renegade έγραψε:ειναι τοσο οχι Φορ που χαιρεσαι γιατι λες οτι αποκλειετε να μην παρουν φορ

Aυτο ακριβως.
renegade έγραψε:ειναι τοσο οχι Φορ που χαιρεσαι γιατι λες οτι αποκλειετε να μην παρουν φορ
Jairo έγραψε:για τις αντιδράσεις λέω βρε Ντάγκ, συνήθως πέφτουμε έξω...και ναί επειδή είναι Ισπανός
Δεν ξέρω αν είναι παικταράς. Μπορεί να είναι και παλτό ολκής. Αλλά δεν γίνεται εν ετει 2022 να λέμε ότι το φορ πρέπει να είναι 1.90 και να μην στρίβει για να παιζει ξύλο μπροστά. Ναι σύμφωνοι να υοαρχει και ένας τέτοιος αλλά ψηλό δυνατό με καλό κεφάλι έχουμε τον ολιβειρα. Ε θα ήταν μαλάκια να πάρεις ίδιο.sn0ufel4 έγραψε:Αντε ας πούμε ότι ο παικτης είναι παικτουρα και θα βοηθήσει στο να ανοίξουν διάδρομοι κλπbuffalobill4 έγραψε:Δηλαδη ρε σνουφελ αν πάει η λιβαδεια της Αγγλίας στην Λίβερπουλ θα πει α αυτοί είναι που έχουν τους 1.70 επιθετικούς.sn0ufel4 έγραψε:Δηλαδή θα ρθει η Λαμία και η Λιβαδειά στη Τούμπα να παίξουν ταμπούρι και συ θα κατέβεις με το 1.73 προωθημένο
Καλά θα πάει και αυτό
Τα γκολ ποιος θα τα βάλει? Ο Ζιφκοβιτς? Ο Σοαρες? Ο Κουαλιάτα?
Μεγάλη αλήθεια!renegade έγραψε:Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν ορισμένοι.Azrael έγραψε:Ρε σεις η εμπιστευομαστε τον Μποτο ή οχι.Δεν υπαρχει μεση λυση.
Δεν γινεται μεχρι εχθες να διαβαζω εγκωμιαστικα σχολια και σημερα για μια μεταγραφη που δεν γεμισε το ματι σε καποιους,ξαφνικα ολα να διαλυσαν...
Κάποιοι αντιμετωπίζοθν τον μποτο ως μάγο ως κάτι που έχει ξεπεράσει τα όρια του θνητού...του αλάνθαστου παντογνώστη.
Την ίδια στιγμή ο μποτο έφερε δεξί Μπακ που έχασε την θέση του από τον λυρατζη και η μεγαλύτερη του επένδυση ( οικονομικα ) ακόμα δεν μπορεί να προσπεράσει ούτε τους τσιγγαρα σβαμπ στα χαφ.
το συνηθως πεφτουμε εξω μου αρεσε.Jairo έγραψε:για τις αντιδράσεις λέω βρε Ντάγκ, συνήθως πέφτουμε έξω...και ναί επειδή είναι Ισπανός
Εγώ λατρεύω τα πρβλήματα, χωρίς προφανή λύση. Μια χαρά χρονιά η φετινή θα είναι.rainmaker έγραψε:Χωρίς να θέλω να σας στεναχωρήσω, όλοι όσοι θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι καταστρεφομαστε, δεν θέλετε να περιμένετε λίγο;
Έτσι ρε παιδι μου μπας και δεν έρθει η καταστροφη
Για 700 ο Κρέσπο μόνο μου έρχεται στο μυαλό.buffalobill4 έγραψε:Πρώτον δεν δίνουμε πλέον 700.Zarka4 έγραψε:Εγώ πάλι θεωρώ καλύτερα να είχαμε συμβόλαια των 700 και να παίζουν για 700. Άλλωστε αν είναι να παίξει για 400 χεστικα αν έπιασε κορόιδο τον Ιβάν ή αν αυτό είναι το ταβάνι του. Να παίξει καλύτερα θέλω.buffalobill4 έγραψε: Μολις πριν μερικές βδομάδες λέγαμε ότι η ομάδα αποδίδει πολύ κάτω των χρημάτων που παίρνει. Δεν μπορει να συνεχιστεί αυτό. Θα πάμε με συμβόλαια 400 που θα παίζουν για 400 αν όχι για παραπάνω. Όχι να δίνουμε 700 για να παίζουν για 400 και λιγότερα.
Δευτερον για πες μου κατά την προσωπική σου άποψη ποιος παίκτης αποκτήθηκε με 700 και έπαιξε για 700;