Αν δεν παιξει ο πασχαλακης και τωρα διπλο θα ειναιaivas19 έγραψε:Με Τζανδαρη Κατσε εχω παρει διπλο εκει μεσα, τι να φοβηθω
Σαλπισμα αντεπιθεσης με διπλο και 3Χ3 στη συνεχεια. ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Γαύρος-ΠΑΟΚ 17/10 20:00 Cosmote tv
Re: Γαύρος-ΠΑΟΚ 17/10 20:00 Cosmote tv
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και εκεί που όλοι σε έχουν τελειωμένο, παίρνεις διπλό στο τηγάνι τους και φεύγεις άρχοντας
Στα σοβαρά, και εμείς είμαστε σε κακό φεγγάρι αλλά ο γαύρος δείχνει σημάδια καφενείου
Αποτυχημένες μεταγραφές με το κιλό , ανενεργοί παίχτες, βαριά ονόματα στην συνταξη, 3ος προπονητής φέτος, άμυνα για γέλια, τέρμα για γέλια , επίθεση που δεν σκοράρει (εδώ καλύτερα μην μιλάμε)
Κανονίστε να τους αναστήσουμε
Στα σοβαρά, και εμείς είμαστε σε κακό φεγγάρι αλλά ο γαύρος δείχνει σημάδια καφενείου
Αποτυχημένες μεταγραφές με το κιλό , ανενεργοί παίχτες, βαριά ονόματα στην συνταξη, 3ος προπονητής φέτος, άμυνα για γέλια, τέρμα για γέλια , επίθεση που δεν σκοράρει (εδώ καλύτερα μην μιλάμε)
Κανονίστε να τους αναστήσουμε
πραγματικά, όσοι πιστεύετε πως ο ΠΑΟΚ που έχουμε δει έως σήμερα φέτος, μπορεί να διεκδικήσει οτιδήποτε (νίκη, ισοπαλία, έστω επίτευξη γκολ) μέσα στον γαύρο, την ώρα που ο γαύρος θα κινήσει γη και ουρανό για να μην μείνει περισσότερο πίσω από βάζελο,
είστε ωραίοι. Ονειρεύεστε και δεν φοβάστε να το πείτε.
Και σας γουστάρω για αυτό.
Εγώ δυστυχώς, ως μεγαλύτερος, έχω καταντήσει πραγματιστής, που σημαίνει πως έχω πάψει να ονειρεύομαι...
Εγώ δυστυχώς, ως μεγαλύτερος, έχω καταντήσει πραγματιστής, που σημαίνει πως έχω πάψει να ονειρεύομαι...
- iremidynami 4+
Ρε συ, αυτο ειναι το ωραιο που σου παρεχει ο ΠΑΟΚ, τα ονειρα.
Ας μην το απωλεσουμε.
Ας μην το απωλεσουμε.
- kataramenos5
- kataramenos5
Πωπωπωπωππωω τι χαλια ροστερ εχουμε
ΕΔΙΤ Σορρυ απ τη συγκινηση μπηκα σ αλλο τοπικ
ΕΔΙΤ Σορρυ απ τη συγκινηση μπηκα σ αλλο τοπικ
Ικανοποιητικό είναι το ρόστερ σε σύγκριση με τους αντιπάλους μας στο πρωτάθλημα και στα χασομέρια χάθηκαν 4 βαθμοί + κοκομπλοκο με βαζελο. Τεράστιο θέμα ψυχολογίας που μπορεί να λυθεί με μια νίκη με ΕΟ την οποία και σαφώς μπορούμε να πάρουμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
gpap έγραψε:πραγματικά, όσοι πιστεύετε πως ο ΠΑΟΚ που έχουμε δει έως σήμερα φέτος, μπορεί να διεκδικήσει οτιδήποτε (νίκη, ισοπαλία, έστω επίτευξη γκολ) μέσα στον γαύρο, την ώρα που ο γαύρος θα κινήσει γη και ουρανό για να μην μείνει περισσότερο πίσω από βάζελο,
Δείξε μας το στοίχημα που παίζεις νίκη γαύρου με no goal, να σε πιστέψουμε.
Αν δεν παίζεις στοίχημα, τότε το στρέχεις να φας μια μέρα μπαν, αν έστω βάλουμε γκολ;
Πραγματιστή.
Προτιματε διπλό και να συνεχισει ο προπονητης μας ή να μην πάρουμε πόντο και να φυγει από το αεροδρόμιο skg?
Kαι τα 2 ωραία ειναι, win win κατασταση
- john4serres
Όντως έχει κάποιος τέτοιο δίλημμα;mbison έγραψε:Προτιματε διπλό και να συνεχισει ο προπονητης μας ή να μην πάρουμε πόντο και να φυγει από το αεροδρόμιο skg?
- PAOK_Antarctica
mbison έγραψε:Προτιματε διπλό και να συνεχισει ο προπονητης μας ή να μην πάρουμε πόντο και να φυγει από το αεροδρόμιο skg?
Εγώ, επειδή αγαπάω τον ΠΑΟΚ, λέω να φάμε 6 για να φύγει ακόμα πιο γρήγορα.
Όποτε θέλω να κάνουμε τρέλα τσιμπούκια, από αγάπη.
Φυσικά και να τους ριξουμε ενα...(λεμε τωρα
) τρίμπαλο!!!
Και στο ΤΕΛΟΣ της σεζόν, να φύγει ο Λουτσε

Και στο ΤΕΛΟΣ της σεζόν, να φύγει ο Λουτσε

Eδω μπαινει στην κουβεντα οτι καλυτερα να χανουμε για να φυγει ο προπονητης...για ποια ΠΑΟΚτσηδικη τρελα μιλαμε τωρα;;kataramenos5 έγραψε:Πως καταντησαμε ετσι μωρε? Που ναι ο ΠΑΟΚτσης που δε χαμπαριαζε απο κατι Μπαγερν,απο κατι Ναπολι (καποιου... Μαραντονα) απο κατι Αρσεναλ .Που πηγε η μαγκια και η ΠΑΟΚτσηδικη τρελα?Μας πιπιλισαν το μυαλο και νομιζουμε οτι ειμαστε Λειβαδια η Πλατανιας.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕΕ
ΥΓ Ολους τρελα σας πουλαμε και......

- kataramenos5
Χαχαχαχα επεσα κατωPAOK_Antarctica έγραψε:
Όποτε θέλω να κάνουμε τρέλα τσιμπούκια, από αγάπη.