Όπως μας λες αδερφέ
ο Σαλπιγγίδης δεν θα μας χαλούσε για παρτενέρ του Μουσλίμοβιτς.
Μην είσαι τόσο σίγουρος σου απαντώ εγώ και είναι γνωστές οι απόψεις μου και σαφείς για τον κοντοπούτ@νο.
Καλός παίχτης αλλά τα χει με άλλον ανήκει αλλού συνεπώς όποιος ξερογλύφεται για την συγκεκριμένη θέση του υπενθυμίζω ότι έχω Αναστασάκο με λιγότερα λεφτά κάνει και την δουλειά του μια χαρά και περίπτωση Σαλπιγγίδη δεν υπάρχει είναι τόσο απλό.
Κάνε τώρα και εσύ την κωλοτούμπα σου για το θέμα πυρσών όμως τώρα αδερφέ.
Χωρίς τον κόσμο του είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στο επόμενο εντός έδρας Ευρωπαϊκό του παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, μιας και ο κίνδυνος τιμωρίας από την ΟΥΕΦΑ είναι πλέον κάτι περισσότερο από ορατός.
Συγκεκριμένα ο παρατηρητής του χθεσινού επαναληπτικού με τη Σπάρτα Πράγας, σημείωσε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών τους για τα τρία γκολ που πέτυχαν οι «πράσινοι», πέταξαν συνολικά 33 καπνογόνα (12 στο πρώτο γκολ, 11 στο δεύτερο και 10 στο τρίτο), παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που είχε τονίσει στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ότι δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές.
http://sports.pathfinder.gr/football/a- ... 58237.html
Υ.Γ Φυσικά εκτροχιάστηκα και πλεον είμαι Χ10 οφτοπικ όμως αξίζει να ακούσω πλεον τις γνώμες σας.
Απο την άλλη γουστάρω τους πυρσούς έτσι και αλλιώς τραβάω και το βιντεάκι πετάω ένα ΠΑΟΚ είσαι και ξεμπέρδεψα.
Τώρα το ότι θα χάσω το επόμενο ματς να δω ΠΑΟΚάρα θα φταίει ο Πλατινί το κατεστημένο η φουκαριάρα η μάνα του επόπτη η ρετσίνα Μαλαματίνα ξέρω γω εντάξ.
Ας τα πληρώσει ο Ζαγοράκης έτσι και αλλιώς εμείς τον κάναμε πρόεδρο με δικά μας λεφτά.
ΠΑΟΚ είσαι ο ΠΑΟΚ πάνω απο όλα και όλα τα σχετικά.
Ποια παλικάρια λέγανε ότι χάσαμε την οπαδική μας ταυτότητα ?
Απόψεις παρακαλώ...