Εγω λεω ο φαπαναστασιακος θα κανει τρεμπλ φετος..gpap έγραψε:Ο ρούλης έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές.
Παίχτες με παραστάσεις, με βαρύ βιογραφικό και με παρουσία σε ανώτερου επιπέδου πρωταθλήματα.
Ο ρούλης φέτος θα κυριαρχήσει με παιχνίδι κατοχής σε κάθε αγώνα, ακόμη και με τον γαύρο.
Θα μας θυμίζει τον ΠΑΟΚ του πρωταθλήματος, όταν παίζαμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο, με 15-20 τελικές σε κάθε αγώνα
και με ένα γήπεδο να γέρνει προς την εστία του αντιπάλου.
Έχει προπονητή που διαβάζει τους αγώνες και θα κλειδώνει τον αντίπαλο.
Και όλα αυτά, χωρίς τα πολλά εκατομμύρια και χωρίς τα μεγάλα συμβόλαια.
Από τον γαύρο, έχει κάνει πολύ καλύτερες μεταγραφές.
Φέτος, δεν στοχεύουν μόνο στο ''να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ''.
Πιστεύω πως θα διεκδικήσουν την έξοδο στο CL.
Ούτε την κούλα υπολογίζω, ούτε τον βάζελο για διεκδικητή της 2η θέσης.
Τον ρούλη όμως, όχι απλά τον υπολογίζω.
Φέτος, τον φοβάμαι.
Εύχομαι ο Ραζβάν να μπορέσει να φτιάξει την ομάδα, ώστε να μπορέσουμε να τους κοντράρουμε στην 2η θέση.
Θα είναι κρίμα για την εποχή Σαββίδη, να χάσουμε το τρένο στο CL, και να δούμε γαύρο και ρούλη στους Ομίλους.
Σε αυτό το σενάριο, δυστυχώς τα λεφτά του Σαββίδη δεν θα φτάνουν για να μπορέσουμε να αντιδράσουμε.
Τώρα ξέρω, θα βγούνε ορισμένοι και θα μιλάνε για αλλόθρησκους και θα μπινελικώνουν, αλλά εγώ μιλάω για μπάλα. Ποδοσφαιρικά, τον ρούλη φέτος τον υπολογίζω και τον φοβάμαι πως θα μου φάει την θέση.
Στόχος μας, η 2η θέση.
Με πάση θυσία.
Καθε ιουλιο τα ληκια ομαδαρα εχουν και θα τους γαμησουν ολους και καθε μαη εχουν χορτασει τσαπου απο ολη την ελλαδα
Ατομα σαν και σενα παλι πως γινεται να τρωνε το ιδιο παραμυθι καθε χρονο
Εδω θα ειμαστε!!!