giapas έγραψε:Όλα αυτά τα χρόνια έκανες πολλά σωστά και πολλά λάθη. Το πρόσημο είναι θετικό για μένα. Το μεγαλύτερο σου λάθος είναι πως παράβλεψες πως οι ΠΑΟΚτσήδες είναι Έλληνες. Και οι Έλληνες του 2022 είναι από τις πιο πούστικες φάρες του πλανήτη. Πριν από 7-8 χρόνια βρήκες έναν κουρελή που ναι μεν είχε λίγη μπέσα αλλά δεν είχε στον ήλιο μοίρα , στη φάπα μια ζωή και τον έκανες άνθρωπο. Τον έντυσες, τον τάϊσες , τον πότισες , τον έβαλες στα σαλώνια. Του έδωσες ανάστημα. Τον άφησες στη πούδρα λίγο καιρό και τον καλόμαθες. Όταν σε μια δική σου στραβή , δε μπορείς να του προσφέρεις αυτά που του πρόσφερες το προηγούμενο καιρό , βγήκανε στην επιφάνεια όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που άθελά σου δημιούργησες. Αλαζονεία,ξερολίαση, τσαντίλα, αχαριστία,έπαρση. Ηλιθιότητα. Βαθιά ηλιθιότητα. Δε μπορεί να δεχτεί ότι μετά τόσα χρόνια χαβιάρι και αστακούς, σήμερα το μενού έχει φακές κι ελιές. Ανίκανος να δει τη πραγματικότητα και να καθίσει μαζί σου στο τραπέζι, σπαρταράει σαν το ψάρι έξω απο το νερό προσπαθώντας να καταλάβει που πήγε ο αστακός. Φταίει ο μάγειρας, φταίει η τροδοδοσία, φταίει το σερβις, φταίει η κόυτρα του , σιγά σιγά φταις εσύ. Θα στο πετάξει στο τέλος το πιάτο με τις φακές στα μούτρα σου. Έχει ξεχάσει το ρόλο του , τη προέλευσή του, τη θέση του και χτυπιέται σαν κακομαθημένο μαλακιστήρι που του πήρες το παιχνίδι από τα χέρια. Έχει καλομάθει , δε δέχεται με τίποτα να χάσει κάτι από τα δανεικά και πρόσκαιρα κεκτημένα. Αηδιάζει με καταστάσεις που κάποτε θα έκανε τεμενάδες να τις ζήσει.
Εγώ προσωπικά έχω να σου δηλώσω ότι σταρχιδια μου ποιους παίκτες πληρώνεις και φέρνεις, ποιούς προπονητές, αν θα χτίσεις γήπεδο ή τσαντήρι κι αν βγούμε φέτος Ευρώπη ή παίξουμε play out. Στα @@ μου το 442 κι αν ένας παίκτης περπατάει κι ο άλλος πετάει. Προσωπικά δε με πειράζει καθόλου , ρόδα είναι και γυρίζει. Το μόνο που έχεις πραγματικά καταφέρει και που θα μείνει για πάντα γραμμένο είναι πως άθελά σου έχεις καταφέρει να ξεφτίσεις στα δικά μου μάτια αυτή την έννοια που κάποτε λεγόταν λαός του ΠΑΟΚ και τώρα στη πλειοψηφεία του είναι απλά ένα τσούρμο άξεστων , αχάριστων ηλιθίων. Για αυτό θα σε ευγνομονώ για πάντα.
Ν' αγιασει το στομα σου ρε giapas