Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από sic-4 »

giapas έγραψε:Όλα αυτά τα χρόνια έκανες πολλά σωστά και πολλά λάθη. Το πρόσημο είναι θετικό για μένα. Το μεγαλύτερο σου λάθος είναι πως παράβλεψες πως οι ΠΑΟΚτσήδες είναι Έλληνες. Και οι Έλληνες του 2022 είναι από τις πιο πούστικες φάρες του πλανήτη. Πριν από 7-8 χρόνια βρήκες έναν κουρελή που ναι μεν είχε λίγη μπέσα αλλά δεν είχε στον ήλιο μοίρα , στη φάπα μια ζωή και τον έκανες άνθρωπο. Τον έντυσες, τον τάϊσες , τον πότισες , τον έβαλες στα σαλώνια. Του έδωσες ανάστημα. Τον άφησες στη πούδρα λίγο καιρό και τον καλόμαθες. Όταν σε μια δική σου στραβή , δε μπορείς να του προσφέρεις αυτά που του πρόσφερες το προηγούμενο καιρό , βγήκανε στην επιφάνεια όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που άθελά σου δημιούργησες. Αλαζονεία,ξερολίαση, τσαντίλα, αχαριστία,έπαρση. Ηλιθιότητα. Βαθιά ηλιθιότητα. Δε μπορεί να δεχτεί ότι μετά τόσα χρόνια χαβιάρι και αστακούς, σήμερα το μενού έχει φακές κι ελιές. Ανίκανος να δει τη πραγματικότητα και να καθίσει μαζί σου στο τραπέζι, σπαρταράει σαν το ψάρι έξω απο το νερό προσπαθώντας να καταλάβει που πήγε ο αστακός. Φταίει ο μάγειρας, φταίει η τροδοδοσία, φταίει το σερβις, φταίει η κόυτρα του , σιγά σιγά φταις εσύ. Θα στο πετάξει στο τέλος το πιάτο με τις φακές στα μούτρα σου. Έχει ξεχάσει το ρόλο του , τη προέλευσή του, τη θέση του και χτυπιέται σαν κακομαθημένο μαλακιστήρι που του πήρες το παιχνίδι από τα χέρια. Έχει καλομάθει , δε δέχεται με τίποτα να χάσει κάτι από τα δανεικά και πρόσκαιρα κεκτημένα. Αηδιάζει με καταστάσεις που κάποτε θα έκανε τεμενάδες να τις ζήσει.

Εγώ προσωπικά έχω να σου δηλώσω ότι σταρχιδια μου ποιους παίκτες πληρώνεις και φέρνεις, ποιούς προπονητές, αν θα χτίσεις γήπεδο ή τσαντήρι κι αν βγούμε φέτος Ευρώπη ή παίξουμε play out. Στα @@ μου το 442 κι αν ένας παίκτης περπατάει κι ο άλλος πετάει. Προσωπικά δε με πειράζει καθόλου , ρόδα είναι και γυρίζει. Το μόνο που έχεις πραγματικά καταφέρει και που θα μείνει για πάντα γραμμένο είναι πως άθελά σου έχεις καταφέρει να ξεφτίσεις στα δικά μου μάτια αυτή την έννοια που κάποτε λεγόταν λαός του ΠΑΟΚ και τώρα στη πλειοψηφεία του είναι απλά ένα τσούρμο άξεστων , αχάριστων ηλιθίων. Για αυτό θα σε ευγνομονώ για πάντα.

Ν' αγιασει το στομα σου ρε giapas
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε:Ε βεβαια η πλειοψηφια του κοσμου που δεχτηκε στωικα τον αποκλεισμο απο καποια λεφσκι που αποκλειστικε απο μαλτεζους ειναι ηλιθια και αξεστη...Η ιδια πλειοψηφια που στηριξε με μεγαλο παθος στα πρωτα παιχνιδια της τουμπας φετος ειναι ηλιθια και αξεστη...Η ιδια πλειοψηφια που δεχτηκε και παλι στωικα το διπλο απο το βαζελο ειναι αξεστη και ηλιθια...Οι 1000 που πηγαν στην λεβαδεια σημερα ειναι αξεστοι και ηλιθιοι...
χαμπαρι δεν πηρες για [ποιο πραγμα μιλαει ο ....giapas
george188

Δημοσίευση από george188 »

Με έπιασε κατάθλιψη με το σημερινό, μετά μπήκα στα ποστ του φβ κ με έπιασε αηδία με αυτά που διάβασα. Δεν θα μιλήσω καν για τους γνωστούς συνδεσμιτες, δεν με αφορούν. Ο υπόλοιπος κόσμος (αυτοί έστω που γράφουν) και οι απόψεις τους ήταν για εμετό.. Ιβανναρος στα εύκολα, ρωσε δρόμο στα δύσκολα. Κ δεν αναφέρομαι στα παιδιά που σχολίασαν εδώ μέσα. Ο ΠΑΟΚτσης πάντα εν θερμώ έλεγε πολλά, αλλά τέτοια αγνωμοσύνη κ αχαριστία δεν την περίμενα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Συγγνώμη για τις χοντράδες και γενικεύσεις. Πολύ φάουλ και επειδή προφανώς είναι βαριά , θα πρέπει να μου επιβληθεί ποινή.

Νομίζω όμως ότι όποιος θέλει να δει το νόημα αυτών που γράφω το βλέπει.
Όποιος δε θέλει να το δει , μένει στις (απαράδεκτες) εκφράσεις μου και στους 1000 που πήγαν να δουν την ομάδα σήμερα και στη Λέφσκι.

Αλλού είναι το δάσος όμως.

Και πάλι συγγνώμη προς όλους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
joshua έγραψε:Ε βεβαια η πλειοψηφια του κοσμου που δεχτηκε στωικα τον αποκλεισμο απο καποια λεφσκι που αποκλειστικε απο μαλτεζους ειναι ηλιθια και αξεστη...Η ιδια πλειοψηφια που στηριξε με μεγαλο παθος στα πρωτα παιχνιδια της τουμπας φετος ειναι ηλιθια και αξεστη...Η ιδια πλειοψηφια που δεχτηκε και παλι στωικα το διπλο απο το βαζελο ειναι αξεστη και ηλιθια...Οι 1000 που πηγαν στην λεβαδεια σημερα ειναι αξεστοι και ηλιθιοι...
Εσυ γραψε αλλη μια φορα για τη σωστη πλευρα της ιστοριας που βρισκεται ο Πουτιν και ασε εμας να μην παιρνουμε χαμπαρι...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Κακώς.μονο αχαριστία έχει η ιστορία του ΠΑΟΚ στα κιταπια της
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Γιατί δεν την περίμενες; Ρώτα τη τζαμαρία του αείμνηστου Παντελάκη να σου πει κάτι ιστορίες ευγνωμοσύνης και ηρωικών "μπούλο".....
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:
Εσυ γραψε αλλη μια φορα για τη σωστη πλευρα της ιστοριας που βρισκεται ο Πουτιν και ασε εμας να μην παιρνουμε χαμπαρι...
εγω εγραψα για την ιστορια και τον πουτιν?? και που κολλαει αυτο με την...κουβεντα...

καλο ειναι να πας σε κανενα γιατρο....φιλε
trouman

Δημοσίευση από trouman »

giapas έγραψε:Όλα αυτά τα χρόνια έκανες πολλά σωστά και πολλά λάθη. Το πρόσημο είναι θετικό για μένα. Το μεγαλύτερο σου λάθος είναι πως παράβλεψες πως οι ΠΑΟΚτσήδες είναι Έλληνες. Και οι Έλληνες του 2022 είναι από τις πιο πούστικες φάρες του πλανήτη. Πριν από 7-8 χρόνια βρήκες έναν κουρελή που ναι μεν είχε λίγη μπέσα αλλά δεν είχε στον ήλιο μοίρα , στη φάπα μια ζωή και τον έκανες άνθρωπο. Τον έντυσες, τον τάϊσες , τον πότισες , τον έβαλες στα σαλώνια. Του έδωσες ανάστημα. Τον άφησες στη πούδρα λίγο καιρό και τον καλόμαθες. Όταν σε μια δική σου στραβή , δε μπορείς να του προσφέρεις αυτά που του πρόσφερες το προηγούμενο καιρό , βγήκανε στην επιφάνεια όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που άθελά σου δημιούργησες. Αλαζονεία,ξερολίαση, τσαντίλα, αχαριστία,έπαρση. Ηλιθιότητα. Βαθιά ηλιθιότητα. Δε μπορεί να δεχτεί ότι μετά τόσα χρόνια χαβιάρι και αστακούς, σήμερα το μενού έχει φακές κι ελιές. Ανίκανος να δει τη πραγματικότητα και να καθίσει μαζί σου στο τραπέζι, σπαρταράει σαν το ψάρι έξω απο το νερό προσπαθώντας να καταλάβει που πήγε ο αστακός. Φταίει ο μάγειρας, φταίει η τροδοδοσία, φταίει το σερβις, φταίει η κόυτρα του , σιγά σιγά φταις εσύ. Θα στο πετάξει στο τέλος το πιάτο με τις φακές στα μούτρα σου. Έχει ξεχάσει το ρόλο του , τη προέλευσή του, τη θέση του και χτυπιέται σαν κακομαθημένο μαλακιστήρι που του πήρες το παιχνίδι από τα χέρια. Έχει καλομάθει , δε δέχεται με τίποτα να χάσει κάτι από τα δανεικά και πρόσκαιρα κεκτημένα. Αηδιάζει με καταστάσεις που κάποτε θα έκανε τεμενάδες να τις ζήσει.

Εγώ προσωπικά έχω να σου δηλώσω ότι σταρχιδια μου ποιους παίκτες πληρώνεις και φέρνεις, ποιούς προπονητές, αν θα χτίσεις γήπεδο ή τσαντήρι κι αν βγούμε φέτος Ευρώπη ή παίξουμε play out. Στα @@ μου το 442 κι αν ένας παίκτης περπατάει κι ο άλλος πετάει. Προσωπικά δε με πειράζει καθόλου , ρόδα είναι και γυρίζει. Το μόνο που έχεις πραγματικά καταφέρει και που θα μείνει για πάντα γραμμένο είναι πως άθελά σου έχεις καταφέρει να ξεφτίσεις στα δικά μου μάτια αυτή την έννοια που κάποτε λεγόταν λαός του ΠΑΟΚ και τώρα στη πλειοψηφεία του είναι απλά ένα τσούρμο άξεστων , αχάριστων ηλιθίων. Για αυτό θα σε ευγνομονώ για πάντα.
Μια χαρά τα λες..

Αν δεν είναι πλειοψηφία, είναι πάρα πολλοί.

Λες και υπογράψαμε συμβόλαιο με την επιτυχία.

Να αρχίσουμε να λέμε πόσοι και πόσες μεγάλες ομάδες, πιο μεγάλες απο τον ΠΑΟΚ ( τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου) περνάνε ανάλογες φάσεις. Ατελείωτες...

Εντάξει, να μιλήσουμε για τις ευθύνες, για τα λάθη , πολλά ναι..

Αλλά αυτή η αχαριστία, αυτη η ευκολία να να αρχίσεις να μιλάς έτσι για αυτόν που σε έκανε να μη γλύφεις κατουρημενες ποδιές, που έκανε όλο το σύστημα γαύρος -κρατος να στοχεύει πρωτίστως τον ΠΑΟΚ , είναι κατι πολύ χειρότερη απο τη light περιγραφή του giapas.

Αυτη λοιπόν η νοοτροπία, της αχαριστίας ( όχι της κριτικής για να μη θίγονται οι ευαισθητοι), η νοοτροπία, όχι τα άτομα , είναι ό,τι χειρότερο. Πολυ χειρότερο απο το να βγούμε 3οι ή 4οι ( 6οι ονειρεύονται κάποιοι αν και στο τέλος θα είμαστε ψηλά).
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ρε παιδιά τα σοσιαλς είναι φαινόμενο παγκόσμιο. Όλοι εκεί μπαίνουν κ ξερνανε, δεν πρόκειται για φόρα όπου επικρατεί η λογική κ η ψυχραιμία. Έχουν όμως επίδραση κ φυσικά μανιπουλαρονται. Λίγα μποτς προσάναμμα κ μετά ...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σιγά παιδιά, τσουτσουριάσαμε.
Κι αν έχουμε φάει γκολ στο 90 αλλά δεν κάναμε έτσι.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ συντάσσομαι με τον giapas με την έννοια ότι κατανοώ τι θέλει να πει.
Οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους.
Ως τώρα η χρονιά για εμάς είναι ξεκάθαρα στα κάτω της είτε γιατί κάνουμε..... tanking αλά NBA , είτε γιατί απλά κάποιες επιλογές δεν βγήκαν, είτε γιατί υπάρχουν δυσκολίες εξωγενείς. Συμβαίνει.

Κατανοώ όμως ότι το 4 νίκες σε 22 ματς είναι σοκαριστικό για ΠΑΟΚ. Πόσο μάλλον για ΠΑΟΚ Σαββίδη που έμαθε τον πολύ κόσμο στα πούπουλα.
Και για αυτό χρειάζεται κάποιου είδους παρέμβαση
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Καλά μόνο στα πούπουλα δεν είμαστε μετά το ντάμπλ.
Γενικά για τέτοια διοικητική ανεπάρκεια κ ιδιοκτησιακή εξαφάνιση ο κόσμος είναι οκ.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ο Σαββίδης δεν είναι άμοιρος ευθυνών για τη φετινή ξεφτίλα, αλλά αφενός έχει τις μικρότερες και πιο αμφισβητισιμες ευθύνες, αφετέρου είναι ο μόνος που μπορεί να το γυρίσει. Αδιαφορώ για το εάν θα βγούμε 3οι ή 5οι φέτος, εάν θα φάμε 3 από το σίχαμα ή θα μας κερδίσει μετά από πόσα χρόνια ή κουλα, αλλά δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό το πράμα και του χρόνου.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ο μικρός με λέει να βρούμε εισιτήρια να πάμε να δούμε τον ΠΑΟΚ και φέτος (από Αθήνα) .

Και ναι, τώρα είναι που πρέπει να το κάνουμε αν και είναι πολλοί δύσκολοι καιροί. Αλλά τώρα, όχι μόνο στα πανηγύρια.

Κουφάλα νεκροθάφτη, δε θα σε περάσει ρε...

Γαμω τα σοσιαλε μίντια και τον εικονικό σας γαμημενο κόσμο....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”