Άρης-ΠΑΟΚ 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Άρης-ΠΑΟΚ 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ο Κοταρσκι είναι πολύ καλός κιπερ. Ελπίζω να κατάλαβε και ο Λούτσε ότι ο Ολιβέιρα επι της παρούσης δεν υπάρχει .
Καντουρι ,Μπισε 100κανταρια μπάλα . Είδαμε κυκλοφορία . Η κόκκινη στον Καντουρι ήταν άδικη .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καντουρι ,Μπισε 100κανταρια μπάλα . Είδαμε κυκλοφορία . Η κόκκινη στον Καντουρι ήταν άδικη .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πρωτο ημιχρονο καλοι, δευτερο ανυπαρκτοι. Ειδικα οταν βγηκε ο Νταντας.
Κερδος ο Κοταρσκι.
Θελουμε πλαγια μπακ. Δεν ειναι εικονα αυτή που ειχαμε στα πλαγια.
Και δεκαρι.
Κερδος ο Κοταρσκι.
Θελουμε πλαγια μπακ. Δεν ειναι εικονα αυτή που ειχαμε στα πλαγια.
Και δεκαρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Κυρ 04 Σεπ 2022, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πονοματος
Παρτε 2 μπακ
Κακιστοι ολοι μπροστα περαν λιγο του Ναρει και του Μπραντον
Ζιφκο δν δικαιολογεις τον μισθο σου δυστυχως
Κοταρσκι και μετα το χαος
Παρτε 2 μπακ
Κακιστοι ολοι μπροστα περαν λιγο του Ναρει και του Μπραντον
Ζιφκο δν δικαιολογεις τον μισθο σου δυστυχως
Κοταρσκι και μετα το χαος
Πέρα από τον βαθμό σε μια δύσκολη εδρα δε νομίζω να κρατήσουμε κάτι άλλο. Ακινδυνος επιθετικά ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι μπορουσε να φυγει νικητής.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kabamaru11
Ξεκαθαρα MVP του αγωνα και μοναδικο κερδος η εμφανιση του Κοταρσκι.Ολοι οι αλλοι,προβληματισαν απεναντι σε μια κακη ομαδα.Θελουμε ποιοτητα μπροστα,δεν χωραει αμφιβολια.Αφου δεν μπορεσαμε να κερδισουμε,καλο και το Χ,προχωραμε,στο επομενο παιχνιδι,ολοι στην Τουμπα να υποστηριξουμε.
-
Κι άλλες χρονιές βαφαμε με πορδες αυγά, αλλά ήταν και οι άλλοι ανυπαρκτοι και βγαίναμε έστω δεύτεροι.
Φέτος σφίξανε οι κώλοι.
Φέτος σφίξανε οι κώλοι.
Πολύτιμος βαθμός στην οικονομία του πρωταθλήματος.
Βέβαια με τέτοια ποιότητα μεσοεπιθετικα το μάξιμουμ που μπορούμε να στοχεύουμε είναι οι θέσεις 2-3.
Αλλα αυτό επέλεξε ο Ιβαν να γινει, αυτό θα γίνει ότι και να λέμε εμείς.
Προχωράμε και στηρίζουμε, δεν γίνεται κι αλλιώς.
Υ.Γ. Θυμάται κανένας ποτέ τους βάλαμε γκολ τελευταία φορά αυτούς; Δεν μιλάω για νίκη, δεν θέλω να ειμαι υπερβολικός. Γκολ Θυμάται κανείς πότε τους βάλαμε;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βέβαια με τέτοια ποιότητα μεσοεπιθετικα το μάξιμουμ που μπορούμε να στοχεύουμε είναι οι θέσεις 2-3.
Αλλα αυτό επέλεξε ο Ιβαν να γινει, αυτό θα γίνει ότι και να λέμε εμείς.
Προχωράμε και στηρίζουμε, δεν γίνεται κι αλλιώς.
Υ.Γ. Θυμάται κανένας ποτέ τους βάλαμε γκολ τελευταία φορά αυτούς; Δεν μιλάω για νίκη, δεν θέλω να ειμαι υπερβολικός. Γκολ Θυμάται κανείς πότε τους βάλαμε;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Κυρ 04 Σεπ 2022, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κοταρσκι, Νταγκλας και Νταντας οι καλυτεροι.. Μεσα και ο Μπισε που εδωσε πνοη στην ομάδα..
Πολυ καλοι πάμε παρακάτω...
Εγω ικανοποιημένος ειμαι...
Πολυ καλοι πάμε παρακάτω...
Εγω ικανοποιημένος ειμαι...
-
Κρίμα..τα κολλήματα λουτσεσκου δυστυχώς δεν αλλάζουν. Με το στανιο να παίζει ο ανύπαρκτος σήμερα κουρτιτς κ ο αουγκουστο. Αλλάζει τον μπραντον για να βάλει τον ανύπαρκτο Ολιβειρα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι σουτ πήγε να κάνει. Σερνόταν
Μβπ ο Κοταρσκι, ολοι οι αλλοι απαραδεκτοι.
Δεν μπορουν να πατησουν την κωλοπετινιτσα.
Μονο τους 3 μικρους δεν καυτηριαζω γιατι αρκετοι εδω μεσα τους φορτωνεται δυσαναλογο βαρος και οι «βασικοι-μεταγραφές» ουτε 18αδα και ας παιρνουν τα 10πλασια με κλειστα συμβολαια.
Δεν μπορουν να πατησουν την κωλοπετινιτσα.
Μονο τους 3 μικρους δεν καυτηριαζω γιατι αρκετοι εδω μεσα τους φορτωνεται δυσαναλογο βαρος και οι «βασικοι-μεταγραφές» ουτε 18αδα και ας παιρνουν τα 10πλασια με κλειστα συμβολαια.
- theodorsalonika
ΚΩΜΩΔΙΑ....
εχω απελπιστει..
πιστευω οτι καλυτερη μεταγραφη ειναι ο τομας ο επιθετικος μας..και αυτον αμα δεν κανω λαθος τελευταια τον πηραμε .ολοι οι αλλοι ειναι να χαμε να λεγαμε..θελουμε επειγοντος δυο τρεις τεσσερις παικτες.
ισοπαλια...καλο αποτελεσμα..παμε παρακατω
εχω απελπιστει..
πιστευω οτι καλυτερη μεταγραφη ειναι ο τομας ο επιθετικος μας..και αυτον αμα δεν κανω λαθος τελευταια τον πηραμε .ολοι οι αλλοι ειναι να χαμε να λεγαμε..θελουμε επειγοντος δυο τρεις τεσσερις παικτες.
ισοπαλια...καλο αποτελεσμα..παμε παρακατω

-
Κοταρσκι mvp κ ο Κουρτιτς από κοντά. Εντυπωσιακό ότι πήρε κεφαλιές σε ολα τα αμυντικά στημένα.
Χάθηκε η ψυχραιμία στο δεύτερο ημίχρονο. Πολύ αναρχα παίξαμε για ένα 20 λεπτό, που θα μπορούσαμε να φάμε γκολ. Κατά τα άλλα κλασσικό ντέρμπι με νεύρα κ κακό παιχνίδι.
Χάθηκε η ψυχραιμία στο δεύτερο ημίχρονο. Πολύ αναρχα παίξαμε για ένα 20 λεπτό, που θα μπορούσαμε να φάμε γκολ. Κατά τα άλλα κλασσικό ντέρμπι με νεύρα κ κακό παιχνίδι.
- WestBlock4
Ποσο φάνηκε ότι μας λείπει ένα 10 ρε πουστη μου....
Πραγματικά κρίμα αν δε φέρουμε ένα παιχταρά εκεί να μας δίνει την εύκολη πάσα για το γκολ.
Τσαούσης νομίζω θελει αρκετή δουλειά ακόμη να σταθεί κ ειδικά σε derby
Πραγματικά κρίμα αν δε φέρουμε ένα παιχταρά εκεί να μας δίνει την εύκολη πάσα για το γκολ.
Τσαούσης νομίζω θελει αρκετή δουλειά ακόμη να σταθεί κ ειδικά σε derby
Για τη φάση που βρίσκεται η ομάδα καλό και το Χ
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk