Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
lefis

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από lefis »

GORDON έγραψε: Η αγορά των δικαιωμάτων από το Κόνεξ ΤΙ-Βι είναι όντως μια επιχειρηματική κίνηση και ως τέτοια πρέπει να εκληφθεί. Ως επιχειρηματίας εδώ και μια εικοσαετία, έχω μάθει να αναγνωρίζω το στοιχείο της ηθικής σε κάθε επιχειρηματική κίνηση και έτσι (σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον) να την αξιολογώ. Αυτή η κίνηση του οτε (γιατί περί αυτού πρόκειται) είναι μια ξεκάθαρη one-off αρπαχτή πάνω στις πλάτες των ΠΑΟΚτσήδων και των επαγγελματιών των χώρων διασκέδασης (καφετέριες κ.λπ.), τους οποίους εκβιαστικά χρέωσε για τον εξοπλισμό και δέσμευσε με υποχρεωτικές συνδρομές για έναν ολόκληρο χρόνο μόνο και μόνο για να δείξει ένα παιχνίδι… Για σκεφτείτε το έτσι: υπάρχει περίπτωση να δείτε άλλη φορά μέσα σ’ αυτό το χρόνο οποιοδήποτε πρόγραμμα του κονεξ τιβί είτε στο σπίτι σας είτε σε καφετέρια ? Κάποιοι όμως θα πληρώνουν συνδρομές για όλο αυτό το διάστημα...
δεν μπορω να την θεωρησω αρπαχτη γιατι πολυ λιγος κοσμος θα προλαβε να παρει connx-tv. εχει πολλες προυποθεσεις και σιγουρα αν δεν εχεις connx δεν θα προλαβαινες με τιποτα. απλα πιστευω οτι ηταν το ματς του ΠΑΟΚ ο καλυτερος κραχτης για αυτη την υπηρεσια και ας εμπαιναν και μεσα οικονομικα.μεγαλη τους μαγκια που θα γινοταν μεγαλυτερη στα ματια μου τουλαχιστον αν την τελευταια στιγμη εδειναν το ματς σε ενα ανοιχτο καναλι και φυσικα οχι στη nova. αυτοι κανονικα επρεπε να στα σταξουν και να αγορασουν το ματς.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν φταίει το conn-x που μετέδωσε τον αγώνα, φταίνε οι άλλοι που δεν το μετέδωσαν!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πω πω πω πρωί πρωί και με την πρόκριση στην μασχάλη τι διαβάζει κανείς!

Όλα τα σχόλια των admins moderators και μελών λογοκρίθηκαν.
Κακές λεξούλες χωρίς κανέναν λόγο απολύτως.

Jibbie το δικό σου το διέγραψα δυστηχώς.

Υ.Γ Δεν χρειάζεται να επαναλάβω πως προσωπικές επιθέσεις απαγορεύονται σε άλλα μέλη.
Ή μπορείτε να κάνετε κουβέντα ή δεν μπορείτε.
Ή προσπερνάτε κάτι που δεν σας αρέσει ή ασχολείστε με κόσμιο τρόπο.
Ισχύει για όλους μας αυτό.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Yiankos έγραψε:.. Τέσπα σήμερα είναι ημέρα χαράς.
Αυτό μόνο. :shock:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Yiankos έγραψε: Τέσπα σήμερα είναι ημέρα χαράς.
Κι επειδή είναι μέα χαράς να το ολοκληρώσω κι εγώ λέγοντας πως πλέον το conex-tv, θα μπει στη ζωή μας υποχρεωτικά πλέον από εδώ και πέρα, καθώς ο ΕΣΑΚΕ σκέφτεται να πουλήσει τα δικαιώματα είστε στο συγκεκριμένο συνδρομητικό είτε στη ΝΟΒΑ όσων ομαδων είχαν συμφωνίες με τον ΑΝΤ1 που παραιτείται..

Αυτά τα ωραία...
Αντε ΠΑΟΚ λέμε
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

Η απόφαση να μη μεταδοθεί ο χθεσινός αγώνας του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ από το NovaSports εκνεύρισε κάποιους. Σύμφωνα με καταγγελίες, τρεις άνθρωποι τηλεφώνησαν για τοποθέτηση βόμβας στα γραφεία του συνδρομητικού καναλιού, με απειλές για ζημιές. Ο ένας τόνισε «ο Θεός συγχωρεί, ο ΠΑΟΚ όχι», ενώ αρκετοί από τη Θεσσαλονίκη διέκοψαν τις συνδρομές τους, εξηγώντας κιόλας ότι είναι οπαδοί του «Δικεφάλου»!

εθνοσπορ 31/07/09 σελ 2
Άβαταρ μέλους
monsieur cannibale

Δημοσίευση από monsieur cannibale »

Ιδού, κάπως έτσι οργανώνονται οι ένοπολοι επαναστατικοί πυρήνες!
Τώρα που κάποιοι πήραν φόρα στον τομέα του οπτικοακουστικού, μπορεί να γίνει κάτι και με το ντιβιντί των βετεράνων για να αποτραπεί το ρεζιλίκι; (ξέρω, ξέρω, υπάρχει άλλο τόπικ γι αυτό...)
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Απλά ήθελα να πω sorry που εκτροχιάστηκα στο θέμα του Γούμενου.Είδα πως οι admin διορθώσανε το post μου και είμαι 100% σύμφωνος.

Sorry και πάλι αν προκάλεσα μπελάδες με το post μου.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Τι ακριβώς αδερφέ?
Το πως χρησιμοποιούν τα αρειανά τον Μ. Αλέξανδρο ζώντας στο παραμύθι τους ή ότι είναι χορηγός ο Δήμος Θεσ/κης...?

υ.γ. Μην ασχολείστε ρε σεις τόσο πολύ με τα ερπετά...τζάμπα χαλιέστε..!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Νομίζω πως αυτό που χτυπάει άσχημα είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης..
Άβαταρ μέλους
monsieur cannibale

Δημοσίευση από monsieur cannibale »

Αυτό που χτυπάει όμορφα για μένα είναι ότι τόσο χάλια αφίσες τις βλέπεις και γίνεσαι ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Γιατί free? Μη γινόμαστε ... "περίεργοι". Καλώς ή κακώς ομάδα της πόλης είναι, μεγάλο διεθνές φιλικό είναι, αφού καταφέραν και πήραν (?) χορηγία απ τον δήμο, μαγκιά τους. Ποιος ο λόγος να ασχολούμαστε??
Άβαταρ μέλους
GORDON

Paokmania.gr Press File

Δημοσίευση από GORDON »

Καλημέρα.

Ανοίγω αυτό το topic για να καταχωρούμε όλες τις αναφορές που γίνονται στα Ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ για το Paokmania.gr. Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη ανάλογο topic – αν, ναι παρακαλώ μεταφέρετέ το εκεί. Πιστεύω ότι είναι καλό να έχουμε μια πλήρη εικόνα του τι γράφεται για το site (είτε για καλό είτε για κακό), και είναι καλό και για τα παιδιά που το συντηρούν.

Ξεκινάω με ένα αρθράκι από τη σημερινή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (σελ. 47):

"Δημαρχία

Μέσα σε 24 ώρες είχαν ψηφίσει 1.893 οπαδοί του «δικεφάλου» στην ιστοσελίδα www.paokmania.gr στο ερώτημα «να μείνει ή να πουληθεί ο Πάμπλο Γκαρσία». Η απάντηση «No Garcia, no party. Να μείνει ο Πάμπλο Γκαρσία» πήρε 933 ψήφους, δηλαδή ποσοστό 49,3%. Η επιλογή «να πουληθεί μόνο αν η οικονομική προσφορά είναι συμφέρουσα» πήρε 485 ψήφους, δηλαδή 25,6%, ενώ η επιλογή «να πουληθεί αλλά να φέρει η διοίκηση μεγαλύτερο όνομα» 270 ψήφους, ποσοστό 14,3%. Τελευταία η επιλογή «να πουληθεί αφού κρίνει η διοίκηση ότι δεν κάνει» με 205 ψήφους και ποσοστό 10,8%. Άλλο ένα επεισόδειο με παίκτη Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού να έχει ο Ουρουγουανός και μέχρι τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης παίρνει…
"

Υπογράφει ο Α.Φ.
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Λοιπόν θα το γράψω αν και δεν είναι σχόλιο για την κεντρική αλλά για το site γενικότερα. Είμαστε μία απο τις ποιο πλήρεις κοινότητες που υπάρχουν! Τα θέματα τις κεντρικής, τα τορρεντς, το τσατ, και το ραδιο όλα λειτουργούν άψογα! Στο φόρουμ βρήσκεις τα πάντα, για ό,τι θες να γράψεις πραγματικά οτιδήποτε μπορεις! Αφήστε τα μέλη. Που πραγματικά υπάρχουν πάρα πολλά μέλη που πραγματικά προσφαίρουν στην κοινώτητα. Και όσο πάει και μεγαλώνουμε και έτσι θα έχουμε περισσότερες απόψεις κάτι που κάνει τις συζητήσεις πραγματικά ενδιαφέρουσες! Τώρα μέχρι και δικό μας μετεωρολόγο έχουμε!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Όταν φτάνει στα αυτιά μου η λέξη Π.Α.Ο.Κ. το μυαλό μου και τα μάτια μου γεμίζουν εικόνες. Βλέπω τους παππούδες μας εξαθλιωμένους από τον ξεριζωμό και την προσφυγιά, να κτίζουν με τα χέρια τους τούβλο τούβλο την Τούμπα που έμελε να γίνει η αρένα των λιγοστών και πιο μεγάλων τους ονείρων. Βλέπω τα παιδιά του Π.Α.Ο.Κ. στα βουνά να πολεμούν την ώρα που κάποιοι άλλοι εν μέσω κατοχής πανηγύριζαν «πρωταθλήματα».

Βλέπω το πανό στην Τούμπα «ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ» την μοναδική πράξη αντίστασης στα ελληνικά γήπεδα. Βλέπω τα δάκρυα στα παιδικά μου μάτια από τα κλεμμένα πρωταθλήματα και κύπελλα, τότε που η ομάδα των φτωχών, σαν νέος Ρομπέν των Δασών κέρδιζε τους ισχυρούς για να μοιράσει ελπίδα στους φτωχούς.

Βλέπω τα παιδιά στα Τέμπη και τον Παναγιώτη Κατσούρη να σφίγγουν τα δόντια από πείσμα εκεί ψηλά που βρίσκονται, για όλα εκείνα που χάσαμε και όλα εκείνα που θα κερδίσουμε.

Μας αποκαλούν «κομπλεξικούς» γιατί δεν την σηκώνουμε την αδικία, γιατί τόσες δεκαετίες τώρα φωνάζουμε, αντιδρούμε και αντιστεκόμαστε. Κομπλεξικοί είναι αυτοί που κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν τίτλους, που απαγορεύουν σε οποιονδήποτε άλλον να γιορτάσει, λες και αν χάσουν ένα τίτλο θα έρθει η καταστροφή.

Κομπλεξικοί είναι αυτοί που η μνήμη τους πάει μόνο τρεις αγωνιστικές πίσω. Κομπλεξικοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι όλα δικαιωματικά δικά τους, που καταστρατήγησαν κάθε έννοια ισονομίας για να καμαρώνουν κάλπικους τίτλους, που κλέβουν τα όνειρα από άλλα παιδιά για να κάνουν φιέστες μόνο τα δικά τους.
Γι αυτό τον αναγεννημένο Π.Α.Ο.Κ. τον βλέπουν σαν απειλή. Είναι το στοιχείο που τους χαλάει την συνταγή. Γιατί εμείς απέναντι στη βρωμιά και στο βόρβορο της διαπλοκής και της λαμογιάς, πλέον αντιπαραθέτουμε την καθαρότητα, τη λαϊκή συμμετοχή, την προσδοκία της δικαιοσύνης.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι όλοι οι εφοπλιστάδες , νεόπλουτοι και αμφιβόλου ηθικής «επιχειρηματίες», διαλέγουν εκείνους. Εμείς δεν αντιπροσωπεύουμε τον τρόπο ζωής τους. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι κάτι άλλο. Δεν είχε ποτέ σχέση με τα σκοτεινά γραφεία της διαπλοκής. Για αυτούς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε οι αθεράπευτα ρομαντικοί που αγνοούν την πραγματικότητα της σύγχρονης Ελλάδας.

Για αυτό μας κέρδισε η (όχι ποδοσφαιρικά σωστή) κίνηση του Πάμπλο. Αν το δουμε σημειολογικά, εκείνη η γροθιά στον καημένο τον Ντιόγο, είναι η αρχή της πτήσης του δικεφάλου. Εκείνη τη γροθιά δεν την έδωσε μόνο ο Πάμπλο, τη δώσαμε όλοι μας, και ας μην κρυβόμαστε, το καταευχαριστηθήκαμε.

Κάποιος κάποτε με ρώτησε γιατί είμαι Π.Α.Ο.Κ. Η απάντηση ήταν εύκολη , γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι μόνο ένα αθλητικό σωματείο, ο Π.Α.Ο.Κ. είναι το όραμα μας να δούμε επιτέλους τον δικέφαλο πάνω από μια Αγιά Σοφιά χωρίς μιναρέδες με τα φτερά του επιτέλους ανοιχτά να σκεπάζουν την Τραπεζούντα και τη Θράκη από τη μια και τη Σμύρνη το Αϊβαλή και την Κύπρο από την άλλη. Ας το ζήσουμε αυτό και ας μην πάρουμε τίτλο ποτέ. Εμείς μπορούμε να το πούμε αυτό, οι άλλοι μπορούν;

Συντάχθηκε από τον Ganbit, γραμματέα του συνδέσμου Λεμεσού Κύπρου.
http://www.paokmania.gr/index.php/el/ar ... ismos.html
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”