Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giliopoulos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από giliopoulos »

paliotomaros έγραψε:Όταν λέει δημόσια ο μεγαλομέτοχος οτι ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι αυτάρκης σημαίνει έσοδα-εξοδα= μηδέν. Τί τζόλης ,γιαννουλης ,λημνιος γράφετε? Όταν εχεις 40εκ € ανοιγμα χωρίς έσοδα της προκοπής απο ευρώπη πως θα γίνει? Τα εγκλήματα βερνμπλουμ,αζεβεδο,μπερμπατοφ,χατσεριδη κλπ ΤΕΛΟΣ!! Το ίδιο και στα συμβόλαια. Όταν λεει ταβάνι τα 600χιλ γιατι ζητατε να δώσουμε πάλι 1,2- 1,5 εκ για το συμβόλαιο καποιου? Επειδη το δωσαμε στο χατσεριδη? Η χρονιά είναι μεταβατική , θα δημιουργηθεί κορμός με νέους , θα δουλέψει ο λουτσε ωστε του χρόνου να κάνουμε πρωταθλητισμό. Πάρε λεει 2 εξτρεμ, 1 δεκαρι , 1 στοπερ , 1 ταχυναμικό χαφ . Ο νταντας,ο κουαλιάτα, ο σοαρες, ο τσιγγαρας, ο κουλιερακης, ο κωνσταντελιας ποτε θα παίξουν? Με τα ανέκδοτα ουάρντα,ουαγκε και κουλούρη δεν γέλασε σχεδόν κανένας. Υπομονή και στήριξη στο πλάνο μποτο (όπως στηρίξαμε το αντίστοιχο του μιχελ)
Ο γκαγκατσης. δηλαδη η διοικηση της παε, εχει διαφορετικη αποψη.
Πριν λιγες μερες δηλωσε για πρωταθλητισμο στην παρουσιαση της τουμπας
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

O κατάλληλος εργάτης-σκύλος.
Στα 32 του για ένα τίμιο 2+1.

Αν πέσει από τα 1.500.000€ στα 500.000€ , το συζητάμε.

edit: ίσως είναι και στα 1.000.000€ , να έκανα λάθος.
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

Χάθηκε και ο Κουλουρης...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

"...Μειώνονται οι πιθανότητες να βρεθεί στην Ολλανδία ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και όλα δείχνουν πως θα ενσωματωθεί στην Θεσσαλονίκη, μόλις κλείσουν και τυπικά οι εκκρεμότητες της ανανέωσής του.

Προ ημερών, ΠΑΟΚ και Μπίσεσβαρ συμφώνησαν για ανανέωση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο, απομένουν εκκρεμότητες που δεν έχουν διευθετηθεί ακόμη... Όλα δείχνουν πως ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις, μόλις ανακοινωθεί και επίσημα, στην Θεσσαλονίκη.

Ο Σουριναμέζος είχε ούτως ή άλλως περαιτέρω άδεια λόγω των υποχρεώσεων του στην Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ σε συνδυασμό με την ταλαιπωρία που υπέστη, αναμενόταν να ενσωματωθεί τελευταίος στην προετοιμασία.

Εν τέλει όλα δείχνουν πως θα συμβεί απευθείας στην Ελλάδα δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του και ετοιμάζεται για το τρίτο φιλικό προετοιμασίας..."

Φιλακια

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eντωμεταξυ ουτε στην Ολλανδια ο Μπισεσβαρ...Δεν γινεται να παρουμε πισω τη προταση ανανεωσης? Τι να τον κανω μετα ρε φιλε? Μετα παω και παιρνω ενα παικτη στο 10 που καιγομαι...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Gospi έγραψε:
rainmaker έγραψε:
Gospi έγραψε:Παντως αν οντως χρειαζομαστε χωρο στο ροστερ και στο μπατζετ, ας βρουν τροπο να ξεφορτωθουν τα λαθη που μας φορτωσαν οι "ειδημονες" του παρελθοντος, και οχι να ψαχνονται να απαλλαγουν απο Αουγκουστο και Κουρτιτς.
Δεν μπορεις να εχεις στο ροστερ τον Μουργκ τον Ζαμπα και τον Τειλορ με συνολικο συμβολαιο 1.5 μυρια και να σκεφτεσαι να δωσεις Κουρτιτς ή Αουγκουστο για να εξοικονομησεις χρηματα.

AYTO

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ

Αυτό είναι το είδος των ποστ που συγκεκριμένα μέλη κάνετε και αντιδράμε και μετά παριστάνετε το θύμα ενός κυνηγιού μαγισσών που δεν αφήνει "Τις ελεύθερες απόψεις, που παρεκκλίνουν απ τη νόρμα, να εκφραστούν".

Έγραψες ένα, δυο, πεντακόσια ποστ με αρνητική ψυχολογία. Και πατάς πάνω σε δικές σου εμπνεύσεις, τις θεωρείς δεδομένες και εμβαθύνεις μετά σε ακόμα πιο αρνητικές αναλύσεις και προβλέψεις.

Σου είπε κανείς από τον ΠΑΟΚ οτι ΘΕΛΟΥΝ να διώξουν τον Αουγκούστο ή/και τον Κούρτις;
Και επιπλέον σου είπε κανείς από τον ΠΑΟΚ οτι αυτό ΘΕΛΟΥΝ να το κάνουν αποκλειστικά για οικονομικούς λόγους;

Αυτομάτως θεωρείς δεδομένο οτι ο ΠΑΟΚ οτιδήποτε διαρρέει είναι ψέμματα για να μας τυφλώσει.

Ποιος είναι πιθανότερο να θέλει να διαταράξει το υπάρχον ρόστερ; Ο ΠΑΟΚ γιατί αποφάσισε ξαφνικά οτι δεν του αρέσουν τα συμβόλαια, ή ο χ παίκτης που θέλει να βρει καλύτερα λεφτά αδιαφορώντας για την ομάδα;;
Εσυ κατσε να περιμενεις τον Ναρει ενα μηνα και ταυτοχρονα να ακους για πιθανη αποχωρηση Κουρτιτς ή Αουγκουστο.
Κατσε να τρως στη μαπα τον Τσολακ επειδη δεν τολμας να δωσεις τα λεφτα π χρειαζεται για να φερεις ενα πραγματικα καλο φορ.
Αυτα που γραφω εγω ειναι της φαντασιας μου και μαλιστα ειναι και μιζερα και αρνητικα. Ενω η πραγματικότητα ειναι αισιοδοξη και διαφορετικη
Ευτυχως ερχεται ο Μπισεσβαρ σε λιγο και ειμαστε καλυμμένοι και στα εξτρεμ.
Δεν ειναι οικονομικο το θεμα λοιπον που ο μονος στοχος ειναι εδω και ενα μηνα ο Ναρει, ουτε ο λογος που ο πληρως ανεπιθυμητος Τσολακ ειναι ακομη εδώ ενω σ δινουν 2 μυρια.

Το να κάνεις 70 ποστ την ώρα ανακυκλώνοντας τα ίδια και τα ίδια είναι το μίζερο. Το είπες μια δυο εκατό, αρκεί. Έγινε κατανοητή η άποψή σου.

Το να επικαλείσαι επιχειρήματα ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, απλώς επειδή είναι η δική σου οπτική, είναι η δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων.

Δεν σου είπε κανείς να μην έχεις αυτή την άποψη. Μην προσπαθείς όμως να την επιβάλλεις δια της ατέρμονης επαναλήψεως.

Τα προβλήματα του ρόστερ τα ξέρουμε όλοι.

Τη σημερινή ημερομηνία επίσης. ΔΕΝ είναι λοιπόν παράλογο να διατηρούμε την ελπίδα πως μέσα στον ΑΡΚΕΤΟ χρόνο που απομένει, θα δούμε ακόμα αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.

Όπως έγραψα και εγώ πριν μέρες αλλά και άλλοι φίλοι σήμερα και χθες, το μεταγραφικό παζάρι ουσιαστικά τώρα αρχίζει. Το να έχεις απολύτος έτοιμο και κλεισμένο ρόστερ στις 31/5 οχι μόνο δεν είναι εφικτό, αλλά είναι και ΚΑΚΟ. Γιατί σε οποιαδήποτε καραμπόλα, διαταράσσονται τα πάντα.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο Αουγκούστο όσο και ο Κούρτιτς δεν δέχθηκαν πιέσεις από τον ΠΑΟΚ για να φύγουν ή για να μειώσουν. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ συνέβη. Συνεπώς σταμάτα να κατηγορείς τον ΠΑΟΚ που κοιτάει να διαχειριστεί τα πράγματα όπως νομίζει αυτός συμφέρον και σωστό για την ομάδα.

Και εγώ θέλω ΚΑΙ φορ ΚΑΙ ΔΥΟ εξτρέμ ΚΑΙ σοβαρό στόπερ ΚΑΙ την απόλυτη ισορροπία στα χαφ. Και αν δεν επιτευχθούν τουλάχιστον τα 3/4 από αυτά, και εγώ απογοητευμένος θα είμαι ΣΤΙΣ 15/9. Οχι σήμερα όμως, γιατί σήμερα έχουμε 5/7 και η ομάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ.

Λίγη καλή προαίρεση και θετική ενέργεια ζητάμε, οχι για εμάς αλλά για τον ΠΑΟΚ.

Κοντεύει να γίνει άσχημο να υποστηρίζουμε τον ΠΑΟΚ γιατί ένα τεράστιο κομμάτι του κόσμου βλέπει μονίμως ιντριγκες, παραμύθια, ελλείψεις και απογοήτευση. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ

Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Θα έρθει ο Μπισε πάλι καμία 100+ κιλά και μέχρι να πάρει ρυθμό θα μπει Δεκέμβριος

Ειλικρινά ελπίζω να έχουν από τώρα πλάνο χρησιμοποίησης του και μην πάθουμε καμία πλάκα πάλι..
paliotomaros

Δημοσίευση από paliotomaros »

giliopoulos έγραψε:
paliotomaros έγραψε:Όταν λέει δημόσια ο μεγαλομέτοχος οτι ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι αυτάρκης σημαίνει έσοδα-εξοδα= μηδέν. Τί τζόλης ,γιαννουλης ,λημνιος γράφετε? Όταν εχεις 40εκ € ανοιγμα χωρίς έσοδα της προκοπής απο ευρώπη πως θα γίνει? Τα εγκλήματα βερνμπλουμ,αζεβεδο,μπερμπατοφ,χατσεριδη κλπ ΤΕΛΟΣ!! Το ίδιο και στα συμβόλαια. Όταν λεει ταβάνι τα 600χιλ γιατι ζητατε να δώσουμε πάλι 1,2- 1,5 εκ για το συμβόλαιο καποιου? Επειδη το δωσαμε στο χατσεριδη? Η χρονιά είναι μεταβατική , θα δημιουργηθεί κορμός με νέους , θα δουλέψει ο λουτσε ωστε του χρόνου να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πάρε λεει 2 εξτρεμ, 1 δεκαρι , 1 στοπερ , 1 ταχυναμικό χαφ . Ο νταντας,ο κουαλιάτα, ο σοαρες, ο τσιγγαρας, ο κουλιερακης, ο κωνσταντελιας ποτε θα παίξουν? Με τα ανέκδοτα ουάρντα,ουαγκε και κουλούρη δεν γέλασε σχεδόν κανένας. Υπομονή και στήριξη στο πλάνο μποτο (όπως στηρίξαμε το αντίστοιχο του μιχελ)
Ο γκαγκατσης. δηλαδη η διοικηση της παε, εχει διαφορετικη αποψη.
Πριν λιγες μερες δηλωσε για πρωταθλητισμο στην παρουσιαση της τουμπας
Άλλο ειναι έχω ψύχωση για τον τίτλο της σουπερ λιγκ όπως κάνουν στον γκέη και άλλο κάνω πρωταθλητισμό παίζοντας ωραία μπαλίτσα με στοχο το κύπελλο ,τους 4 του κονφερενς και κυνηγάω την πρωτιά όσο μπορώ. (Με αυγενακη υπουργό,μαρινακη προεδρο sl,πόλεμο ουκρανια, κλατενμπεργκ κλπ τι ελπίζετε?) Εάν έλεγε δημόσια οτι δεν κανουμε πρωταθλητισμό θα είχαμε διαδηλωσεις και γιαουρτώματα.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paliotomaros την Τρί 05 Ιούλ 2022, 10:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:
Gospi έγραψε:
rainmaker έγραψε:

AYTO

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ

Αυτό είναι το είδος των ποστ που συγκεκριμένα μέλη κάνετε και αντιδράμε και μετά παριστάνετε το θύμα ενός κυνηγιού μαγισσών που δεν αφήνει "Τις ελεύθερες απόψεις, που παρεκκλίνουν απ τη νόρμα, να εκφραστούν".

Έγραψες ένα, δυο, πεντακόσια ποστ με αρνητική ψυχολογία. Και πατάς πάνω σε δικές σου εμπνεύσεις, τις θεωρείς δεδομένες και εμβαθύνεις μετά σε ακόμα πιο αρνητικές αναλύσεις και προβλέψεις.

Σου είπε κανείς από τον ΠΑΟΚ οτι ΘΕΛΟΥΝ να διώξουν τον Αουγκούστο ή/και τον Κούρτις;
Και επιπλέον σου είπε κανείς από τον ΠΑΟΚ οτι αυτό ΘΕΛΟΥΝ να το κάνουν αποκλειστικά για οικονομικούς λόγους;

Αυτομάτως θεωρείς δεδομένο οτι ο ΠΑΟΚ οτιδήποτε διαρρέει είναι ψέμματα για να μας τυφλώσει.

Ποιος είναι πιθανότερο να θέλει να διαταράξει το υπάρχον ρόστερ; Ο ΠΑΟΚ γιατί αποφάσισε ξαφνικά οτι δεν του αρέσουν τα συμβόλαια, ή ο χ παίκτης που θέλει να βρει καλύτερα λεφτά αδιαφορώντας για την ομάδα;;
Εσυ κατσε να περιμενεις τον Ναρει ενα μηνα και ταυτοχρονα να ακους για πιθανη αποχωρηση Κουρτιτς ή Αουγκουστο.
Κατσε να τρως στη μαπα τον Τσολακ επειδη δεν τολμας να δωσεις τα λεφτα π χρειαζεται για να φερεις ενα πραγματικα καλο φορ.
Αυτα που γραφω εγω ειναι της φαντασιας μου και μαλιστα ειναι και μιζερα και αρνητικα. Ενω η πραγματικότητα ειναι αισιοδοξη και διαφορετικη
Ευτυχως ερχεται ο Μπισεσβαρ σε λιγο και ειμαστε καλυμμένοι και στα εξτρεμ.
Δεν ειναι οικονομικο το θεμα λοιπον που ο μονος στοχος ειναι εδω και ενα μηνα ο Ναρει, ουτε ο λογος που ο πληρως ανεπιθυμητος Τσολακ ειναι ακομη εδώ ενω σ δινουν 2 μυρια.

Το να κάνεις 70 ποστ την ώρα ανακυκλώνοντας τα ίδια και τα ίδια είναι το μίζερο. Το είπες μια δυο εκατό, αρκεί. Έγινε κατανοητή η άποψή σου.

Το να επικαλείσαι επιχειρήματα ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, απλώς επειδή είναι η δική σου οπτική, είναι η δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων.

Δεν σου είπε κανείς να μην έχεις αυτή την άποψη. Μην προσπαθείς όμως να την επιβάλλεις δια της ατέρμονης επαναλήψεως.

Τα προβλήματα του ρόστερ τα ξέρουμε όλοι.

Τη σημερινή ημερομηνία επίσης. ΔΕΝ είναι λοιπόν παράλογο να διατηρούμε την ελπίδα πως μέσα στον ΑΡΚΕΤΟ χρόνο που απομένει, θα δούμε ακόμα αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.

Όπως έγραψα και εγώ πριν μέρες αλλά και άλλοι φίλοι σήμερα και χθες, το μεταγραφικό παζάρι ουσιαστικά τώρα αρχίζει. Το να έχεις απολύτος έτοιμο και κλεισμένο ρόστερ στις 31/5 οχι μόνο δεν είναι εφικτό, αλλά είναι και ΚΑΚΟ. Γιατί σε οποιαδήποτε καραμπόλα, διαταράσσονται τα πάντα.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο Αουγκούστο όσο και ο Κούρτιτς δεν δέχθηκαν πιέσεις από τον ΠΑΟΚ για να φύγουν ή για να μειώσουν. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ συνέβη. Συνεπώς σταμάτα να κατηγορείς τον ΠΑΟΚ που κοιτάει να διαχειριστεί τα πράγματα όπως νομίζει αυτός συμφέρον και σωστό για την ομάδα.

Και εγώ θέλω ΚΑΙ φορ ΚΑΙ ΔΥΟ εξτρέμ ΚΑΙ σοβαρό στόπερ ΚΑΙ την απόλυτη ισορροπία στα χαφ. Και αν δεν επιτευχθούν τουλάχιστον τα 3/4 από αυτά, και εγώ απογοητευμένος θα είμαι ΣΤΙΣ 15/9. Οχι σήμερα όμως, γιατί σήμερα έχουμε 5/7 και η ομάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ.

Λίγη καλή προαίρεση και θετική ενέργεια ζητάμε, οχι για εμάς αλλά για τον ΠΑΟΚ.

Κοντεύει να γίνει άσχημο να υποστηρίζουμε τον ΠΑΟΚ γιατί ένα τεράστιο κομμάτι του κόσμου βλέπει μονίμως ιντριγκες, παραμύθια, ελλείψεις και απογοήτευση. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ

Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ
Ρε καλε μου ανθρωπε γιατι δεν αντιλαμβανεσαι το βασικο?
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ακομη κι αν απαλλαγεις απο Μουργκ Τειλορ και Ζαμπα.
Οι μονες προσθηκες που μπορουν να γινουν ειναι αν συνδυαστουν με αποχωρησεις.
Εκτος αν θεωρεις πως θα στειλουμε τελικα καποια απο τα πιτσιρικια δανεικους ή στον ΠΑΟΚ β.
Εσυ μπορεις να διατηρεις αισιοδοξια για προσθηκες,αλλα εγω προσπαθω να ειμαι ρεαλιστης.
Οπως λεει και ο Τζοσουα, αν παρουμε πισω την ανανεωση Μπισε τοτε θα μπορουσαμε να φερουμε ενα δεκαρι.

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Mitsospaoki4 έγραψε:Θα έρθει ο Μπισε πάλι καμία 100+ κιλά και μέχρι να πάρει ρυθμό θα μπει Δεκέμβριος

Ειλικρινά ελπίζω να έχουν από τώρα πλάνο χρησιμοποίησης του και μην πάθουμε καμία πλάκα πάλι..

Πρώτον, δεν θυμάμαι πότε έγινε αυτό. Πέρυσι που ήταν χωρίς προετοιμασία μας πήρε απ το χέρι Σεπτέμβρη ως Δεκέμβρη. (Και δεν τον παω ΜΙΑ).

Δεύτερον, ευκαιρία να επιβεβαιωθεί πως θα είναι παγκίτης.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε:Eντωμεταξυ ουτε στην Ολλανδια ο Μπισεσβαρ...Δεν γινεται να παρουμε πισω τη προταση ανανεωσης? Τι να τον κανω μετα ρε φιλε? Μετα παω και παιρνω ενα παικτη στο 10 που καιγομαι...
δεν εχει αναγκη αυτος τζοσ...

γανωμενος σκυλος ειναι ....οποτε τον βαλει δεν θα χανει την μπαλα με τιποτα απο τα ποδια του θα ειναι σημειο προσοχης για τους αντιπαλους θα μας παει ...τρενο...μερικες αγωνιστικες και απο καποια στιγμη και μετα θα κανει το φαλτσαριστο σουτ που τις περισσοτερες φορες θα το στειλει στα...πουλια..και θα σηκωσει ψιλα τα χερια....

περιμενεις κατι αλλο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 05 Ιούλ 2022, 10:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Να ξανα αγιάσει το πληκτρολόγιό σου Ρενε!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σχετικα με Μπισε ,περσι ηρθε ενω δεν ειχα αλλο παικτη στη θεση του,φετος υποτιθεται εχω ηδη Κουαλιατα,Ρικαρντο,Καντουρι,Σοαρες...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Gospi έγραψε: Ρε καλε μου ανθρωπε γιατι δεν αντιλαμβανεσαι το βασικο?
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ακομη κι αν απαλλαγεις απο Μουργκ Τειλορ και Ζαμπα.
Οι μονες προσθηκες που μπορουν να γινουν ειναι αν συνδυαστουν με αποχωρησεις.
Εκτος αν θεωρεις πως θα στειλουμε τελικα καποια απο τα πιτσιρικια δανεικους ή στον ΠΑΟΚ β.
Εσυ μπορεις να διατηρεις αισιοδοξια για προσθηκες,αλλα εγω προσπαθω να ειμαι ρεαλιστης.
Οπως λεει και ο Τζοσουα, αν παρουμε πισω την ανανεωση Μπισε τοτε θα μπορουσαμε να φερουμε ενα δεκαρι.

Μην αλλάζεις αυτά που έλεγες πριν και πάνω στα οποία σου έκανα κουβέντα!

Μίλησα για τη ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ οτι "ψάχνονται να διώξουν Κουρτιτς ή Αουγκούστο" κλπ κλπ κλπ κλπ. Μίλησα για τα εκατοντάδες ποστ που τα βλέπουν ΟΛΑ αρνητικά.

Κανείς δεν είπε οτι δεν πρέπει να φύγουν αυτοί ή οτι δεν υπάρχουν ανισορροπίες κλπ.

Επιπλέον, αν δεν απατώμαι δεν υπάρχει "κόφτης" στον αριθμό παικτών του ρότερ. Συνεπώς η απολυτότητα με την οποία μιλάς, δεν με βρίσκει σύμφωνο. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Μη μου πεις οτι σε όλα τα ποστ που έκανες τόσες μέρες, αναφερόσουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε αυτό; Επειδή λοιπόν δεν συνέβη, μη πετάς τη μπάλα στην κερκίδα.

Μολις πριν λίγες σελίδες ονόμαζες "Αλλαγή οικονομικής πολιτικής" το γεγονός οτι μια δίνουμε εκατομμύρια σε αποτυχημένους και την άλλη λίγα στους καλούς. Αυτό είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ, δεν είναι ΑΛΛΑΓΗ οικονομικής πολιτικής. Έχει τεράστια διαφορά και χρησιμοποιείται απλά για μίζερη ανάλυση των πραγματων. Και προσωπικά, άμα είναι να δίνουμε εκατομμύρια σε άχρηστους ή βαριεστημένους ή αδιάφορους, προτιμώ 1000% τη σημερινή πολιτική.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Σιγα ρε συ μη ζητησω και την αδεια σου για το τι θα γραψω.
Την αποψη μου λεω και τις τελευταιες 3 μεταγραφικες στο τελος εγω επιβεβαιωνομαι οχι εσυ.
Δεν σου αρεσει, πας παρακάτω.
Κουλαρε και ηρεμησε.
Αυτα

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”