Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Dimg4 »

gergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου :pano:

Αντε ρε Γιωργαρα, αυτα ειναι νεα!!!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Γιώργο σου εύχομαι ό,τι καλύτερο. Προχώρα δυνατά για να εκπληρώσεις το όνειρό σου.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Γιωργαρε σιδερένιος! Ναι πάντα γερός από εδώ και πέρα! Πάντα γερός και χαμογελαστός!

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

gergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου :pano:

Σιδερένιος και με ατσάλινο ηθικό. Μας έδωσες χαρά με τα καλά νέα, και ας μην γνωριζόμαστε καν.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

να εισαι γερός παλίκαρε !
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Ωραία νέα Γιώργο, όλα καλά θα πάνε .
Σιδερένιος.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Τέλεια νέα!! Καλή ανάρρωση!
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Σιδερένιος Γιώργη και μην δίνεις σημασία σε κανέναν

Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Pater

Δημοσίευση από Pater »

Όταν μας ενώνουν τα τέσσερα γράμματα του ΠΑΟΚ γινόμαστε αληθινή οικογένεια!
Νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλον, προσευχόμαστε ο ένας για τον άλλον, λυπόμαστε με τις λύπες, χαιρόμαστε με τις χαρές. Γιώργο περαστικά! Σε ευχαριστούμε που μας θύμισες πόσα μας ενώνουν και γιατί είναι σημαντικό το φόρουμ που μας φέρνει κοντά.
Εύχομαι η ομάδα να σου δώσει χαρά αύριο και κουράγιο να βγεις από την δύσκολη αυτή περίοδο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οφτοπικ αλλά σαν ΠΑΟΚ οφείλω να καυτηριασω την έπαρση που εμφανισε ο τζολης και ο μπαμπάκας του πέρυσι..

Καλή τύχη στο τεράστιο μέγεθος της τβεντε!

Ευχόμαι να βρεις το φέρευρα σου και να τον εξυμνισει πάλι ο μπαμπάκας σου!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Βέβαια δεν μας συμφέρει που ο Τζόλης έπεσε τόσο κατω και καταλήγει αντικαταστάτης του λημνιου,αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι, αν δεν το σέβεσαι δεν θα σε σεβαστεί ούτε και αυτό
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ο Τζολης καλά έκανε και έκανε την αρπαχτή πέρυσι. Ένας παίκτης 18 χρόνων ήταν που έκανε ένα τρομερό εξάμηνο. Με Λουτσεσκου θα ήταν μεταξύ κερκίδας και πάγκου και ίσως σε 2-3 χρόνια αν δούλευε σκληρά να κατάφερνε μια πώληση στα 5-6 χαρτιά. Δεν είναι ο νέος Μεσι.

Φεύγοντας, μας έφερε τα χρήματα που έφερε κι ο Πριγιο των σχεδόν 30 γκολ σε μια χρονιά. Κατάφερε να πάρει συμβόλαιο που στον ΠΑΟΚ δεν θα το έβλεπε ούτε στα 30 του. Και μετά από την περσινή του αποτυχία, θα καταλήξει να παίρνει ένα εκατομμύριο τον χρόνο παίζοντας για την Τβέντε. Αν γράψει και νούμερα στο Ολλανδικό πρωτάθλημα θα έχει μπροστά του ένα μεγάλο ρισταρτ.

Χωρια το ότι ενας χρόνος στην πρεμιερ σου δίνουν όσα πέντε χρόνια στην ελλαδιτσα.

Προσωπικά τον θεωρούσα και τον θεωρώ έναν μέτριο παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα. Δεν χασαμε και πολλά, πήραμε πολλά χρήματα κι αυτός πήρε εξίσου πολλά για την ηλικία του, μια χρόνια στην πρεμιερ και μια ευκαιρία για το μεγάλο βήμα που μάλλον την χαράμισε.

Πάντως και γω στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Στον ΠΑΟΚ τρύπησε, μάλλον κι από τύχη, το ταβάνι του.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Καλά και η Νοριτς είναι ότι να ναι…
Αντί να βάζει τον Γιαννούλη αριστερό μπακ που είχε αγοράσει 6 μήνες πριν και ήταν από τους καλύτερους της παίκτες, έβαζε έναν δανεικό πιτσιρικά από την Μάντσεστερ.
Ο ορισμός του ότι να ναι.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Σιδερένιος Γιώργο - όλα θα πάνε καλά!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”