astral έγραψε:Εδώ οι γαύροι με ένα καρο μεταγραφές νέους προπονητές τα πάντα όλα και βρίσκουν δικαιολογίες, εμείς θα γλιτώσουμε?
Η συζήτηση περί δικαιολογιών ξεκίνησε εντός forum, στο συγκεκριμένο topic.
Εννοώντας προφανώς, αυτά που γράφονται ως δικαιολογίες (Μητσοτάκης, Αυγενάκης, Πούτιν)
εντός forum.
Εσύ αναφέρθηκες στις δικαιολογίες, που τάχα μου βρίσκουν ακόμα και οι γαύροι και εγώ σου απάντησα πως δεν δικαιολογούν τίποτα και αυτό αποδεικνύεται από το ότι γιούχαραν (εντός γηπέδου), πάρα πολλές φορές μετά από τις πρόσφατες στραβές.
Προφανώς αναφέρομαι σε κάτι που βλέπω να συμβαίνει εντός γηπέδου, γιατί δεν έχω πρόσβαση στα δικά τους forum.
Δεν είπα να πάμε να κάνουμε το ίδιο, ούτε πιστεύω πως δεν κατάλαβες τι έγραψα. Ήταν απλά ένα παράδειγμα που καταρρίπτει τον ισχυρισμό σου περί δικαιολογιών από τη πλευρά τους.
Πως σκατά δικαιολογούν τα πάντα και μετά τους βλέπουμε να γιουχάρουν;
Όσο για το χειροκρότημα, εφόσον σε μπέρδεψα τόσο πολύ και κατάλαβες πως εννοούσα εντός γηπέδου(....), άλλαξε τη λέξη και βάλε "επευφημείς, αποθεώνεις, επιδοκιμάζεις, ότι θες, αλλά ΕΝΤΌΣ forum. Εντάξει τώρα;
Εγώ δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό. Δεν με μεγάλωσαν έτσι.
Άλλο πράγμα η ευγνωμοσύνη και άλλο πράγμα το να δικαιολογώ με ένα "λόγω Πούτιν" ξέρω γω, την ελλιπέστατη ενίσχυση του ΠΑΟΚ.
Edit: Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά, τσάμπα χάνουμε τον χρόνο μας. Εγώ το κλείνω εδώ. Εσύ αν θες συνέχισε.