Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
tasso85

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από tasso85 »

παντως επειδη η "επιτροπη" αναφερεται στα αρθρα 3 κ 7 του 4809/21 που αφορουν το πιστοποιητικο κ αφαιρεση βαθμων , το αρθρο 4 που εχει τις προυποθεσεις εκδοσης δε λεει τιποτα για την περιπτωση του Γιωργη
που ειναι οι νομικοι του φορουμ
adman

Δημοσίευση από adman »

Με το τι ασχολούμαστε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι απίστευτο, αν το βούλευμα είναι αμετάκλητο ή όχι και αν στοιχειοθετεί το ένα και το άλλο... Για ποιο λόγο να είναι υπόλογος ο ΠΑΟΚ για μια πράξη ενός προσώπου του ΔΣ, που δεν έχει να κάνει ούτε με το αγωνιστικό, ούτε με το εξωαγωνιστικό σκέλος. Επηρεάζει με κάποιο τρόπο η υπόθεση αυτή είτε άμεσα είτε έμμεσα τον ΠΑΟΚ, τους αντιπάλους του, το πρωτάθλημα σε αγωνιστικό επίπεδο, ή σε οικονομικό επίπεδο ή οτιδήποτε άλλο; Καταλαβαίνω αν ένα μέλος μια ΠΑΕ εμπλέκεται σε υποθέσεις πχ στημένων αγώνων, ξυλοδαρμού διαιτητών, πολυιδιοκτησίας κλπ, να έχει κυρώσεις και η ομάδα. Στην προκειμένη περίπτωση όμως ποιο είναι το πρόβλημα και γιατί να βρίσκεται μια ομάδα υπόλογη δεν έχω καταλάβει.
Από κει και πέρα, κακώς βγήκε η ανακοίνωση, γιατί πριν απο αυτή δεν υπήρχε πουθενά η είδηση. Μόνοι μας πήγαμε και βγάλαμε το θέμα.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Θα φαμε τα σωθικά μας πάλι, τη στιγμή που οι άλλοι κάνουν αλλαξοκολιες , ανταλλάσσουν εκατομμύρια με εικονικές μεταγραφές κλπ και δεν τρέχει τίποτα.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

joshua έγραψε:
JohnDag έγραψε:Επαναλαμβάνω.

Το κρίσιμο ερώτημα είναι ποτέ κατεστη αμετάκλητο το βούλευμα.

Αν είναι πριν την δήλωση η μαλάκια είναι δικιά μας, αν είναι μετά η μαλάκια είναι της ΕΕΑ.

Το ευτυχές ή ατυχές σε αυτή την περίπτωση είναι ότι αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται πανεύκολα και γρήγορα.

Στην παρούσα φάση το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχόμαστε την μαλάκια να την έκανε η ΕΕΑ.

Επειδή το έχει ξανακάνει και δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση να έχουν στήσει ακόμα ένα επικοινωνιακο πανηγυρακι προτείνω να περιμένουμε να δούμε.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
john δεν ειναι μονο η δηλωση.Η ψευδης δηλωση βαραινει τον ιδιο που κανει την δηλωση.Για να ειμαστε οκ θα πρεπει το βουλευμα να μην ειναι αμετακλητο μεχρι την αντικατασταση του απο το ΔΣ,ασχετως δηλωσης,δηλαδη να παραμενει ακομα και σημερα μη αμετακλητο,καθως μολις χθες εγινε η απομακρυνση.
Να ρωτησω κατι γιατι δεν τα κατεχω αυτα..ο γιωργης μπηκε πριν καιρο στο δσ..αρα η δηλωση εγινε οταν μπηκε..αντε αυτος την εκανε ,η εεα δεν ελεγχει εκεινη την ωρα για τυχον παρατυπιες ?το κανει οποτε το θυμαται?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Την χρονιά του αήττητου, με πόσους μείον βαθμούς ξεκινήσαμε;
Δώστε μας ένα -5 για το γούρι και πάμε για το νέο double του χρόνου.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Dimitrisou έγραψε: Να ρωτησω κατι γιατι δεν τα κατεχω αυτα..ο γιωργης μπηκε πριν καιρο στο δσ..αρα η δηλωση εγινε οταν μπηκε..αντε αυτος την εκανε ,η εεα δεν ελεγχει εκεινη την ωρα για τυχον παρατυπιες ?το κανει οποτε το θυμαται?
Ακούστηκε ότι έγινε ανώνυμη καταγγελία τώρα και γι' αυτό το εξέτασε η ΕΕΑ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η υποθεση αφορα τη φετινη χρονια καθως καθε χρονο οι ομαδες παιρνουν πιστοποιητικο και η εξεταση των φακελων γινεται το καλοκαιρι για αυτο και η δηλωση ειναι του Ιουλιου.Απο εκει περα και οσον αφορα το βουλευμα η επιτροπη κινειται οταν της το σφυριξουν και αναλογα φυσικα ποιον αφορα...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μόνο αν σχετίζεται το παλούκι που κατευθύνεται στον πισινό τους=παρακολουθήσεις, με οποιονδήποτε τρόπο και ψάχνουν εκδίκηση
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Ευχαριστω για την διευκρινηση..αλλα ρε παιδια αυτο απο μονο του ειναι τραγικο..δεν κανω την δουλεια μου εξαρχης αλλα θα την κανω αν ερθει να ρουφιανεψει καποιος...στο θεμα μας εγω πιστευω πως ολο αυτο ειναι μια παπαρια στυλ ξανθης..
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Να να υπενθυμίσω απλα ότι η ΕΕΑ δεν επιβάλλει ποινές, γνωμοδοτεί για το αν υπάρχει παράβαση και στέλνει την υπόθεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικο όργανο.

Αν υπάρχει παράβαση επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης βαθμών (από -5 έως -10 βαθμούς αναλογα με την βαρυτητα) στο τρέχον πρωτάθλημα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Πέμ 17 Νοέμ 2022, 18:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Μιας και έχουμε νομικούς εδώ γύρω, αναφέρει η ΕΕΑ το εξής :
Σύμφωνα με το προαναφερθέν άρθρο 3, παρ. 1 εδ. β του ν. 2725/1999, ο Γεώργιος Σαββίδης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπέβαλλε προς την Επιτροπή μας στις 24-07-2022, Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία βεβαιώνει ότι δεν συντρέχει στο πρόσωπό του κανένα κώλυμα από του νόμου προβλεπόμενα.

Δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον να υποβάλλει δήλωση ημέρα Κυριακή ; Γιατι 24/07/2022 Κυριακή ήταν.

Μπορεί να είναι εντελώς άσχετο και χαζομάρα μου, απλά αν θέλουν οι γνώστες ας δώσουν μια απάντηση.

Υ.Γ. Εκεί που θα ψάχναμε για 10αρ θα ψάχνουμε τώρα μη χάσουμε 10αρ βαθμούς :D
Τι τραβάμε ρεεεεε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω ότι υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι δηλώσεις.

Ως εκ τούτου γίνεται να την καταθέσεις οποιαδήποτε μέρα της βδομάδας.

Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Μάλιστα, ευχαριστώ John.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ακυρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 17 Νοέμ 2022, 18:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

Μηνύσεις διαβάζω καταθέτουν και ο Νίκος και ο Γιώργος εναντίον των μελών της ΕΕΑ για το άκυρο της κατηγορίας αλλά και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Βάλτε ρε από έναν δικηγόρο εμπλοκή σε κάθε μέλος της ΕΕΑ και άλλον ένα για τον Αυγενάκη και να μαζεύονται οι μηνύσεις και οι αγωγές κάθε φορά που βήχουνε. Αφού βλέπεις, δεν σε θέλουν και σε χτυπάνε σε κάθε ευκαιρία. Κι αν είναι βουλευτές, δεν θα είναι για πάντα. Πόσο να αντέξουν οι κωλοσυντάξεις και τα βοηθήματα που παίρνουν από τους φίλους τους?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”