Π.Α.Ο.Κ - Herenveen 20.08.2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
giannikis

Re: Π.Α.Ο.Κ - Χερενφέιν 20.08.2009

Δημοσίευση από giannikis »

όποιος κ να παίζει φοράει την ασπρόμαυρη στολή
με το δικέφαλο στο στήθος...όλα τ'άλλα είναι
να 'χαμε να λέγαμε ... αΪντα ΠΑΟΚΑΡΑ :twisted:
Άβαταρ μέλους
dragan89

Δημοσίευση από dragan89 »

+10000
:? :?
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

παιδια μεχρι την πεμπτη πρωι που θα ρθω υπαρχει περιπτωση να βρω εισητηριο στις 2 και 3?
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

για σορλεν,φωτακη,σναουτσνερ ξεραμε,αλλα ουτε ο μπιζερα δν προλαβε...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Διαθεσιμότητα Εισητηρίων:
Θύρα 4, 4Α, 5, 6, 7, 7Α: ΤΕΛΟΣ!
Θύρα 2: ~100
Θύρα 1 ~50
Θύρα 3: ~50
Nakos_Paok_Rox_My_Sox

Δημοσίευση από Nakos_Paok_Rox_My_Sox »

μαγκες μτ την κερκιδα τι γινεται?θελω να πω θ εχουμε καμια σοβαρη εισοδο(βλεπε περσι με ρουλη π ειχε γινει της ποπης απο τ χαρτακια)η σν τν ρεγγα???ολα καλα θα πανε μ τν ομαδα!!!ο σαντος ξερει τ κανει(αμα βγαλει κ τν παππου θ ειμαι και πιο ευχαριστημενος-προσωπικη αποψη μν κραξετε-)!!!!! :|
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα των Playoffs του Europa League εναντίον της SC Heerenveen επισημαίνει τα εξής:

1. Τα παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας έχουν δικαίωμα εισόδου ΜΟΝΟ με εισιτήριο. Δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος σε οποιαδήποτε θύρα.

2. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, εκτός των διαπιστεύσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

3. Παρόλη την ομολογουμένως άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων μας στον προηγούμενο αγώνα, η UEFA όρισε παρατηρητή ασφαλείας, χαρακτηρίζοντας την αναμέτρηση "υψηλού κινδύνου". Είναι επιβεβλημένο να αποφευχθεί η χρήση βεγγαλικών, πυρσών κλπ, όπως και μηχανημάτων lazer καθώς η ομάδα θα κινδυνεύσει άμεσα με αυστηρή τιμωρία

4. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να κάθονται στη θέση τους, αφήνοντας κενά τα διαζώματα και τις εξόδους των κερκίδων.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους, προκειμένου να επιστρέψει το κύρος του ΠΑΟΚ στο Ευρωπαϊκό προσκήνιο.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... =14CMHJSL7

ΥΓ. Ο διαιτητής θα είναι Σκωτσέζος και ο παρατηρητής Αυστριακός!
Άβαταρ μέλους
igogxx

Δημοσίευση από igogxx »

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΑΕ ΓΙΑ ΠΥΡΣΟΥΣ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΛΠ...ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ , ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΞΙΑ...ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
[/quote][/quote]
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

Slade έγραψε:
khaledfreepaok έγραψε:τι περιμενεις ρε φιλε τελευταια στιγμη?τα λεμε εδω και ενα χρονο τα ιδια και τα ιδια.τωρα περιμενες να αλλαξει ο σαντος?
και ασε τη συνθεση.το ξερουμε οτι ειναι για να τραβαμε τα βυζια μας.
για τους τραυματισμους τι να πουμε?αν δεν φταει ο προπονητης και το τιμ ποιος φτιαει?η διοικηση και οι οπαδοι?η ο θεος ειναι χερενφεν?μαλακισμενοι τραυματισμοι ειναι ολοι απο κακοπροπονησεις.δεν ειναι οτι φαγανε κανα γερο τακλιν πχ.τοτε θα το δικιολογουσαμε.
γενικοτερα ας απολαυσουμε χωρις αγχος το ματσακι μας γιατι μελλον δεν εχουμε.

περιμενω βρισιδια κραξιματα αφορισμους παραλληρηματα υπεραισιοδοξιας και τα σχετικα.γιατι ως γνψστον η ομαδα απο εμας περιμενει να την ανεβασουμε με θετικα κυματα ενεργειας

κατω ο ρεαλισμος ζητω τα συννεφακια!!!!!
Μεσα σε δεκα σειρες εβγαλες αχρηστο το Σαντος, μας ειπες οτι η ομαδα που κατεβαζει ειναι για να τραβαμε τα βυζια μας , κακοπροπονει τους παιχτες , το προπονητικο και ιατρικο επιτελειο ειναι για τα μπαζα , μελλον δεν εχουμε και εμμεσως πλην σαφως εβγαλες μαλακες τον Ζαγορακη και τον Βρυζα που ανανεωσαν το συμβολαιο του.
Μπαινω στο site για να διαβασω τα νεα της ομαδας και τις αποψεις των συνοπαδων μου για τον αγωνα με την Χερενφειν και αντ' αυτου διαβαζω τρισμεγιστες ανοησιες...

οχι φιλε.λαθος καταλαβες.εγω το μονο που εκανα ειναι οτι εβρισα τη μανα και τη γυναικα του σαντος αρχικα και στη συνεχεια τις οικογενειες και τις θρησκειες του ζαγορακη και του βρυζα.το γραφω ξεκαθαρα νομιζω.απορω πως ακομα και εσυ με τα αστεια λογικα σου αλματα δεν καταφερες να απορκρυπτογραφισεις αυτες τις βρισιες απο τα λογια μου?προσπαθησε να διαβασεις το κειμενο μου αναποδα σειρα παρα σειρα και θα βρεις και ποια ειναι η επομενη μας μεταγραφη.ΝΑΙ παιδια!!!οπως ακουσατε εκτος απο οτι εβγαλα μαλακες τον ζαγορακη και τον βρυζα τους κατεβαζω και τα παντελονια τωρα με την μεταγραφη που βγαζω στη φορα.επισης αν διαβασεις το ιδιο κειμενο ανα 3 λεξεις και ανα 2 σειρες βρισκεις τον αριθμο που θα νικησει το μεγαλο τζακποτ της ιταλιας.

αλλα φιλε με στεναχωρεις που δεν ψυχανεμιστηκες και αυτα εκτος απο το οτι εβγαλα μαλακες τον ζαγορακη και τον βρυζα.επρεπε βασικα να τα αποκαλυψεις ολα.μια παρεα ειμαστε. το σωστο παραλληρημα παει ως εξης

κανω κριτικη στον προπονητη αρα απορριπτω την διοικηση αρα απορριπτω τον ΠΑΟΚ σαν ιδεα αρα χλευαζω τον λαο του ΠΑΟΚ(αφου εμπιστευεται τετοια διοικηση) αρα αφου χλευαζω τον λαο του ΠΑΟΚ ειμαι σκουληκι αρα ειμαι εβραιος αρα ειμαι και πρακτορας της μοσαντ και παρακολουθω το φορουμ και αφου το παρακολουθω παει να πει οτι ψαρευω για τρομοκρατικες ενεργειες αρα καποιος απο εδω μεσα ειναι τρομοκρατης κτλπ κτλπ κτλπ.

τοσο αστεια ειναι τα λογικα αλματα που κανουν ορισμενοι.

αρα ειναι αστειοι αρα γελαστε αρα αμα δεν γελασετε που ειναι αστειοι ειστε ξενερωτοι.αρα με λιγα λογια σας βριζω μεσα στη μαπα σας και σας λεω ξενερωτους και δεν απαντατε.αρα ειστε και κοτες!!!αρα ολοι ειναι κοτες.ετσι δεν παει σλειντ?
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Σύμφωνα με άρθρο του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και μιας από τις εφημερίδες που ακολουθούν στο τέλος της σελίδας, η ενδεκάδα με τη Χέρενφεν θα έχει την παρακάτω μορφή:

Χαλκιάς, Σαβίνι, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Βιτόλο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κονσεισάο, Φιλομένο ή Βιειρίνια, Μουσλίμοβιτς

Αν έχουν έτσι τα πράγματα τότε μπράβο στον Δον (πάντα με βάση την παρούσα συγκυρία των τραυματισμών). Μόνο μία ένσταση έχω αντί για Φιλομένο θέλω Βιειρίνια - Βιειρίνια - Βιειρίνιααααααααααααααααααααα.

Δον βάλε μέσα το Βιειρίνια να τους πατήσει κάτω τους Ολλανδούς να γουστάρουμε!

:?:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Τρί 18 Αύγ 2009, 14:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

eorptol έγραψε:
khaledfreepaok έγραψε:τι περιμενεις ρε φιλε τελευταια στιγμη?τα λεμε εδω και ενα χρονο τα ιδια και τα ιδια.τωρα περιμενες να αλλαξει ο σαντος?
και ασε τη συνθεση.το ξερουμε οτι ειναι για να τραβαμε τα βυζια μας.
για τους τραυματισμους τι να πουμε?αν δεν φταει ο προπονητης και το τιμ ποιος φτιαει?η διοικηση και οι οπαδοι?η ο θεος ειναι χερενφεν?μαλακισμενοι τραυματισμοι ειναι ολοι απο κακοπροπονησεις.δεν ειναι οτι φαγανε κανα γερο τακλιν πχ.τοτε θα το δικιολογουσαμε.
γενικοτερα ας απολαυσουμε χωρις αγχος το ματσακι μας γιατι μελλον δεν εχουμε.

περιμενω βρισιδια κραξιματα αφορισμους παραλληρηματα υπεραισιοδοξιας και τα σχετικα.γιατι ως γνψστον η ομαδα απο εμας περιμενει να την ανεβασουμε με θετικα κυματα ενεργειας

κατω ο ρεαλισμος ζητω τα συννεφακια!!!!!

κλαψ κλαψ ατιμη κοινωνια δεν εχουμε μελλον ΓΟΥΜΕΝΕ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ
...............Η ΜΙΡΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ..............
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
νταξ δεν μου κανει εντυπωση πια.οποιος δεν εχει να πει η να σχολιασει κατι ουσιαστικο το γυρναει στον γουμενο και πεταει το μπαλακι στην κλαψα.κλασσικη τακτικη πια.
δεν σ αρεσει ο ιβιτς??ε εισαι γουμενικος
λες οτι ο βερον ειναι αργος?εισαι γαυρος και παγωνικος
λες οτι ο αραμπατζης ξερω γω βρωμανε τα ποδια του?????ε ειναι ξεκαθαρο οτι εισαι ο μπατατουδης.

καποια παλινδρομικη κινηση σε καθετο αξονα ειναι τελικα αθεραπευτη
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Το πρόγραμμα προπονήσεων και συνεντεύξεων τύπου των προπονητών του ΠΑΟΚ και της SC Heerenveen είναι το εξής:

09:30 Προπόνηση ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

12:00 Συνέντευξη Τύπου Fernando Santos (αίθουσα συνεντεύξεων τύπου 2ου ορόφου).

14:00 Άφιξη αποστολής SC Heerenveen στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

17:15 Συνέντευξη Τύπου Trond Sollied (ξενοδοχείο Hyatt)

20:00 Προπόνηση SC Heerenveen στο γήπεδο της Τούμπας (τα πρώτα 15 λεπτά ανοικτά για τα ΜΜΕ).
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Caballo Viejo έγραψε:Σύμφωνα με άρθρο του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και μιας από τις εφημερίδες που ακολουθούν στο τέλος της σελίδας, η ενδεκάδα με τη Χέρενφεν θα έχει την παρακάτω μορφή:

Χαλκιάς, Σαβίνι, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Βιτόλο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κονσεισάο, Φιλομένο ή Βιειρίνια, Μουσλίμοβιτς

Αν έχουν έτσι τα πράγματα τότε μπράβο στον Δον (πάντα με βάση την παρούσα συγκυρία των τραυματισμών). Μόνο μία ένσταση έχω αντί για Φιλομένο θέλω Βιειρίνια - Βιειρίνια - Βιειρίνιααααααααααααααααααααα.

Δον βάλε μέσα το Βιειρίνια να τους πατήσει κάτω τους Ολλανδούς να γουστάρουμε!

:?:
Φιλαράκι και εγώ θέλω Βιεϊρινια μέσα, αλλά όχι να βγει ο Φιλομένο... άλλος πρέπει να κάτσει πάγκο...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μονο αν έχεις κονέ με κανα τζίνι και σου χρωστάει χάρη, μπορεί να γίνει αυτό που επιθυμείς... χεχεχε

Σαντος go village ρεε :) :) :)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

khaledfreepaok νομίζω ότι η ένσταση των παιδιών (ή η δική μου καλύτερα για να μη μιλάω για όλους) βρίσκεται στο συνέχεια αναφέρεις το τι δε σου αρέσει ΧΩΡΙΣ να αναφέρεις τι θα ήθελες να προτείνεις...

Δηλαδή, ποιον θάθελες για προπονητή αυτή τη στιγμή..?
Μουρίνιο ή κάτι τέτοιο?
Τότε να βρίζουμε και όλους τους παίχτες και να ζητάμε ντρογκμπάδες και κλάι μαι..

Δεν είσαι αντικειμενικός κατ εμέ ή δε σκέφτεσαι που ήσουν ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ και που έφτασες σε 2 χρονάκια..

Γι αυτό και οι αναφορές σε γούμενους κλπ, γιατί ΕΚΕΙ είσουν πρίν 3 χρόνια. Για να μη ξεχνάμε που είμασταν και γινόμαστε αχάριστοι.

ΥΓ: On Topic ΠΑΟΚΑΡΑ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΟΜΙΛΟΥΣ!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”