ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 20/8-21:45,NovasportsHd
- sourmenetes
- Moderator
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 20/8-21:45,NovasportsHd
Το τραίνο ξεκινάει!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 20/8-21:30,NovasportsHd
FORZA ΠΑΟΚΑΡΑ
καλή δύναμη, καλή τυχη και μεις ειμαστε εδω για να στηριξουμε οτι μπορουμε!!
Λεμε ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΌΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΉ!!
καλή δύναμη, καλή τυχη και μεις ειμαστε εδω για να στηριξουμε οτι μπορουμε!!
Λεμε ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΌΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΉ!!
-
Καλή σαιζόν με υγεία, τύχη και επιτυχίες για την ομάδα μας.
Ο ρόλος μας δεν είναι η κριτική αλλά η σταθερή υποστήριξη στα εύκολα αλλά περισσότερο στα δύσκολα.
Ο ρόλος μας δεν είναι η κριτική αλλά η σταθερή υποστήριξη στα εύκολα αλλά περισσότερο στα δύσκολα.
- ΑποστόληςΑ
Με δεδομένο ότι ο Τσιγγάρας δεν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί θα επέλεγα την παρακάτω σύνθεση για το πρώτο επίσημο αγώνα μας:
Kotarski
Sastre - Ingason - Κουλιεράκης - Τσαούσης (R. Soares)
Dantas - Douglas
Narey - A. Zivkovic - Biseswar
Oliveira
Δεν θα έβαζα Κάργα, γιατί τον θεωρώ πιο ευάλωτο από τον Κουλιεράκη στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων.
Θα επέλεγα Τσαούση που τον θεωρώ πιο καλό από τον R. Soares στο επιθετικό παιχνίδι και για τον ίδιο λόγο θα επέλεγα Sastre αντί για Λύρατζη.
Θα έβαζα τον Douglas σαν κόφτη και αριστερό play-maker ενώ παρόμοιο παιχνίδι θα κάνει και ο Dantas από δεξιά. Και οι δύο θα τρέχουν να πάρουν την πρώτη μπάλα από τα στόπερς, ώστε να μην είναι εύκολο να εγκλωβιστούμε από το αντίπαλο pressing.
O Andrija θαεωρώ ότι μπορεί να παίξει καλύτερα σαν 10ρι, στον άξονα δηλαδή, ώστε να μπορεί να σουτάρει πιο ελεύθερα, να τρέχει γρήγορα στην αντεπίθεση και να πρεσσάρει στην πρώτη μπαλιά.
Kotarski
Sastre - Ingason - Κουλιεράκης - Τσαούσης (R. Soares)
Dantas - Douglas
Narey - A. Zivkovic - Biseswar
Oliveira
Δεν θα έβαζα Κάργα, γιατί τον θεωρώ πιο ευάλωτο από τον Κουλιεράκη στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων.
Θα επέλεγα Τσαούση που τον θεωρώ πιο καλό από τον R. Soares στο επιθετικό παιχνίδι και για τον ίδιο λόγο θα επέλεγα Sastre αντί για Λύρατζη.
Θα έβαζα τον Douglas σαν κόφτη και αριστερό play-maker ενώ παρόμοιο παιχνίδι θα κάνει και ο Dantas από δεξιά. Και οι δύο θα τρέχουν να πάρουν την πρώτη μπάλα από τα στόπερς, ώστε να μην είναι εύκολο να εγκλωβιστούμε από το αντίπαλο pressing.
O Andrija θαεωρώ ότι μπορεί να παίξει καλύτερα σαν 10ρι, στον άξονα δηλαδή, ώστε να μπορεί να σουτάρει πιο ελεύθερα, να τρέχει γρήγορα στην αντεπίθεση και να πρεσσάρει στην πρώτη μπαλιά.
Εγώ θα έβαζα τους πιό έτοιμους από άποψη φυσικής κατάστασης, εκτός Μπίσε φυσικά που είναι σε καλό φεγγάρι.
Πχ ο Αντρίγια, ο Κούρτιτς και κάποιοι άλλοι ᾽᾽βασικοί᾽᾽ δεν μας έδειξαν να είναι έτοιμοι αθλητικά, μπήκαν σχετικά αργά στην προετοιμασία και γενικά φαίνονται ανέτοιμοι. Ίσως αυτό να εξηγεί τις επιλογές στο φιλικό. Γενικά το καλοκαίρι οι ετοιμότητα ενός παίκτη αποτελεί ερωτηματικό, το σώμα δεν είναι στο 100%. ούτε κάν στο 50% πολλές φορές.
Περιμένω να δώ κανονικό ΠΑΟΚ, καμιά σχέση με το ερείπιο των τελευταίων 5 μηνών που κέρδισε μόνο τους μισούς βάζελους. Θεωρώ τα τρεξίματα το πιό σημαντικό κομμάτι (γιατί τεχνικά υπερτερούμε δεν το συζητώ).
Πχ ο Αντρίγια, ο Κούρτιτς και κάποιοι άλλοι ᾽᾽βασικοί᾽᾽ δεν μας έδειξαν να είναι έτοιμοι αθλητικά, μπήκαν σχετικά αργά στην προετοιμασία και γενικά φαίνονται ανέτοιμοι. Ίσως αυτό να εξηγεί τις επιλογές στο φιλικό. Γενικά το καλοκαίρι οι ετοιμότητα ενός παίκτη αποτελεί ερωτηματικό, το σώμα δεν είναι στο 100%. ούτε κάν στο 50% πολλές φορές.
Περιμένω να δώ κανονικό ΠΑΟΚ, καμιά σχέση με το ερείπιο των τελευταίων 5 μηνών που κέρδισε μόνο τους μισούς βάζελους. Θεωρώ τα τρεξίματα το πιό σημαντικό κομμάτι (γιατί τεχνικά υπερτερούμε δεν το συζητώ).
Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μην πεις.sourmenetes έγραψε:Το τραίνο ξεκινάει!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!

Ακόμα μία ημέρα πιο κοντά έναρξη της σεζόν για την ΠΑΟΚΑΡΑ...
Ότι έχουμε αναλύσει έχουμε υπεραναλυσει και τα έχουμε πει και ξαναπεί.
Τώρα μόνο θετική ενέργεια, δουλειά και βήμα βήμα.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά
Ότι έχουμε αναλύσει έχουμε υπεραναλυσει και τα έχουμε πει και ξαναπεί.
Τώρα μόνο θετική ενέργεια, δουλειά και βήμα βήμα.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά
- sourmenetes
- Moderator
Από μπουκιές photis να ξέρεις είμαι στις πολύ μεγάλες!Photis έγραψε:Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μην πεις.sourmenetes έγραψε:Το τραίνο ξεκινάει!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Χάχαχαχα
- PAOK_Antarctica
- WeWillRockYou
Με το καλό να μπει η καινούργια σεζόν 
Δεν ξέρω γιατί, αλλά φέτος νιώθω μια μεγάλη αγωνία αλλά και έναν ενθουσιασμό για το φετινό ξεκίνημα.
Έχω ένα θετικό προαίσθημα πως η ομάδα θα μας χαρίσει όμορφες στιγμές φέτος, πάρα τη μαυρίλα του καλοκαιριού.
Δεν ξέρω αν θα είναι πετυχημένη η σεζόν, περιμένω πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά κάτι μέσα μου, μου βγάζει μια αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά.
Ίσως φταίει το γεγονός πως ξεκινάμε ως αουτσάιντερ και όχι αφ υψηλού. Ίσως ότι σε αυτό το περίεργο μαγικό ασπρόμαυρο σύμπαν, τα πράγματα δεν πάνε ποτέ όπως τα περιμένεις.
Καλή αρχή να έχουμε

Δεν ξέρω γιατί, αλλά φέτος νιώθω μια μεγάλη αγωνία αλλά και έναν ενθουσιασμό για το φετινό ξεκίνημα.
Έχω ένα θετικό προαίσθημα πως η ομάδα θα μας χαρίσει όμορφες στιγμές φέτος, πάρα τη μαυρίλα του καλοκαιριού.
Δεν ξέρω αν θα είναι πετυχημένη η σεζόν, περιμένω πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά κάτι μέσα μου, μου βγάζει μια αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά.
Ίσως φταίει το γεγονός πως ξεκινάμε ως αουτσάιντερ και όχι αφ υψηλού. Ίσως ότι σε αυτό το περίεργο μαγικό ασπρόμαυρο σύμπαν, τα πράγματα δεν πάνε ποτέ όπως τα περιμένεις.
Καλή αρχή να έχουμε

- thodoris31
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 20/8-21:45,NovasportsHd
Αλάνια πότε βγαίνουν τα εισιτήρια; Θα βγουνε και online; Η θα είναι διαθέσιμα μόνο στα εκδοτήρια;
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk