Αυτό που λείπει από τη διοίκηση, είναι ο ένας ποδοσφαιράνθρωπος που θα ενώσει το προπονητικό επιτελείο και τον τεχνικό διευθυντή, με την ιδιοκτησία.Dimg4 έγραψε:Αυτο και το "διλλημα για μια ακομη μεταγραφη" με εχουν κανει προσωπικα απλα να ηρεμησω και να βλεπω την ολη φαση χωρις αγχος. Προφανως ουτε η διοικηση εχει οποτε προχωραμε χαλαροι μαλλον και οπου βγει.Blackgr4 έγραψε:"Μένει ο Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ. Μοιάζει δύσκολο να αποχωρήσει και ο Αουγκούστο. Προχωράει η ομάδα λογικά χωρίς αλλαγή στο ρόστερ της"
Τοσκίτσης
Γελάνε και τα γέλια.( Εγώ)
Αυτός που θα τσεκάρει κατά πόσο το πλάνο που έχει ζητήσει η ιδιοκτησία αποδίδει και βρίσκεται στο σωστό δρόμο και που θα αφουγκράζεται τον κόσμο και το κλίμα.
Ούτε ο Μπότο, ούτε ο Ράζβαν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο.
Οδηγίες προσπαθούν να εκτελέσουν και μέσα από αυτές να "επιζήσουν". Δεν πιστεύω με τίποτα πως μπορούν να ορθώσουν ανάστημα απέναντι στον Ιβάν και να του εξηγήσουν πως αυτό που ζητάει δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς.
Δεν μπορείς να πετύχεις και αυτάρκεια και πρωταθλητισμό και οικονομικό εξορθολογισμό και τα πάντα.
Κόβω το χέρι μου από τη ρίζα πως δεν του το έχουν μεταφέρει.
Τρανό παράδειγμα το περσινό που είδαμε όλοι τον Λουτσέσκου σε βίντεο, να ευχαριστεί τον Ιβάν για τους τρεις δανεικούς(!!) και να υποστηρίζει πως με εκείνο το ρόστερ μπορεί να πάρει ξανά αήττητο νταμπλ.
Γιατί να άλλαξε αυτό; Γιατί να απέκτησε ξαφνικά ο Λουτσέσκου το θάρρος να μιλήσει έξω από τα δόντια στην ιδιοκτησία; Στη τελική γιατί να ρίξει τον εαυτό του; Σου λέει εσείς με φέρατε, αυτά τα υλικά μου δίνετε, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Αν δεν με θέλετε, φέρτε άλλον προπονητή να πάρει νταμπλ με Κουαλιάτες και Ρικάρντους ΦΈΤΟΣ.
Αν αντί για τη κάθε γλάστρα, έμπαινε πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ένας Ζαγοράκης (εντελώς τυχαίο παράδειγμα), που να ΝΙΏΘΕΙ από ποδόσφαιρο και να μπορεί να μεταφέρει στην ιδιοκτησία τη κατάσταση με ρεαλισμό, θα είχαμε σηκώσει άλλα 4 νταμπλ με τον Ιβάν στην ιδιοκτησία.
Αυτό είναι που έλειπε, λείπει και θα λείπει όσο ο Ιβάν δεν βάζει έναν ποδοσφαιράνθρωπο ανάμεσα σε αυτόν και το τεχνικό επιτελείο + τον τεχνικό διευθυντή.
Άποψη μου πάντα. Ίσως είμαι και λάθος δεν ξέρω.