Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
gpap

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από gpap »

iasoiako έγραψε:Μπα μην βλεπετε φαντασματα με τον χοντρο.
ΠΑΟΚαρχης Θελει να το παιξει ο συγκεκριμένος και να ασκει κριτικη στην ΠΑΕ. Και αν μπει συον συνδεσμο ακομα πιο πολυ κριτικη. Θεωρει οτι θα φτασει να εχει λογο σε πραγματα μεσα στον ΠΑΟΚ μεσω συνδεσμων και δημοσεων σχεσεων.
Για άνθρωπο που έχει αυτή την άποψη, είναι πολύ περίεργο να παραθέτει τις απόψεις του παοκάρχη στο Paokmania ως ''προβληματισμό''.

Εσύ λοιπόν iasoiako που μας ζητάς να μην βλέπουμε φαντάσματα, και πως ο συγκεκριμένος τύπος θέλει να παίζει παοκάρχης για να έχει λόγο μέσα στον ΠΑΟΚ,

εσύ παρέθεσες τις σάπιες απόψεις του συγκεκριμένου ως ''θέματα προς προβληματισμό''.

Και επέμενες κιόλας πως αυτά έχουν ειπωθεί.

Αυτός είναι μ@λ@κ@ς.
Εσύ τι είσαι που αναπαράγεις τις μαλακίες του;
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Εγώ λέω κακώς τα συζητάτε όλα αυτά στο τοπικ του Ιβάν και να μεταφερθεί η κουβέντα στα συνδεσμίτικα (που και εκεί ψιλοακυρα θα είναι γιατί τα λεγόμενα ενός δεν σημαίνει ότι έχουν σχέση με τους συνδέσμους όλους). Και γενικά όσο σημασία τους δίνουμε μερικούς τόσο θάρρος παίρνουν και το παίζουν εξουσία.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

kataramenos5 έγραψε:Θα πω κι εγω τη μλκια μου κι ας ακουστω αιρετικος σε κάποιους . Θεωρουσα εδω και χρονια οτι οι αποψεις των συνδεσμων μετρανε. Ισως και περισσοτερο απ του καθε ιδιοκτητη. Υποτιθεται οτι ειναι οι θεματοφυλακες του οπαδικου κινηματος. Δε συμφωνω απολυτα με τον ορο κινημα αλλά τες πα .
Θεωρουσα λοιπον οτι αυτες οι αποψεις, που πηγαζουν καθαρα και μονο απ την αγαπη τους για την ιδεα ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι απολυτα σεβαστες, συμφωνουμε η οχι. Ομως αν ρε παλικαρια φτασαμε στο σημειο οι συνδεσμοι να διασπειρουν ανυποστατες φημες με σκοπο ιδιον οφελος τοτε πρεπει να παραδεχτουμε οτι οπαδικο κινημα δεν υπαρχει πλεον. Ενα κομματι του μεγαλειου που ειχε αυτος ο συλλογος δεν υπαρχει πια. Κι αυτο ειναι τεραστιο πληγμα.
Προσωπικα θα μου επιτρεψετε να κραταω καποιες(μικρες) αμφιβολίες ακομα καθοτι δυσκολευομαι να πιστεψω οτι φτασαμε εδω. Οτι το προφανες ειναι δυστυχως η πικρη αληθεια.
Αυτό έχει πάψει να υπάρχει εδώ και χρόνια αδερφέ. Όχι εντελώς, αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Οι λόγοι πολλοί. Ο κυριότερος κατ' εμέ, η απουσία προσωπικοτήτων. Δεν συγκρίνονται οι προσωπικότητες που υπήρχαν τις προηγούμενες δεκαετίες, με τους σημερινούς.
Και πολύ καλή η πολυφωνία, η ύπαρξη δηλαδή πολλών διαφορετικών συνδέσμων, αλλά στον ΠΑΟΚ έχει ξεφύγει.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα; Είναι δυνατόν να δηλώνει κάποιος ΠΑΟΚτσής και ακροδεξιός;
Άτομο σε κόμμα και τα εγκεφαλικά του κύτταρα, λειτουργούν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από αυτόν.
ΠΑΟΚ και ακροδεξιά, είναι εντελώς αντίθετες έννοιες.
Όπως επίσης, είναι δυνατόν να πηγαίνει στο κέντρο του γηπέδου να βαράει το τύμπανο ένας τύπος που τραμπούκιζε μπροστά σε κάμερα μετανάστη και τον έβαζε να κάνει τον σταυρό του ενώ προφανώς είναι μουσουλμάνος;
Εδώ μιλάμε για εμετό όχι αστεία.
Ποιος θα τολμούσε να κάνει τέτοια μαλ@κία πριν 20-30 χρόνια και να ξαναπατήσει στην Τούμπα;

Είμαι περήφανος για το ότι είμαι ΠΑΟΚτσής, είμαι περήφανος για την ιστορία μας, είμαι περήφανος για την ιστορία του κόσμου μας και για όσες φορές δίδαξε οπαδισμό, αλλά για τα σημερινά χάλια και την "οπαδική Βαβέλ" που έχει στηθεί εκεί μέσα, μόνο περήφανος δεν είμαι.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Το σύνθημα μας Kataramenos5 λέει :

ΜΕΓΑΛΕ Π.Α.Ο.Κ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ.

Δεν αναφέρει τίποτα για συνδέσμους.

Όλοι οι Οπαδοί του Μεγάλου Π.Α.Ο.Κ. είμαστε απολύτως ίσοι στα πάντα.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

@ κατ
Δεν νομιζω φιλε μου πως μπορει να στιγματιστει η να ατιμαστει το οπαδικο "κινημα" - η οπως αλλιως θελεις να το πεις- απο τις πραξεις 5-10 ανθρωπων μονο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iremidynami 4+ την Τρί 20 Σεπ 2022, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

gpap έγραψε:
iasoiako έγραψε:Μπα μην βλεπετε φαντασματα με τον χοντρο.
ΠΑΟΚαρχης Θελει να το παιξει ο συγκεκριμένος και να ασκει κριτικη στην ΠΑΕ. Και αν μπει συον συνδεσμο ακομα πιο πολυ κριτικη. Θεωρει οτι θα φτασει να εχει λογο σε πραγματα μεσα στον ΠΑΟΚ μεσω συνδεσμων και δημοσεων σχεσεων.
Για άνθρωπο που έχει αυτή την άποψη, είναι πολύ περίεργο να παραθέτει τις απόψεις του παοκάρχη στο Paokmania ως ''προβληματισμό''.

Εσύ λοιπόν iasoiako που μας ζητάς να μην βλέπουμε φαντάσματα, και πως ο συγκεκριμένος τύπος θέλει να παίζει παοκάρχης για να έχει λόγο μέσα στον ΠΑΟΚ,

εσύ παρέθεσες τις σάπιες απόψεις του συγκεκριμένου ως ''θέματα προς προβληματισμό''.

Και επέμενες κιόλας πως αυτά έχουν ειπωθεί.

Αυτός είναι μ@λ@κ@ς.
Εσύ τι είσαι που αναπαράγεις τις μαλακίες του;
[glomex][/glomex]

Αναπαραγωγομ@λ@κ@ς
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ναι χωρις εμενα δεν υπηρχαν οι αποψεις.
Επειδη τις ειπα σας πειραξε.

Σαν τους κεραταδες κανατε που σας ειπε πως η γυναικα σας τα φοραει και την πεφτετε σε αυτον που σας το ειπε gpap
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Τρί 20 Σεπ 2022, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Φαντάσου να βρίσκεις τις παντόφλες σου ζεστές και να διαδιδεις φήμες ότι ο γείτονας είναι κερατάς.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

ΠΑΟΚαρες μου,ληξτε το,μια μαλακια απ'οτι φαινεται ηταν.Να προσεχει μονο να μη σπιλωνει ατομα εντος του ΠΑΟΚ και ιδιως παικτες.
Μ'αυτα που γραφεις -ξερω οτι διαβαζεις- ξεσηκωνεις κοσμο εναντιον παικτων της ομαδας,μπαγλαμα.
Και το θεμα ειναι οτι παιρνει η μπαλα και ολους τους υπολοιπους συνδεσμιτες ή μη που τρεχουν,μαμω τα φεισμπουκ σας
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Τέλος των πάντων.

Τον Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς. Απολύτως κανείς.

Δεν υπάρχει φράγμα που μπορεί να εμποδίσει Αυτό Το Τεράστιο Κύμα. Πόσο μάλλον τα βραχάκια.

Καληνύχτα σε Όλους. Ιδιαίτερα στον ΤΙΤΆΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΡΑΦΗ.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Psaras έγραψε:Φαντάσου να βρίσκεις τις παντόφλες σου ζεστές και να διαδιδεις φήμες ότι ο γείτονας είναι κερατάς.
Εσυ εισαι o προστατης του gpap και θιχτηκες
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

iremidynami 4+ έγραψε:@ κατ
Δεν νομιζω φιλε μου πως μπορει να στιγματιστει η να ατιμαστει το οπαδικο "κινημα" - η οπως αλλιως θελεις να το πεις- απο τις πραξεις 5-10 ανθρωπων μονο.
Αν γραφονται τετοια πράγματα απο αρχηγουςσυνδεσμων(εστω wannabe) επωνυμους ΠΑΟΚτσηδες τοτε ολα αυτα που πρεσβευει το οπαδικο κινημα δεν υφισταναταιπλεον. Να ζησουμε να το θυμομαστε.
Ετσι το βλεπω εγω.
xaotikos

Δημοσίευση από xaotikos »

Blackgr4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Θα πω κι εγω τη μλκια μου κι ας ακουστω αιρετικος σε κάποιους . Θεωρουσα εδω και χρονια οτι οι αποψεις των συνδεσμων μετρανε. Ισως και περισσοτερο απ του καθε ιδιοκτητη. Υποτιθεται οτι ειναι οι θεματοφυλακες του οπαδικου κινηματος. Δε συμφωνω απολυτα με τον ορο κινημα αλλά τες πα .
Θεωρουσα λοιπον οτι αυτες οι αποψεις, που πηγαζουν καθαρα και μονο απ την αγαπη τους για την ιδεα ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι απολυτα σεβαστες, συμφωνουμε η οχι. Ομως αν ρε παλικαρια φτασαμε στο σημειο οι συνδεσμοι να διασπειρουν ανυποστατες φημες με σκοπο ιδιον οφελος τοτε πρεπει να παραδεχτουμε οτι οπαδικο κινημα δεν υπαρχει πλεον. Ενα κομματι του μεγαλειου που ειχε αυτος ο συλλογος δεν υπαρχει πια. Κι αυτο ειναι τεραστιο πληγμα.
Προσωπικα θα μου επιτρεψετε να κραταω καποιες(μικρες) αμφιβολίες ακομα καθοτι δυσκολευομαι να πιστεψω οτι φτασαμε εδω. Οτι το προφανες ειναι δυστυχως η πικρη αληθεια.
Αυτό έχει πάψει να υπάρχει εδώ και χρόνια αδερφέ. Όχι εντελώς, αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Οι λόγοι πολλοί. Ο κυριότερος κατ' εμέ, η απουσία προσωπικοτήτων. Δεν συγκρίνονται οι προσωπικότητες που υπήρχαν τις προηγούμενες δεκαετίες, με τους σημερινούς.
Και πολύ καλή η πολυφωνία, η ύπαρξη δηλαδή πολλών διαφορετικών συνδέσμων, αλλά στον ΠΑΟΚ έχει ξεφύγει.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα; Είναι δυνατόν να δηλώνει κάποιος ΠΑΟΚτσής και ακροδεξιός;
Άτομο σε κόμμα και τα εγκεφαλικά του κύτταρα, λειτουργούν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από αυτόν.
ΠΑΟΚ και ακροδεξιά, είναι εντελώς αντίθετες έννοιες.
Όπως επίσης, είναι δυνατόν να πηγαίνει στο κέντρο του γηπέδου να βαράει το τύμπανο ένας τύπος που τραμπούκιζε μπροστά σε κάμερα μετανάστη και τον έβαζε να κάνει τον σταυρό του ενώ προφανώς είναι μουσουλμάνος;
Εδώ μιλάμε για εμετό όχι αστεία.
Ποιος θα τολμούσε να κάνει τέτοια μαλ@κία πριν 20-30 χρόνια και να ξαναπατήσει στην Τούμπα;

Είμαι περήφανος για το ότι είμαι ΠΑΟΚτσής, είμαι περήφανος για την ιστορία μας, είμαι περήφανος για την ιστορία του κόσμου μας και για όσες φορές δίδαξε οπαδισμό, αλλά για τα σημερινά χάλια και την "οπαδική Βαβέλ" που έχει στηθεί εκεί μέσα, μόνο περήφανος δεν είμαι.
Δυστυχώς αυτά (μεταξύ άλλων) έκαναν ανθρώπους σαν και εμένα που αν και μένουμε Αθήνα παίρναμε καθε χρονο τα τελευταία χρονια 2 διάρκειας στην 4 για 2-3 αγώνες το χρονο να μην μας κάνει κεφι πλέον. Αυτό, κάποιοι το έχουν αφήσει να γίνεται και δυστυχώς η ΠΑΕ έχει την μεγαλύτερη ευθύνη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kayde έγραψε:ΠΑΟΚαρες μου,ληξτε το,μια μαλακια απ'οτι φαινεται ηταν.Να προσεχει μονο να μη σπιλωνει ατομα εντος του ΠΑΟΚ και ιδιως παικτες.
Μ'αυτα που γραφεις -ξερω οτι διαβαζεις- ξεσηκωνεις κοσμο εναντιον παικτων της ομαδας,μπαγλαμα.
Και το θεμα ειναι οτι παιρνει η μπαλα και ολους τους υπολοιπους συνδεσμιτες ή μη που τρεχουν,μαμω τα φεισμπουκ σας
Για πες ρε Χρηστο τι λενε οι υπολοιποι γιατι θα τρελαθούμε.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

iasoiako έγραψε:Ναι χωρις εμενα δεν υπηρχαν οι αποψεις.
Επειδη τις ειπα σας πειραξε.

Σαν τους κεραταδες κανατε που σας ειπε πως η γυναικα σας τα φοραει και την πεφτετε σε αυτον που σας το ειπε gpap
εδώ μέσα, πέραν από εσένα, ουδείς υποστήριξε κάτι τόσο σάπιο ως ''προβληματισμό''.
Και δεν αναφέρθηκες στην σάπια είδηση ως σάπια είδηση (πχ ''κοιτάξτε ρε τι λέει ο τάδε μ@λ@κ@ς'') αλλά ως είδηση που πρέπει ντεμέκ να μας προβληματίσει.

Υπάρχουν εκείνοι που σπέρνουν διχόνοια και μίσος.
Και υπάρχουν και τα παπαγαλάκια τους.
Τέλος από εμένα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”