Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου
gergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου
Σιδερένιος και με ατσάλινο ηθικό. Μας έδωσες χαρά με τα καλά νέα, και ας μην γνωριζόμαστε καν.
Όταν μας ενώνουν τα τέσσερα γράμματα του ΠΑΟΚ γινόμαστε αληθινή οικογένεια! Νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλον, προσευχόμαστε ο ένας για τον άλλον, λυπόμαστε με τις λύπες, χαιρόμαστε με τις χαρές. Γιώργο περαστικά! Σε ευχαριστούμε που μας θύμισες πόσα μας ενώνουν και γιατί είναι σημαντικό το φόρουμ που μας φέρνει κοντά. Εύχομαι η ομάδα να σου δώσει χαρά αύριο και κουράγιο να βγεις από την δύσκολη αυτή περίοδο.
Βέβαια δεν μας συμφέρει που ο Τζόλης έπεσε τόσο κατω και καταλήγει αντικαταστάτης του λημνιου,αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι, αν δεν το σέβεσαι δεν θα σε σεβαστεί ούτε και αυτό
Ο Τζολης καλά έκανε και έκανε την αρπαχτή πέρυσι. Ένας παίκτης 18 χρόνων ήταν που έκανε ένα τρομερό εξάμηνο. Με Λουτσεσκου θα ήταν μεταξύ κερκίδας και πάγκου και ίσως σε 2-3 χρόνια αν δούλευε σκληρά να κατάφερνε μια πώληση στα 5-6 χαρτιά. Δεν είναι ο νέος Μεσι.
Φεύγοντας, μας έφερε τα χρήματα που έφερε κι ο Πριγιο των σχεδόν 30 γκολ σε μια χρονιά. Κατάφερε να πάρει συμβόλαιο που στον ΠΑΟΚ δεν θα το έβλεπε ούτε στα 30 του. Και μετά από την περσινή του αποτυχία, θα καταλήξει να παίρνει ένα εκατομμύριο τον χρόνο παίζοντας για την Τβέντε. Αν γράψει και νούμερα στο Ολλανδικό πρωτάθλημα θα έχει μπροστά του ένα μεγάλο ρισταρτ.
Χωρια το ότι ενας χρόνος στην πρεμιερ σου δίνουν όσα πέντε χρόνια στην ελλαδιτσα.
Προσωπικά τον θεωρούσα και τον θεωρώ έναν μέτριο παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα. Δεν χασαμε και πολλά, πήραμε πολλά χρήματα κι αυτός πήρε εξίσου πολλά για την ηλικία του, μια χρόνια στην πρεμιερ και μια ευκαιρία για το μεγάλο βήμα που μάλλον την χαράμισε.
Πάντως και γω στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Στον ΠΑΟΚ τρύπησε, μάλλον κι από τύχη, το ταβάνι του.
Καλά και η Νοριτς είναι ότι να ναι… Αντί να βάζει τον Γιαννούλη αριστερό μπακ που είχε αγοράσει 6 μήνες πριν και ήταν από τους καλύτερους της παίκτες, έβαζε έναν δανεικό πιτσιρικά από την Μάντσεστερ. Ο ορισμός του ότι να ναι.