Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Shadow

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Shadow »

Με παραξενεύει ότι η Πίζα ενδιαφέρεται για Κουρτιτς.
Τι μπορεί να του δίνει ομάδα της serie B για να τον δελεάζει?
Να του δίνει 3ετές??? (ως τα 36 του) Δηλαδή και 600 το χρόνο να του δίνει (που τα θεωρώ πολλά για ομάδα serie B) και πάλι... με 1.2 φέτος που είναι να πάρει από ΠΑΟΚ μετά δεν θα μπορεί να βρεί άλλα 600 σύνολο για 2 χρόνια? Εύκολα λέω εγώ με μια απλά καλή χρονιά να κάνει
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Οποιος βάζει στην εξίσωση μεταγραφες κ διάρκειας ας γίνει αρης κ γαυρος. Το πουλο από εδώ μέσα. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα είναι η καθημερινότητα μας είναι τα πάντα.
Ελεος πια με τους ΝΕΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Shadow έγραψε:Με παραξενεύει ότι η Πίζα ενδιαφέρεται για Κουρτιτς.
Να του δίνει 3ετές??? (ως τα 36 του) Δηλαδή και 600 το χρόνο να του δίνει (που τα θεωρώ πολλά για ομάδα serie B) και πάλι... με 1.2 φέτος που είναι να πάρει από ΠΑΟΚ μετά δεν θα μπορεί να βρεί άλλα 600 σύνολο για 2 χρόνια? Εύκολα λέω εγώ με μια απλά καλή χρονιά να κάνει
Διετές του δίνει με τις ίδιες απολαβές που παίρνει τώρα. Ένα χρόνο δηλαδή παραπάνω από ότι εμείς.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Σιγουρο ειναι αυτο Αποστολη;Σαν μορφη πιεσης για να του κανουμε επεκταση μου φαινεται.
Κατι στο οποιο δεν ειμαι συμφωνος,εχει το πολυ αλλη μια καλη χρονια και τα χρηματα που παιρνει ειναι ηδη πολλα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

O Nαρει ηρθε αντι του Δωνη? Γιατι αν όχι, τότε ο Μπράντον είναι ο αντί-Δώνης και περιμενουμε τον φουνταριστό αντι Τσόλακ.
Άβαταρ μέλους
ramboutla

Δημοσίευση από ramboutla »

Δεν εχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα ποστ γιατί είναι πάρα πόλλα, αλλά δεν παίζει ο Τόμας να είναι ο αντιΔώνης και να έρθει ένα ακόμη φορ αργότερα?
Άβαταρ μέλους
ramboutla

Δημοσίευση από ramboutla »

mbison με πρόλαβες για δευτερολεπτα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Kabamaru11 έγραψε:Σιγουρο ειναι αυτο Αποστολη;Σαν μορφη πιεσης για να του κανουμε επεκταση μου φαινεται.
Κατι στο οποιο δεν ειμαι συμφωνος,εχει το πολυ αλλη μια καλη χρονια και τα χρηματα που παιρνει ειναι ηδη πολλα.
Το διάβασα στο PNG. Επέκταση δεν μπορούμε να του κάνουμε γιατί δεν είναι δικός μας.
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Shadow έγραψε:Με παραξενεύει ότι η Πίζα ενδιαφέρεται για Κουρτιτς.
Διετές του δίνει με τις ίδιες απολαβές που παίρνει τώρα. Ένα χρόνο δηλαδή παραπάνω από ότι εμείς.

Του δίνει 1.2 το χρόνο ομάδα της serie B ??? :shock: :shock: :shock:
+ ότι κάτι θα πρέπει να δώσει για να σπάσει ο δανεισμός (σε 2 ομάδες μη σου πώ)?
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ευτυχώς που σε 14 μέρες αρχίζουν τα επίσημα να σταματήσει η γκρινια . Ο Μπράντον είναι ένα διαφορετικό σέντερ φορ από όσα έχουν έρθει εδώ και καιρό και αυτό το κάνει ενδιαφέρον. Καλώς να ορίσει .Να έρθει και ο Ναρει να αποκτήσουμε λίγη δύναμη στο μίγμα της ομάδας .Είμαι αισιόδοξος. Θα γίνουν άλλες 3 προσθήκες και θα είμαστε καλά και τον Μάη
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

mbison έγραψε:O Nαρει ηρθε αντι του Δωνη? Γιατι αν όχι, τότε ο Μπράντον είναι ο αντί-Δώνης και περιμενουμε τον φουνταριστό αντι Τσόλακ.
Από χθες αυτό σκέφτομαι. Αντί - Δώνης νομίζω κι εγώ ότι είναι
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

panpangr77 έγραψε:Ευτυχώς που σε 14 μέρες αρχίζουν τα επίσημα να σταματήσει η γκρινια . Ο Μπράντον είναι ένα διαφορετικό σέντερ φορ από όσα έχουν έρθει εδώ και καιρό και αυτό το κάνει ενδιαφέρον. Καλώς να ορίσει .Να έρθει και ο Ναρει να αποκτήσουμε λίγη δύναμη στο μίγμα της ομάδας .Είμαι αισιόδοξος. Θα γίνουν άλλες 3 προσθήκες και θα είμαστε καλά και τον Μάη
Επιστρέφει ο Άγγελος;;;;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

ramboutla έγραψε:Δεν εχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα ποστ γιατί είναι πάρα πόλλα, αλλά δεν παίζει ο Τόμας να είναι ο αντιΔώνης και να έρθει ένα ακόμη φορ αργότερα?
Τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν ναι.
Τώρα βγαίνει προς τα έξω ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει και 10 κατόπιν επιθυμίας του Ραζβαν
Άρα η λογική λέει ότι 3 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν χωρίς μάλιστα το ένα να αναιρεί το άλλο

1. Ο Μπισε ίσως τελικά να μην ανανεώσει
2. Η ομάδα κατάλαβε ότι δεν μπορεί με αξιοπιστία να υπολογίζει στον Ομάρ λόγω ευπάθειας
3. Κάποιος από τους μικρούς θα κοπεί και θα γίνει μέλος του ΠΑΟΚ Β
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Και εγώ σαν αντί-Δώνη βλέπω τον Ισπανό, σε ρόλο Καρέλη που δεν είχε πετύχει.
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Γιατι δεσατε κομπο οτι σωνει και καλα ηρθε για καθαρο φορ ο Μπραντον ?
Εγω λεω οτι αριστερα θα παιζει.Εξτρεμ και θα ειναι και καλος.
Αυτο με τα διαρκειας παρακαλω σχολιαστε το αλλου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”