Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΟΚ αγαπητε Γερο μπορει να κανω και λαθος. Ανθρωποι ειμαστε... Προφανως κανεις καποια κι εσυ.

30—7—22
Γέρος έγραψε:
tolis01 έγραψε:@Γέρος => Τα σέβη μου!!

Αναμένουμε όπως μας εντρυφήσεις στο καταστατικό, δραστηριότητες του COSPAR

:nairepaok:
Αδελφέ μου η COSPAR (Comitee on Space Research) είναι μια γενική συνέλευση Πειραματικών Επιστημόνων του Διαστήματος. Δηλαδή δεν συμμετέχουν σε αυτήν οι Θεωρητικοί Επιστήμονες του Διαστήματος π.χ. Albert Einstein, Stephen Hawking κ.α.

Λαμβάνει χώρα σε διαφορετικές πόλεις του κόσμου κάθε 2 χρόνια. Η τελευταία που συμμετείχα ήταν στο L.A. California, U.S. το 2014. Εκεί όμως δεν ήταν έτοιμη η ομάδα μου, να αναπτύξει μια παρατήρηση που δημιούργησε εντύπωση στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, σχετικά με τις μαύρες τρύπες.

Το 2016 η COSPAR έγινε στην Κωνσταντινούπολη. Εγώ για προσωπικούς λόγους δεν επισκέπτομαι την Πόλη. Έτσι έγινε μια πρώτη προσέγγιση από 2 ολλανδούς συνεργάτες μου. Δυστυχώς άφησε πολλά κενά στο ακροατήριο.

Αλλά, άλλα τα σχέδια του Ανθρώπου και άλλα του Θεού. Τον Ιανουάριο του 2016 από τον ιό H2N3 έπαθα ανηκέστου βλάβης στο κεντρικό νευρικό σύστημα και από τότε κινούμαι με αναπηρικό αμαξίδιο.

Στην Αθήνα όμως υπήρχε σχετικά υποφερτός τρόπος μετακίνησης (τρένο) και έτσι όφειλα να πάω οπωσδήποτε.

Έχασα όλους τους τίτλους και τις εκδηλώσεις από το 2016 μέχρι σήμερα του Π.Α.Ο.Κ.

Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
Δε μπορει να εστειλες συνεργατες(που μιλησαν κιολας στο ακροατηριο) στην COSPAR της Κων/πολης το 2016 αφου αυτη ακυρωθηκε λογω του πραξικοπηματος.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

kataramenos5 σε πόλεμο βρίσκομαι ?

Μια ο ένας, μια ο άλλος.

Δεν ξέρω ποιος σου τα λέει όλα αυτά, αλλά επαναλαμβάνω δεν είναι καλός σύμβουλος.

Μου λες δεν σε είδαν στην Cospar, γιατί δεν υπήρχε κανένας ανάπηρος. Μα η Cospar λαμβάνει χώρα σε δεκάδες ομάδες εργασίας και σε χωριστούς χώρους. Υπήρξε λοιπόν κάποιος από τους 2700 επιστήμονες που συμμετείχαν ή από τους 5000 ενδιαφερόμενους επισκέπτες, που έτρεχε από εδώ και από εκεί και έψαχνε τον ανάπηρο ?

Μου λες ότι η Cospar στην Κωνσταντινούπολη δεν έγινε λόγω του πραξικοπήματος και σου απαντώ ποιος ισχυρίζεται τέτοια πράγματα. Ακόμη και τώρα αν θα αναζητήσεις θα βρεις την πράξη απολογίας και συμπερασμάτων. Άλλο σου είπανε ή διάβασες, βρες το.

Η Συνέλευση του ΄20 στο Σίδνευ λόγω κορονοιου αν και αναβλήθηκε για το 21 για τις ομάδες εργασίας, έλαβε χώρα κανονικά ως συνέλευση.

Χρησιμοποιείς παιδικά επιχειρήματα και αφήνεις υπονοούμενα πρυτάνεως. Δεν είδαν έναν με αμαξίδιο, καλά στην NASA δεν δουλεύεις (θαρρείς η NASA είναι ένα κτήριο που μαζεύονται καμιά χιλιάδα παράξενοι με ωράριο).

Γιατί δεν μου λες στα ίσια είσαι ψεύτης. Τα επιχειρήματα είναι ανεπαρκέστατα.

ΟΚ λοιπόν είμαι ότι θέλετε να είμαι. Πλάσε με το μυαλό σου ένα πρόσωπο. Αυτός είμαι. Τέλος.

Μπορούμε σας παρακαλώ να συνεχίσουμε χωρίς να συζητάμε τέτοια θέματα, καλώς.

Δεν μπορούμε ? Ε καλή καρδιά βρε παιδιά.

Εσύ ποιός είσαι kataramenos5 όνομα, επίθετο, εργασία, ηλικία, αποδείξεις ότι είσαι το ένα, το άλλο κ.λπ.

Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΣ δεν είσαι ? πως γίνεται να μην γνωρίζεις επιφανή μέλη του Forum, τόσα χρόνια Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΣ είναι δυνατόν ? Στείλε και καμιά φωτογραφία να σε δούμε.

Ο Διάολος έβαλε το χέρι του και τελευταία στιγμή δεν έστειλα φωτογραφίες προχθές. Θα τις είχατε κάνει λιτανεία και θα ρωτούσατε ποιος είναι αυτός. Στο τσακ στο λόγο μου.

Δεν μπορώ κάθε λίγο και λιγάκι να συγχίζομαι. Βέβαια εσείς είστε βέβαιοι ότι είμαι ψεύτης. Αλλά για φανταστείτε να λέω αλήθεια. Τότε ?

Ανάθεμα την ώρα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Γερο μου, μπαίνω στον πειρασμό να συμμετάσχω στην κουβέντα γιατί προσπάθησα κι εγώ μέσω Ίντερνετ να βρω μερικές πληροφορίες για αυτό το τόσο ενδιαφέρον μέλος του paokmania (εσένα).
Εγώ ούτε φίλους ούτε γνωστούς εχω που να σχετίζονται με το αντικείμενο, όποτε περιορίστηκα σε μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο που προφανώς δεν έβγαλε κανένα αποτέλεσμα(όχι ότι σημαίνει κάτι ότι δεν βρήκα τίποτα).
Αυτό που προσωπικά θα ήθελα να καταλάβεις ειναι ότι δεν νομίζω ότι κανείς ψάχνει να μάθει ποιος είσαι έχοντας κάτι κακό κατά νου, προσπαθώντας πχ να αποδείξει ότι λες ψέματα. Με τις εξιστορήσεις σου, τον γραπτό λόγο σου και το βιογραφικό σου, νομίζω ότι έχεις εξάψει την περιέργεια όλων μας. Είναι στην ανθρώπινη φύση νομίζω.
Φυσικά καταλαβαίνω ότι δεν θέλεις να αποκαλύψεις το όνομα σου σε ένα φόρουμ του ΠΑΟΚ. Κανένας δεν το κάνει.
Θα ήθελα λοιπόν να σε παρακαλέσω να μην θίγεσαι και να καταλαβαίνεις την ανθρώπινη περιέργεια. Και τέλος ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι πίσω από το προφίλ Γέρος στο paokmania «κρύβεται» ο άνθρωπος που μας έχεις παρουσιάσει.

ΥΓ. Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις στοιχεία για το ποιος είσαι. Απλά συνέχισε να συμμετέχεις στο paokmania και να μοιράζεσαι μαζί μας τις εμπειριες και σκέψεις σου. Ε ακόμα και ψεύτικες να είναι (που όπως προανέφερα δεν θέλω να πιστεύω), τα λες ωραία!!!
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Να το κλείσω κι εγώ από τη μεριά μου. Ούτε ήθελα να αποδείξω ούτε να καταρρίψω κάτι για τον Γέρο. Με έπιασε απλά ένας μικρός λογισμός από ειλικρινές ενδιαφέρον και ανθρώπινη περιέργεια να μάθω περισσότερα για κάποιον που με θαυμασμό και συγκίνηση διαβάζω τις εξιστορήσεις του. Το ενιωσα και λίγο συναδελφικά αφού ανήκω κι εγώ σε παραπλήσια ακαδημαϊκή κοινότητα και γνωρίζω περί COSPAR μέσα από τη δουλειά μου. Αν έλεγε ο Γέρος ότι είναι ένας μοριακός βιολόγος ούτε που θα κουνούσα το ποντίκι να το ψαξω. Αλλά η φάση έχει γυρίσει σε ανάκριση και καλό είναι να το σταματήσουμε εδώ (και συγγνώμη που έριξα κι εγώ ένα πετραδάκι).

Μακάρι να με αξίωνε να γνώριζα από κοντά τον Γέρο και άλλα αξιόλογα μέλη του ΠΑΟΚμανια. Το φόρουμ όμως είναι ανώνυμο και έτσι πρέπει να πλοηγούμαστε μέσα σε αυτό, τουλάχιστον στο κομμάτι που είναι δημόσιο. Αποδεχόμενοι το ρίσκο της αβεβαιότητας των γραφομενων και σεβόμενοι την προσωπική ζωή του γράφοντος.

Καλή νίκη σήμερα Γέρο μου και ευελπιστώ να συνεχίζω να σε απολαμβάνω και να αλληλεπιδρω μαζί σου και με όλους σε ατόφια Παοκσηδικη θεματολογία.
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Καλημέρα σε όλα τα μέλη!
Μετά από μεγάλο διάστημα και πάλι εδώ!
Με τη νίκη σήμερα! Ενδιαφέρον ματς και κάτι μου λέει πως θα χαμογελάσουμε το βράδυ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Να πω πεντε πραματακια και να το κλεισω. Αρχισα να το ψαχνω για τον ιδιο λογο που αναφερει ο κουρδος. Η ηλικια η cospar με εκανα να πιστεψω αρχικα πως προκειται για τον Σταματη κι ενθουσιαστηκα. Ομως το γεγονος οτι ενα τετοιο βιογραφικο δεν υπηρχε στη βαση της helas μου κινησε την περιεργεια να ρωτησω φιλους , διακεκριμενους επιστημονες με τεραστιο εργο που συμμετειχαν στην cospar 2022 και τις προηγουμενες.
Δεν ηταν το αμαξιδιο ηταν το βιογραφικο που τους εκανε ν αναρωτιουνται. Η ΝΑΣΑ δεν ειναι κανα μαγαζακι κι εχει χιλιαδες προσωπικο ομως ολοι οι διακεκριμενοι Έλληνες επιστημονες αυτου του βεληνεκους γνωριζονται μεταξυ τους.
Απιθανο να μη γνωρίζει καποιος τον Καζανα, Προφανως ο Κριμιζης τον εφερε τυχαία ως μελος της ομαδας των επτα σοφων το 15.
Ειναι πολλα αλλα γμησε θα κλεισω μ αυτο:
Ταυτοτητα δε ζητησα αλλα πισω απο ενα νικ μπορει να δηλωνει ο καθενας οτι θελει κι εδω μεσα εχουμε δει σουπεραδες να δηλωνουν φανατικοι της θυρας 4. Αυτο ειναι το ζητημα.
Ρωτας ποιος ειμαι, αν ειμαι ΠΑΟΚ ρωτα οσους με γνωριζουν προσωπικα (in real life) ρωτα τα παιδια που κατσαμε μαζι στην κερκιδα ο σουρμε, ο odi, ο Μπαρκα, ο Teacher και ποσοι αλλοι. Φωτο δε βγαζω συνηθως καιγονται.
Ας μου πει καποιος(η admin team του ζητησε να γραψει το βιογραφικο? ) που γνωριζει προσωπικα το Γερο οτι οντως ισχυουν αυτα που λεει και κανω τουμπεκι ζητωντας και συγνωμη για την καχυποψια. .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλή Κυριακή να περάσουμε!
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Γίνεται να σταματήσει αυτό το περίεργο doxxing του Γέρος; Δηλαδή η αξιοπιστία ή η αναξιοπιστία ενός μέλους φαίνεται από την κανονική ζωη του; Εδώ κρινόμαστε για τα γραφόμενα μας σχετικά με τον ΠΑΟΚ , και νομίζω είναι αδιάφορη η προσωπική ζωη του καθενός.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Καλησπέρα !!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλησπέρα και σε σένα!
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

theodoros έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα μέλη!
Μετά από μεγάλο διάστημα και πάλι εδώ!
Με τη νίκη σήμερα! Ενδιαφέρον ματς και κάτι μου λέει πως θα χαμογελάσουμε το βράδυ.
+ 4
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

rainmaker έγραψε::o Γέρο, ειλικρινά πρέπει να γράφεις πιο συχνά, στείλε μας το βιογραφικό σου τέλοσπαντων να δούμε τι συμβαίνει στο σύμπαν σου!
Προς : kataramenos5
Πρώτα από όλα η ανωτέρω παράθεση, ελπίζω η παράθεση να δείχνει και την ημερομηνία, δεν το γνωρίζω.

-.- -.- -.- -.- -.- -.- -.-

Τι δουλειά έχεις γέρο εδώ μέσα ?

Όπως εξήγησα το 2016 στις 28/1 οδηγήθηκα σε κρατικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με πολύ υψηλό πυρετό και σε άσχημη κατάσταση. Πήρα εξιτήριο στις 17/7. Από όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ήμουν σε κώμα 143 ημέρες. Το εξιτήριο έλεγε προσβολή από την λοιμώδη ίωση τύπου Η2Ν3. Φυσικά ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση, αλλά τίποτε δεν προμήνυε τα επακόλουθα. Τελικά στις 23/12/2017 μεταφέρθηκα ξανά στο ίδιο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκα έως 7/7/2018. Έφυγα από το νοσοκομείο αφού διαπιστώσαν ότι πάσχω από οξεία παρεγκεφαλιδική αταξία. Πώς ? Δεν γνώριζε κανείς. Ούτε οι θεράποντες γιατροί, ούτε οι Καθηγητές, ούτε οι Θεοί. Σε κάθε κλινική υπάρχει και ένας τέτοιος, απαραίτητα. Τους μήνες που νοσηλεύτηκα πέρασα και από τις 4 νευρολογικές κλινικές του εν λόγω νοσοκομείου. Πήγαινα σε κάποια κλινική - ο φάκελος μου μεταφερόταν υπηρεσιακά - άντε ξανά τα ίδια. Έλεγες, βρε καλή μου ο συνάδελφος σας, θεός και εκείνος, ακολούθησε αυτή την διαδικασία δυστυχώς χωρίς βελτίωση. Δεν γνωρίζω κύριε ούτε τι συνέβη, ούτε τον συνάδελφο. Καλέ απέναντι είναι στην β πανεπιστημιακή τι δεν γνωρίζεις ? Σε τελική ανάλυση φυσικά και είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου να μην τον γνωρίζεις, χιλιάδες είστε και 40 δωδεκάθεα θεοί, ε πάνε ρώτα τον. Σας παρακαλώ κύριε, απάντηση. Η Σύζυγος μου είναι Αμερικανίδα και γιατρός, φυσικά σε εντελώς διαφορετική ειδικότητα. Την γνώρισα στα 21 μου χρόνια, μεγαλώσαμε μαζί, μαθητεύσαμε στο ίδιο πανεπιστήμιο. Εγώ λίγο το παρατράβηξα ως μαθητής, ενώ εκείνη εργαζόταν και στην ουσία με ζούσε. Ιδιώτευσε στην Ελλάδα, αλλά άρρωστη σοβαρά, ευτυχώς δεν έκανε η δύσμοιρη. Όσο για τις μικροεπεμβάσεις στα παιδιά, είχαμε ιδιωτική ασφάλεια. Τρελάθηκε όταν είδε όλα αυτά. Βγήκα, όπως βγήκα και καθόμουν στο σπίτι.
Όλα καλά αλλά με τον Π.Α.Ο.Κ. τι γίνεται ? Καθ' όλη την διάρκεια της νοσηλείας μου, αλλά πολύ περισσότερο κατά την παραμονή μου στο σπίτι πολυαγαπημένα Αδέλφια στήνανε πανηγύρι σε κάθε αγώνα. Φυσικά όλοι έχουν τη ζωή τους, μια τέτοια κατάσταση δεν μπορεί να διαιωνίζεται επ' άπειρο. Έτσι κάποια στιγμή όταν ένας από τους γιούς μου είδε τι τραβάω και αφού χωρίς υπερβολή άλλαξε στο σπίτι μου δυο τηλεοράσεις, μου είπε πατέρα ορίστε εδώ όλοι σαν και σένα είναι και μου έδωσε την ηλεκτρονική διεύθυνση του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΝΙΑ το 2019 Φεβ.

Ρε γέρο τι σκατά επιστήμονας είσαι ή μάλλον είσαι επιστήμονας ?

Είμαι Πειραματικός Αστροφυσικός (Harvard) και Αεροναυπηγός Μηχανικός(MIT). Διάλεξα από την επιστήμη μου ή την τέχνη μου όπως θέλετε πείτε το, τον Πειραματικό τομέα λόγω της τεράστιας αγάπης που είχα για τα Μαθηματικά. Άλλωστε και την ίδια την επιστήμη την επέλεξα για τον ίδιο λόγο. Ξέρετε έχω ένα μότο, ότι τομέα της Αστρονομίας και να διαλέξει κανείς, ότι αντικείμενο από τις δεκάδες που υπάρχουν, ότι εξειδίκευση από τις χιλιάδες που υπάρχουν, τελικά καταλήγουμε όλοι να επιλύουμε πολύ δύσκολες εξισώσεις. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Βέβαια η παρουσίαση του αποτελέσματος, εντέχνως, παρουσιάζεται με ιδιαιτέρως πομπώδεις ονομασίες και πολύ μεγαλύτερη αξία, από την πρέπουσα, στο αποδειχθέν. Έτσι δημιουργείται ένας αδόκιμος μύθος γύρω από τον επιστήμονα Αστρονόμο. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα μου πει ο kataramenos5 μα εσύ ρε γέρο δεν ξέρεις τον Σοφό Καθηγητή (ειλικρινά συγνώμη ξέχασα το όνομα) όπως τον κατέδειξε ο Καθηγητής Tom Krimizis. Για να είμαι ειλικρινής και με τον ίδιο τον Tom έχουμε μια πολύ τυπική σχέση, ουσιαστικά καμία σχέση, όλο και όλο μια συνάντηση στο γραφείο μου στην Washington, όπου είδε τις σημαίες του Π.Α.Ο.Κ. και του έκαναν μεγάλη εντύπωση, πάντως του εντυπώθηκε του γέροντα. Ο Καθηγητής αυτός ζει μονίμως στην Αμερική και έχει μανία να συγκεντρώσει τους Έλληνες επιστήμονες του διαστήματος. Κάποια στιγμή όχι πρόσφατα είχε μια βάση με πάνω από 37000 εγγραφές ανά τον κόσμο. Ακόμη και τον Καθηγητή Διονύση Σιμόπουλο, που υπήρξε, από τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού, υποστηρικτές μου στην άθλια Ελληνική ακαδημαϊκή κοινότητα, τον συνάντησα μόνο μια φορά και συνομίλησα άλλες 2-3 φορές τηλεφωνικά. Αν πιστεύετε ότι οι Αστρονόμοι Σοφοί είναι λιγότεροι από τους Γιατρούς θεούς που ανέφερα προηγουμένως, κάνετε λάθος. Ο ένας μου γράφει δεν ξέρεις τον τάδε σοφό, ενώ το διαδίκτυο το ξεκαθαρίζει δια συνεντεύξεως του Tom ότι είναι, ο άλλος ο ΑποστόληςΑ κατονομάζει δημόσιο πρόσωπο και μου γράφει ούτε αυτόν δεν ξέρεις που μαθήτευσε στα ίδια σχολεία με σένα ? Τώρα πως έβγαλε το συμπέρασμα, δεν γνωρίζω. Αλλά δεν είναι σωστό. Και εγώ ο ανόητος απαντώ και εκθέτω πάνω στον θυμό μου πρόσωπα και καταστάσεις. Τώρα που με βάλατε σε αυτό το δίλημμα σκέφτομαι ότι και αρκετούς Αστροφυσικούς του Harvard αγνοώ. Ξέρω κάποια στοιχεία αλλά τίποτε περισσότερο.
H ΝΑΣΑ είναι ο εθνικός οργανισμός μελέτης του διαστήματος των Η.Π.Α. και η μόνη λέξη που μπορεί να την περιγράψει είναι η ίδια με το αντικείμενο μελέτης της. Χαώδης. Τίποτε άλλο. Αν ξέρω επιστήμονες της ΝΑΣΑ. Πολλούς. Και σοφούς ακόμη. Και τέτοιους. Έλληνες ? Πολλούς και από δαύτους αν και δεν καίγομαι καθώς δεν είμαι περήφανος για την Εθνικότητα μου. Πόσους ξέρεις ? Δεν γνωρίζω.
Η Αστρονομία για μένα είναι η επιστήμη της συνεχούς σκληρής ακούσιας ταπείνωσης. Η γνώση εκείνη που συνεχώς σε ταπεινώνει, όσο και αν αντιστέκεσαι, η γνώση που συνεχώς σε οριοθετεί ως το απόλυτο τίποτα. Όχι ένα μηδενικό, γιατί το μηδέν είναι ο ισχυρότερος αριθμός στα Μαθηματικά. Το απόλυτο τίποτα. Σου κόβει την ανάσα, σε αναγκάζει στην μοιρολατρία, κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να ξεπεράσεις διαφορετικά είσαι ήδη νεκρός. Μα εσύ είσαι τα πάντα εσύ μελετάς, εσύ παρατηρείς εσύ αποδεικνύεις. Αυτός ο δρόμος δεν είναι ο δρόμος των σοφών, είναι ο δρόμος των απολύτως τίποτε. Που άλλωστε είμαι.

Ρε γέρο μήπως τελικά είσαι σκουλήκι.

Ήμαρτον μέρα που είναι. Η σύζυγος μου με έχει εκπλήξει πολλές φορές όταν μετά από συζήτηση με κάποιον μπορεί να τον αναλύσει σε ανατριχιαστικό βαθμό. Αλλά τέτοια ικανότητα μέσω διαδικτύου δεν έχω ξανασυναντήσει. Η αλήθεια είναι ότι - από ότι μου εξηγεί τώρα - ένα καχύποπτο άτομο, μάλλον ένα άτομο που επιθυμεί διακαώς αναγνώριση, έχει την τάση να κολλά ταμπέλες στους άλλους. Είσαι ψεύτης, είσαι αντίπαλος, είσαι σκουλήκι.
Στην θύρα 4 ποτέ δεν πήγα. Ιδρύθηκε μετά από την ανάμιξη μου στον Π.Α.Ο.Κ. Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά της. Δεν γράφω τίποτε άλλο γιατί πάλι ψεύτης θα βγω. Ο kataramenos5 μου έγραψε ε ρε νάξερες σε ποιόν τα λες.
Ε ρε να ξέρετε τι έχω ζήσει μέσα στο γήπεδο της τρούμπας, μέσα στην σκουληκοφωλιά, με παρόντες τους βρωμο προέδρους τους. Αλλά αν πω και αυτά θα πέσει ο ουρανός να με πλακώσετε. Δεν έχει σημασία, όλα για τον Π.Α.Ο.Κ. τα έκανα.

Ειλικρινά δεν κρατώ κακία σε κανέναν, είστε Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΔΕΣ και σας αγαπώ. Βέβαια κατηγορήθηκα για μια ακόμη φορά επειδή δεν μπορώ να πω ψέματα. Άδικα. Από ότι φαίνεται το διαδίκτυο έχει διαβρώσει τα πάντα, αναδεικνύει επιστήμονες, προσβάλει τιμές, λοιδορεί συνειδήσεις, πουλάει και αγοράζει.

Αντισταθείτε Αδέλφια. Πιστέψτε στις δυνατότητες σας, στον εαυτό σας, βοηθήστε να φύγει έστω και λίγο η βρωμιά που μας έχει πνίξει. Μην καταδικάζετε κανέναν, ποτέ δεν ξέρετε ποιος είναι ο άλλος. Δείτε βαθιά μέσα σας.

Γέρος Log-out.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Με τόσο hate που τρώνε, σιγά μην τις ανοίξουν.

Αγαπάμε όλες τις κριτικές, εκτός από τις αρνητικές.
Αυτο το τελευταίο είναι το μότο σας σαν mod team φέτος το καλοκαίρι :mrgreen:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Γέρο, θα σε συμβούλευα, και καλοπροαίρετα το λέω, να σταματήσεις τις παραθέσεις βιογραφικών στοιχείων σου γιατί εύκολα μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις και είναι κρίμα.
Ομολογώ ότι κι εγώ προσπάθησα να βρω ποιος είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας με τέτοιο βιογραφικό από απλή περιέργεια που τη δημιούργησες εσύ ο ίδιος άθελά σου.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ λέω να του ζητήσετε και ακαδημαϊκή ταυτότητα.
Lol
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”