Gospi έγραψε:rainmaker έγραψε:Gospi έγραψε:Παντως αν οντως χρειαζομαστε χωρο στο ροστερ και στο μπατζετ, ας βρουν τροπο να ξεφορτωθουν τα λαθη που μας φορτωσαν οι "ειδημονες" του παρελθοντος, και οχι να ψαχνονται να απαλλαγουν απο Αουγκουστο και Κουρτιτς.
Δεν μπορεις να εχεις στο ροστερ τον Μουργκ τον Ζαμπα και τον Τειλορ με συνολικο συμβολαιο 1.5 μυρια και να σκεφτεσαι να δωσεις Κουρτιτς ή Αουγκουστο για να εξοικονομησεις χρηματα.
AYTO
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ
Αυτό είναι το είδος των ποστ που συγκεκριμένα μέλη κάνετε και αντιδράμε και μετά παριστάνετε το θύμα ενός κυνηγιού μαγισσών που δεν αφήνει "Τις ελεύθερες απόψεις, που παρεκκλίνουν απ τη νόρμα, να εκφραστούν".
Έγραψες ένα, δυο, πεντακόσια ποστ με αρνητική ψυχολογία. Και πατάς πάνω σε δικές σου εμπνεύσεις, τις θεωρείς δεδομένες και εμβαθύνεις μετά σε ακόμα πιο αρνητικές αναλύσεις και προβλέψεις.
Σου είπε κανείς από τον ΠΑΟΚ οτι
ΘΕΛΟΥΝ να διώξουν τον Αουγκούστο ή/και τον Κούρτις;
Και επιπλέον σου είπε κανείς από τον ΠΑΟΚ οτι αυτό
ΘΕΛΟΥΝ να το κάνουν αποκλειστικά για οικονομικούς λόγους;
Αυτομάτως θεωρείς δεδομένο οτι ο ΠΑΟΚ οτιδήποτε διαρρέει είναι ψέμματα για να μας τυφλώσει.
Ποιος είναι πιθανότερο να θέλει να διαταράξει το υπάρχον ρόστερ; Ο ΠΑΟΚ γιατί αποφάσισε ξαφνικά οτι δεν του αρέσουν τα συμβόλαια, ή ο χ παίκτης που θέλει να βρει καλύτερα λεφτά αδιαφορώντας για την ομάδα;;
Εσυ κατσε να περιμενεις τον Ναρει ενα μηνα και ταυτοχρονα να ακους για πιθανη αποχωρηση Κουρτιτς ή Αουγκουστο.
Κατσε να τρως στη μαπα τον Τσολακ επειδη δεν τολμας να δωσεις τα λεφτα π χρειαζεται για να φερεις ενα πραγματικα καλο φορ.
Αυτα που γραφω εγω ειναι της φαντασιας μου και μαλιστα ειναι και μιζερα και αρνητικα. Ενω η πραγματικότητα ειναι αισιοδοξη και διαφορετικη
Ευτυχως ερχεται ο Μπισεσβαρ σε λιγο και ειμαστε καλυμμένοι και στα εξτρεμ.
Δεν ειναι οικονομικο το θεμα λοιπον που ο μονος στοχος ειναι εδω και ενα μηνα ο Ναρει, ουτε ο λογος που ο πληρως ανεπιθυμητος Τσολακ ειναι ακομη εδώ ενω σ δινουν 2 μυρια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το να κάνεις 70 ποστ την ώρα ανακυκλώνοντας τα ίδια και τα ίδια είναι το μίζερο. Το είπες μια δυο εκατό, αρκεί. Έγινε κατανοητή η άποψή σου.
Το να επικαλείσαι επιχειρήματα ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, απλώς επειδή είναι η δική σου οπτική, είναι η δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων.
Δεν σου είπε κανείς να μην έχεις αυτή την άποψη. Μην προσπαθείς όμως να την επιβάλλεις δια της ατέρμονης επαναλήψεως.
Τα προβλήματα του ρόστερ τα ξέρουμε όλοι.
Τη σημερινή ημερομηνία επίσης. ΔΕΝ είναι λοιπόν παράλογο να διατηρούμε την ελπίδα πως μέσα στον ΑΡΚΕΤΟ χρόνο που απομένει, θα δούμε ακόμα αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.
Όπως έγραψα και εγώ πριν μέρες αλλά και άλλοι φίλοι σήμερα και χθες, το μεταγραφικό παζάρι ουσιαστικά τώρα αρχίζει. Το να έχεις απολύτος έτοιμο και κλεισμένο ρόστερ στις 31/5 οχι μόνο δεν είναι εφικτό, αλλά είναι και ΚΑΚΟ. Γιατί σε οποιαδήποτε καραμπόλα, διαταράσσονται τα πάντα.
Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο Αουγκούστο όσο και ο Κούρτιτς δεν δέχθηκαν πιέσεις από τον ΠΑΟΚ για να φύγουν ή για να μειώσουν. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ συνέβη. Συνεπώς σταμάτα να κατηγορείς τον ΠΑΟΚ που κοιτάει να διαχειριστεί τα πράγματα όπως νομίζει αυτός συμφέρον και σωστό για την ομάδα.
Και εγώ θέλω ΚΑΙ φορ ΚΑΙ ΔΥΟ εξτρέμ ΚΑΙ σοβαρό στόπερ ΚΑΙ την απόλυτη ισορροπία στα χαφ. Και αν δεν επιτευχθούν τουλάχιστον τα 3/4 από αυτά, και εγώ απογοητευμένος θα είμαι ΣΤΙΣ 15/9. Οχι σήμερα όμως, γιατί σήμερα έχουμε 5/7 και η ομάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ.
Λίγη καλή προαίρεση και θετική ενέργεια ζητάμε, οχι για εμάς αλλά για τον ΠΑΟΚ.
Κοντεύει να γίνει άσχημο να υποστηρίζουμε τον ΠΑΟΚ γιατί ένα τεράστιο κομμάτι του κόσμου βλέπει μονίμως ιντριγκες, παραμύθια, ελλείψεις και απογοήτευση. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ
Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ