ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 20/8-21:45,NovasportsHd
- john4serres
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 20/8-21:45,NovasportsHd
Ή απλά δεν χωρούσε στην αποστολή.
Δυο φορ φτάνουν. Αν και καθαρό φορ δεν είναι κανένας από τους τρεις. Τρέλα. ΠΑΟΚ.
Δυο φορ φτάνουν. Αν και καθαρό φορ δεν είναι κανένας από τους τρεις. Τρέλα. ΠΑΟΚ.
Oτι δεν εχει καποια ιδιαιτερη αδυναμια στον Κουτσια ο Λουτσεσκου δεν νομιζω οτι ειναι μυστικο,ουτε αλωστε ειναι και καποιου ειδους επιθετικου κολωνα σε σχεση με τον Μπραντον,οποτε λογικο ειναι να μεινει ενας εκ των δυο εκτος αποστολης.
Πάμε για τη νίκη έστω και με μισό μηδέν
Game by Game και ότι γίνει
Game by Game και ότι γίνει
Ο Κουτσιας δεν μπήκε αποστολή γιατί από τους 3 επιθετικούς που έχουμε είναι ο χειρότερος. Είναι δεν είναι τραυματίας.
Τι συμπάθειες και χαζομάρες
Τι συμπάθειες και χαζομάρες
Από τους 3 επιθετικούς που έχουμε (που ο ένας δεν είναι σέντερ φορ), ο χειρότερος είναι ο Κούτσιας! Αν δεν είναι troll, είναι ωραίο ανέκδοτο.
- Vet_eranos
Αρε φιλε, μπαλιτσα επιτελους, πιξαμε στην γκρινια ετσι οπως τα καναμε...
Προβλεπω πολλες τελικες αλλα πτωχο σκορ..κ σκορερ τον σπανακοπιτουλη Νταντας..
Αιντε επιτελους..το μονο κακο εινια που θα το δουμε με την κωλοΝοβα..
Ας λειτουργουσε τουλαχ το ταληρακι στο ΠΑΟΚτβ
Προβλεπω πολλες τελικες αλλα πτωχο σκορ..κ σκορερ τον σπανακοπιτουλη Νταντας..
Αιντε επιτελους..το μονο κακο εινια που θα το δουμε με την κωλοΝοβα..
Ας λειτουργουσε τουλαχ το ταληρακι στο ΠΑΟΚτβ
-
Γιατρέ, γράψε μας από ποιον εκ των άλλων δυο είναι καλύτερος.Γερασίμου έγραψε:Από τους 3 επιθετικούς που έχουμε (που ο ένας δεν είναι σέντερ φορ), ο χειρότερος είναι ο Κούτσιας! Αν δεν είναι troll, είναι ωραίο ανέκδοτο.
Να το θυμόμαστε στην πορεία.
ΠΑΟΚ αμανικο ρετσινα και λουκανικο.
Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ μου δυνατα.
Εχει ΠΑΟΚΑΡΑ σημερα...σταματηστε τις μαλακιες και τις γκρινιες και παμε να τους πατησουμε.
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ...
Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ μου δυνατα.
Εχει ΠΑΟΚΑΡΑ σημερα...σταματηστε τις μαλακιες και τις γκρινιες και παμε να τους πατησουμε.
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ...
Όχι τον φάγανε τα κυκλώματα.Γερασίμου έγραψε:Από τους 3 επιθετικούς που έχουμε (που ο ένας δεν είναι σέντερ φορ), ο χειρότερος είναι ο Κούτσιας! Αν δεν είναι troll, είναι ωραίο ανέκδοτο.
Πόσες προπονήσεις έχεις δει από κοντά είπαμε?
Kotarski
Ingason
Κουλιερακης
Λυρατζης
Sastre
Filipe soares
Dantas
Narey
Kadduri/qualgiata
Biseswar
Oliveira
Ingason
Κουλιερακης
Λυρατζης
Sastre
Filipe soares
Dantas
Narey
Kadduri/qualgiata
Biseswar
Oliveira
Για να διαμορφώσω άποψη Κώστα για το από ποιον από τους άλλους δύο σέντερ είναι καλύτερος (που ο Τόμας ΔΕΝ είναι σέντερ φορ), πρέπει να τον δούμε σε συνθήκες μάχης, δηλαδή να πάρει ενενηντάλεπτα ή έστω ημίχρονα, να έχει κοινώς τις ίδιες ευκαιρίες. Με το να παίζει δύο εικοσάλεπτα παίκτης σέντερ φορ, όταν η ομάδα είναι λάσπη και κάνει 6 τελικές σε δύο αγώνες, δεν μπορεί να κριθεί νομίζω.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Γιατρέ, γράψε μας από ποιον εκ των άλλων δυο είναι καλύτερος.Γερασίμου έγραψε:Από τους 3 επιθετικούς που έχουμε (που ο ένας δεν είναι σέντερ φορ), ο χειρότερος είναι ο Κούτσιας! Αν δεν είναι troll, είναι ωραίο ανέκδοτο.
Να το θυμόμαστε στην πορεία.
Όταν ο Σαββίδης δίνει δύο εκατομμύρια τον χρόνο για της ακαδημίες-ΠΑΟΚ Β΄, δεν υπάρχει η πολυτέλεια να απαξιώνουμε τους παίκτες που δείχνουν, τονίζω το δείχνουν, πως μπορούν να προσφέρουν. Και δεν μπορώ να καταλάβω κατά πόσον ο Τόμας που ΔΕΝ είναι σέντερ φορ μπορεί να δώσει περισσότερα από τον οποιονδήποτε Κούτσια.
Επίτρεψε μου να αντιπαραβάλω την ομάδα με την ομάδα μου των συναδέλφων στο νοσοκομείο. Δεν κρίνω τον ειδικευόμενο ιατρό αν δεν τον δω σε συνθήκες μάχης πάνω στη διάγνωση και στη θεραπεία των ασθενών, δεν κρίνω τον φοιτητή αν δεν δω τις επιδόσεις του στην κλινική πράξη, στις προφορικές και γραπτές του εξετάσεις.
Βλέπω ΠΑΟΚ εδώ και 50 χρόνια, υπήρξα και ερασιτέχνης αθλητής του. Έχω δει πολλά και καλά και στραβά του και θέλω να πηγαίνει όχι καλά αλλά άριστα είτε προπονητής είναι ο Λουτσέσκου, είτε ο Κλοπ, είτε ο Μαλεζάς. Όπως όλοι μας εδώ και έξω πονάμε στις κακές στιγμές του ΠΑΟΚ και πιστεύω πως κανείς από μας δεν μπορεί να δεχθεί κομπάρσο την ομάδα, πολύ περισσότερο όταν βγάζει γλώσσα και ζητάει τίτλους ο πλέον άτιτλος της χώρας.
- kataramenos5
Το θεμα σημερα ειναι να δουμε καποιες καλες στιγμες, καποια βελτιωση (κατα διαστηματα) σε σχεση με τα 2 πρωτα παιχνιδια. Αν συμβει αυτο θεωρω πως ειμαστε σε καλο δρομο. Οπως και να χει..
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Τόλαρε
Να δω προπονήσεις της σημερινής ομάδας από κοντά; Καμμία. Μήπως είναι πολλοί από δω που έχουν δει πολλές προπονήσεις της ομάδας στη Ν. Μεσημβρία; Αφήνουν την δουλειά τους και τρέχουν στις προπονήσεις;
Αναφέρω μόνο την απορία μου αν στη θέση του φορ είναι κατώτερος ΚΑΙ του Τόμας ο οποίος δεν είναι φορ.
Δύο αγώνες δώσαμε ως τώρα και ήμασταν λάσπη. Σήμερα είναι ο τρίτος. Να κάνουμε υπομονή δύο μήνες και να κρίνουμε τον προπονητή και τους παίκτες, αρκεί να παίρνουν τις ευκαιρίες παίζοντας στη θέση τους.
Να δω προπονήσεις της σημερινής ομάδας από κοντά; Καμμία. Μήπως είναι πολλοί από δω που έχουν δει πολλές προπονήσεις της ομάδας στη Ν. Μεσημβρία; Αφήνουν την δουλειά τους και τρέχουν στις προπονήσεις;
Αναφέρω μόνο την απορία μου αν στη θέση του φορ είναι κατώτερος ΚΑΙ του Τόμας ο οποίος δεν είναι φορ.
Δύο αγώνες δώσαμε ως τώρα και ήμασταν λάσπη. Σήμερα είναι ο τρίτος. Να κάνουμε υπομονή δύο μήνες και να κρίνουμε τον προπονητή και τους παίκτες, αρκεί να παίρνουν τις ευκαιρίες παίζοντας στη θέση τους.
Περιμένω νίκη με καλό ποδόσφαιρο.
Για έναν αδιόρατο λόγο προβλέπω ότι το ξεκίνημα που θα κάνουμε στα πρώτα παιχνίδια θα είναι απροσδόκητα καλό.
Η συνέχεια όμως και η συνέπεια της ομάδας θα κριθεί από τις μεταγραφές, αν αυτές γίνουν.
Για έναν αδιόρατο λόγο προβλέπω ότι το ξεκίνημα που θα κάνουμε στα πρώτα παιχνίδια θα είναι απροσδόκητα καλό.
Η συνέχεια όμως και η συνέπεια της ομάδας θα κριθεί από τις μεταγραφές, αν αυτές γίνουν.