Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ρε πάτε καλά??? Ειδα έναν ΠΑΟΚ να παίζει στο μισό γήπεδο την αντιπαλη ομάδα... Είδα να έχουμε ένα δοκάρι... Ειδα και 3 τετ α τεετ... Ειδα και πόσες σέντρες ακριβώς στο κεφάλι του επιθετικού... Ειδα την ομάδα με Κουτσια, Παπάζογλου, φιλομένο να ανεβάζει ταχητητα και να βγάζει καταπληκτικές αντεπιθέσεις!!!
Αλλο ματς έβλεπα???
Δεν μπορώ να μην αναφέρω το πρόβλημα Κονσεισάο... Πρέπει να παίζει λιγότερο... Αλλά έχετε σκεφτεί οτι και ο Σάντος τον θέλει για λιγότερο μέσα και απλώς περιμένει να ενσωματωθούν στην ομάδα Κουτσια- Βιειρίνια?
Επίσης, θα σχολιαστεί πολύ αυτό που θα πώ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΙΒΙΤΣ... Οχι ότι ήταν ο παίκτης που ήθελα για το κέντρο μιας και ήταν αργός και έκανε και λάθος πάσες, αλλά τον είδα να τρέχει μια, δυο τρεις και κει που έλεγα ψόφησε το παλτό να σου που πεταγότανε σαν να σου λεει εδώ είμαι... Μπράβο του! (Καλά λόγια για Ιβιτς εγώ? Αμα το αξίζει...)
Τρίτον η διαιτησία ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ...
Τέλος άφησα τον Κουτσιανικούλη και τον ΠΑπάζογλου... Ο Κουτσια είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ... Και με 2 εκατομμύρια κορόιδα τους πιάσαμε... Απιστευτος... Μπήκε και έκανε ότι ήθελε... Παίρνει την μπάλα σε ένα σημείο τρέχει τρέχει τρέχει του κάνουν την φανέλα απο Σμαλ Εξελ και δεν πέφτει!!! Ο παπάζογου πάρα πολύ καλός... Αν και αγχωθηκε στη φάση του τετ α τετ... Λογικό και δικαιολογημένο... Πάντως είναι παικταράς!
Απλώς άτυχοι είμασταν... Κάποιες με ταγραφές χρειάζονται... Αλλά πάντα θα χρειάζονται μεταγραφές... Νομίζω για τα δεδομένα μας (κυρίως οικονομικά) ειμαστε πλήρεις!
gika μην ξεχνας οτι παιζαμε με τη βαλερεγκα οποτε δεν μπορουμε να ειμαστε ευχαριστημενοι μεσα στην τουμπα με ηττα οσο καλα και να σου φαινεται οτι παιξαμε.
στο προηγουμενο ματς οντως παιξαμε πολυ καλα και μου ειχε κανει πολυ εντυπωση το ποσο καλα παιξαμε.
σημερα ημασταν χειροτεροι απο οτι περιμενω εγω τον ΠΑΟΚ
Ειχα μεγαλες φιλοδοξιες για αυτο το παιχνιδι καθως η εμφανιση στην νορβηγια ηταν απλα εξαιρετικη και δν μου περναγε απο το μυαλο οτι δεν θα εβλεπα ωραια μπαλα και γκολ απο την ομαδα.Ευτυχως ειμαι σιγουρος οτι ο σαντος και οι παιχτες του θα παραβλεψουν την σημερινη εμφανιση που οτι και αν λετε ειμασταν αθλιοι και χασαμε μεσα στον ναο απο ενα χωριο και με μια ευνοικη κληρωση αυριο θα περασουμε στους ομιλους...
Σε μια βδομαδα ο conseicao εγινε παλτο... Ο Χαλκιας τροχονομος....
Ο Ιβιτς την προηγουμενη πεμπτη αναγεννηθηκε, ξανα παλτο σημερα....ο Σναουτσερ χειροτερος του Αραμπατζη!!!!!! ( Τι αλλο θα ακουσουμε???? Ενα απο τα καλυτερα δεξια μπακ περσι του πρωταθληματος, χειροτερος απο ενα αιωνιο ταλεντο...)
Σημερα ειχαμε αδικαιολογητη αστοχια. Κακια εμφανιση, δεν αντιλεγω, αλλα οχι υπερβολες, και το σκορ τελειως πλασματικο...
Αμα δλδ ο Αναστασακος (ο τραγικοτερος για μενα σημερα, επρεπε να βγει στο ημιχρονο..) εβαζε 2 απο τις 4 ,υπερβολικα ευκολες για εναν επιθετικο, κεφαλιες που επιχειρησε , και τοτε ο conseisao ειχε 2 asists τι θα λεγαμε εδω μεσα? Η μηπως εφταιγε ο conseisao που του τις εβγαζε στο κεφαλι και αυτος τις εδιωχνε σαν αμυντικος...
Το μονο που θα ελεγα για σαντος ειναι οτι επρεπε να βγαλει νωριτερα αναστασακο και sergio (κουραστηκε φανερα στο δευτερο ημιχρονο και εκανε πολλα λαθη)
κατα τα αλλα καναμε 20 τελικες φασεις και δεν βαλαμε καμια, οι χαραδες καναν 2.5 και βαλαν ενα γκολ. Μπαλα ειναι, συμβαινουν αυτα...
Κριμα για την ηττα μεσα στην Τουμπα, αλλα πιο κριμα θα ειναι να αρχισει γκρινια και μουρμουρα... Ας χαλαρωσουμε ρε παιδια.. Δεν μασ βγηκε το ματς, περασαμε ομως..Τα σημερινα λαθη δεν στοιχισαν και θα μας κανουν καλυτερους..
και πανω απο ολα να μην ξεχναμε οτι...
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ
ο Σναουτσερ χειροτερος του Αραμπατζη!!!!!! ( Τι αλλο θα ακουσουμε???? Ενα απο τα καλυτερα δεξια μπακ περσι του πρωταθληματος, χειροτερος απο ενα αιωνιο ταλεντο...)
ευκολα οτι πιο αστειο ακουσα σημερα....Μακαρι να επανελθει ο Αραμπατζης αλλα μεχρι τωρα δεν εχει δειξει τιποτα
ο αραμπατζης φιλε δεν ειναι αιωνιο ταλεντο.
αν τον θυμασαι πριν τον τραυματισμο του ηταν ενα βημα πριν την εθνικη αντρων και τον ηθελε η ΑΕΚ.
απλα εμεινε πισω λογω των χιαστων και δεν του δινει ευκαιριες και ο σαντος τωρα που δειχνει να εχει βρει τον εαυτο του.
ειναι καλος παιχτης ο αραμπατζης θυμισου αυτο που σου λεω.
δεν ειναι σειταριδης ουτε μουν ουτε τοροσιδης αλλα ειναι καλος και αμυντικα και επιθετικα.
ο σναουτσερ ξερουμε ολοι ειναι αμυντικα παρα πολυ καλος αλλα επιθετικα δεν βοηθαει
Προφανως οι σοβαροι του τραυματισμοι τον εχουν παει πολυ πισω, και γι αυτο λεω οτι εχει παραμεινει αιωνιο ταλεντο.. Πολυ συμπαθητικος ο αραμπατζης, αλλα δεν τον βλεπω να μπορει να παιξει στον ΠΑΟΚ, και σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερος του Σναουτσνερ...
Και αυτο, το οτι εχει αρχισει να βρισκει τον εαυτο του, απο που το συμπαιρενεις?