+1926 με την επισήμανση ότι αυτός που έγραψε για σαπακια είναι της συνομοταξίας του Γιάννη κατοικίδιοalp920 έγραψε:Κριτική και άποψη με δομημένο λόγο ναι.
Ασυδοσία και πρήξιμο παπαριων όμως όχι.Μεταγραφες λέγεται το τοπικ,όχι Μίρλα και ξεφτιλικι.
Τι δεν καταλαβαίνουμε δηλαδή? Έχουμε τα ζόρια μας, πρέπει να ανεχόμαστε και τον καθένα που χρησιμοποιεί το τοπικ για να ξεκαβλωσει και να βγάλει τα απωθημένα του γράφοντας στα απαυτα του όλους τους άλλους?
Έχουμε και εμείς προβλήματα στην τελική.Και η υπομονή μας και η ανοχή μας δεν είναι ανεξάντλητη.
Και όχι δεν θα σταματήσω εγώ να διαβάζω το τοπικ.Το διαβάζω πάνω από δέκα χρόνια. Αυτοί που γράφουν για σαπακια και καταστροφές ( ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε ) και συστηματικά λοιδωρουν την ομάδα,ας σταματήσουν αυτοί.
Άντε γιατί μας πρηξανε.
Μπορώ να διαβάζω όλη μέρα ποστ παιδιών όπως ο Τζόσουα , γιατί ο λόγος του έχει μια λογική βάση ,με την οποία είτε συμφωνείς είτε όχι, αλλά το ενδιαφέρον του για την ομάδα είναι προφανές. Αλλά δεν έχω κανέναν λόγο να ανέχομαι ποστ από άτομα που ξεσκίζουν καθημερινά την ομάδα μόνο και μόνο για να κάνουν το κομμάτι τους .
Αυτά και χέστηκα για το politically correct.
Δεκτό και το ban εκ των προτέρων.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk