Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κούραση....
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Αλλο να τα κανεις με αντιπαλο τον Δεληζηση και αλλο με τον Κιελινι.. Να τα λεμε και αυτα.
Τετοιος παικτης στα 27 δεν εχει ξαναφορεσει την ασπρομαυρη. Ειναι ολοκληρωμένος απο καθε αποψη.
Τωρα αν περιμενετε τον Haaland η τον Lewandowski, ε δεν ειναι τετοιος ο Μπαλντες.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εγώ έχω δει τον μπαλντέ προ διετίας και μου είχε φανεί παιχταράς που δεν είναι για ελληνικό πρωτάθλημα

αν έρθει θα πανηγυρίσω
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

nunies4 έγραψε:Η ένας πιο ψηλός Τάισον Νουνιες
Όταν μηδενίζουμε να το πηγαίνουμε στα άκρα τουλάχιστον...
Καλα αν απο αυτο το βιντεο ειδες εσυ κατι αλλο απο εναν δυνατο ατσουμπαλο κ ατεχνο παικτη τοτε πασο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω επαθα πλακα με αυτον τον τζορνταν λαρσον αλλα το θεωρω απιθανο να υπαρχει περιπτωση να ερθει στον ΠΑΟΚ...Ηδη νομιζω ακουγεται για Σελτικ...
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

o João Pedro ήταν κάπως καλός , δηλαδή ότι έκαναν μπροστά οι Σαρδήνιοι με αυτόν το έκαναν..και προέρχεται απ το Πορτογαλικό πρωτάθλημα όμως εξτρεμοδεκαρίζει, δεν είναι φορ περιοχής.
george89

Δημοσίευση από george89 »

joshua έγραψε:Εγω επαθα πλακα με αυτον τον τζορνταν λαρσον αλλα το θεωρω απιθανο να υπαρχει περιπτωση να ερθει στον ΠΑΟΚ...Ηδη νομιζω ακουγεται για Σελτικ...
300000 μεχρι 500000 κ τον χρονο που δίνεις για συμβολαια θελεις και λαρσον; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

Γενικα δεν μιρλιαζω, ειμαι ανθρωπος θετικος και αισιοδοξος αλλα καπου οπα ρε γμτ...
Συνεργασια με dribla b
Και δω απο β διαλογη ρε γμτ???
Ουτε καν dribla a;;;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πρώτον αποκλείεται να κρινω τον οποιοδήποτε από ένα βιντεάκι (δεν έκατσα καν να το δω).
Δεύτερον δεν γίνεται να λέμε (και να ισχύει από την προϊστορία του) το ποσό ικανός είναι ο Μποτο και να δεχόμαστε ότι για εξτρεμοφορ ξεχώρισε έναν παίκτη που είναι σαν τον...Εσιτι
Τρίτον...αν όντως τελικά ισχύει ότι είναι ένας Εσιτι, μπράβο του παιδιού για τις μεταγραφαρες που έχει κάνει και για το πόσο κόσμο έχει κοροϊδέψει
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Εμένα μου αρέσει ο nounies4 όταν αναλύει σουρεαλιστικά τα σχόλια.
Κι αν πετάει και το χιούμορ του, τον γουστάρω πιο πολύ
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Dimitrisou έγραψε:
george89 έγραψε:Κγεο εδω σε 7 αλλα πηρε και 5 απ τον Σβιντερφσκι,οπως ειχε παρει και 20 περσι και εφερε τειλορ και μιτριτα,αλλα αυτα δεν τα λες γιατι δεν σε συμφέρουν
Φιλε εισαι σε φορουμ του ΠΑΟΚ αν δεν το χεις καταλαβει..ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε οποτε ατοπο το σε συμφερει δεν σε συμφερει...για να συμφερει κατι καποιον πρεπει να χει κατι να κερδισει..αυτος τι κερδιζει?
<Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε> μην παίρνεις και όρκο

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Νομιζω οτι απο οσα ονοματα εχουν ακουστει η γραφτει εδω μεσα με διαφορα ο πιο ρεαλιστικος στοχος ειναι ο Εστουπιναν...Πολυ σημαντικο επιπλεον να παρθει αποφαση για Κουτσια καθως με Ολιβειρα θα χρειαστει οπωσδηποτε και τριτο φορ στο ροστερ.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Πωλείται διαβάζω ο Περέα του ΠΑΣ. Κάπου 1 με 1.5 εκ. Άγνωστο σε ποια ομάδα πηγαίνει. Να ετοιμαζόμαστε μηπως;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

To σκουλήκι έφερε έναν παίκτη κυρίως championship και μας τα πρήξανε οι δημοσιογράφοι ότι έφερε παικταρά. Εμείς θα φέρουμε Μπαλντέ και θα λέμε είναι στοίχημα? Παικτάρα είναι.
Σούρμε γιατί ρωτάς? Έμαθες ότι κλείνει?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μπαλντέ - Φάμπιο - Τζούρισιτς που ακούστηκαν στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου είναι παικταράδες και σε ανεβάζουν επίπεδο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”