Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Δημοσίευση από astral »

Ρε φιλε ξεκίνησες με το κανονικό γιουχάρισμα του γαύρου
Η γιούχα των γαύρων εντός γηπέδου, δείχνει ξεκάθαρα πως δεν δικαιολογούν απολύτως τίποτα.
Σου λέω ότι είναι σαπίλα και προτιμάω να χειροκροτάώ , και το γυρνάς σε μεταφορικό χειροκρότημα της διοίκησης με κάποιο τρόπο?!
Τι τριπλά ήταν αυτή?
Tελοσπάντων, κουράσαμε. Καλή συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

astral έγραψε:Εδώ οι γαύροι με ένα καρο μεταγραφές νέους προπονητές τα πάντα όλα και βρίσκουν δικαιολογίες, εμείς θα γλιτώσουμε?
Η συζήτηση περί δικαιολογιών ξεκίνησε εντός forum, στο συγκεκριμένο topic.
Εννοώντας προφανώς, αυτά που γράφονται ως δικαιολογίες (Μητσοτάκης, Αυγενάκης, Πούτιν) εντός forum.
Εσύ αναφέρθηκες στις δικαιολογίες, που τάχα μου βρίσκουν ακόμα και οι γαύροι και εγώ σου απάντησα πως δεν δικαιολογούν τίποτα και αυτό αποδεικνύεται από το ότι γιούχαραν (εντός γηπέδου), πάρα πολλές φορές μετά από τις πρόσφατες στραβές.
Προφανώς αναφέρομαι σε κάτι που βλέπω να συμβαίνει εντός γηπέδου, γιατί δεν έχω πρόσβαση στα δικά τους forum.
Δεν είπα να πάμε να κάνουμε το ίδιο, ούτε πιστεύω πως δεν κατάλαβες τι έγραψα. Ήταν απλά ένα παράδειγμα που καταρρίπτει τον ισχυρισμό σου περί δικαιολογιών από τη πλευρά τους.
Πως σκατά δικαιολογούν τα πάντα και μετά τους βλέπουμε να γιουχάρουν;

Όσο για το χειροκρότημα, εφόσον σε μπέρδεψα τόσο πολύ και κατάλαβες πως εννοούσα εντός γηπέδου(....), άλλαξε τη λέξη και βάλε "επευφημείς, αποθεώνεις, επιδοκιμάζεις, ότι θες, αλλά ΕΝΤΌΣ forum. Εντάξει τώρα;

Εγώ δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό. Δεν με μεγάλωσαν έτσι.
Άλλο πράγμα η ευγνωμοσύνη και άλλο πράγμα το να δικαιολογώ με ένα "λόγω Πούτιν" ξέρω γω, την ελλιπέστατη ενίσχυση του ΠΑΟΚ.

Edit: Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά, τσάμπα χάνουμε τον χρόνο μας. Εγώ το κλείνω εδώ. Εσύ αν θες συνέχισε.
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Το μόνο αφύσικο πράγμα που συμβαίνει στο ελλαδικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια είναι η άνοδος του ΠΑΟΚ. Αν κατορθώσουν να διορθώσουν αυτό, και πλέον έχουν κίνητρο να προσπαθήσουν να το κάνουν γιατί η δεύτερη θέση οδηγεί ξανά στο ΤσουΛου, τότε έχουμε πάλι business as usual, για να το γράψω σαν δημοσιογράφος, με σταθερό 1-2 του ΠΟΚ στη βαθμολογία και το τρίτο μέλος της συμμορίας να έχει προτεραιότητα για την τρίτη θέση χωρίς όμως να την έχει εξασφαλισμένη.

Οι κόκκινοι είχαν σε επίσημη ανακοίνωσή τους ότι το πρωτάθλημα 2019-2020 είναι στημένο υπέρ του ΠΑΟΚ οπότε ας μην τα παίρνουμε και τόσο σοβαρά τα κακομαθημένα. Οι πράσινοι ειπώθηκε ήδη ότι θα ζήσουν ανάλογο δικό μας 2014-2015. Οι κίτρινες είναι ερωτηματικό για μένα. Οι κίτρινοι ζουν την καλύτερη περίοδο της ιστορίας τους χάρη στην επωφελή υποταγή στον κόκκινο (ναι, το γράφω και σήμερα αυτό, εξηγώ παρακάτω) και είναι κάπως σαν τον ελέφαντα στο δέντρο: κανείς δεν ξέρει πώς βρέθηκαν εκεί αλλά όλοι ξέρουν ότι κάποια στιγμή θα πέσει.

Για το εξωαγωνιστικό μπορούμε να μιλάμε για ώρες αλλά πάντα ισχύει ότι όσοι οι ΠΑΟΚτσήδες τόσες και οι γνώμες πχ έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι εξωαγωνιστική εξάρτηση δεν συνεπάγεται απαραίτητα αγωνιστικό στήσιμο, με κλασικότερο παράδειγμα απ' όλα το κύπελλο του 2001, ένας τίτλος - οδηγός για την κίτρινη μειοψηφία της Θεσσαλονίκης που ακόμη νομίζει ότι ο κόκκινος χάρισε κύπελλο με τεσσάρα. Η ουσία είναι ότι για το αγωνιστικό είναι πολύ νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα. Η μεγάλη χειμερινή διακοπή θα αλλάξει τα δεδομένα, ενώ το τρενάκι του τρόμου που λέγεται πλέιωχ θέλει γερό στομάχι - καλή φόρμα ειδικά την περίοδο εκείνη.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Kabamaru11 έγραψε:2 ημιχρονο,1 τελικο......και το σκεφτομουν γαμωτο.
Και ποσο εδινε ειδες?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΙΝΠΑΟΚ

Τίτλοι τέλους για την Ξάνθη στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τη Δευτέρα (19/09) η ΠΑΕ έστειλε έγγραφο με πρακτικό ΔΣ στη διοργανώτρια αρχή στο οποίο έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από τη Super League 2!

Η λίγκα έστειλε με τη σειρά της έγγραφο στην ΕΠΟ στο οποίο ενημερώνει για την αποχώρηση της Ξάνθης. Μένει να φανεί ποια θα είναι η ομάδα πλέον που θα καλύψει το κενό της στο πρωτάθλημα.,

Πλέον αναμένεται να φανεί το από ποια ομάδα θα αντικατασταθεί στον Βόρειο όμιλο της Super League 2, στον οποίο συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ Β.
billagorn

Δημοσίευση από billagorn »

Πάντως για τον gayro η φάση μοιάζει με το 2009-2010, που σέρνονταν στο πρωτάθλημα και στα πλειοφ σέρνονταν ακόμα περισσότερο. Μακάρι να σέρνονται όλο το χρόνο και να περιμένουν μάταια να ρολάρουν.
icue

Δημοσίευση από icue »

Θα ειναι κοντρα στην ποδοσφαιρικη λογικη αυτη η ομαδα να στρωσει πριν τον Φεβρουαριο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο γενίτσαρος Διαμαντής εμφανίστηκε χθες το βράδυ στο ΟΠΕΝ για να μας πει:
«Σέβομαι τον ΠΑΟΚ, όπως και κάθε ομάδα από την οποία έχω περάσει. Δεν θα έπρεπε να πανηγυρίσω το γκολ που πέτυχα. Ωστόσο, επειδή ήταν η τελευταία φάση του αγώνα τα συναισθήματα ήταν έντονα και για αυτό το λόγο πανηγύρισα το γκολ».

Οι γενίτσαροι πάντοτε γινόντουσαν οι πιο σκληροί απέναντι στους Έλληνες.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Γιατί γεννιτσαρος? Εσύ τον έκρινες, και τον έδιωξες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν μπορώ σαν ομάδα να αφομοιώσω όλους τους παίκτες των υποδομών μου. Αυτό το ξέρουν όλοι οι παίκτες. Εγώ πάντως του έδωσα τα εφόδια για να παίζει στον ΟΦΗ.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Και άλλους τους κρίναμε και τους δώσαμε αλλά ένας σεβασμός υπήρξε. Χθες αυτό που έδειξε ο Διαμαντής λέγεται κομπλεξισμος και αχαριστία (για εμένα τουλάχιστον-ο καθένας έχει την οπτική του)
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

ο μπουνταλάς ο Ολιβέιρα φταίει που εβαζε μπασκετικά πλάτη τον διαμαντή και κατάφερε να τον εκνευρίσει..πρίν από αυτή την φάση μας είχε δώσει κανα δυο κόρνερ με αποκρούσεις όπου να ναι ο Απόστολος :opaokara:

απ την άλλη τι να περιμένει κανείς από παίκτη που τον λένε Απόστολο :mrgreen: :mrgreen:
Υ.Γ. βρε μ@λ@κα διαμαντή.. :)
icue

Δημοσίευση από icue »

Οκ ειναι αλλο να σου βαζει γκολ μεσα στην Τουμπα ενας πρωην και να μην πανηγυριζει και αλλο να βαζεις γκολ στο 150' και να παιρνεις βαθμο ενω η ομαδα σου παει κατα διαολου. Εκει καπου τα ξεχνας ολα.
Άβαταρ μέλους
shikabala81

Δημοσίευση από shikabala81 »

Καμία ασέβεια, έβαλε γκολ στο τελευταίο λεπτό και το πανηγύρισε χωρίς να προσβάλει κανένα. Έτσι ένιωσε, έτσι έκανε. Δεν έχει καμία σχέση ο πανηγυρισμός του με κίνηση ασέβειας προς την ομάδα που τον ανέδειξε. Φταίμε εμείς που δε βάλαμε άλλο ένα γκολ τουλάχιστον να ηρεμήσουμε και ιδού το αποτέλεσμα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Για σύγκρινε τον πανηγυρισμό του Τζοβάρα με αυτόν του Διαμαντή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”