Π.Α.Ο.K. - Valerenga 6/8 21:45 Nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Re: ΠΑΟK-Valerenga 6/8, 21:45 Νόβα1

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Μόλις γύρισα από Τούμπα. Πήγα να παραλάβω το διαρκείας μου και 2 εισιτήρια παραγγελιά. Ρώτησα αν είχαν μείνει καθόλου εισιτήρια και ο ευγενέστατος τύπος με είπε ότι έμειναν κάποια για 1-2-3.

Οπότε sold out δεν έγινε ΑΚΟΜΑ
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

thrix έγραψε: http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind ... 69772.html

Με λίγα λόγια έχει βγει από το 2005 ένα βραβείο για τους φιλάθλους που συμπεριφέρονται με παραδειγματικό τρόπο.

Εδώ είναι οι μέχρι τώρα νικητές:
Peña Multicolor (Spain), Amalgamation of Northern Ireland Supporters Clubs (Northern Ireland), Genoa Club for Children (Italy) and the National Association for Disabled Supporters (England).
Κρίμα τα νειάτα, την τσαχπινιά,
κρίμα το μπόι τους, καλέ...

(κοινώς: "σιγά, μη σκίσετε το κολάν!")

Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

μαγκες σημερα κοιταγα για εισητηρια τρενου και οι μαλακες τα εχουν παει 50 λογω καλοκαιριου και λογω οτι τους τρωει ο κwλος τους.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΚΕΝΕς ΑΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ!ΠΑΟΚ ΟΛΕ Γ@ΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΟΣΕ!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

evans4 έγραψε:
evans4 έγραψε:στο δευτερο γκολ αναψαν τουλαχιστον δεκα πυρσοι :) :)
gash04 έγραψε:Νομίζω πως είσαι σε λάθος τόπικ.
gash04 έγραψε:Έχασε και ένα απίστευτο γκολ απο τον χώρο της άμυνας όμως έ?

α ρε κολοτουμπα :) :) :) :) :)

Όπως μας λες αδερφέ ο Σαλπιγγίδης δεν θα μας χαλούσε για παρτενέρ του Μουσλίμοβιτς.

Μην είσαι τόσο σίγουρος σου απαντώ εγώ και είναι γνωστές οι απόψεις μου και σαφείς για τον κοντοπούτ@νο.
Καλός παίχτης αλλά τα χει με άλλον ανήκει αλλού συνεπώς όποιος ξερογλύφεται για την συγκεκριμένη θέση του υπενθυμίζω ότι έχω Αναστασάκο με λιγότερα λεφτά κάνει και την δουλειά του μια χαρά και περίπτωση Σαλπιγγίδη δεν υπάρχει είναι τόσο απλό.

Κάνε τώρα και εσύ την κωλοτούμπα σου για το θέμα πυρσών όμως τώρα αδερφέ.

Χωρίς τον κόσμο του είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στο επόμενο εντός έδρας Ευρωπαϊκό του παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, μιας και ο κίνδυνος τιμωρίας από την ΟΥΕΦΑ είναι πλέον κάτι περισσότερο από ορατός.

Συγκεκριμένα ο παρατηρητής του χθεσινού επαναληπτικού με τη Σπάρτα Πράγας, σημείωσε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών τους για τα τρία γκολ που πέτυχαν οι «πράσινοι», πέταξαν συνολικά 33 καπνογόνα (12 στο πρώτο γκολ, 11 στο δεύτερο και 10 στο τρίτο), παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που είχε τονίσει στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ότι δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές.

http://sports.pathfinder.gr/football/a- ... 58237.html

Υ.Γ Φυσικά εκτροχιάστηκα και πλεον είμαι Χ10 οφτοπικ όμως αξίζει να ακούσω πλεον τις γνώμες σας.

Απο την άλλη γουστάρω τους πυρσούς έτσι και αλλιώς τραβάω και το βιντεάκι πετάω ένα ΠΑΟΚ είσαι και ξεμπέρδεψα.
Τώρα το ότι θα χάσω το επόμενο ματς να δω ΠΑΟΚάρα θα φταίει ο Πλατινί το κατεστημένο η φουκαριάρα η μάνα του επόπτη η ρετσίνα Μαλαματίνα ξέρω γω εντάξ.
Ας τα πληρώσει ο Ζαγοράκης έτσι και αλλιώς εμείς τον κάναμε πρόεδρο με δικά μας λεφτά.
ΠΑΟΚ είσαι ο ΠΑΟΚ πάνω απο όλα και όλα τα σχετικά.
Ποια παλικάρια λέγανε ότι χάσαμε την οπαδική μας ταυτότητα ?
Απόψεις παρακαλώ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα εισιτήρια του ΟΣΕ ανέβηκαν από 1/8/09, όχι λόγω καλοκαιριού, αλλά λόγω του ότι ο ΟΣΕ είναι η πλέον ζημιογόνος ΔΕΚΟ και κάθε μέρα λειτουργίας μπαίνει μέσα. Περισσότερο ανέβηκαν αυτά των απλών τραίνων σε σχέση με τις τιμές του Intercity.
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

να ρωτησω ρε μαγκες το καπνισμα το επιτρεπει η φιφα η να παρω τα τσιροτα μου?
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τα εισιτήρια του ΟΣΕ ανέβηκαν από 1/8/09, όχι λόγω καλοκαιριού, αλλά λόγω του ότι ο ΟΣΕ είναι η πλέον ζημιογόνος ΔΕΚΟ και κάθε μέρα λειτουργίας μπαίνει μέσα. Περισσότερο ανέβηκαν αυτά των απλών τραίνων σε σχέση με τις τιμές του Intercity.
ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@ΜΙΘΟΥΝΕ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΟΛΟ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΛΚΣ.ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ!
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

gash04 έγραψε: Συγκεκριμένα ο παρατηρητής του χθεσινού επαναληπτικού με τη Σπάρτα Πράγας, σημείωσε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών τους για τα τρία γκολ που πέτυχαν οι «πράσινοι», πέταξαν συνολικά 33 καπνογόνα (12 στο πρώτο γκολ, 11 στο δεύτερο και 10 στο τρίτο), παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που είχε τονίσει στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ότι δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές.
πέταξαν κι όχι άναψαν.
Μοίπως έχει διαφορά;
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Λίγο παραπάνω, σε αυτό το topic, δήλωνα την πλήρη αντίθεσή μου στο θέμα των πυρσών.

Ελεγα οτι, αφού απαγορεύεται από την ομοσπονδία, να μην ανάψει ούτε ένας αύριο στην Τούμπα,, με δεδομένο το χρηματικό πρόστιμο που πρόκειται να φάμε.

Αυτό όμως, με τον κυοφορούμενο αποκλεισμο της έδρας του βάζελου, λόγω των χθεσινοβραδινών 12+11+10=32 πυρσών είναι εντελώς ακραίο, σχεδόν εξωφρενικό.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

peris αυτή είναι η δεδομένη κατάσταση αυτήν την στιγμή και αυτήν περιγράφω.
Ή συμβιβαζόμαστε ή κάνουμε του κεφαλιού μας.
Στο δικό μας το κεφάλι είναι το τι θέλουμε και δεν υπάρχουν περιθώρια στο να πάρουμε απόφαση μιας και αύριο είναι ο αγώνας.
Δεν νομίζω να υπάρχει οπαδός στον κόσμο που να μην τα γουστάρει αυτά τα κόλπα.

Υ.Γ Η Ε.Ε απαγορεύει και το κάπνισμα αλλά και το κοκορέτσι.
Στην χώρα μας νομίζω πως και τα 2 παραβιάζονται καθημερινά.
Δεν έχεις όμως πουθενά κανέναν παρατηρητή να καταγράφει την σκιά σου και να σε στείλει πακέτο για πρόστιμο απολογίες και τα σχετικά.
Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Αλλά για αυτό θέτω και το ερώτημα.
Πυρσός ή στα @@ μου για αύριο??
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

ναι ρε γκας χουμορ κανουμε..
αληθεια ποιοι θα ειστε αυριο στο φρατελι να σας γνωρισω?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

paok4kyriakos έγραψε:
gash04 έγραψε: Συγκεκριμένα ο παρατηρητής του χθεσινού επαναληπτικού με τη Σπάρτα Πράγας, σημείωσε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών τους για τα τρία γκολ που πέτυχαν οι «πράσινοι», πέταξαν συνολικά 33 καπνογόνα (12 στο πρώτο γκολ, 11 στο δεύτερο και 10 στο τρίτο), παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που είχε τονίσει στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ότι δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές.
πέταξαν κι όχι άναψαν.
Μοίπως έχει διαφορά;

Στον πρώτο αγώνα στην Νορβηγία σκάσανε 2 κροτίδες στο 90ο λεπτό.
Ούτε καν πυρσοί φίλτατε.
Για αυτές αν δεν κάνω λάθος πληρώσαμε πρόστιμο σωστά?
Επίσης δεν είδα να πετάξουν στον αγωνιστικό χώρο τα βαζέλια πυρσό,στο χέρι τα είχαν.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Ρε παιδιά, αν μας έρθει καμία χαλαρή κατά την διάρκεια του ματς, να την αφήσουμε ή παίζει να φάμε πρόστιμο?? Εννοείται πως από το προηγούμενο βράδυ δε θα επιβαρύνουμε την κατάσταση τρώγοντας φασουλάδα και πίνοντας μπυρόνια.
Άβαταρ μέλους
seon4

Δημοσίευση από seon4 »

Παιδια, ανταλλαζω εισητηριο της 5 (Μεσω ιντερνετ το πηρα) για την 7 η τιμη του εισητηριου ειναι 40 ευρω για την 5 και 25 ευρω για την 7 για αυτον τον λογο δεν ζηταω και τα 15 ευρω αλλα τα 10, οποιος ενδιαφερεται ας μου πει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”