kataramenos5 έγραψε:Θα πω κι εγω τη μλκια μου κι ας ακουστω αιρετικος σε κάποιους . Θεωρουσα εδω και χρονια οτι οι αποψεις των συνδεσμων μετρανε. Ισως και περισσοτερο απ του καθε ιδιοκτητη. Υποτιθεται οτι ειναι οι θεματοφυλακες του οπαδικου κινηματος. Δε συμφωνω απολυτα με τον ορο κινημα αλλά τες πα .
Θεωρουσα λοιπον οτι αυτες οι αποψεις, που πηγαζουν καθαρα και μονο απ την αγαπη τους για την ιδεα ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι απολυτα σεβαστες, συμφωνουμε η οχι. Ομως αν ρε παλικαρια φτασαμε στο σημειο οι συνδεσμοι να διασπειρουν ανυποστατες φημες με σκοπο ιδιον οφελος τοτε πρεπει να παραδεχτουμε οτι οπαδικο κινημα δεν υπαρχει πλεον. Ενα κομματι του μεγαλειου που ειχε αυτος ο συλλογος δεν υπαρχει πια. Κι αυτο ειναι τεραστιο πληγμα.
Προσωπικα θα μου επιτρεψετε να κραταω καποιες(μικρες) αμφιβολίες ακομα καθοτι δυσκολευομαι να πιστεψω οτι φτασαμε εδω. Οτι το προφανες ειναι δυστυχως η πικρη αληθεια.
Αυτό έχει πάψει να υπάρχει εδώ και χρόνια αδερφέ. Όχι εντελώς, αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Οι λόγοι πολλοί. Ο κυριότερος κατ' εμέ, η απουσία προσωπικοτήτων. Δεν συγκρίνονται οι προσωπικότητες που υπήρχαν τις προηγούμενες δεκαετίες, με τους σημερινούς.
Και πολύ καλή η πολυφωνία, η ύπαρξη δηλαδή πολλών διαφορετικών συνδέσμων, αλλά στον ΠΑΟΚ έχει ξεφύγει.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα; Είναι δυνατόν να δηλώνει κάποιος ΠΑΟΚτσής και ακροδεξιός;
Άτομο σε κόμμα και τα εγκεφαλικά του κύτταρα, λειτουργούν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από αυτόν.
ΠΑΟΚ και ακροδεξιά, είναι εντελώς αντίθετες έννοιες.
Όπως επίσης, είναι δυνατόν να πηγαίνει στο κέντρο του γηπέδου να βαράει το τύμπανο ένας τύπος που τραμπούκιζε μπροστά σε κάμερα μετανάστη και τον έβαζε να κάνει τον σταυρό του ενώ προφανώς είναι μουσουλμάνος;
Εδώ μιλάμε για εμετό όχι αστεία.
Ποιος θα τολμούσε να κάνει τέτοια μαλ@κία πριν 20-30 χρόνια και να ξαναπατήσει στην Τούμπα;
Είμαι περήφανος για το ότι είμαι ΠΑΟΚτσής, είμαι περήφανος για την ιστορία μας, είμαι περήφανος για την ιστορία του κόσμου μας και για όσες φορές δίδαξε οπαδισμό, αλλά για τα σημερινά χάλια και την "οπαδική Βαβέλ" που έχει στηθεί εκεί μέσα, μόνο περήφανος δεν είμαι.