Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimpatra

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Dimpatra »

alp920 έγραψε:Κριτική και άποψη με δομημένο λόγο ναι.
Ασυδοσία και πρήξιμο παπαριων όμως όχι.Μεταγραφες λέγεται το τοπικ,όχι Μίρλα και ξεφτιλικι.
Τι δεν καταλαβαίνουμε δηλαδή? Έχουμε τα ζόρια μας, πρέπει να ανεχόμαστε και τον καθένα που χρησιμοποιεί το τοπικ για να ξεκαβλωσει και να βγάλει τα απωθημένα του γράφοντας στα απαυτα του όλους τους άλλους?
Έχουμε και εμείς προβλήματα στην τελική.Και η υπομονή μας και η ανοχή μας δεν είναι ανεξάντλητη.
Και όχι δεν θα σταματήσω εγώ να διαβάζω το τοπικ.Το διαβάζω πάνω από δέκα χρόνια. Αυτοί που γράφουν για σαπακια και καταστροφές ( ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε ) και συστηματικά λοιδωρουν την ομάδα,ας σταματήσουν αυτοί.
Άντε γιατί μας πρηξανε.
Μπορώ να διαβάζω όλη μέρα ποστ παιδιών όπως ο Τζόσουα , γιατί ο λόγος του έχει μια λογική βάση ,με την οποία είτε συμφωνείς είτε όχι, αλλά το ενδιαφέρον του για την ομάδα είναι προφανές. Αλλά δεν έχω κανέναν λόγο να ανέχομαι ποστ από άτομα που ξεσκίζουν καθημερινά την ομάδα μόνο και μόνο για να κάνουν το κομμάτι τους .
Αυτά και χέστηκα για το politically correct.
Δεκτό και το ban εκ των προτέρων.
+1926 με την επισήμανση ότι αυτός που έγραψε για σαπακια είναι της συνομοταξίας του Γιάννη κατοικίδιο

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Magpies4 έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί άλλα κλάμπς κινούνται άμεσα και φέρνουν τον παίκτη αυθημερόν (βλ Τσόλακ), ενώ εμείς ᾽᾽παίρνουμε᾽᾽ Νάρει, Μπράντον και 10άρι, αλλά ακόμα έρχονται.

Οι παίκτες μ᾽αρέσουν κι έχω ψηθεί, αυτή όμως η αργοπορεία ενώ παίζουμε προκριματικούς και έναν βασικό στόχο της χρονιάς, πραγματικά είναι ακατανόητη.
Έχουμε πάρει και εμείς γρήγορα παίκτες. Η καθυστέρηση βασικά είναι με τον αλοφς ο οποίος προφανώς είναι καραγκιόζης και κομπλεξικος. Τα ίδια έκανε και με τον Βιερίνια και στο τέλος πήρε 1 εκ.
george89

Δημοσίευση από george89 »

Ο ΠΑΟΚ παει για αγορα του βενεζουελιανου,ο παικτης. Εχει προτασεις απο φλαμεγκο και σαντος αλλα έχει συμφωνησει με εμας γιατι θελει ευρωπη.
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Dimpatra έγραψε:
Ασυδοσία και πρήξιμο παπαριων όμως όχι.Μεταγραφες λέγεται το τοπικ,όχι Μίρλα και ξεφτιλικι.
Τι δεν καταλαβαίνουμε δηλαδή? Έχουμε τα ζόρια μας, πρέπει να ανεχόμαστε και τον καθένα που χρησιμοποιεί το τοπικ για να ξεκαβλωσει και να βγάλει τα απωθημένα του γράφοντας στα απαυτα του όλους τους άλλους?
Έχουμε και εμείς προβλήματα στην τελική.Και η υπομονή μας και η ανοχή μας δεν είναι ανεξάντλητη.
Και όχι δεν θα σταματήσω εγώ να διαβάζω το τοπικ.Το διαβάζω πάνω από δέκα χρόνια. Αυτοί που γράφουν για σαπακια και καταστροφές ( ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε ) και συστηματικά λοιδωρουν την ομάδα,ας σταματήσουν αυτοί.
Άντε γιατί μας πρηξανε.
Μπορώ να διαβάζω όλη μέρα ποστ παιδιών όπως ο Τζόσουα , γιατί ο λόγος του έχει μια λογική βάση ,με την οποία είτε συμφωνείς είτε όχι, αλλά το ενδιαφέρον του για την ομάδα είναι προφανές. Αλλά δεν έχω κανέναν λόγο να ανέχομαι ποστ από άτομα που ξεσκίζουν καθημερινά την ομάδα μόνο και μόνο για να κάνουν το κομμάτι τους .
+1926 με την επισήμανση ότι αυτός που έγραψε για σαπακια είναι της συνομοταξίας του Γιάννη κατοικίδιο

Τα έλεγες και περισυ αυτά όταν παίρναμε Τέιλορ σιντκλει και μιτριτσα; Διότι αρχισαπακαροι βγήκαν. Εγώ λέω ότι ο Νορβηγός που κλείσαμε είναι αρχιαμπαλος. Είμαι αντι-ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Να πουμε επίσης ότι σήμερα δεν έπαιξε

Ίσως είναι προχωρημένη η μεταγραφή
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

serres60 έγραψε:
Dimpatra έγραψε:
Άντε γιατί μας πρηξανε.

Τα έλεγες και περισυ αυτά όταν παίρναμε Τέιλορ σιντκλει και μιτριτσα; Διότι αρχισαπακαροι βγήκαν. Εγώ λέω ότι ο Νορβηγός που κλείσαμε είναι αρχιαμπαλος. Είμαι αντι-ΠΑΟΚ;
Γιατι λες οτι ειναι αρχιαμπαλος; Πως προεκυψε αυτο;
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Eμενα ο παικτης προσωπικα,εξωαγωνιστικα δεν μου κανει,απο αυτα που εχω ακουσει και διαβασει.
Αν οι Μποτο και Λουτσε,το εχουν ψαξει και εχουν παρει διαβεβαιωσεις,καλως να ρθει.
Τα υπολοιπα στο γηπεδο.

Υ.Γ. Ανανεωση στον Κουτσια ή αγορα Φορ.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αυτό που βλέπω εγώ είναι μια τεράστια αλλαγή πορείας σε σχέση με τα χαρακτηριστικά παικτών που φέρνουμε. Όλοι μα όλοι είναι τεχνικά ποιοτικοί και γρήγοροι. Ακόμα και αυτός πάρα το ότι είναι ομολογουμένως τάπας, φαίνεται ότι δεν πέφτει. Και πως να πέσει όταν για να τον τσαρτζαρεις πρέπει πρώτα να τον "συναντήσεις" μέσα στο γήπεδο και αν τον συναντήσεις να τον φτάσεις.

Είναι ξεκάθαρο σε μένα ότι ο Μποτο φέρνει παίκτες κομμένους και ραμμενους για 433. Αλήθεια στην σαχταρ τι σύστημα παίζανε; Κάτι ακομα που σίγουρα θα πάει περίπατο είναι το λεγόμενο Μπαλάνος του λουτσέσκου. Οι παίκτες που έρχονται κολλάνε στο άμεσο ποδόσφαιρο με σπασμένα φρένα. Θα μπορέσει να το κάνει αυτό ο Λουτσεσκου; Αυτό είναι το μεγαλύτερο ερώτημα για φέτος.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Συμφωνώ! Και με τα χρήματα που λένε οτι δίνουμε θα ήθελα μια πιο σειφ επιλογή . Πχ εκείνον τον Βούλγαρο της λουντογκορετς. Αλλά από αυτό να τον βγάζουμε πλατελλα ή άχρηστο ένα τσιγάρο δρόμος…
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Mattias_g4 έγραψε:Ο ναρει είναι δεξί μπακ χαφ εξτρεμ υπό προϋποθέσεις
Εχουμε τον Τζίμα για εκεί...
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Με ξέρεις και από χθές Σερραίος; Βρες μου τι έλεγα πέρσι.
Πως κρίνεις με τόσο αρνητικό παίκτη που δεν τον έχεις δει;

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σημερα αποσυρθηκε ο ΟΦΗ απο τη διεκδικηση του Φελιπε.Τρελο σεναριο μεσα στην απελπισια μου :mrgreen: Μηπως περιμεναμε την καταληξη της υποθεσης για να μπουμε στη διεκδικηση χωρις να χαλασουμε τις σχεσεις με τον ΟΦΗ? Μου μοιαζει απιθανο να μη κινηθουμε για φορ,ακομα περισσοτερο μετα το ενδιαφερον για τον Σοτελδο. Νομιζω ειναι εμφανης η αναγκη για υπαρξη φορ να γεμιζει τη περιοχη για τα πικ εν ρολ με τους κοντους... :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Kabamaru11 έγραψε:
Υ.Γ. Ανανεωση στον Κουτσια ή αγορα Φορ.
Όλα συνωμοτουν στο να πάρει ματς φέτος ο Κουτσιας. Ο ΠΑΟΚ προφανώς και θα του προσφέρει συμβόλαιο. Για να δούμε και τη στάση του μικρού
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

DamoN έγραψε:Συμφωνώ! Και με τα χρήματα που λένε οτι δίνουμε θα ήθελα μια πιο σειφ επιλογή . Πχ εκείνον τον Βούλγαρο της λουντογκορετς. Αλλά από αυτό να τον βγάζουμε πλατελλα ή άχρηστο ένα τσιγάρο δρόμος…
Επειδη γουσταρα και εγω την περιπτωση Despotov (λογικα αυτον λες),μιλησα με φιλαρακι μου και οπαδο της Λεφσκι και μου ειπε τα χειροτερα.Οτι ολη η Βουλγαρια τον βριζει και οτι δεν ειναι και τοσο καλος παικτης.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Όσο για το ύψος προφανώς δεν θα παίζουν όλοι οι κοντοί μαζί.
Κοταρσκι
Λυρατζης
Ινγκασον
Μιχαηλιδης
Ράφα
Αουγκουστο
Σβαμπ ή Κουρτιτς
Σοαρες
Ζιβκοβιτς
Σοτελδο
Ολιβειρα

6 ψηλοί 8 κανονικοί πχ

Εγώ τον είδα με γαύρο και έπαθα πλάκα παντως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Σάβ 09 Ιούλ 2022, 10:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”