ε, να γι αυτο κρατησε μπισε μαζι με καντουρι ο λουτσε χαχαχαχαEttien26 έγραψε:Εγω δεν συμπεραίνω από ένα παιχνίδι. Ούτε και μάντης είμαι.maceio έγραψε:αρα κι εσυ πως συμπεραινεις οτι υπαρχει προβλημα ποιοτητας ? υποθετικα το λες ?
Μιλάω με βάση την λογική.
Εγώ βλέπω ότι υπάρχει ρίσκο στα αριστερά.
Ουσιαστικά κανείς δεν είναι εξτρέμ αλλά μεσοεπιθετικοί. Ο μόνος καθαρόαιμος εξτρέμ είναι ο Ζαμπά. Οι άλλοι είναι παραλλαγές.
Γι' αυτό και θέλω μια σταθερά στ' αριστερά που θα σε ανεβάζει επίπεδο.
Ο καθείς έχει την άποψή του. Αλλά πρέπει να βλέπουμε αντικειμενικά τα πράγματα.
Γι' άλλους π.χ. δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε στα φορ (αφου είμαστε καλυμμένοι), ούτε στα σεντερ μπακ (μια από τα ίδια). Για να μην σου πω και για δεξιά.
Δεν πάει έτσι. Ελπίζω ότι μέχρι το τέλος των μεταγραφών να έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις.
ο Ρικαρντο δεν ειναι καθολου αγνωστος , ηταν mvp στο πρωταθλημα των u21 ...εμενα μου αρεσε παρα πολυ , εστω απο τα βιντεακια και το ενα ματς που ειδαμε , φαινεται οτι ξερει μπαλα ( οπως και ο κουαλιατα , αλλα επειδη ερχεται απο αλλη ηπειρο , οντως μπορει να χρειαστει περιοδο προσαρμογης ) ....παντως για ενα πραγμα μπορουμε να ειμαστε σιγουροι , μιτριτσα δεν ειναι ...
λογικα παντως ενα ονομα θα το χτυπησουμε , οχι οτι κι αυτο δεν εχει ρισκο ...( σε ποια θεση δεν ειμαι σιγουρος)