Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Με το 10αρι ρε μάγκες που θα ήταν εδώ αυτές τις μέρες τι γίνεται!??
- PAOK_Antarctica
Εγώ λέω να μην πηγαίνουμε καν γήπεδο, αφού έχουμε πλούσιο ιδιοκτήτη. Τι να πάμε να κάνουμε; Στην τιβι έχει και ριπλει.adman έγραψε:Σταματήστε ρε παιδιά αυτό το επιχείρημα. Οπαδός δεν είναι μόνο όποιος δίνει λεφτά στην ομάδα. Δεν ζούμε σε άλλες εποχές που αγοράζαμε μετοχές για να πληρώσουμε χρωστούμενα. Παλιότερα ναι, θα στηρίζαμε οικονομικά γιατί ήταν αναγκαίο. Τώρα, και 5000 χιλιάδες παραπάνω διαρκείας να κόψουμε, μ.ο 300 ευρώ να υπολογίσεις, είναι +1.5 εκατομμύρια έσοδα. Αυτά τα λεφτά περιμένουμε για να σωθεί ο ΠΑΟΚ; Τα 120 ευρώ που κάνει το διαρκείας στην 4 δείχνει ποιος στηρίζει την ομάδα; 3 φορές να πάω στην 1 μεσα στη χρονιά, πιο πολλά θα συνεισφέρω οικονομικά.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αριθμός των διαρκείας που πουλήθηκαν???
Για να δούμε πόσοι εκτός από απαιτήσεις και μυαλό, βάζουμε και λίγο χρήμα??
Όλοι οι οπαδοί δικαιούνται να έχουν απαιτήσεις, και αυτό δεν εξαρτάται από το πορτοφόλι του καθένα, πόσο μάλλον σε μια ομάδα με μεγιστάνα ιδιοκτήτη. Όποιος θέλει να πάει γήπεδο, ας πάει.
Βρε δεν μας χεζετε.
Η αλήθεια είναι ότι δύο γιγαντοοθόνες στο γήπεδο χρειάζονται για τα ριπλέι. Άντε να μπούμε στην νέα τούμπα να τα βλέπουμε εκεί.PAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ λέω να μην πηγαίνουμε καν γήπεδο, αφού έχουμε πλούσιο ιδιοκτήτη. Τι να πάμε να κάνουμε; Στην τιβι έχει και ριπλει.adman έγραψε:Σταματήστε ρε παιδιά αυτό το επιχείρημα. Οπαδός δεν είναι μόνο όποιος δίνει λεφτά στην ομάδα. Δεν ζούμε σε άλλες εποχές που αγοράζαμε μετοχές για να πληρώσουμε χρωστούμενα. Παλιότερα ναι, θα στηρίζαμε οικονομικά γιατί ήταν αναγκαίο. Τώρα, και 5000 χιλιάδες παραπάνω διαρκείας να κόψουμε, μ.ο 300 ευρώ να υπολογίσεις, είναι +1.5 εκατομμύρια έσοδα. Αυτά τα λεφτά περιμένουμε για να σωθεί ο ΠΑΟΚ; Τα 120 ευρώ που κάνει το διαρκείας στην 4 δείχνει ποιος στηρίζει την ομάδα; 3 φορές να πάω στην 1 μεσα στη χρονιά, πιο πολλά θα συνεισφέρω οικονομικά.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αριθμός των διαρκείας που πουλήθηκαν???
Για να δούμε πόσοι εκτός από απαιτήσεις και μυαλό, βάζουμε και λίγο χρήμα??
Όλοι οι οπαδοί δικαιούνται να έχουν απαιτήσεις, και αυτό δεν εξαρτάται από το πορτοφόλι του καθένα, πόσο μάλλον σε μια ομάδα με μεγιστάνα ιδιοκτήτη. Όποιος θέλει να πάει γήπεδο, ας πάει.
Βρε δεν μας χεζετε.
Παντως ρε φιλε παρα το αποτελεσμα της Πεμπτης περιμενα να βγει κατι,μια φημη,μια εκτιμηση...Η απολυτη σιωπη απο ολους μαλλον προς διοικητικη εντολη φερνει...Δεν μαθαμε τι εγραφε και η Φορτσα...
Σιγή ιχθύος, τι άλλο να γίνει. Αν αποκλειστείς αντι να πάρεις θα πουλίσεις.paokpantou έγραψε:Με το 10αρι ρε μάγκες που θα ήταν εδώ αυτές τις μέρες τι γίνεται!??
- Dark Knight
Προφανώς υπάρχει δυσκοιλιότητα σε όλες τις μεταγραφές. Δεν ξέρω τί ρόλο παίζει η Γκοντσάρεβα και ποιός της έχει δώσει το δικάιωμα να καθυστερεί ένα μήνα για 30 χιλιάρικα, αλλά νομίζω οτι αυτή η Ρώσσικής λογικής αργοπορία έχει βλάψει τον σύλλογο.
Είπαμε....σοκjoshua έγραψε:Παντως ρε φιλε παρα το αποτελεσμα της Πεμπτης περιμενα να βγει κατι,μια φημη,μια εκτιμηση...Η απολυτη σιωπη απο ολους μαλλον προς διοικητικη εντολη φερνει...Δεν μαθαμε τι εγραφε και η Φορτσα...
-
Από που προκύπτει πάλι αυτό ότι φέτος ειδικά έχει τον παραμικρό λόγο το Μαράκι στις μεταγραφές?Magpies4 έγραψε:Προφανώς υπάρχει δυσκοιλιότητα σε όλες τις μεταγραφές. Δεν ξέρω τί ρόλο παίζει η Γκοντσάρεβα και ποιός της έχει δώσει το δικάιωμα να καθυστερεί ένα μήνα για 30 χιλιάρικα, αλλά νομίζω οτι αυτή η Ρώσσικής λογικής αργοπορία έχει βλάψει τον σύλλογο.
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά οι τελικές διαπραγματεύσεις δεν γίνονται απο τον Μπότο. Η τελική έγκριση περνάει από την Γκοντσάρεβα. Αυτό μπορεί και να έιναι φήμη, αλλά οι καθυστερήσεις στις συμφωνίες για σχετικά μικρά ποσά υποδηλώνουν οτι στον ΠΑΟΚ μιά μεταγραφή περνάει από πολλά στάδια. Φαίνεται απίστευτο πόσο πήρε για να κλείσει ο Νάραι και ο Μπίσε, μεταξύ άλλων. Τα ρίσκα είναι τεράστια όταν κρίνεται μιά πρόκριση. Ο (η) λογιστής του ΠΑΟΚ μπορεί να προσπαθεί να γλιτώσει 30 χιλιάρικα, και στην προσπάθεια αυτή να ρισκάρει 10 εκατομύρια.Ksenitemenos4 έγραψε:Από που προκύπτει πάλι αυτό ότι φέτος ειδικά έχει τον παραμικρό λόγο το Μαράκι στις μεταγραφές?Magpies4 έγραψε:Προφανώς υπάρχει δυσκοιλιότητα σε όλες τις μεταγραφές. Δεν ξέρω τί ρόλο παίζει η Γκοντσάρεβα και ποιός της έχει δώσει το δικάιωμα να καθυστερεί ένα μήνα για 30 χιλιάρικα, αλλά νομίζω οτι αυτή η Ρώσσικής λογικής αργοπορία έχει βλάψει τον σύλλογο.
Δεν ξερεις, μπορει να ειναι και φημη αλλα το θεωρεις σχεδον δεδομενο. Βρες το λαθος.
Τότε πές μου εσύ γιατί υπήρξαν αυτές οι καθυστερήσεις. ΟΚ πές οτι οι φήμες περί Γκοντζάρεβα δεν ισχύουν.
Πές μου εσύ, γιατί καθυστερήσαμε με τον Νάρει κλπ κλπ. Κάποιος μέσα στον ΠΑΟΚ έκρινε οτι έπρεπε να περιμένουμε. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Πές μου εσύ, γιατί καθυστερήσαμε με τον Νάρει κλπ κλπ. Κάποιος μέσα στον ΠΑΟΚ έκρινε οτι έπρεπε να περιμένουμε. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
- FreeWatcher
Old time classic! Κοπι πεϊστ απο περυσι. Δεν πηραν καποιοι συνοπαδοι μυρωδιά την έλευση Μποτο...Ksenitemenos4 έγραψε:Από που προκύπτει πάλι αυτό ότι φέτος ειδικά έχει τον παραμικρό λόγο το Μαράκι στις μεταγραφές?Magpies4 έγραψε:Προφανώς υπάρχει δυσκοιλιότητα σε όλες τις μεταγραφές. Δεν ξέρω τί ρόλο παίζει η Γκοντσάρεβα και ποιός της έχει δώσει το δικάιωμα να καθυστερεί ένα μήνα για 30 χιλιάρικα, αλλά νομίζω οτι αυτή η Ρώσσικής λογικής αργοπορία έχει βλάψει τον σύλλογο.
Ο Μποτο πηρε μπατζετ (το υψος δεν το γνωριζει δυστυχώς κανεις) και φτιάχνει ομάδα. Αποτι φαινεται ειναι περιορισμενο. Παντως με αυτα τα φραγκα εάν θελει φερνει πχ φελιπε σοαρες με 3 + 4x500 = 5.000.000, εάν θελει ελευθερο ποιοτητας για 4 χρονια με μισθο 1.250.000. Εγω διαφωνω αλλα αυτος αποφασιζει!
Αν τα καταφέρει καλως, αν όχι θα αναλάβει την ευθύνη και θα φυγει.
Η Γκοτσαρεβα ηταν ειναι και θα ειναι εκει σαν ο ανθρωπος εμπιστοσύνης του Ιβαν. Αυτο με το αγωνιστικό καμία σχέση!
Με ολη την καλη διαθεση. Οταν αναφερεσαι σε ενα θεωρητικο σεναριο που εσυ πιστευεις, δεν ειναι υποχρεωση του αλλου να το απορριψει αλλα εσυ να το αποδειξεις.Magpies4 έγραψε:Τότε πές μου εσύ γιατί υπήρξαν αυτές οι καθυστερήσεις. ΟΚ πές οτι οι φήμες περί Γκοντζάρεβα δεν ισχύουν.