Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Dimg4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:"Μένει ο Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ. Μοιάζει δύσκολο να αποχωρήσει και ο Αουγκούστο. Προχωράει η ομάδα λογικά χωρίς αλλαγή στο ρόστερ της"

Τοσκίτσης

Γελάνε και τα γέλια.( Εγώ)
Αυτο και το "διλλημα για μια ακομη μεταγραφη" με εχουν κανει προσωπικα απλα να ηρεμησω και να βλεπω την ολη φαση χωρις αγχος. Προφανως ουτε η διοικηση εχει οποτε προχωραμε χαλαροι μαλλον και οπου βγει.
Αυτό που λείπει από τη διοίκηση, είναι ο ένας ποδοσφαιράνθρωπος που θα ενώσει το προπονητικό επιτελείο και τον τεχνικό διευθυντή, με την ιδιοκτησία.
Αυτός που θα τσεκάρει κατά πόσο το πλάνο που έχει ζητήσει η ιδιοκτησία αποδίδει και βρίσκεται στο σωστό δρόμο και που θα αφουγκράζεται τον κόσμο και το κλίμα.
Ούτε ο Μπότο, ούτε ο Ράζβαν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο.
Οδηγίες προσπαθούν να εκτελέσουν και μέσα από αυτές να "επιζήσουν". Δεν πιστεύω με τίποτα πως μπορούν να ορθώσουν ανάστημα απέναντι στον Ιβάν και να του εξηγήσουν πως αυτό που ζητάει δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς.
Δεν μπορείς να πετύχεις και αυτάρκεια και πρωταθλητισμό και οικονομικό εξορθολογισμό και τα πάντα.
Κόβω το χέρι μου από τη ρίζα πως δεν του το έχουν μεταφέρει.
Τρανό παράδειγμα το περσινό που είδαμε όλοι τον Λουτσέσκου σε βίντεο, να ευχαριστεί τον Ιβάν για τους τρεις δανεικούς(!!) και να υποστηρίζει πως με εκείνο το ρόστερ μπορεί να πάρει ξανά αήττητο νταμπλ.
Γιατί να άλλαξε αυτό; Γιατί να απέκτησε ξαφνικά ο Λουτσέσκου το θάρρος να μιλήσει έξω από τα δόντια στην ιδιοκτησία; Στη τελική γιατί να ρίξει τον εαυτό του; Σου λέει εσείς με φέρατε, αυτά τα υλικά μου δίνετε, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Αν δεν με θέλετε, φέρτε άλλον προπονητή να πάρει νταμπλ με Κουαλιάτες και Ρικάρντους ΦΈΤΟΣ.

Αν αντί για τη κάθε γλάστρα, έμπαινε πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ένας Ζαγοράκης (εντελώς τυχαίο παράδειγμα), που να ΝΙΏΘΕΙ από ποδόσφαιρο και να μπορεί να μεταφέρει στην ιδιοκτησία τη κατάσταση με ρεαλισμό, θα είχαμε σηκώσει άλλα 4 νταμπλ με τον Ιβάν στην ιδιοκτησία.

Αυτό είναι που έλειπε, λείπει και θα λείπει όσο ο Ιβάν δεν βάζει έναν ποδοσφαιράνθρωπο ανάμεσα σε αυτόν και το τεχνικό επιτελείο + τον τεχνικό διευθυντή.

Άποψη μου πάντα. Ίσως είμαι και λάθος δεν ξέρω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackgr4 την Τετ 17 Αύγ 2022, 12:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Σκέφτομαι και γελάω με την πάρτι μας κι με την ομάδα μας !

Ότι ξεκινάει ωραία τελειώνει με πόνο λένε
Τι γράφαμε στις αρχές ;
Ποπό τι είναι αυτός ο Μποτος ;ακόμα δεν ξεκίνησαν επίσημα η μεταγραφές και ήδη έχουμε 3 !!!!!!
Ποπό τη φέρνει ο τρελός, παίχτη που έπαιξε Μπάγερν !!!
Ποπό τον νέο ηγέτη της Ουρουγουαη μας έφερε ο Γκαβλιαρης !!!!
Ποπό τερματοφύλακα του Άγιαξ μας έφερε ο Μποτοξ !!!!!
Κτλ κτλ …..
Τώρα λουστείτε με την 4-5 θέση
Και μην μου πει κανένας έκλεισε η κάνουλα !!!!!
Δώσαμε λεφτά και όχι αστεία ,παρά πολλά χρήματα !!!
Και τα σώσαμε σε παίχτες λαχεία που ίσως βγουν,ναι αλλά πότε;;

Ένα μήνυμα από φίλο του φόρουμ στην αρχή της περίοδο έγραφε ότι δεν περιμένει τίποτα μόνο μετριότητες !!!
Και έτσι έγινε !
Θα το ξαναπώ ,στο κομμάτι των μεταγραφών είμαστε για λυπήσει
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ότι και να λέμε αν φτάσουμε να έχουμε πάλι βασικό τον Aουγκούστο και ειδικά στο 10, όποιος και να φταίει, η φάση φωνάζει ότι ο προπονητής θέλει 10 και μου είναι ακατανοήτο πως γίνεται να μην γίνει αυτή η κίνηση.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ποια 4η 5η θέση ??? Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα . Η ομάδα είναι σαφώς καλύτερη από περσυ. Ο Αγκουστο θα παίξει στην θέση 10 την Κυριακή γιατί έχουμε απουσίες ,επίσης εκει είχε καλύτερη απόδοση όλη η ομάδα . Η ομάδα θα είναι καλή. Τώρα αν φέρει ένα δεκαρι που να την βάζει και μέσα θα γίνει πολύ καλύτερη .
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

Blackgr4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:"Μένει ο Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ. Μοιάζει δύσκολο να αποχωρήσει και ο Αουγκούστο. Προχωράει η ομάδα λογικά χωρίς αλλαγή στο ρόστερ της"

Τοσκίτσης

Γελάνε και τα γέλια.( Εγώ)
Αυτο και το "διλλημα για μια ακομη μεταγραφη" με εχουν κανει προσωπικα απλα να ηρεμησω και να βλεπω την ολη φαση χωρις αγχος. Προφανως ουτε η διοικηση εχει οποτε προχωραμε χαλαροι μαλλον και οπου βγει.
Αυτό που λείπει από τη διοίκηση, είναι ο ένας ποδοσφαιράνθρωπος που θα ενώσει το προπονητικό επιτελείο και τον τεχνικό διευθυντή, με την ιδιοκτησία.
Αυτός που θα τσεκάρει κατά πόσο το πλάνο που έχει ζητήσει η ιδιοκτησία αποδίδει και βρίσκεται στο σωστό δρόμο και που θα αφουγκράζεται τον κόσμο και το κλίμα.
Ούτε ο Μπότο, ούτε ο Ράζβαν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο.
Οδηγίες προσπαθούν να εκτελέσουν και μέσα από αυτές να "επιζήσουν". Δεν πιστεύω με τίποτα πως μπορούν να ορθώσουν ανάστημα απέναντι στον Ιβάν και να του εξηγήσουν πως αυτό που ζητάει δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς.
Δεν μπορείς να πετύχεις και αυτάρκεια και πρωταθλητισμό και οικονομικό εξορθολογισμό και τα πάντα.
Κόβω το χέρι μου από τη ρίζα πως δεν του το έχουν μεταφέρει.
Τρανό παράδειγμα το περσινό που είδαμε όλοι τον Λουτσέσκου σε βίντεο, να ευχαριστεί τον Ιβάν για τους τρεις δανεικούς(!!) και να υποστηρίζει πως με εκείνο το ρόστερ μπορεί να πάρει ξανά αήττητο νταμπλ.
Γιατί να άλλαξε αυτό; Γιατί να απέκτησε ξαφνικά ο Λουτσέσκου το θάρρος να μιλήσει έξω από τα δόντια στην ιδιοκτησία; Στη τελική γιατί να ρίξει τον εαυτό του; Σου λέει εσείς με φέρατε, αυτά τα υλικά μου δίνετε, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Αν δεν με θέλετε, φέρτε άλλον προπονητή να πάρει νταμπλ με Κουαλιάτες και Ρικάρντους ΦΈΤΟΣ.

Αν αντί για τη κάθε γλάστρα, έμπαινε πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ένας Ζαγοράκης (εντελώς τυχαίο παράδειγμα), που να ΝΙΏΘΕΙ από ποδόσφαιρο και να μπορεί να μεταφέρει στην ιδιοκτησία τη κατάσταση με ρεαλισμό, θα είχαμε σηκώσει άλλα 4 νταμπλ με τον Ιβάν στην ιδιοκτησία.

Αυτό είναι που έλειπε, λείπει και θα λείπει όσο ο Ιβάν δεν βάζει έναν ποδοσφαιράνθρωπο ανάμεσα σε αυτόν και το τεχνικό επιτελείο + τον τεχνικό διευθυντή.

Άποψη μου πάντα. Ίσως είμαι και λάθος δεν ξέρω.
τι δεν ειναι ποδοσφαιρανθρωπος η μαρια?ναι αυτη που καθυστερουσε 45 μερες τα 200 χιλιαρικα του ναρει και τα 25 χιλιαρικα μανατζερικα του μπισε και εχασα 2 κανονικους παιχτες απο τα ματς που μπορουσαν αν εμπαινα ομιλους να παρω 6 μυρια+?αυτη ειναι η ποδοσφαιρική λογικη του ΠΑΟΚ να παζαρευει λεφτα λες και ειναι ξενοδοχειο και καπνοβιομηχανια, αν δεν θελεις να δωσεις(που εν τελει εδωσες) 200 χιλιαρικα παραπανω για τον ναρει πανε παρε εναν που κοστιζει αυτα που θελεις να δωσεις ,αν δεν θες να ανανεωσεις το μπισε με μαξ που παιρνει τωρα 3 κατοσταρικα παρε εναν ελευθερο και ζητα απο τον ατζεντη λιγοτερη προμηθεια.

δεν ειναι τυχαιο οτι ολα τα χρονια του ιβαν καθυστερουν οι μεταγραφες συνεχεια στο οικονομικο και εχουν χαθει παιχτες η εχουν αργησει να ερθουν σεβαστο ως ενα σημειο να μην θελεις να πετας λεφτα αλλα οχι και ετσι.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

οπως εγραψε ο ρετρο ,η στηριξη που θα επαιρναν εβγαιναν και μας ελεγαν η χρονια θα ειναι δυσκολη σας θελουμε κοντα μας κτλπ η στηριξη θα ηταν μεγαλυτερη αντ αφτου ... σιωπη

πιστευω προσωπικα θα νιώσουν αν ηδη δεν νιώθουν τις συνεπεις της σιωπης τους
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Εγώ πιστεύω ότι λείπει ο Ποικιλίδης από την ομάδα.
Κάτι τέτοιες γλωσσίτσες που βγαίνουν με Ποικιλίδη δεν βγαίναν. Γιατί έχει μερίδιο και το οπαδικό σε όλα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

gk.box16 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας.

Ρε σεις εστιαστε λίγο:

Το γεγονός ότι φέραμε πολλούς νεαρούς δε σημαίνει ότι δεν θα παίζουν μεγαλύτεροι.

Και το γεγονός ότι είναι νεαροί/ αψητοι/υπο προσαρμογη δικαιολογεί ΑΠΟΛΥΤΑ το να παίξει κάποιος παλιός και στο δέκα και στα εξτρέμ και παντού.

Το πρόβλημα έγκειται στο να μην έχεις σε κρίσιμες θέσεις κάποιον παίκτη - κολώνα να στηριχτεί η ομάδα.

Ο Τζόσουα λέει ότι άμα ήταν Ιβάν και έβλεπε Αουγκούστο στο δέκα θα απελυε κόσμο. Γιατί; Δήλωσε ποτέ κανείς υπεύθυνος ότι έφερε βασικό δεκαρι και δεν τον χρησιμοποιεί;

Το μόνο πραγματικά μεγάλο λάθος είναι ότι ρίσκαραν πιστεύοντας ότι θα περασουν τους πρώτους γύρους στηριζόμενοι σε παλιούς + νέα ταλέντα ΚΑΙ ότι επένδυσαν πολλά στον Αουγκούστο χωρίς καν να μπορούν να δικαιολογήσουν γιατί. Έκανε λέει καλή προετοιμασία. Καλά κοροιδευομαστε; Τέσσερα χρόνια είναι εδώ δεν έχει κάνει τίποτα και ξαφνικά άλλαξε επίπεδο και χαρακτήρα και έγινε παίκτης ηγέτης;

Όταν μια μέρα πριν τον αγώνα με τους Βούλγαρους κανείς εξαντλητική προπόνηση και μετά το τέλος της 16 17 km τρέξιμο πως λέγεται και σε τι αποσκοπεί;

Μετά αναρωτιόμασταν πως έπαιξε έτσι ο Σαστρε, ο Καργας κλπ...
εσύ φίλε μου που το ξέρεις αυτό;;;για δώσε εξηγήσεις και μη μουγκαθείς οπως ο παπάς μας(σορρυ πριστ για την μπιχτη αλλά κατι τοσο σοβαρό ήθελε/θελει εξηγηση)
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

dimpaok4 έγραψε:τι δεν ειναι ποδοσφαιρανθρωπος η μαρια?ναι αυτη που καθυστερουσε 45 μερες τα 200 χιλιαρικα του ναρει και τα 25 χιλιαρικα μανατζερικα του μπισε και εχασα 2 κανονικους παιχτες απο τα ματς που μπορουσαν αν εμπαινα ομιλους να παρω 6 μυρια+?αυτη ειναι η ποδοσφαιρική λογικη του ΠΑΟΚ να παζαρευει λεφτα λες και ειναι ξενοδοχειο και καπνοβιομηχανια, αν δεν θελεις να δωσεις(που εν τελει εδωσες) 200 χιλιαρικα παραπανω για τον ναρει πανε παρε εναν που κοστιζει αυτα που θελεις να δωσεις ,αν δεν θες να ανανεωσεις το μπισε με μαξ που παιρνει τωρα 3 κατοσταρικα παρε εναν ελευθερο και ζητα απο τον ατζεντη λιγοτερη προμηθεια.

δεν ειναι τυχαιο οτι ολα τα χρονια του ιβαν καθυστερουν οι μεταγραφες συνεχεια στο οικονομικο και εχουν χαθει παιχτες η εχουν αργησει να ερθουν σεβαστο ως ενα σημειο να μην θελεις να πετας λεφτα αλλα οχι και ετσι.
Δεν θέλω κάποιον να επεμβαίνει στην οικονομική πολιτική που αποφάσισε να έχει ο Ιβάν.
Δικό του είναι το κλαμπ, κάνει ότι γουστάρει και είναι δικαίωμα του.

Εγώ θέλω απλά κάποιον, που να του εξηγήσει ΑΠΌ ΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΉ ΣΚΟΠΙΆ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ, μπέσα και στα ίσα, πως αυτό που θες Ιβάν μου, σημαίνει αυτό, αυτό και αυτό.
Το δέχεσαι; Το κατανοείς; Σου κάνει; Αν ναι θα φροντίσω να τηρηθεί στο ακέραιο.
Όχι να του λέει "yes boss" ενώ δεν το πιστεύει και με κάθε ευκαιρία να φαίνεται η τεράστια απόσταση που υπάρχει ανάμεσα σε ιδιοκτησία και υπαλλήλους.
george188

Δημοσίευση από george188 »

pagotatzis έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol:

Τι γράφαμε στις αρχές ;
Ποπό τι είναι αυτός ο Μποτος ;ακόμα δεν ξεκίνησαν επίσημα η μεταγραφές και ήδη έχουμε 3 !!!!!!
Κτλ κτλ …..

Ένα μήνυμα από φίλο του φόρουμ στην αρχή της περίοδο έγραφε ότι δεν περιμένει τίποτα μόνο μετριότητες !!!
Και έτσι έγινε !
Το πρωτάθλημα ακόμα δεν άρχισε και μας έβγαλες 4ο-5ους; Ότι έχουν εντυπωσιάσει οι άλλες ομάδες κ.ειμαστε τόσο πίσω
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

psykoman έγραψε:
Dimitrisou έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Τώρα σοβαρά πιστεύεις οτι ομάδα που έφτασε τελικό Europa League έχει ένα παίκτη που μπορεί να σταθεί εκτός Σκωτιας; Έδωσε ήδη έναν το καλοκαίρι, τον Αριμπο σε ομαδα Πρεμιερ Λιγκ κ τον Σεντερ μπακ Bassey στον Αγιαξ. Μετρανε αυτα για εξω;

Τα εξτρεμ της κ τα δύο είναι υψηλου επιπέδου όπως κ οι κεντρικοί μέσοι της. Όπως κ ο προπονητής της.

Ζω Σκωτία κ δε λέω ότι το πρωτάθλημα τους είναι κάτι ιδιαίτερο. Είναι πιο εύκολο για τους επιθετικούς επειδή κ οι μικρές ομάδες παίζουν ανοιχτά.

Ρειντζερς κ Σελτικ έχουν παιχταράδες όμως, μη γελιόμαστε.
Ναι οκ ηταν υπερβολη το ενας παιχτης αλλα αντικειμενικα ειδικα οι ρειντζερς επειδη την παρακολουθω την θεωρω πολυ ατεχνη ομαδα..ναι οι μεσοι ειναι δυνατοι αλλα ατεχνοι το ιδιο και οι αριμπο και μπασσει...γνωμη μου δεν λεω πως ειναι και η σωστη..
Επειδη δεν εχω ιδεα απο Σκωτια ποσο μαλλον Ρειντζερς...Κατα την γνωμη σου γιατι εδωσε ο Αγιαξ 23 μυρια γι αυτον τον Μπασσει;
Γιατι ο τυπος ειναι θηριο!εγω μιλησα καθαρα για τεχνικη και για τροπο παιχνιδιου..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πάντως οι στοιχηματικές 4ο φαβορί μας δίνουν για τίτλο πίσω από το ΠΟΚ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

pagotatzis έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol:

Τι γράφαμε στις αρχές ;
Κτλ κτλ …..

Και έτσι έγινε !
Ωραίο ποστ καταγραφής του αρχικού κλίματος.
Μια ερώτηση όμως για το πώς καταλήγεις το ποστ σου.
Πώς προεξοφλεις την 4-5η θέση;
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

gika έγραψε:Πάντως οι στοιχηματικές 4ο φαβορί μας δίνουν για τίτλο πίσω από το ΠΟΚ.
για το "σύστημα" αυτο λέγεται επιστροφή στην κανονικότητα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

gika έγραψε:Πάντως οι στοιχηματικές 4ο φαβορί μας δίνουν για τίτλο πίσω από το ΠΟΚ.
Μια χαρά.!!! Underdog ήταν ο ΠΑΟΚ διαχρονικά.
Αυτό κάνει πιο γλυκό το @@@ησι που έρχεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”