Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Αλλο να τα κανεις με αντιπαλο τον Δεληζηση και αλλο με τον Κιελινι.. Να τα λεμε και αυτα.
Τετοιος παικτης στα 27 δεν εχει ξαναφορεσει την ασπρομαυρη. Ειναι ολοκληρωμένος απο καθε αποψη.
Τωρα αν περιμενετε τον Haaland η τον Lewandowski, ε δεν ειναι τετοιος ο Μπαλντες.
Τετοιος παικτης στα 27 δεν εχει ξαναφορεσει την ασπρομαυρη. Ειναι ολοκληρωμένος απο καθε αποψη.
Τωρα αν περιμενετε τον Haaland η τον Lewandowski, ε δεν ειναι τετοιος ο Μπαλντες.
εγώ έχω δει τον μπαλντέ προ διετίας και μου είχε φανεί παιχταράς που δεν είναι για ελληνικό πρωτάθλημα
αν έρθει θα πανηγυρίσω
αν έρθει θα πανηγυρίσω
-
Dimg4
Καλα αν απο αυτο το βιντεο ειδες εσυ κατι αλλο απο εναν δυνατο ατσουμπαλο κ ατεχνο παικτη τοτε πασοnunies4 έγραψε:Η ένας πιο ψηλός Τάισον Νουνιες
Όταν μηδενίζουμε να το πηγαίνουμε στα άκρα τουλάχιστον...
Εγω επαθα πλακα με αυτον τον τζορνταν λαρσον αλλα το θεωρω απιθανο να υπαρχει περιπτωση να ερθει στον ΠΑΟΚ...Ηδη νομιζω ακουγεται για Σελτικ...
- Shivaspace
o João Pedro ήταν κάπως καλός , δηλαδή ότι έκαναν μπροστά οι Σαρδήνιοι με αυτόν το έκαναν..και προέρχεται απ το Πορτογαλικό πρωτάθλημα όμως εξτρεμοδεκαρίζει, δεν είναι φορ περιοχής.
300000 μεχρι 500000 κ τον χρονο που δίνεις για συμβολαια θελεις και λαρσον;joshua έγραψε:Εγω επαθα πλακα με αυτον τον τζορνταν λαρσον αλλα το θεωρω απιθανο να υπαρχει περιπτωση να ερθει στον ΠΑΟΚ...Ηδη νομιζω ακουγεται για Σελτικ...
Γενικα δεν μιρλιαζω, ειμαι ανθρωπος θετικος και αισιοδοξος αλλα καπου οπα ρε γμτ...
Συνεργασια με dribla b
Και δω απο β διαλογη ρε γμτ???
Ουτε καν dribla a;;;
Συνεργασια με dribla b
Και δω απο β διαλογη ρε γμτ???
Ουτε καν dribla a;;;
Πρώτον αποκλείεται να κρινω τον οποιοδήποτε από ένα βιντεάκι (δεν έκατσα καν να το δω).
Δεύτερον δεν γίνεται να λέμε (και να ισχύει από την προϊστορία του) το ποσό ικανός είναι ο Μποτο και να δεχόμαστε ότι για εξτρεμοφορ ξεχώρισε έναν παίκτη που είναι σαν τον...Εσιτι
Τρίτον...αν όντως τελικά ισχύει ότι είναι ένας Εσιτι, μπράβο του παιδιού για τις μεταγραφαρες που έχει κάνει και για το πόσο κόσμο έχει κοροϊδέψει
Δεύτερον δεν γίνεται να λέμε (και να ισχύει από την προϊστορία του) το ποσό ικανός είναι ο Μποτο και να δεχόμαστε ότι για εξτρεμοφορ ξεχώρισε έναν παίκτη που είναι σαν τον...Εσιτι
Τρίτον...αν όντως τελικά ισχύει ότι είναι ένας Εσιτι, μπράβο του παιδιού για τις μεταγραφαρες που έχει κάνει και για το πόσο κόσμο έχει κοροϊδέψει
Εμένα μου αρέσει ο nounies4 όταν αναλύει σουρεαλιστικά τα σχόλια.
Κι αν πετάει και το χιούμορ του, τον γουστάρω πιο πολύ
Κι αν πετάει και το χιούμορ του, τον γουστάρω πιο πολύ
<Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε> μην παίρνεις και όρκοDimitrisou έγραψε:Φιλε εισαι σε φορουμ του ΠΑΟΚ αν δεν το χεις καταλαβει..ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε οποτε ατοπο το σε συμφερει δεν σε συμφερει...για να συμφερει κατι καποιον πρεπει να χει κατι να κερδισει..αυτος τι κερδιζει?george89 έγραψε:Κγεο εδω σε 7 αλλα πηρε και 5 απ τον Σβιντερφσκι,οπως ειχε παρει και 20 περσι και εφερε τειλορ και μιτριτα,αλλα αυτα δεν τα λες γιατι δεν σε συμφέρουν
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομιζω οτι απο οσα ονοματα εχουν ακουστει η γραφτει εδω μεσα με διαφορα ο πιο ρεαλιστικος στοχος ειναι ο Εστουπιναν...Πολυ σημαντικο επιπλεον να παρθει αποφαση για Κουτσια καθως με Ολιβειρα θα χρειαστει οπωσδηποτε και τριτο φορ στο ροστερ.
Πωλείται διαβάζω ο Περέα του ΠΑΣ. Κάπου 1 με 1.5 εκ. Άγνωστο σε ποια ομάδα πηγαίνει. Να ετοιμαζόμαστε μηπως;
-
makispaspartou
To σκουλήκι έφερε έναν παίκτη κυρίως championship και μας τα πρήξανε οι δημοσιογράφοι ότι έφερε παικταρά. Εμείς θα φέρουμε Μπαλντέ και θα λέμε είναι στοίχημα? Παικτάρα είναι.
Σούρμε γιατί ρωτάς? Έμαθες ότι κλείνει?
Σούρμε γιατί ρωτάς? Έμαθες ότι κλείνει?
-
makispaspartou
Μπαλντέ - Φάμπιο - Τζούρισιτς που ακούστηκαν στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου είναι παικταράδες και σε ανεβάζουν επίπεδο.