Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Με παραξενεύει ότι η Πίζα ενδιαφέρεται για Κουρτιτς.
Τι μπορεί να του δίνει ομάδα της serie B για να τον δελεάζει?
Να του δίνει 3ετές??? (ως τα 36 του) Δηλαδή και 600 το χρόνο να του δίνει (που τα θεωρώ πολλά για ομάδα serie B) και πάλι... με 1.2 φέτος που είναι να πάρει από ΠΑΟΚ μετά δεν θα μπορεί να βρεί άλλα 600 σύνολο για 2 χρόνια? Εύκολα λέω εγώ με μια απλά καλή χρονιά να κάνει
Να του δίνει 3ετές??? (ως τα 36 του) Δηλαδή και 600 το χρόνο να του δίνει (που τα θεωρώ πολλά για ομάδα serie B) και πάλι... με 1.2 φέτος που είναι να πάρει από ΠΑΟΚ μετά δεν θα μπορεί να βρεί άλλα 600 σύνολο για 2 χρόνια? Εύκολα λέω εγώ με μια απλά καλή χρονιά να κάνει
- WestBlock4
Οποιος βάζει στην εξίσωση μεταγραφες κ διάρκειας ας γίνει αρης κ γαυρος. Το πουλο από εδώ μέσα. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα είναι η καθημερινότητα μας είναι τα πάντα.
Ελεος πια με τους ΝΕΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ
Ελεος πια με τους ΝΕΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ
- ΑποστόληςΑ
Διετές του δίνει με τις ίδιες απολαβές που παίρνει τώρα. Ένα χρόνο δηλαδή παραπάνω από ότι εμείς.Shadow έγραψε:Με παραξενεύει ότι η Πίζα ενδιαφέρεται για Κουρτιτς.
- Kabamaru11
Σιγουρο ειναι αυτο Αποστολη;Σαν μορφη πιεσης για να του κανουμε επεκταση μου φαινεται.
Κατι στο οποιο δεν ειμαι συμφωνος,εχει το πολυ αλλη μια καλη χρονια και τα χρηματα που παιρνει ειναι ηδη πολλα.
Κατι στο οποιο δεν ειμαι συμφωνος,εχει το πολυ αλλη μια καλη χρονια και τα χρηματα που παιρνει ειναι ηδη πολλα.
O Nαρει ηρθε αντι του Δωνη? Γιατι αν όχι, τότε ο Μπράντον είναι ο αντί-Δώνης και περιμενουμε τον φουνταριστό αντι Τσόλακ.
Δεν εχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα ποστ γιατί είναι πάρα πόλλα, αλλά δεν παίζει ο Τόμας να είναι ο αντιΔώνης και να έρθει ένα ακόμη φορ αργότερα?
- ΑποστόληςΑ
Το διάβασα στο PNG. Επέκταση δεν μπορούμε να του κάνουμε γιατί δεν είναι δικός μας.Kabamaru11 έγραψε:Σιγουρο ειναι αυτο Αποστολη;Σαν μορφη πιεσης για να του κανουμε επεκταση μου φαινεται.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Διετές του δίνει με τις ίδιες απολαβές που παίρνει τώρα. Ένα χρόνο δηλαδή παραπάνω από ότι εμείς.Shadow έγραψε:Με παραξενεύει ότι η Πίζα ενδιαφέρεται για Κουρτιτς.
Του δίνει 1.2 το χρόνο ομάδα της serie B ???

+ ότι κάτι θα πρέπει να δώσει για να σπάσει ο δανεισμός (σε 2 ομάδες μη σου πώ)?
-
Ευτυχώς που σε 14 μέρες αρχίζουν τα επίσημα να σταματήσει η γκρινια . Ο Μπράντον είναι ένα διαφορετικό σέντερ φορ από όσα έχουν έρθει εδώ και καιρό και αυτό το κάνει ενδιαφέρον. Καλώς να ορίσει .Να έρθει και ο Ναρει να αποκτήσουμε λίγη δύναμη στο μίγμα της ομάδας .Είμαι αισιόδοξος. Θα γίνουν άλλες 3 προσθήκες και θα είμαστε καλά και τον Μάη
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Από χθες αυτό σκέφτομαι. Αντί - Δώνης νομίζω κι εγώ ότι είναιmbison έγραψε:O Nαρει ηρθε αντι του Δωνη? Γιατι αν όχι, τότε ο Μπράντον είναι ο αντί-Δώνης και περιμενουμε τον φουνταριστό αντι Τσόλακ.
Επιστρέφει ο Άγγελος;;;;panpangr77 έγραψε:Ευτυχώς που σε 14 μέρες αρχίζουν τα επίσημα να σταματήσει η γκρινια . Ο Μπράντον είναι ένα διαφορετικό σέντερ φορ από όσα έχουν έρθει εδώ και καιρό και αυτό το κάνει ενδιαφέρον. Καλώς να ορίσει .Να έρθει και ο Ναρει να αποκτήσουμε λίγη δύναμη στο μίγμα της ομάδας .Είμαι αισιόδοξος. Θα γίνουν άλλες 3 προσθήκες και θα είμαστε καλά και τον Μάη
Τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν ναι.ramboutla έγραψε:Δεν εχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα ποστ γιατί είναι πάρα πόλλα, αλλά δεν παίζει ο Τόμας να είναι ο αντιΔώνης και να έρθει ένα ακόμη φορ αργότερα?
Τώρα βγαίνει προς τα έξω ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει και 10 κατόπιν επιθυμίας του Ραζβαν
Άρα η λογική λέει ότι 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν χωρίς μάλιστα το ένα να αναιρεί το άλλο
1. Ο Μπισε ίσως τελικά να μην ανανεώσει
2. Η ομάδα κατάλαβε ότι δεν μπορεί με αξιοπιστία να υπολογίζει στον Ομάρ λόγω ευπάθειας
3. Κάποιος από τους μικρούς θα κοπεί και θα γίνει μέλος του ΠΑΟΚ Β
Και εγώ σαν αντί-Δώνη βλέπω τον Ισπανό, σε ρόλο Καρέλη που δεν είχε πετύχει.
Γιατι δεσατε κομπο οτι σωνει και καλα ηρθε για καθαρο φορ ο Μπραντον ?
Εγω λεω οτι αριστερα θα παιζει.Εξτρεμ και θα ειναι και καλος.
Αυτο με τα διαρκειας παρακαλω σχολιαστε το αλλου.
Εγω λεω οτι αριστερα θα παιζει.Εξτρεμ και θα ειναι και καλος.
Αυτο με τα διαρκειας παρακαλω σχολιαστε το αλλου.