ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 20/8-21:45,NovasportsHd
-
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 20/8-21:45,NovasportsHd
Πρόεδρος φτάνει βρε παλικάρι μου φτάνει.
Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έχουν πρόσβαση σε εικόνα και θα σε διαβάζουν και θα νομίζουμε ότι δεν βλεπομαστε ΦΤΑΝΕΙ
Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έχουν πρόσβαση σε εικόνα και θα σε διαβάζουν και θα νομίζουμε ότι δεν βλεπομαστε ΦΤΑΝΕΙ
- theodorsalonika
Δεν ξέρω γιατί το λέτε. Εγώ δεν βλέπω κάτι εξοφθαλμο. Και τα 3 χαφ παίζουν απλά με σίγουρες πάσες όσο γίνεται πιο safe.
Καλό 30λεπτο γενικά. Μετά το γνωστό αργό τέμπο για 15 λεπτά.
Το μόνο που με φοβιζει είναι πως θα αντιδράσει αυτή η ομάδα αν δεχτεί γκολ (ας ελπίσουμε να μην το μάθουμε)
Το μόνο που με φοβιζει είναι πως θα αντιδράσει αυτή η ομάδα αν δεχτεί γκολ (ας ελπίσουμε να μην το μάθουμε)
Ακριβώς αυτόν θυμήθηκα, απλά στο πιο γρήγορο λόγω σωματοδομής. Ρόλο που δεν μπορεί να έχει ούτε ο Κούρτιτς, ούτε ο Ντόουγκλας, ούτε ο Τσιγγάρας.gika έγραψε:
Νταντας ο νέος Μαουρισιο. Πρέπει να χτιστεί η ομάδα γύρω του και να τον αγοράσουμε το καλοκαίρι.
Καλό σχετικά πρώτο ημίχρονο…με αρκετές αδυναμίες…
Μεγάλη αδυναμία να δημιουργήσουμε από τον αξονα…επίσης αριστερά είναι ο κανένας…το μπερδεύει λίγο το σύστημα ο Ρουμάνος…
Μεγάλη αδυναμία να δημιουργήσουμε από τον αξονα…επίσης αριστερά είναι ο κανένας…το μπερδεύει λίγο το σύστημα ο Ρουμάνος…
Το μόνο που με φόβισε μέχρι στιγμής είναι οι μπαλιές στην πλάτη της άμυνας, που φαίνεται πως λείπει η ταχύτητα στα στόπερ (άσχετα αν φαίνεται εκπληκτικά σταθερός ο Κουλιεράκης, δεν είναι αυτό που λέμε γρήγορο στόπερ) και λίγο η έξοδος του Κοτάρσκι.nunies4 έγραψε:Δεν ξέρω γιατί το λέτε. Εγώ δεν βλέπω κάτι εξοφθαλμο. Και τα 3 χαφ παίζουν απλά με σίγουρες πάσες όσο γίνεται πιο safe.
Λέω ακριβώς αυτο που βλέπω, αν διαφωνείς κάπου, σακούω..renegade έγραψε:Πρόεδρος φτάνει βρε παλικάρι μου φτάνει.
Όποιος λέει για τον κουρτιτς σήμερα απλά δεν ξέρει τι του γίνεται.
Υγ πρόεδρε το τι βλέπεις εσύ με το τι γίνεται στην πραγματικότητα κάποια έτη φωτός απόσταση
Υγ πρόεδρε το τι βλέπεις εσύ με το τι γίνεται στην πραγματικότητα κάποια έτη φωτός απόσταση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 20 Αύγ 2022, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOKevolution
Αν βλέπεις εσυ τον Κούρτιτς καλό, μάλλον άλλο παιχνίδι βλέπεις…renegade έγραψε:Όποιος λέει για τον κουρτιτς σήμερα απλά δεν ξέρει τι του γίνεται.
Άσε τα πολλά λόγια και πες που διαφωνείς…Βλέπεις δημουργία από τον άξονα;;;Μόνο λόγια είσαι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Σάβ 20 Αύγ 2022, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Βλέπεις κάτι στον Κουρτιτς;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Είμαστε μέτριοι. Μία - δύο σωστές επιθέσεις κάναμε στο πρώτο μέρος και ευτυχήσαμε στην πρώτη να βάλουμε γκολ. Ο Παναιτωλικός δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ο Ατρόμητος θα μας δυσκολέψει περισσότερο.