Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
teacher

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από teacher »

Kolokotronis_4, τώρα η είδηση μένει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα πριν αλλάξει, οπότε πιστεύω να είναι καλύτερα...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

thnx teacher είναι σαφώς καλύτερα τώρα
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

gika έγραψε:Aντιθετα με τον Κολοκοτρώνη, ειλικρινά το πιστεύω, ότι το παοκμάνια είναι πιο λειτουργεικό απο κάθε άλλο site... Ολα τακτοποιημένα... Τα αρθρα σε σωστή σειρά, απο πάνω αναβοσβήνουν οι ειδήσεις, πιο πάνω με τρέιλερ περνάνε κάποιες ανακοινώσεις, απο πάνω υπαρχουν τα κουμπιά απο τα 4 βασικά στοιχεία του site (chat, forum, paoktv, paoktube), αριστερά υπάρχουν τα poll, οι τελευταίες δημοσιεύσεις στο φόρουμ,τα πρωτοσέλιδα και οι χορηγοι... Το φόρουμ είναι επίσης πολύ λειτουργικό και τώρα πια το θεωρώ καλύτερο απο το παλιο... Τα μονα που θέλουν λίγο διόρθωμα είναι κάποια εμοτικονς που δεν εμφανίζονται και αν γινότανε να μπει ένα κουμπι που να σε στέλνει απο το φόρουμ στην κεντρική...

Ευχαριστώ το παοκμάνια για την άμεση και έγκυρη πληροφόρηση που λαμβάνουμε, έχωντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να βρισκόμαστε κοντά στην τρέλα μας...

Αν έχω πει σε κάποια μέλη, mods, ακόμα και admins μια κουβέντα παραπάνω, θέλω να ζητήσω συγγνώμη...

Για όσους έχω ενοχλήσει με τα πολλά και συνεχόμενα ποστ μου, πολλές φορές και οφ- τόπικ, θέλω να ζητήσω επείσης συγγνώμη
αλλά και να εξηγήσω ότι ο λόγος που τα κάνω είναι το ότι αν εξαιρέσεις 5-6 ώρες τη μερα που είμαι εξω, την υπολοιπη μέρα δεν έχω τι να κάνω... Το παοκμάνια είναι μια λύση για τη μονοτονία που νιώθω αλλά εκτός απο ΠΑΟΚ νομίζω ότι χρειάζεται και λίγο χιούμορ... Ισως ξεφευγω απο τα όρια...

Επειτα απο... "παρατηρήσεις", έχω μειώσει τον ρυθμό που ποστάρω και έχω κόψει τα πολλά οφ-τόπικ. Υποσχομαι ότι θα διορθωθώ, χωρίς όμως να χάσω το στυλ μου! Ξέρω τι λέω...

Τέλος, θέλω να ζητήσω απο τα μελη που αποχωρήσανε, είτε απο κάποιους που μαλώσαμε (πχ PABLO GARXIA) είτε απο μέλη που είχαμε δεθεί εδώ μέσα (πχ Αρισκ), να επιστρέψουν οριστικά εδώ ... ΠΑΟΚ είμαστε... Θα βρούμε την άκρη... Αδερφιά γυριστε... Μην αφήσετε ένα δεκαήμερο καυγάδων (τόσο πρέπει να κράτησε) να μας χωρίσει... Οταν είχα πρωτομπεί, υπήρχε πολύ καλύτερο κλίμα... Οσο γινόμαστε περισσότεροι η κατάσταση δυσκολεύει... Ελάτε πίσω, θα συνηθίσουμε και θα "μάθουμε" ο ένας τον άλλο και θα γίνουμε όπως πρώτα...

ΥΓ: Δεν ξέρω τι με έπιασε και τα γράφω όλα αυτά, ούτε ξέρω αν είναι το κατάλληλο τόπικ (παρακαλώ να μη σβηστεί το ποστ μου ακόμα κι αν δεν είμαι στο σωστό τόπικ), αλλά ήθελα να βγάλω κάποια πράγματα απο μέσα μου...

Ευχαριστώ για όλα και... συγγνώμη!

Φιλικά και ΠΑΟΚτσιδικα,
Gika.

Gika,

απίστευτη ωριμότητα για ένα παιδί 15 χρονών...

Μπράβο σου ρε παλήκαρε..!
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Στο κάτω τμήμα της κεντρικής σελίδας του Paokmania, από εχτές μπαίνουν και κάποια κείμενα διαφόρων αθλητικών site που η admin team κρίνει ότι παρουσιάζουν ενδιαφέρον και φυσικά έχουν σχέση αποκλειστικά με την ομάδα μας. Στα κείμενα αυτά υπάρχει και η δυνατότητα σχολιασμού...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πολύ καλή κίνηση....

Gika συγχαρητίρια για την ωριμότητά σου. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις, όπως λες. 15 χρόνων νέος είσαι, βγες έξω που είναι η ζωή και ζήσε! Και άσε τα ρημάδια τα πλητρολόγια. Μην σου φάνε τη ζωή αυτά.....Δεν αξίζει...

Με 100 ή με 5000 πόστ, πάλι ΠΑΟΚ είσαι!!
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Υπάρχει κάτι στην αρχική (κεντρική) σελίδα που με ξενίζει.

Αναφέρομαι σε διάφορα promotions που γίνονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως αυτό που "τρέχει" τώρα με τη συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό μέσω sms και έπαθλο ένα ταξίδι για ευρωπαικό παιχνίδι της ομάδας.

Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να προσφέρουμε υπηρεσίες, τέτοιου είδους, ακόμα και στην ομάδα που λατρεύουμε;
Μήπως, όπως δεν πρέπει να μπαίνουμε στα χωράφια της ΠΑΕ, έτσι δεν πρέπει να γίνεται και το αντίθετο;
Υπάρχει κάποια σχέση εξάρτησης, οικονομικής ή άλλης φύσεως, μεταξύ τού site και τού επίσημου ΠΑΟΚ;

Ειδικά το τελευταίο, θα με απογοήτευε...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Praktorine φαντάζομαι μιλάς για το μήνυμα που "περνάει" μαζί με τόσα άλλα, πάνω από το πάνελ των κειμένων. Τι σε ξενίζει κάτι τόσο διακριτικό ρε συ, το οποίο στην τελική παίζεται στα περισσότερα site ΠΑΟΚτσήδικου ενδιαφέροντος...?

(Εκτός κι αν συμμετέχεις και συ και θέλεις να μειώσεις τις συμμετοχές για να κερδίσεις το ταξιδάκι.... :) :) )
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Σε βεβαιώνω ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση εξάρτησης, οικονομικής ή άλλης φύσεως, μεταξύ τού site και τού επίσημου Π.Α.Ο.Κ. Το ανέβασα εγώ επειδή πιστεύω ότι κάποιοι συνοπαδοί θα ενδιαφερθούν για να κερδίσουν το ταξίδι .
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

teacher έγραψε:Σε βεβαιώνω ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση εξάρτησης, οικονομικής ή άλλης φύσεως, μεταξύ τού site και τού επίσημου Π.Α.Ο.Κ.
Καλά τα λες teacher, αλλά εγώ το μισθό Ιουνίου τον περιμένω ακόμα από την ΠΑΕ .. Αν δεν με πληρώσουν σύντομα θα ανεβάσω κεντρικό κατά του Ζαγοράκη!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

To Panathinaikos hard boys τσακίζει κόκκαλα... Ωραίος ο μάγκας που το βρήκε.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι, γιατί κάποιοι άνθρωποι να μην είναι δημοσιογράφοι σε ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. 1)Ευφράδεια λόγου, 2)Ευστροφία 3)Γνώση του αθλήματος 4)Τιμιότητα (εδώ γελάμε)... Δε χρειάζεται τίποτα άλλο για να γίνεις σωστός και αγαπητός στο κοινό δημοσιογράφος.

Αυτό το κείμενο όπως και πολλά από όσα γράφτηκαν θα μπορούσε να είναι άνετα άρθρο σε μια εφημερίδα στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Δε λέει κάτι που δε γνωρίζουμε. Αλλά αναμφίβολα είναι ΠΑΟΚτσήδικο χωρίς υστεροβουλία -το κυριότερο- και δείχνει υγιή τρόπο σκέψης. 1000 φορές καλύτερο από την μπουρδολογία που γράφεται στις αθλητικές φυλλάδες.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Μήπως να έφευγε η μέτρηση για το παιχνίδι με την Willem και να βλέπαμε το χρόνο για το ματς με τη Σπάρτα Ρ. ??
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ωραίες ανησυχίες είχε ρε συ, 6 ώρα το πρωί που πόσταρες!!! :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Admins καλησπέρα.

Παρατήρησα ότι ενώ όλα τα αδέρφια βράζουν στο forum για μια από τις μεγαλύτερες προσβολές που μας έγινε ως φιλάθλους (να μας κάνουν πειραματόζωα ενός ακόμη ηλίθιου προϊόντος του οτε σε εμβρυακή μορφή) - και μάλιστα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και με το καλημέρα της νέας χρονιάς, δεν υπάρχει αντίστοιχη αντίδραση (π.χ. με κάποιο άρθρο στην κεντρική σελίδα) από το "επίσημο" paokmania.gr ...

Να υποθέσω ότι αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποια πληροφορία (ελπίδα ? / προσδοκία ?) ότι κάτι μπορεί να γίνει έστω και την τελευταία στιγμή ή να χάσω τελείως τις ελπίδες μου να παρακολουθήσω το παιχνίδι αξιοπρεπώς?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Νομίζω πως το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ βιάστηκε καθώς δημοσίευσε αυτό

http://www.paokmania.gr/index.php/el/ar ... -nova.html

στις 27/7/2009 αδερφέ.

Περίμενα και εκτιμούσα πως μέχρι αργά θα άλλαζε κάτι απο τους καρεκλοκένταυρους της χώρας μας.

Μάλλον μάταια όμως θα ελπίζω και για αύριο και μάλλον πάλι θα δικαιωθεί το site μας.

η εκτίμηση μου ήταν πως κάτι θα γινόταν την τελευταία στιγμή.
Τα δεδομένα όμως είναι πολύ διαφορετικά.

Υ.Γ Δεν νοιώθω καθόλου περήφανος που ζω σε αυτήν την χώρα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”