Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
alexgarcia6

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

gpap έγραψε:Ο ρούλης έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές.

Παίχτες με παραστάσεις, με βαρύ βιογραφικό και με παρουσία σε ανώτερου επιπέδου πρωταθλήματα.

Ο ρούλης φέτος θα κυριαρχήσει με παιχνίδι κατοχής σε κάθε αγώνα, ακόμη και με τον γαύρο.
Θα μας θυμίζει τον ΠΑΟΚ του πρωταθλήματος, όταν παίζαμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο, με 15-20 τελικές σε κάθε αγώνα
και με ένα γήπεδο να γέρνει προς την εστία του αντιπάλου.

Έχει προπονητή που διαβάζει τους αγώνες και θα κλειδώνει τον αντίπαλο.

Και όλα αυτά, χωρίς τα πολλά εκατομμύρια και χωρίς τα μεγάλα συμβόλαια.

Από τον γαύρο, έχει κάνει πολύ καλύτερες μεταγραφές.

Φέτος, δεν στοχεύουν μόνο στο ''να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ''.
Πιστεύω πως θα διεκδικήσουν την έξοδο στο CL.
Ούτε την κούλα υπολογίζω, ούτε τον βάζελο για διεκδικητή της 2η θέσης.
Τον ρούλη όμως, όχι απλά τον υπολογίζω.
Φέτος, τον φοβάμαι.

Εύχομαι ο Ραζβάν να μπορέσει να φτιάξει την ομάδα, ώστε να μπορέσουμε να τους κοντράρουμε στην 2η θέση.
Θα είναι κρίμα για την εποχή Σαββίδη, να χάσουμε το τρένο στο CL, και να δούμε γαύρο και ρούλη στους Ομίλους.
Σε αυτό το σενάριο, δυστυχώς τα λεφτά του Σαββίδη δεν θα φτάνουν για να μπορέσουμε να αντιδράσουμε.

Τώρα ξέρω, θα βγούνε ορισμένοι και θα μιλάνε για αλλόθρησκους και θα μπινελικώνουν, αλλά εγώ μιλάω για μπάλα. Ποδοσφαιρικά, τον ρούλη φέτος τον υπολογίζω και τον φοβάμαι πως θα μου φάει την θέση.

Στόχος μας, η 2η θέση.
Με πάση θυσία.
Εγω λεω ο φαπαναστασιακος θα κανει τρεμπλ φετος..

Καθε ιουλιο τα ληκια ομαδαρα εχουν και θα τους γαμησουν ολους και καθε μαη εχουν χορτασει τσαπου απο ολη την ελλαδα

Ατομα σαν και σενα παλι πως γινεται να τρωνε το ιδιο παραμυθι καθε χρονο

Εδω θα ειμαστε!!!
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

gpap έγραψε:Θα είναι κρίμα για την εποχή Σαββίδη, να χάσουμε το τρένο στο CL, και να δούμε γαύρο και ρούλη στους Ομίλους.
Τι γραφεις ρε αθεοφοβε; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
adman

Δημοσίευση από adman »

alexgarcia6 έγραψε:
gpap έγραψε:Ο ρούλης έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές.

Παίχτες με παραστάσεις, με βαρύ βιογραφικό και με παρουσία σε ανώτερου επιπέδου πρωταθλήματα.

Ο ρούλης φέτος θα κυριαρχήσει με παιχνίδι κατοχής σε κάθε αγώνα, ακόμη και με τον γαύρο.
Θα μας θυμίζει τον ΠΑΟΚ του πρωταθλήματος, όταν παίζαμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο, με 15-20 τελικές σε κάθε αγώνα
και με ένα γήπεδο να γέρνει προς την εστία του αντιπάλου.

Έχει προπονητή που διαβάζει τους αγώνες και θα κλειδώνει τον αντίπαλο.

Και όλα αυτά, χωρίς τα πολλά εκατομμύρια και χωρίς τα μεγάλα συμβόλαια.

Από τον γαύρο, έχει κάνει πολύ καλύτερες μεταγραφές.

Φέτος, δεν στοχεύουν μόνο στο ''να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ''.
Πιστεύω πως θα διεκδικήσουν την έξοδο στο CL.
Ούτε την κούλα υπολογίζω, ούτε τον βάζελο για διεκδικητή της 2η θέσης.
Τον ρούλη όμως, όχι απλά τον υπολογίζω.
Φέτος, τον φοβάμαι.

Εύχομαι ο Ραζβάν να μπορέσει να φτιάξει την ομάδα, ώστε να μπορέσουμε να τους κοντράρουμε στην 2η θέση.
Θα είναι κρίμα για την εποχή Σαββίδη, να χάσουμε το τρένο στο CL, και να δούμε γαύρο και ρούλη στους Ομίλους.
Σε αυτό το σενάριο, δυστυχώς τα λεφτά του Σαββίδη δεν θα φτάνουν για να μπορέσουμε να αντιδράσουμε.

Τώρα ξέρω, θα βγούνε ορισμένοι και θα μιλάνε για αλλόθρησκους και θα μπινελικώνουν, αλλά εγώ μιλάω για μπάλα. Ποδοσφαιρικά, τον ρούλη φέτος τον υπολογίζω και τον φοβάμαι πως θα μου φάει την θέση.

Στόχος μας, η 2η θέση.
Με πάση θυσία.
Εγω λεω ο φαπαναστασιακος θα κανει τρεμπλ φετος..

Καθε ιουλιο τα ληκια ομαδαρα εχουν και θα τους γαμησουν ολους και καθε μαη εχουν χορτασει τσαπου απο ολη την ελλαδα

Ατομα σαν και σενα παλι πως γινεται να τρωνε το ιδιο παραμυθι καθε χρονο

Εδω θα ειμαστε!!!
Ρε φίλε με το ζόρι τους περάσαμε πέρσι, και στα μεταξύ μας είχαμε 1 ισοπαλία και 3 ήττες με 0 γκολ. Φέτος αυξάνουν το μπάτζετ τους και εμείς το μειώνουμε, η κούλα μπαίνει σε νέο γήπεδο, λογικό είναι να υπάρχει ανησυχία. Το θέμα δεν είναι αν θα πάρει ο ρούλης τίτλους, αλλά να βγούμε εμείς 2οι για να παίξουμε προκριματικά τσου λου.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε παμε καλά ρε;;

Πόσες να μη χαρακτηρίσω θα δουμε εδώ μέσα;;;

Που ακούμε και ύμνους για το ρουλη;;

Ειλικρινά στα τετοια μας ο ρουλης!

Το ότι μετά από τόση φάπα και τόσους τίλους μας κάνεις και ανάλυση του μεγάλου ρουλη που θα τον τρέμει ο ΠΑΟΚ και παρακαλάς να τον κοντράρουμε τι να πω...

Οποίος θέλει τις τάχα μου "αντικειμενικες" αντιλήψεις, έχει με το σωρό σαιτ της πλάκας.

Πήγαινε γράφτε τα!

Μη μας πρήζετε τα μάτια με αυτά!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

nunies4 έγραψε: Βασικά θα ήθελα...
Να δω σε τι διαφέρει ένα παιδί που βρέθηκε στην Σίτυ αλλά δεν ακούμπησε, κατόπιν ανήκε σε ομάδα της σεκουντα, ενώ πέρυσι ήταν δανεικός με μόλις 1000 λεπτά συμμετοχής σε ομάδα της Λα Λίγκα που υποβιβάστηκε, με ένα παιδί που βρέθηκε στην Μπάγερν Μονάχου..
Ξέχασα...τον έναν τον έφερε ο όχι δημοφιλής αυτές τις μέρες Μπότο.
Εγώ μπορεί να είναι σε άρνηση της νέας πραγματικότητας εσείς μοιάζετε να είστε σε φάση διαρκούς μηδενισμού.
Ποιοι είμαστε εμείς και ποτε μηδένισα τον νταντας; Και πως συνδέεται το ένα με το άλλο; Ότι να ναι;
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ποιες μεταγραφές ρε τσακάλια έκανε ο Ρούλης ; Τον Γκρει που είναι ο Ακπομ 6 χρόνια γηρασμένος;
Ο Μάνου με το βιογραφικό του Σαστρε ;
Ο Ζερβινιο που από τον Γενάρη τον ψάχνουν να κάνει δημόσια εμφάνιση ;
Ποιον έφερε ο Άρης ;
Άντε έφερε τον Νταμπό στα 31 του που κάποιοι στα 29 λέγαμε ίσως να κάνει λόγω ενέργειας στον ΠΑΟΚ και εν τελει προτίμησε η ΠΑΕ τον Εσιτι .
Τρώτε πρόλογο του κερατά από τα ραδιόφωνα και τα site . Κόψτε αυτόν τον καρκίνο . Είναι συνήθεια δεν κόβεται και εγώ ακούω στο δρόμο για δουλειά αλλά ΓΕΛΑΩ.
Αναλογιστείτε τι θα έγραφαν οι φυλλάδες αν έπαιρνε Νταντάς ο Άρης . Δανεικό από την Μπενφικα με προϋπηρεσία σε Μπαγερν .
Θα λέγαμε τα ίδια και εδώ . Τώρα γιατί δεν πανηγυρίζουμε για τις δικές μας μεταγραφές ;
Φτάνει με τον Ρούλη φτάνει . Δε έχει σκοπό να πάρει τίτλο . Να νικήσει εσένα εχει σκοπό . Και εσείς ασχολείστε με αυτούς τους αξιολύπητους . Εν γνώση τους Φιλιππινεζες . Συνέλθετε κύριοι

Sent from my iPhone using Tapatalk
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Εύχομαι να είστε εσείς σωστοί και εγώ να βγω λάθος.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πιστεύω μέσα στο Μπερναμπέου ίσως καταφέρει η Ρεάλ να κυριαρχήσει κόντρα στην αρμάδα του Καρυπίδαρου.

Οριακά βέβαια.

Τους τίτλους και τις χάρες που έχει δει ένα οκτάχρονο ΠΑΟΚτσάκι δεν τα έχει δει σκώληκας εδώ και 108 χρόνια και ούτε ποτέ θα τα δει.

Αν είναι δυνατόν να διαβάζουμε τέτοια σχόλια για τους ανύπαρκτους.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Βρε αδερφέ μου δεν έχει σημασία ποιος είναι σωστός και άδικος . Καλώς ή καλως ΠΑΟΚ είμαστε . Ας μην τους αφήσουμε να περάσουν μέσω μίντια πράγματα που δεν ισχύουν για να ρίξουν εμάς . Επικοινωνιακά τρικ είναι όλα . Εδώ γράφτηκε για 5εκ για Κάμαρα και μάθαμε ότι τα 3.5 πήγαν στην αγγλική ομάδα .

adman

Δημοσίευση από adman »

Δεν συμμερίζομαι τις υπερβολές για τον ρούλη, αλλά αν θέλετε να ακούτε μόνο άσχημα για τους αντιπάλους, αλλάξτε το τόπικ σε "Νέα, άρθρα & κράξιμο για άλλες ελληνικές ομάδες".
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Παμε παλι, αν εμεις ειμαστε καλα δεν βλεπουμε κανεναν ρουλη, αν ΔΕΝ ειμαστε καλα δεν ειναι αυτοι ο κυριος αντιπαλος μας. Οι λατρεις της ποδοσφαιρικης ιδεολογιας του καρι λενε για ανεβασμενο μπατζετ με λαμογιες (να μην πω τπτ χειροτερο) αντιπαρερχονται οτι τον ΠΑΟΚ πηγαν να τον ριξουν Β εθνικη χωρις στοιχεια, δεν του χαρισαν τιποτα, ειμαστε απο τις ελαχιστες ΠΑΕ οικονομικα τακτοποιημενες κτλ κτλ. Αν ειχαμε την οικονομικη κατασταση του ρουλη και τις σχεσεις που εχει με τον γαβρο τις ειχαμε με αλλη ομαδα θα περνουσαμε λαικα δικαστηρια και εσεις απλα το προσπερνατε. Επισης, λετε οτι περσι με το ζορι τους περασαμε, τα 12-16 εξτρα ματς που παιξαμε τα ξεχνατε και αυτα. Δεν τους βλεπω και οχι απο την αποψη ανωτεροτητας οτι ταχα θα τους κερδισω 4 φορες, αλλα απο την αποψη οτι ειναι αλλη μια ομαδα στο πρωταθλημα κ τα πλειοφ που θελω να κερδισω οπως πχ ο ΠΑΣ, μεχρι εκει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πού βρίσκει τα λεφτά ο Άρης για τις μεταγραφές;

Υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως το χρήμα είναι του παλέτα;

Αυτά τα σκέφτεστε πριν γράψετε τους ύμνους που γράφετε; Θα αντέχατε τέτοιο πράγμα να γινόταν στον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

jibbie έγραψε:
nunies4 έγραψε: Βασικά θα ήθελα...
Να δω σε τι διαφέρει ένα παιδί που βρέθηκε στην Σίτυ αλλά δεν ακούμπησε, κατόπιν ανήκε σε ομάδα της σεκουντα, ενώ πέρυσι ήταν δανεικός με μόλις 1000 λεπτά συμμετοχής σε ομάδα της Λα Λίγκα που υποβιβάστηκε, με ένα παιδί που βρέθηκε στην Μπάγερν Μονάχου..
Ξέχασα...τον έναν τον έφερε ο όχι δημοφιλής αυτές τις μέρες Μπότο.
Εγώ μπορεί να είναι σε άρνηση της νέας πραγματικότητας εσείς μοιάζετε να είστε σε φάση διαρκούς μηδενισμού.
Ποιοι είμαστε εμείς και ποτε μηδένισα τον νταντας; Και πως συνδέεται το ένα με το άλλο; Ότι να ναι;
άδικος ο χαρακτηρισμός και το τσουβάλιασμα του φίλου, αλλά δώσε αν θες την ανάλυση που είναι και οντοπικ.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Odi έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πού βρίσκει τα λεφτά ο Άρης για τις μεταγραφές;

Υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως το χρήμα είναι του παλέτα;

Αυτά τα σκέφτεστε πριν γράψετε τους ύμνους που γράφετε; Θα αντέχατε τέτοιο πράγμα να γινόταν στον ΠΑΟΚ;
Πολλές οι παλέτες
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

adman έγραψε:Δεν συμμερίζομαι τις υπερβολές για τον ρούλη, αλλά αν θέλετε να ακούτε μόνο άσχημα για τους αντιπάλους, αλλάξτε το τόπικ σε "Νέα, άρθρα & κράξιμο για άλλες ελληνικές ομάδες".
Δηλαδή το να μιλήσουμε για τους παικτες που έφερε ο Ρούλης με λεφτά χοντρού , λέγοντας για τα χαρακτηριστικά τους εσυ το βλέπεις κράξιμο ; Με το χέρι στην καρδιά απάντησε μου αδερφέ ποιος από αυτούς που έφεραν θα έπαιζε βασικός στον ΠΑΟΚ

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”