Άρης-ΠΑΟΚ 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Άρης-ΠΑΟΚ 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μετά από χρόνια έχουμε ξανά τερματοφύλακα.
Μπορούσαμε το διπλό αν το πιστεύαμε παραπάνω στο δεύτερο με τις αλλαγές.
Τέλος πάντων win win το ματσάκι.
Καλό βράδυ σε όλες και όλους, ΠΑΟΚΑΡΑ μέχρι τον θάνατο..
Μπορούσαμε το διπλό αν το πιστεύαμε παραπάνω στο δεύτερο με τις αλλαγές.
Τέλος πάντων win win το ματσάκι.
Καλό βράδυ σε όλες και όλους, ΠΑΟΚΑΡΑ μέχρι τον θάνατο..
Δεν αξιζει να σχολιασει κανεις. Οι περισσότεροι βλεπουν παιχταρα τον Μπισε και τον Καντουρι αλλα δεν μπορουν να εξηγησουν γιατι επιθετικα δεν βλεπομαστε. Οσα κανταρια μπαλα κι αν ξερουν, παιζουν σε ταχύτητες παλαιμαχου και αυτο τους κανει προβλεψιμους και ακινδυνους. Ας συνεχισουμε λοιπον να πηγαινουμε κοντρα στην ποδοσφαιρικη λογικη κι ας ελπισουμε οτι θα μαστε οι πρώτοι π θα τα καταφερουμε μ αυτον τον τροπο. Εγω προσωπικα το θεωρω ντροπη να μην μπορουμε να κερδισουμε αυτο το σκουλήκι.
Ποσα ματς ειμαστε χωρις νικη μς τους πουθεναδες?
Να μην ξεχασουμε να δωσουμε 1 μυριο στον Αουγκουστο τον παιχταρα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποσα ματς ειμαστε χωρις νικη μς τους πουθεναδες?
Να μην ξεχασουμε να δωσουμε 1 μυριο στον Αουγκουστο τον παιχταρα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γυαλιά, αν σήμερα είδες ανύπαρκτο Κουρτιτςτσιριγωτης έγραψε:Κρίμα..τα κολλήματα λουτσεσκου δυστυχώς δεν αλλάζουν. Με το στανιο να παίζει ο ανύπαρκτος σήμερα κουρτιτς κ ο αουγκουστο. Αλλάζει τον μπραντον για να βάλει τον ανύπαρκτο Ολιβειρα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι σουτ πήγε να κάνει. Σερνόταν
-
διαιτητης σαν αυτον ειναι κακο για την ανθρωποτητα που αναπναιουν.
Το παιχνιδι το πηγε οπου ηθελε και αν μερικοι δεν ειδατε πως αυτος εκανε αμυνα οπου δεν προλαβαινε το σκουλικι ειστε ή τυφλοι ή αριανοι.
Για την κοκκινη καρτα πρεπει να γινει ενσταση και οχι μονο για το τυπικο αλλα για να μην υπαρξουν αλλοι υπανθρωποι με τετοια νοοτροπια.
Μπραβο στην ομαδα που ενω ειναι υπο κατασκευη δεν χανει απο μικρομεσαιες ομαδες!
Το παιχνιδι το πηγε οπου ηθελε και αν μερικοι δεν ειδατε πως αυτος εκανε αμυνα οπου δεν προλαβαινε το σκουλικι ειστε ή τυφλοι ή αριανοι.
Για την κοκκινη καρτα πρεπει να γινει ενσταση και οχι μονο για το τυπικο αλλα για να μην υπαρξουν αλλοι υπανθρωποι με τετοια νοοτροπια.
Μπραβο στην ομαδα που ενω ειναι υπο κατασκευη δεν χανει απο μικρομεσαιες ομαδες!
- Μπαρκαρούτσος
Πριν δύο χρονια στα playoffs με Σβαμπ νομιζωJohnDag έγραψε:Πολύτιμος βαθμός στην οικονομία του πρωταθλήματος.
Βέβαια με τέτοια ποιότητα μεσοεπιθετικα το μάξιμουμ που μπορούμε να στοχεύουμε είναι οι θέσεις 2-3.
Αλλα αυτό επέλεξε ο Ιβαν να γινει, αυτό θα γίνει ότι και να λέμε εμείς.
Προχωράμε και στηρίζουμε, δεν γίνεται κι αλλιώς.
Υ.Γ. Θυμάται κανένας ποτέ τους βάλαμε γκολ τελευταία φορά αυτούς; Δεν μιλάω για νίκη, δεν θέλω να ειμαι υπερβολικός. Γκολ Θυμάται κανείς πότε τους βάλαμε;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ToMousiTouCrespo
Κοταρσκι πολύ καλός, διαιτησία πουστικη με 12-25 φαουλ(!) και ανυπάρκτη κόκκινη στον Ομάρ. Εξακολουθούμε να χανόμαστε όταν βγαίνει ο Ντάντας. Βγήκε το πρώτο αναμενόμενο Χ της χρονιάς, έχουμε περιθώριο για άλλα 3 
Αυτά θα γραφα αλλά μέχρι να πατήσω υποβολή βγήκαν οι κλασικοί να κράξουν τα πάντα και να ειρωνευτούν την ομάδα. Λογικό μου φαίνεται, έβρεξε...

Αυτά θα γραφα αλλά μέχρι να πατήσω υποβολή βγήκαν οι κλασικοί να κράξουν τα πάντα και να ειρωνευτούν την ομάδα. Λογικό μου φαίνεται, έβρεξε...
- WeWillRockYou
Πρώτο ημίχρονο η ομάδα έδειξε να ακολουθεί το πλάνο που είχε και στα προηγούμενα παιχνίδια,
να της λείπει όμως η απαραίτητη ποιότητα τόσο μεσοεπιθετικά, όσο και στα ακραία μπακ.
Δεύτερο ημίχρονο, τρικυμία εν κρανίω. Άδικη η κόκκινη στον Καντουρί, κορυφαίος ο Κοτάρσκι.
Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μπροστά μας. Κρατώ το refuse to lose πνεύμα που χτίζει η ομάδα.
Κατά τα άλλα, αν δεν υπάρξει έστω μια κίνηση ενίσχυσης, το ταβάνι της ομάδας είναι πολύ συγκεκριμένο.
να της λείπει όμως η απαραίτητη ποιότητα τόσο μεσοεπιθετικά, όσο και στα ακραία μπακ.
Δεύτερο ημίχρονο, τρικυμία εν κρανίω. Άδικη η κόκκινη στον Καντουρί, κορυφαίος ο Κοτάρσκι.
Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μπροστά μας. Κρατώ το refuse to lose πνεύμα που χτίζει η ομάδα.
Κατά τα άλλα, αν δεν υπάρξει έστω μια κίνηση ενίσχυσης, το ταβάνι της ομάδας είναι πολύ συγκεκριμένο.
- GREATANASTASIOS
Η ομάδα ανύπαρκτη ο Λουτσέσκου το εχει χασει το παιχνίδι μεγάλη απογοήτευση βέβαια δεν ειναι για κόκκινη ο Καντουρί αλλά,Καληνύχτα σε ολους.
- sunnyblack
Γλυκέ μου Βίκινγκ την πήρες την μπάλα,οκ δωστη δίπλα βρε αγάπη μου γλυκιά 4-5 φορές στα χαμένα πήγε σα "προωθημένη".
Καπάκι μετά την απόκρουση του πέναλτι θέλω να δω φάση με Ζιφκοβιτς στην περιοχή τους ούτε κατά διάνοια δεν είχε ριπλει.

Καπάκι μετά την απόκρουση του πέναλτι θέλω να δω φάση με Ζιφκοβιτς στην περιοχή τους ούτε κατά διάνοια δεν είχε ριπλει.

Άρης-ΠΑΟΚ 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ΥΓ: εδω μεσα λεγανε τον Λουτσε νεκροθάφτη που δεν εβαζε Λυρατζη Τσιγγαρα. Επαιξε σημερα Λυρατζης Τσαουσης, ειδατε την ελλειψη ποιοτητας ή ειμαστε οκ;aivas19 έγραψε:Πονοματος
Παρτε 2 μπακ
Κακιστοι ολοι μπροστα περαν λιγο του Ναρει και του Μπραντον
Ζιφκο δν δικαιολογεις τον μισθο σου δυστυχως
Κοταρσκι και μετα το χαος
ΥΓ2: εγω τους θελω πρωτη αλλαγη αλλα θελουμε μπακ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 04 Σεπ 2022, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σχετικά υποφερτό πρώτο ημίχρονο, κάκιστο δεύτερο που μετά τις αλλαγές έδειξε γιατί οι συγκεκριμένοι λογίζονται ως αναπληρωματικοί την δεδομένη στιγμή.
Πεδίο προβληματισμού ότι γινόμαστε η πρώτη ομάδα φέτος που δεν εκμεταλλεύεται την τραγική μεσοαμυντικη λειτουργία της γειτονιάς (συμπεριλαμβανομένης και της Γκομελ) καθώς και η κατάσταση του Ολιβέιρα που μοιάζει να θέλει ακόμα πολύ καιρό.
Συμπερασματικά....
1. 7 βαθμοί στις πρώτες 3 αγωνιστικές λαμβάνοντας υπόψιν τι είχαμε δει με Λέφσκι θα το υπεγραφα
2. 10αρι ΧΘΕΣ. και φορ λόγω κατάστασης Ολιβέιρα.
3. Για την δημιουργία μιας πραγματικά μεγαλης νέας ομάδας τον Γενάρη πρέπει να γίνει αναβάθμιση στα ακραία μπακ
Συνεχίζουμε
Υ.Γ. 10αρι ρεεεεε!!! Τι σας ζήτησε;;; ΕΝΑΝ παίκτη
Πεδίο προβληματισμού ότι γινόμαστε η πρώτη ομάδα φέτος που δεν εκμεταλλεύεται την τραγική μεσοαμυντικη λειτουργία της γειτονιάς (συμπεριλαμβανομένης και της Γκομελ) καθώς και η κατάσταση του Ολιβέιρα που μοιάζει να θέλει ακόμα πολύ καιρό.
Συμπερασματικά....
1. 7 βαθμοί στις πρώτες 3 αγωνιστικές λαμβάνοντας υπόψιν τι είχαμε δει με Λέφσκι θα το υπεγραφα
2. 10αρι ΧΘΕΣ. και φορ λόγω κατάστασης Ολιβέιρα.
3. Για την δημιουργία μιας πραγματικά μεγαλης νέας ομάδας τον Γενάρη πρέπει να γίνει αναβάθμιση στα ακραία μπακ
Συνεχίζουμε
Υ.Γ. 10αρι ρεεεεε!!! Τι σας ζήτησε;;; ΕΝΑΝ παίκτη
Δεν άγχωσε ο σκώληξ σήμερα, παίξαμε με τις γνωστές μας επιθετικές αδυναμίες.
Αν φέρουμε 6 βαθμούς με Λαμία (εντός) και ΟΦΗ (εκτός) πριν το ματς με τον βάζελο, θα το έχουμε ξεχάσει το σημερινό για πλάκα. Ψυχρά/κυνικά, είμαστε καλά. Όχι ιδανικά, αλλά εντός πλάνου.
Άιντε, ένα παιχνίδι τη βδομάδα και ο Θεός βοηθός. Εύχομαι να φέρουν στον Λου έτοιμο παικταρά μπροστά έστω στο παρά πέντε.
Αν φέρουμε 6 βαθμούς με Λαμία (εντός) και ΟΦΗ (εκτός) πριν το ματς με τον βάζελο, θα το έχουμε ξεχάσει το σημερινό για πλάκα. Ψυχρά/κυνικά, είμαστε καλά. Όχι ιδανικά, αλλά εντός πλάνου.
Άιντε, ένα παιχνίδι τη βδομάδα και ο Θεός βοηθός. Εύχομαι να φέρουν στον Λου έτοιμο παικταρά μπροστά έστω στο παρά πέντε.
Toυλαχιστον σε σχεση με περσι εχουν καταλαβει επιτελους ολοι οτι δεν κανουμε στα σοβαρα πρωταθλητισμο.
Τουλαχιστον να χαλαρωσουμε και να γλειτωσουμε το γωνστο κυνηγι σε προπονητη κτλ.
Τουλαχιστον να χαλαρωσουμε και να γλειτωσουμε το γωνστο κυνηγι σε προπονητη κτλ.