη το μαθει ο Σαντος και οι παιχτες...
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

Δημοσίευση από Nakos_Paok_Rox_My_Sox »

gika έγραψε:Τότε αν θύμασε, τον ΠΑΟ τον έδινε 1,70... Αν έμπαινες σε site όπως το betfair που σου λέει που έχουν ποντάρει και πόσα, θα έβλεπες ότι είχαν παιχτεί πάνω απο 3 εκατομμύρια Ε στον βάζελο και μερικές χιλιάδες Ε στον Πανσεραικό... Απο αυτές τις λίγες χιλιάδες οι 3 (χιλιάδες) ήταν του ενός γνωστού μου... (απο τους 2-3 που ξέρω που παίζουν πολλά λεφτά)! Αυτός με είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι χ-2 αλλά για σίγουρα θα με πει Τετάρτη βράδυ ή Πέμπτη πρωί...

χωρις παρεξηγηση αδερφε μου αλλα μηπως ο γνωστος σου ξερει τ βρακι φοραει ο σαντος,την συγκεκριμενη αποχρωση της πορδης του μουσλιμοβιτς,τ μεγεθος του εργαλειου του βιερινια και την ημερα που τ ερπετα θ γινουν αφεντικα της πολης?και κατι τελευταιο αυτο το "σιγουρα θα με πει τεταρτη η πεμπτη" εχει σχεσει μ τν αναδρομο ερμη και τ οτι ο διας θα ειναι στην τροχια της αφροδιτης?οχι γτ εχω κτ σχεδια μ μ χαλασουν!φιλικα και πανω απ ολα ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nakos_Paok_Rox_My_Sox την Τρί 18 Αύγ 2009, 17:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

gika έγραψε:Τότε αν θύμασε, τον ΠΑΟ τον έδινε 1,70... Αν έμπαινες σε site όπως το betfair που σου λέει που έχουν ποντάρει και πόσα, θα έβλεπες ότι είχαν παιχτεί πάνω απο 3 εκατομμύρια Ε στον βάζελο και μερικές χιλιάδες Ε στον Πανσεραικό... Απο αυτές τις λίγες χιλιάδες οι 3 (χιλιάδες) ήταν του ενός γνωστού μου... (απο τους 2-3 που ξέρω που παίζουν πολλά λεφτά)! Αυτός με είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι χ-2 αλλά για σίγουρα θα με πει Τετάρτη βράδυ ή Πέμπτη πρωί...
Καλά ρε gika, σε είχα και για σοβαρό παιδί... Πιστεύεις εσύ ότι ΑΥΤΟΣ ο ΠΑΟΚ με ΑΥΤΗ τη διοίκηση που έχει, θα στηθεί σε ΑΥΤΟ το ματς για τα κόλπα του κωλοστοιχήματος;
Άλλο αν αγωνιστικά προκύψει τέτοιο αποτέλεσμα.
Τι απόδοση δίνει το 2πλό; Πες στο φιλαράκι σου να με δώσει τα φράγκα που θα παίξει με απόδοση 0,10 πάνω από μένα... :) :) :)

Ασσούμπα μέχρι την Τούμπα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

Δημοσίευση από Nakos_Paok_Rox_My_Sox »

khaledfreepaok έγραψε:
Slade έγραψε:
khaledfreepaok έγραψε:τι περιμενεις ρε φιλε τελευταια στιγμη?τα λεμε εδω και ενα χρονο τα ιδια και τα ιδια.τωρα περιμενες να αλλαξει ο σαντος?
και ασε τη συνθεση.το ξερουμε οτι ειναι για να τραβαμε τα βυζια μας.
για τους τραυματισμους τι να πουμε?αν δεν φταει ο προπονητης και το τιμ ποιος φτιαει?η διοικηση και οι οπαδοι?η ο θεος ειναι χερενφεν?μαλακισμενοι τραυματισμοι ειναι ολοι απο κακοπροπονησεις.δεν ειναι οτι φαγανε κανα γερο τακλιν πχ.τοτε θα το δικιολογουσαμε.
γενικοτερα ας απολαυσουμε χωρις αγχος το ματσακι μας γιατι μελλον δεν εχουμε.

περιμενω βρισιδια κραξιματα αφορισμους παραλληρηματα υπεραισιοδοξιας και τα σχετικα.γιατι ως γνψστον η ομαδα απο εμας περιμενει να την ανεβασουμε με θετικα κυματα ενεργειας

κατω ο ρεαλισμος ζητω τα συννεφακια!!!!!
Μεσα σε δεκα σειρες εβγαλες αχρηστο το Σαντος, μας ειπες οτι η ομαδα που κατεβαζει ειναι για να τραβαμε τα βυζια μας , κακοπροπονει τους παιχτες , το προπονητικο και ιατρικο επιτελειο ειναι για τα μπαζα , μελλον δεν εχουμε και εμμεσως πλην σαφως εβγαλες μαλακες τον Ζαγορακη και τον Βρυζα που ανανεωσαν το συμβολαιο του.
Μπαινω στο site για να διαβασω τα νεα της ομαδας και τις αποψεις των συνοπαδων μου για τον αγωνα με την Χερενφειν και αντ' αυτου διαβαζω τρισμεγιστες ανοησιες...

οχι φιλε.λαθος καταλαβες.εγω το μονο που εκανα ειναι οτι εβρισα τη μανα και τη γυναικα του σαντος αρχικα και στη συνεχεια τις οικογενειες και τις θρησκειες του ζαγορακη και του βρυζα.το γραφω ξεκαθαρα νομιζω.απορω πως ακομα και εσυ με τα αστεια λογικα σου αλματα δεν καταφερες να απορκρυπτογραφισεις αυτες τις βρισιες απο τα λογια μου?προσπαθησε να διαβασεις το κειμενο μου αναποδα σειρα παρα σειρα και θα βρεις και ποια ειναι η επομενη μας μεταγραφη.ΝΑΙ παιδια!!!οπως ακουσατε εκτος απο οτι εβγαλα μαλακες τον ζαγορακη και τον βρυζα τους κατεβαζω και τα παντελονια τωρα με την μεταγραφη που βγαζω στη φορα.επισης αν διαβασεις το ιδιο κειμενο ανα 3 λεξεις και ανα 2 σειρες βρισκεις τον αριθμο που θα νικησει το μεγαλο τζακποτ της ιταλιας.

αλλα φιλε με στεναχωρεις που δεν ψυχανεμιστηκες και αυτα εκτος απο το οτι εβγαλα μαλακες τον ζαγορακη και τον βρυζα.επρεπε βασικα να τα αποκαλυψεις ολα.μια παρεα ειμαστε. το σωστο παραλληρημα παει ως εξης

κανω κριτικη στον προπονητη αρα απορριπτω την διοικηση αρα απορριπτω τον ΠΑΟΚ σαν ιδεα αρα χλευαζω τον λαο του ΠΑΟΚ(αφου εμπιστευεται τετοια διοικηση) αρα αφου χλευαζω τον λαο του ΠΑΟΚ ειμαι σκουληκι αρα ειμαι εβραιος αρα ειμαι και πρακτορας της μοσαντ και παρακολουθω το φορουμ και αφου το παρακολουθω παει να πει οτι ψαρευω για τρομοκρατικες ενεργειες αρα καποιος απο εδω μεσα ειναι τρομοκρατης κτλπ κτλπ κτλπ.

τοσο αστεια ειναι τα λογικα αλματα που κανουν ορισμενοι.

αρα ειναι αστειοι αρα γελαστε αρα αμα δεν γελασετε που ειναι αστειοι ειστε ξενερωτοι.αρα με λιγα λογια σας βριζω μεσα στη μαπα σας και σας λεω ξενερωτους και δεν απαντατε.αρα ειστε και κοτες!!!αρα ολοι ειναι κοτες.ετσι δεν παει σλειντ?

ΕΓΡΑΨΕΣ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

eleos έγραψε:khaledfreepaok νομίζω ότι η ένσταση των παιδιών (ή η δική μου καλύτερα για να μη μιλάω για όλους) βρίσκεται στο συνέχεια αναφέρεις το τι δε σου αρέσει ΧΩΡΙΣ να αναφέρεις τι θα ήθελες να προτείνεις...

Δηλαδή, ποιον θάθελες για προπονητή αυτή τη στιγμή..?
Μουρίνιο ή κάτι τέτοιο?
Τότε να βρίζουμε και όλους τους παίχτες και να ζητάμε ντρογκμπάδες και κλάι μαι..

Δεν είσαι αντικειμενικός κατ εμέ ή δε σκέφτεσαι που ήσουν ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ και που έφτασες σε 2 χρονάκια..

Γι αυτό και οι αναφορές σε γούμενους κλπ, γιατί ΕΚΕΙ είσουν πρίν 3 χρόνια. Για να μη ξεχνάμε που είμασταν και γινόμαστε αχάριστοι.

ΥΓ: On Topic ΠΑΟΚΑΡΑ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΟΜΙΛΟΥΣ!!
κοιτα να δεις ποσο διαφορετικη απαντηση μου εγραψες εσυ σε σχεση με τους αλλους ενω διαφωνουσατε εξισου μαζι μου.η μερα με τη νυχτα. απο τη μια η γενικη και αοριστη (σαν εφηβικη) διαφωνια που δεν εχει τροπο να εκφραστει και βγαινει σπασμοδικα και μεσα απο πανικο σε μορφη παραλληρηματος και απο την αλλη η επι της ουσιας διαφωνια που σε προκαλλει (με την καλη εννοια) σε μια σοβαρη ποδοσφαιρικη συζητηση.

κατ αρχην λοιπον οντως αναφερω συνεχεια τι δεν μου αρεσει αλλα κανεις λαθος στο οτι δεν προτεινω.αμα προσεξεις θα δεις οτι σχεδον παντα λεω τη γνωμη μου και προτεινω το τι θεωρω καλυτερο και χαρακτηριστικα πολλες φορες βγαινω οφ τοπικ γ αυτο το λογο και ακουω τα κλασικα και δικιολογημενα για προποντητες τις κερκιδας και τα σχετικα.

απο προπονητες πλακα στην πλακα τον μουρινιο δεν τον παω καθολου.παντως στ κιλα μας τωρα απο κοουτς θα ηθελα αγγελαρα για ευνοητους λογους η αλλιως κετσαπαγια που ναι μεν φυλαει τα νοτα του αλλα απο την αλλη δεν περιμενει να μπει το γκολ με ταματα στην τηνο.γενικα ειναι πολυ κοντρολαρισμενος σαν προπονητης.

οσο για το τελευταιο ειλικρινα το θεωρω γελοιο (χωρις παρεξηγηση,δεν το λεω για σενα) σε σημειο που να μην ειναι ουτε καν αξιο σχολιασμου.και εχω παρατηρησει οτι το πετανε ολοι σε φασεις που δεν εχουν τι να πουνε.και πετανε ενα ΄΄ελα μωρε τι να μας πεις και εσυ τωρα.αμα ειναι να γυρισει πισω και ο γουμενος΄΄.καλο ειναι να θυμομαστε και αυτα οχι ομως και για ακυρα πραγματα.το οτι λεει καποιος οτι ο ιβιτς ειναι αργος η ο σαντος ηττοπαθης (ειτε ισχυει αυτο ειτε οχι) δεν σημαινει οτι θελει τον γουμενο.
και οχι μονο γ αυτο τον λογο.κυριως ομως γιατι συνδεουν τον ΠΑΟΚ μονο με τη μαυρη εποχη του γουμενου.λες και αυτη ηταν ολη η ιστορια του ΠΑΟΚ και μετα οτι κανουμε παραπανω να λεμε και ευχαριστω.κατι τετοια μυαλα μας κρατανε πισω.δηλαδη με τετοια ιστορια για 2-3 χρονια τρωγαμε σκατα και τωρα τρωμε μπριαμ να λεμε και ευχαριστω μωρε καλα ειμαστε και ετσι ας τρωνε οι αλλοι το παστιτσιο.
αυτα τα κοντοφθαλμα μυαλα μας κρατανε πισω.ποθ δεν κοιτανε ποτε το καλυτερο και παντα και καλα συμβιβαζονται απο την πολλη αγαπη τους για τη ομαδα.δυστυχως με τετοιους συμβιβασμενους οπαδους καμια ομαδα δεν πηγε μπροστα.αμα δεν διεκδικεις κακαλα σου αξιζουν και κακαλα θα παιρνεις
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

Ασος ειναι το παιχνιδι δαγκοτο..αν ειμαστε σοβαροι παντα..

ΘΥΡΑ4// ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΛΟΥΦΑΡΑ -> 4α// ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΦΑΡΑ
-> ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΟΛΕΣ -> ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΕΖΕΣ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΠΑΟΚ' ΛΕΟ' ΛΕΟ ΟΛΕΟ ΠΑΟΚ 'ΛΕΟ 'ΛΕΟ ΟΛΕΟ

ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΩ
ΠΑΟΚ ΛΕΟ ΛΕΟ ΟΛΕΟ :) :) :) :)

by malef :) :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MALEF την Τρί 18 Αύγ 2009, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Petm έγραψε:
PABLO GARCIA έγραψε:
Και επειδή είμαι γιατρός-όχι ορθοπεδικός-έχω μία κάποια άποψη για τέτοιου είδους θέματα.

Και να ξαναγράψω ότι δεν είναι θέμα Σάντος η πρόληψη τους αλλά ενός ευρέως φάσματος ειδικοτήτων......
είσαι γιατρός και έχεις κάποια άποψη για τέτοιου είδους θέματα . ωραία. και όταν λοιπόν άκουσες για κάκωση του muslimovic συμπέραινες ότι θα επανερχόταν σε 3-4 μέρες ?????
γιατί αν ρωτούσες ένα συνάδελφο σου που να είναι σχετικός εγώ λέω ότι θα σε έλεγε 10 με 25 μέρες.

άκουσες κανένα από το ιατρικό team να λέει ότι θα γυρίσει σε 3-4 μέρες??? εγώ λέω ότι δεν άκουσεs. αυτό που άκουσες είναι το δημοσιογράφο να σου λέει τι παρασκευή ότι ο muslimovic θα αρχίσει προπονήσεις από δευτερα. το ποιον άκουσε ο δημοσιογράφος και το είπε αυτό δε με αφορά άμεσα από τι στιγμή που την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι δημοσιγράφοι μιλούσαν για ένα 20ήμερο αποχης. όταν λοιπόν δεν έχεις ακούσει κανένα από το ιατρικό team να σου λέει 3 με 4 μέρες πως βγαίνεις και τους κατηγορείς ??

επίσης σωστά λες ότι η πρόληψη είναι θέμα πολλών ειδικοτήτων αν και νομίζω ότι όταν μιλάμε για team γυμναστών και για team ιατρών εννοούμε όλες αυτές τις ειδικότητες μαζεμένες. από τι στιγμή που είσαι λοιπόν γιατρός , θα πρέπει να ξέρεις ότι πρόληψη δε σημαίνει κιόλας ότι δε θα τι πάθεις τι ζημια. ίδιος σε περιπτώσεις επαγγελμάτων όπως οι ποδοσφαιριστές. παρουσίασε λοιπόν πχ ο sorlin οίδημα στο προσαγωγό. άντε πες μου τι πρόληψη θα μπορούσες να είχες κάνει γιαυτο που θα σου έδινε 100% επιτυχία ??? ο γλυκός πέρσι είχε 5 θλάσεις. τι πρόληψη να κανεις για τι δικη του τι περίπτωση?? να του σταματήσεις το ποδόσφαιρο?
Aν και έχει καταντήσει λίγο κουραστικό θα κάνω μιά τελευταία προσπάθεια....αν θες να καταλάβεις, θα καταλάβεις.....
Σωστά λες ότι πρόληψη δεν σημαίνει 100% επιτυχία,πρόληψη σημαίνει να περιορίσω τις πιθανότητες αλλά αν σου μοιάζουν 6 μαζεμένοι τραυματισμοί-βγάζω έξω τον Μούσλι γιατί ήταν από χτύπημα- χωρίς καλά-καλά να έχουμε μπει σε αγώνες, να κοντεύουν στο 100% επιτυχία, τότε πάω πάσο.....αλλά όπως σε όλες τις επιστήμες έτσι και στην ιατρική δεν υπάρχουν συμπτώσεις γιατί όταν επαναλαμβάνονται παύουν να είναι τέτοιες...και ξέρεις η συλλογή υγρού που είναι το οίδημα δεν δημιουργείται από την μιά μέρα στην άλλη.
Και όπως πολύ σωστά είπε κάποιο παλικάρι, στην ΑΕΚ πέρυσι για τις πολλές θλάσεις έφταιγε το γήπεδο που έκανε προπόνηση η ομάδα και όχι κάποιος ανθρώπινος παράγοντας.Πολλοί ρεπόρτερ της ΑΕΚ το επεσήμαναν πέρυσι αλλά φαίνεται ότι εκεί δεν υπάρχουν φοβικά αντανακλαστικά....δεν τους κατηγόρησε κανείς ότι υποσκάπτουν την διοίκηση.
Ακόμη λες σωστά ότι δεν ακούσαμε κανένα γιατρό να μας λέει πόσες μέρες εκτός θα μείνει ο Μούσλι αλλά δημοσιογράφους....και πως όμως θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού δεν συνηθίζεται να βγαίνει ιατρικό ανακοινωθέν σε τραυματισμούς παικτών....τότε λοιπόν πρέπει να θεωρήσουμε ότι όλοι-μα όλοι( και εδώ δεν λές αλήθεια) οι δημοσιογράφοι λέγανε ότι τους κατέβηκε στο κεφάλι και σε συνενόηση μάλιστα ή στήσανε πλεκτάνη στο ιατρικό team για να τους εκθέσουνε....αλλά μάλλον ούτε το ένα έγινε ούτε το άλλο γιατί στο φιλικό του γάβρου με την Τότεναμ-κοντά σου έγινε,μπορεί κάτι να πήρε το αυτί σου-3 παίκτες του τραυματίστηκαν με παρόμοιες κακώσεις στο γόνατο και σε 1 εβδομάδα ήταν έτοιμοι να παίξουν.
Και ας μην το συνεχίσω γιατί μπορεί να επέμβει και η αστυνομία του Paokmania-που κάνει και υπερωρίες καλοκαιριάτικα-και θεωρήσει ότι επειδή ο Σάντος ανανέωσε και ο Γκαγκα έγινε μεγαλομέτοχος βρήκα καινούριο πεδίο για να υποσκάψω την διοίκηση.....το ιατρικό team!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA2 την Τρί 18 Αύγ 2009, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ρε gika πραγματικα με τα τελευταια σου Post αναρωτιεμαι αν εισαι εσυ η γραφει καποιος αλλος στη θεση σου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”