Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Παιδιά όντως ο ΠΑΟΚ είναι τρελή κατάσταση.
Αλλά μην έχουμε αυταπάτες.
Ο Κοτάρσκι σε 2 ματς χρειάστηκε μόνο 2 φορές να πάρει απόφαση και πήρε και τις 2 λάθος. Στο Καραϊσκάκη θα χρειαστεί 10 φορές να πάρει απόφαση.
Ο Ίνγκασον, ο πιο έμπειρος μας αμυντικός, στην προτελυταία φάση κάνει τραγική άμυνα σε πλάγιο άουτ και του φέυγει ο Τσιριγώτης και παραλίγο να του κάνει πέναλτι από το πουθενά. Ποιος; ο Τσιριγώτης.
Ο Τσαούσης στο ίδιο γήπεδο έχασε παίκτη από ελεύθερο.
Ο Λύρατζης πριν από 2 αγωνιστικές δε δοκίμασε στην τελευταία φάση να βγάλει τη μπάλα πλάγιο και την έστειλε κατευθείαν κόρνερ.
Η ομάδα είναι πνευματικά απίστευτα αδύναμη. Είναι πολύ δύσκολο και αυτό το ματς και το ματς της Φιλαδέλφειας.
Μην ονειροβατούμε, διαγράφοντας όλα τα παλιά και μετά τρελαινόμαστε με αυτά που βλέπουμε.
Η όλη φάση θυμίζει την αρχή της δεύτερης χρονιάς του Σάντος που ενώ παίζαμε καλούτσικα, ήμασταν σε όλα τα ματς καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά τελικά αποκλειστήκαμε από τις καρδούλες και δεν παίρναμε αποτέλεσμα με τίποτα στην Ελλάδα. Και θυμόμαστε όλοι σε εκείνο το ματς με τον Ηρακλή πώς όλα κρέμονταν σε μια κλωστή.
Και τότε η πλειοψηφία ήθελε το κεφάλι του Σάντος.
Η διαφορά όμως τότε με τώρα είναι ότι δεν έχεις τέτοιες προσωπικότητες στην ομάδα. Τότε ήταν όλοι ένας κι ένας.
Τώρα όλοι τρέμουν..
Θα μου πείτε, ρε φίλε ας μην κατέβουμε τότε.
Δε λέω αυτό. Λέω ότι επειδή το πιθανότερο είναι να μην πάρουμε αποτέλεσμα λόγω ανεπάρκειας ποιότητας και προσωπικότητας, μην περιμένουμε ξαφνικά να δούμε την Μπαρτελόνα και μετά να νομίζουμε ότι φταίει πάλι ο Λουτσέσκου που δεν έβαλε τον Κουαλιάτα και τον Σάστρε.
Τέλος πάντων, μετά το χθεσινό τα βλέπω όλα μαύρα και μπορεί κι εγώ να υπερβάλλω.. Οπότε ζητώ συγνώμη για την απαισιοδοξία..
Ευτυχώς που θα είμαι με την κόρη μου εκείνη την ώρα και δεν θα αγχωθώ πάλι υπέρμετρα.
Χαλαρή, σβηστή ήττα.
Εδώ παραλίγο θα χάναμε από τον φουκαρά τον Λεβαδειακό, δεν θα χάσουμε από τον γαύρο;
Φέτος μοιράζουμε χαρές στους αντίπαλους οπαδούς...δεν έχω άλλες προσδοκίες. Νιώθω ότι η ομάδα είναι στην εντατική σε κώμα και περιμένω απλά αν θα ανοίξει τα μάτια
Με Χ ευχαριστημένος θα είμαι..
Πάνω απο ένα γκολ δεν μπορούμε να βάλουμε και αυτοί θα προσπαθήσουν να ξεπλύνουν όλα τα σκατά που φάγαν τελευταίως.
Αυτό που περιμένω είναι ύπουλη διαιτησία και κλασσική κατάρευση στο δεύτερο ημίχρονο.
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά μέχρι τη διακοπή για μουντιάλ βλέπω πολύ άσχημο αρνητικό σερί.
Δεν υπάρχει περίπτωση όπως είμαστε.
Χωρίς Ζίφκοβιτς, χωρίς Αντρέ, δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμοι Κουλιεράκης, Αουγκούστο, πόσο αντέχει ο Ολιβέιρα, απλά αν τα βάλεις κάτω δε βρίσκω τρόπο