Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paokpantou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από paokpantou »

Με το 10αρι ρε μάγκες που θα ήταν εδώ αυτές τις μέρες τι γίνεται!??
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

adman έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αριθμός των διαρκείας που πουλήθηκαν???
Για να δούμε πόσοι εκτός από απαιτήσεις και μυαλό, βάζουμε και λίγο χρήμα??
Σταματήστε ρε παιδιά αυτό το επιχείρημα. Οπαδός δεν είναι μόνο όποιος δίνει λεφτά στην ομάδα. Δεν ζούμε σε άλλες εποχές που αγοράζαμε μετοχές για να πληρώσουμε χρωστούμενα. Παλιότερα ναι, θα στηρίζαμε οικονομικά γιατί ήταν αναγκαίο. Τώρα, και 5000 χιλιάδες παραπάνω διαρκείας να κόψουμε, μ.ο 300 ευρώ να υπολογίσεις, είναι +1.5 εκατομμύρια έσοδα. Αυτά τα λεφτά περιμένουμε για να σωθεί ο ΠΑΟΚ; Τα 120 ευρώ που κάνει το διαρκείας στην 4 δείχνει ποιος στηρίζει την ομάδα; 3 φορές να πάω στην 1 μεσα στη χρονιά, πιο πολλά θα συνεισφέρω οικονομικά.

Όλοι οι οπαδοί δικαιούνται να έχουν απαιτήσεις, και αυτό δεν εξαρτάται από το πορτοφόλι του καθένα, πόσο μάλλον σε μια ομάδα με μεγιστάνα ιδιοκτήτη. Όποιος θέλει να πάει γήπεδο, ας πάει.
Εγώ λέω να μην πηγαίνουμε καν γήπεδο, αφού έχουμε πλούσιο ιδιοκτήτη. Τι να πάμε να κάνουμε; Στην τιβι έχει και ριπλει.

Βρε δεν μας χεζετε.
adman

Δημοσίευση από adman »

PAOK_Antarctica έγραψε:
adman έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αριθμός των διαρκείας που πουλήθηκαν???
Για να δούμε πόσοι εκτός από απαιτήσεις και μυαλό, βάζουμε και λίγο χρήμα??
Σταματήστε ρε παιδιά αυτό το επιχείρημα. Οπαδός δεν είναι μόνο όποιος δίνει λεφτά στην ομάδα. Δεν ζούμε σε άλλες εποχές που αγοράζαμε μετοχές για να πληρώσουμε χρωστούμενα. Παλιότερα ναι, θα στηρίζαμε οικονομικά γιατί ήταν αναγκαίο. Τώρα, και 5000 χιλιάδες παραπάνω διαρκείας να κόψουμε, μ.ο 300 ευρώ να υπολογίσεις, είναι +1.5 εκατομμύρια έσοδα. Αυτά τα λεφτά περιμένουμε για να σωθεί ο ΠΑΟΚ; Τα 120 ευρώ που κάνει το διαρκείας στην 4 δείχνει ποιος στηρίζει την ομάδα; 3 φορές να πάω στην 1 μεσα στη χρονιά, πιο πολλά θα συνεισφέρω οικονομικά.

Όλοι οι οπαδοί δικαιούνται να έχουν απαιτήσεις, και αυτό δεν εξαρτάται από το πορτοφόλι του καθένα, πόσο μάλλον σε μια ομάδα με μεγιστάνα ιδιοκτήτη. Όποιος θέλει να πάει γήπεδο, ας πάει.
Εγώ λέω να μην πηγαίνουμε καν γήπεδο, αφού έχουμε πλούσιο ιδιοκτήτη. Τι να πάμε να κάνουμε; Στην τιβι έχει και ριπλει.

Βρε δεν μας χεζετε.
Η αλήθεια είναι ότι δύο γιγαντοοθόνες στο γήπεδο χρειάζονται για τα ριπλέι. Άντε να μπούμε στην νέα τούμπα να τα βλέπουμε εκεί.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως ρε φιλε παρα το αποτελεσμα της Πεμπτης περιμενα να βγει κατι,μια φημη,μια εκτιμηση...Η απολυτη σιωπη απο ολους μαλλον προς διοικητικη εντολη φερνει...Δεν μαθαμε τι εγραφε και η Φορτσα...
Patron

Δημοσίευση από Patron »

:lol:

Mellow out
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

paokpantou έγραψε:Με το 10αρι ρε μάγκες που θα ήταν εδώ αυτές τις μέρες τι γίνεται!??
Σιγή ιχθύος, τι άλλο να γίνει. Αν αποκλειστείς αντι να πάρεις θα πουλίσεις.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Έλα να πάάάάάρεις!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Προφανώς υπάρχει δυσκοιλιότητα σε όλες τις μεταγραφές. Δεν ξέρω τί ρόλο παίζει η Γκοντσάρεβα και ποιός της έχει δώσει το δικάιωμα να καθυστερεί ένα μήνα για 30 χιλιάρικα, αλλά νομίζω οτι αυτή η Ρώσσικής λογικής αργοπορία έχει βλάψει τον σύλλογο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Παντως ρε φιλε παρα το αποτελεσμα της Πεμπτης περιμενα να βγει κατι,μια φημη,μια εκτιμηση...Η απολυτη σιωπη απο ολους μαλλον προς διοικητικη εντολη φερνει...Δεν μαθαμε τι εγραφε και η Φορτσα...
Είπαμε....σοκ
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Magpies4 έγραψε:Προφανώς υπάρχει δυσκοιλιότητα σε όλες τις μεταγραφές. Δεν ξέρω τί ρόλο παίζει η Γκοντσάρεβα και ποιός της έχει δώσει το δικάιωμα να καθυστερεί ένα μήνα για 30 χιλιάρικα, αλλά νομίζω οτι αυτή η Ρώσσικής λογικής αργοπορία έχει βλάψει τον σύλλογο.
Από που προκύπτει πάλι αυτό ότι φέτος ειδικά έχει τον παραμικρό λόγο το Μαράκι στις μεταγραφές?
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Ksenitemenos4 έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Προφανώς υπάρχει δυσκοιλιότητα σε όλες τις μεταγραφές. Δεν ξέρω τί ρόλο παίζει η Γκοντσάρεβα και ποιός της έχει δώσει το δικάιωμα να καθυστερεί ένα μήνα για 30 χιλιάρικα, αλλά νομίζω οτι αυτή η Ρώσσικής λογικής αργοπορία έχει βλάψει τον σύλλογο.
Από που προκύπτει πάλι αυτό ότι φέτος ειδικά έχει τον παραμικρό λόγο το Μαράκι στις μεταγραφές?
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά οι τελικές διαπραγματεύσεις δεν γίνονται απο τον Μπότο. Η τελική έγκριση περνάει από την Γκοντσάρεβα. Αυτό μπορεί και να έιναι φήμη, αλλά οι καθυστερήσεις στις συμφωνίες για σχετικά μικρά ποσά υποδηλώνουν οτι στον ΠΑΟΚ μιά μεταγραφή περνάει από πολλά στάδια. Φαίνεται απίστευτο πόσο πήρε για να κλείσει ο Νάραι και ο Μπίσε, μεταξύ άλλων. Τα ρίσκα είναι τεράστια όταν κρίνεται μιά πρόκριση. Ο (η) λογιστής του ΠΑΟΚ μπορεί να προσπαθεί να γλιτώσει 30 χιλιάρικα, και στην προσπάθεια αυτή να ρισκάρει 10 εκατομύρια.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν ξερεις, μπορει να ειναι και φημη αλλα το θεωρεις σχεδον δεδομενο. Βρες το λαθος.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Τότε πές μου εσύ γιατί υπήρξαν αυτές οι καθυστερήσεις. ΟΚ πές οτι οι φήμες περί Γκοντζάρεβα δεν ισχύουν.

Πές μου εσύ, γιατί καθυστερήσαμε με τον Νάρει κλπ κλπ. Κάποιος μέσα στον ΠΑΟΚ έκρινε οτι έπρεπε να περιμένουμε. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Ksenitemenos4 έγραψε:
Old time classic! Κοπι πεϊστ απο περυσι. Δεν πηραν καποιοι συνοπαδοι μυρωδιά την έλευση Μποτο...
Ο Μποτο πηρε μπατζετ (το υψος δεν το γνωριζει δυστυχώς κανεις) και φτιάχνει ομάδα. Αποτι φαινεται ειναι περιορισμενο. Παντως με αυτα τα φραγκα εάν θελει φερνει πχ φελιπε σοαρες με 3 + 4x500 = 5.000.000, εάν θελει ελευθερο ποιοτητας για 4 χρονια με μισθο 1.250.000. Εγω διαφωνω αλλα αυτος αποφασιζει!
Αν τα καταφέρει καλως, αν όχι θα αναλάβει την ευθύνη και θα φυγει.
Η Γκοτσαρεβα ηταν ειναι και θα ειναι εκει σαν ο ανθρωπος εμπιστοσύνης του Ιβαν. Αυτο με το αγωνιστικό καμία σχέση!
icue

Δημοσίευση από icue »

Magpies4 έγραψε:Τότε πές μου εσύ γιατί υπήρξαν αυτές οι καθυστερήσεις. ΟΚ πές οτι οι φήμες περί Γκοντζάρεβα δεν ισχύουν.

Πές μου εσύ, γιατί καθυστερήσαμε με τον Νάρει κλπ κλπ. Κάποιος μέσα στον ΠΑΟΚ έκρινε οτι έπρεπε να περιμένουμε. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Με ολη την καλη διαθεση. Οταν αναφερεσαι σε ενα θεωρητικο σεναριο που εσυ πιστευεις, δεν ειναι υποχρεωση του αλλου να το απορριψει αλλα εσυ να το αποδειξεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”