Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από DimitrisS »

renegade έγραψε:ειναι τοσο οχι Φορ που χαιρεσαι γιατι λες οτι αποκλειετε να μην παρουν φορ
:lol:

Aυτο ακριβως.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

για τις αντιδράσεις λέω βρε Ντάγκ, συνήθως πέφτουμε έξω...και ναί επειδή είναι Ισπανός :)
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Από ότι φαίνεται, πάμε σε περίοδο περιορισμένου μπάτζετ.

Με ότι συνεπάγεται αυτό σε όλο το πλανήτη ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Jairo έγραψε:για τις αντιδράσεις λέω βρε Ντάγκ, συνήθως πέφτουμε έξω...και ναί επειδή είναι Ισπανός :)
:)

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

υπάρχουν κάποιες καλές ομάδες όμως που παίζουν έτσι με τεχνίτες επιθετικούς χωρίς παλαιάς κοπής σέντερ φορ φόβητρο..
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

sn0ufel4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:Δηλαδή θα ρθει η Λαμία και η Λιβαδειά στη Τούμπα να παίξουν ταμπούρι και συ θα κατέβεις με το 1.73 προωθημένο

Καλά θα πάει και αυτό
Δηλαδη ρε σνουφελ αν πάει η λιβαδεια της Αγγλίας στην Λίβερπουλ θα πει α αυτοί είναι που έχουν τους 1.70 επιθετικούς.
Αντε ας πούμε ότι ο παικτης είναι παικτουρα και θα βοηθήσει στο να ανοίξουν διάδρομοι κλπ

Τα γκολ ποιος θα τα βάλει? Ο Ζιφκοβιτς? Ο Σοαρες? Ο Κουαλιάτα?
Δεν ξέρω αν είναι παικταράς. Μπορεί να είναι και παλτό ολκής. Αλλά δεν γίνεται εν ετει 2022 να λέμε ότι το φορ πρέπει να είναι 1.90 και να μην στρίβει για να παιζει ξύλο μπροστά. Ναι σύμφωνοι να υοαρχει και ένας τέτοιος αλλά ψηλό δυνατό με καλό κεφάλι έχουμε τον ολιβειρα. Ε θα ήταν μαλάκια να πάρεις ίδιο.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Άρε prist κτελ περιμέναμε καράβια ξεφορτωνουν μέχρι στιγμής.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ρε σεις, το αν είναι κοντός, ψηλός, χοντρός, αδύνατος, στρίβει, δεν στρίβει είναι αδιάφορο.

Γκολ βάζει;

Και αν δεν βάζει αυτός, ποιος θα τα βάλει;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

renegade έγραψε:
Azrael έγραψε:Ρε σεις η εμπιστευομαστε τον Μποτο ή οχι.Δεν υπαρχει μεση λυση.
Δεν γινεται μεχρι εχθες να διαβαζω εγκωμιαστικα σχολια και σημερα για μια μεταγραφη που δεν γεμισε το ματι σε καποιους,ξαφνικα ολα να διαλυσαν...
Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν ορισμένοι.
Κάποιοι αντιμετωπίζοθν τον μποτο ως μάγο ως κάτι που έχει ξεπεράσει τα όρια του θνητού...του αλάνθαστου παντογνώστη.
Την ίδια στιγμή ο μποτο έφερε δεξί Μπακ που έχασε την θέση του από τον λυρατζη και η μεγαλύτερη του επένδυση ( οικονομικα ) ακόμα δεν μπορεί να προσπεράσει ούτε τους τσιγγαρα σβαμπ στα χαφ.
Μεγάλη αλήθεια!
Τα ίδια και με Ρέμπε. Πιπίλιζαν μυαλά ραδιοφωνατζήδες στιλ Τζαντζαρά όλη μέρα "ξέρει αυτός" και όταν έφευγε νύχτα έκραζαν εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς...

Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι το ταιμινγκ για μένα. Δεν ξέρει πότε να ριξει λεφτά και γιατι. Ποτε να κρατησει εναν παιχτη και ποτε οχι (Ακπομ). Μηδενίζει καθε χρόνο σαν το χρυσόψαρο και φτου και απο την αρχή. Οι Μποτο και οι Λουτσεσκου πανε και έρχονται, όσο προσωπολατρες και να είστε πρέπει να το καταλάβετε. Ο ΠΑΟΚ παρολα αυτα πρέπει να μαθαίνει απο τα λαθη του. Μονιμα στην πρωτη 2αδα τα τελευταια χρονια, πρωτη ευκαιρία για τσουλου που δημιουργησε μαλιστα μόνος του και αποφασίζει αντί να διατηρήσει τα κεκτημένα, να γίνει ξαφνικά σελινγκ κλαμπ σε ενα βράδυ, σε ένα πρωταθλημα σαν της Ελλάδας (ανυπαρκτο, διεφθαρμενο απο διαιτητες εως κυβερνηση, με ομαδες υπομάγαζα), φερνοντας απλά εναν πολυ καλο σκαουτερ. Πολυ δύσκολο να μην πω ακατόρθωτο. Τουλάχιστον προχωρα το, αλλά κράτα την ποιότητα σου. Μια 2η θεση του χρονου μπορεί να σου φερει χρημα λες και πετυχε το πλανο να γινεις ο αγιαξ της Ελλαδας και πούλησες σε μια χρονιά 10 παιχτες!
Μακαρας

Δημοσίευση από Μακαρας »

Μετά από καιρό να γράψω και εγώ την γνώμη μου. Όπως πάντα είμαι αισιόδοξος. Μπορεί να μην τον ξέρουμε τον παίχτη. Ούτε τον Ρικάρντο τον ξέραμε και λέγαμε ΠΑΟΚ Β. Κάτι ξέρει ο Μποτο περισσότερο από εμάς. Η συζήτηση μου θυμίζει Άντερσεν. Έφερε έναν πλάγιο από την προτελευταία ισπανική ομάδα με δύο γκολ, ατσουμπαλο χωρίς τεχνική και το μόνον του προσόν η ταχύτητα. 25 ετών γυρολόγος από cape verde.... Τελικά μετά από δύο χρόνια κλέβαμε όταν μας κουνούσε μαντήλι γιατί είχε πολλά γκολ και ασίστ στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Επίσης ήταν δολευταρας καλός τακτικά και βοηθούσε πολύ σε άμυνα. Διαβάζοντας τα στατιστικά που ανέβασε ένας συμφουρμιτης βλέπω έναν παίκτη που τακτικά είναι καλός μέσα στο γήπεδο, αμυντικά σωστός με θράσος (4γκολ με πέναλτι) που πιστεύει στον εαυτό του και δουλεύει πολύ. Θεωρο πως θα βγει νέος Περέιρα. Ας περιμένουμε λίγο να τον δούμε. Στα βίντεο γιατί δεν τον ξέρω ΚΑΘΟΛΟΥ τον παίκτη τον βλέπω γρήγορο και κινητικό. Με παίκτες όπως Μπισεσβαρ,Κουαλιατα, Νταντάς, Σβαμπ, Ρικάρντο, Σοάρες που έχουν καλή τεχνική, καλή πάσα και ψάχνουν την προωθημένη μπαλιά στον κενό χώρο (x assist όπως ονομάζεται στα στατιστικά) θεωρώ πως είναι τα χαρακτηριστα που χρειαζόμαστε από έναν επιθετικό. Ας έχουμε υπομονή και ας τον δούμε και να τον κρίνουμε με την προσφορά του.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Jairo έγραψε:για τις αντιδράσεις λέω βρε Ντάγκ, συνήθως πέφτουμε έξω...και ναί επειδή είναι Ισπανός :)
το συνηθως πεφτουμε εξω μου αρεσε.
ενας κρεσπο τα 10 τελευταια χρονια.
απο την αντιπερα οχθη καμια 10-15αρια παικτες.

Περα απο τηνν πλακα παντως. Εγω ειμαι περιεργος για καποια πραγματα και αν ειχα την ευκαιρια θα τα ρωτουσα.
Δηλαδη πως σε ενα πρωταθλημα που η μπαλα σηκωνεταιπερισσοτερο απο ολα τα αλλα εμεις φτιαχνουμε μια ομαδα με νανακια.
Με τι σκεπτικο δεν κρατησαμε τον κρεσπο και επιλεγουμε να παμε με παρτενερ καργα? Θεωρουν οι υπευθυνοι οτι δεν υπαρχει διαφορα ποιοτητας μεταξυ των δυο παικτων?
Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να καλυφθει η θεση πισω απο το φορ με παικτη με τα χαρακτηριστικά που ζηταει ο προπονητης...κατι που κανει εδω και ενα χρονο
πως σκοπευει να λυσει η ομαδα το τεραστιο περσινο της προβλημα στο σκοραρισμα και ειδικοτερα απο τις μπροστινες ζωνες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χωρίς να θέλω να σας στεναχωρήσω, όλοι όσοι θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι καταστρεφομαστε, δεν θέλετε να περιμένετε λίγο;

Έτσι ρε παιδι μου μπας και δεν έρθει η καταστροφη
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

rainmaker έγραψε:Χωρίς να θέλω να σας στεναχωρήσω, όλοι όσοι θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι καταστρεφομαστε, δεν θέλετε να περιμένετε λίγο;

Έτσι ρε παιδι μου μπας και δεν έρθει η καταστροφη
Εγώ λατρεύω τα πρβλήματα, χωρίς προφανή λύση. Μια χαρά χρονιά η φετινή θα είναι.
Zarka4

Δημοσίευση από Zarka4 »

buffalobill4 έγραψε:
Zarka4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε: Μολις πριν μερικές βδομάδες λέγαμε ότι η ομάδα αποδίδει πολύ κάτω των χρημάτων που παίρνει. Δεν μπορει να συνεχιστεί αυτό. Θα πάμε με συμβόλαια 400 που θα παίζουν για 400 αν όχι για παραπάνω. Όχι να δίνουμε 700 για να παίζουν για 400 και λιγότερα.
Εγώ πάλι θεωρώ καλύτερα να είχαμε συμβόλαια των 700 και να παίζουν για 700. Άλλωστε αν είναι να παίξει για 400 χεστικα αν έπιασε κορόιδο τον Ιβάν ή αν αυτό είναι το ταβάνι του. Να παίξει καλύτερα θέλω.
Πρώτον δεν δίνουμε πλέον 700.

Δευτερον για πες μου κατά την προσωπική σου άποψη ποιος παίκτης αποκτήθηκε με 700 και έπαιξε για 700;
Για 700 ο Κρέσπο μόνο μου έρχεται στο μυαλό.
Από κει και πέρα είχαμε τον ζιφκο που αντί για 400 έπαιζε για 1 κύριο, τον ινγκασον που αντί για 700 έπαιζε για 1, 2 μη κοιτάμε μόνο τα αρνητικά.

Όμως μάλλον έχασε το νοημα και την ουσία αυτού που λέω. Όπως αναφέρεις πολλοι παίκτες μας έπερναν δυσανάλογα λεφτα σε σχέση με τη προσφορά τους. Το πρόβλημα όμως δεν είναι ότι πχ ο μιτριτσα έπαιρνε όσα επέμενε, αλλά ότι έπαιζε όπως έπαιζε. Άρα δεν θα πάμε σε συμβόλαια των 400 αντί για 700 και να παίζουν για 400, αλλά τα συμβόλαια των 700 να αντικατασταθούν με παίκτες που αποδίδουν για τόσο.

Όσο για το πρώτο, το ότι δεν δινεις τέτοια συμβόλαια, στο 21-22 έδωσες 4 νέα άνω του εκατομ. Ζιφκοβιτς κουρτίνα Ολιβέιρα και Ινγκασον. Ακόμα έχω την εκτίμηση ότι Νταντά Κουαλιατα και Κορτασκι δεν έχουν μικρό συμβόλαιο, δε ξέρω.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ποδοσφαιρικά έχουμε καιρό να δούμε βραχύσωμος επιθετικό στον ΠΑΟΚ … νομίζω τελευταίος ήταν ο Μακ

Φτωχό βιογραφικό, πιο πολύ για Αστέρα μοιάζει η μεταγραφή … στο χόρτο βέβαια όπως ισχύει για όλους … πολύ πινέζα όμως ρε φίλε η ομάδα …

Χαίρομαι που κλείνει ο Ναρει αλλά μας γκάστρωσε … άντε να έρθει να έχουμε λίγο σκουρόχρωμο στην ομάδα

Κατά τα αλλά χαίρομαι που ο Λουτσε ζητάει δεκάρι … εύχομαι να μην ερθει ο Μπισε εάν εννοεί αυτόν αλλά από την άλλη φοβάμαι μην έρθει χειρότερος … ας φέρουν σε αυτή την θέση έναν παιχταρα … να γουστάρουμε λίγο

Η Αλκμάαρ πάλι γιο γιο μας έκανε σήμερα με την αθλητικοτητα … γανιασα όλη μου την ζωή να δω ΠΑΟΚ αθλητικό
Ευτυχώς όλα τα παιδιά των ακαδημιών μας εκτός εξαιρέσεων έχουν καλές αθλητικές προδιαγραφές … άντε σε δυο τρία χρόνια να πάρουν το 50% του ρόστερ να δούμε άσπρη μέρα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”