Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
maceio

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από maceio »

Ettien26 έγραψε:
maceio έγραψε:αρα κι εσυ πως συμπεραινεις οτι υπαρχει προβλημα ποιοτητας ? υποθετικα το λες ?
Εγω δεν συμπεραίνω από ένα παιχνίδι. Ούτε και μάντης είμαι.
Μιλάω με βάση την λογική.
Εγώ βλέπω ότι υπάρχει ρίσκο στα αριστερά.

Ουσιαστικά κανείς δεν είναι εξτρέμ αλλά μεσοεπιθετικοί. Ο μόνος καθαρόαιμος εξτρέμ είναι ο Ζαμπά. Οι άλλοι είναι παραλλαγές.
Γι' αυτό και θέλω μια σταθερά στ' αριστερά που θα σε ανεβάζει επίπεδο.

Ο καθείς έχει την άποψή του. Αλλά πρέπει να βλέπουμε αντικειμενικά τα πράγματα.
Γι' άλλους π.χ. δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε στα φορ (αφου είμαστε καλυμμένοι), ούτε στα σεντερ μπακ (μια από τα ίδια). Για να μην σου πω και για δεξιά.
Δεν πάει έτσι. Ελπίζω ότι μέχρι το τέλος των μεταγραφών να έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις.
ε, να γι αυτο κρατησε μπισε μαζι με καντουρι ο λουτσε χαχαχαχα
ο Ρικαρντο δεν ειναι καθολου αγνωστος , ηταν mvp στο πρωταθλημα των u21 ...εμενα μου αρεσε παρα πολυ , εστω απο τα βιντεακια και το ενα ματς που ειδαμε , φαινεται οτι ξερει μπαλα ( οπως και ο κουαλιατα , αλλα επειδη ερχεται απο αλλη ηπειρο , οντως μπορει να χρειαστει περιοδο προσαρμογης ) ....παντως για ενα πραγμα μπορουμε να ειμαστε σιγουροι , μιτριτσα δεν ειναι ...
λογικα παντως ενα ονομα θα το χτυπησουμε , οχι οτι κι αυτο δεν εχει ρισκο ...( σε ποια θεση δεν ειμαι σιγουρος)
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

περιεργα πραγματα λεγανε σημερα στο ΠΑΟΚ24 (ουσιαστικα για μη αλλες προσθηκες) δηλαδη τοσο κρισιμο ειναι το ματς που αναφερουν ολοι με την λεφσκι(που ειναι οντως)? αν περασεις στον επομενο γυρο παλι θα ειναι κρισιμο και θα τρεναρεις μεταγραφες ,και αν πας πλει οφ παλι, και θα μπεις ομιλους και δεν θα προαβαινεις να φερεις παιχτες οπως περσι? περιεργα πραγματα

οι αποστασεις μεταξυ των ομαδων το καλοκαιρι κλεινουν και ειδικα οταν εχεις πολλες αλλαγες αλλα να υποτιμας τοσο το 60 και κατι τα εκατο της ομαδας που επαιξε στα ισα ομαδα στα προημιτελικα ευρωπαικης διοργανωσης πριν λιγους μηνες και φοβασαι αποκλεισμο απο μια ομαδα χαμηλοτερου επιπεδου(κανονικη μεν) νομιζω ειναι λαθος και υποτιμητικο

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτό για τον Πέλκα πιστεύω να μην ισχύει. Ξεκάθαρα πισωγύρισμα θα είναι. Πρόκειται για έναν παίκτη μέτριο έως καλούτσικο, που δεν έχει τρίπλα, ούτε πάσα, ούτε σέντρα, και πολύ μέτριο σουτ. ΟΚ τρέχει πρεσσάρει αλλά μέχρις εκεί. Θα πάρει χρόνο από φερέλπιδες παίκτες που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα και θα τους το στερήσει.
Υπενθυμίζω ότι ο ίδιος ήθελε να φύγει από τον ΠΑΟΚ και να πάει στην Τουρκία.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αυτά τα δεν κάνουμε μεταγραφές μεχρι τα ματς με την Χ ομάδα, τα ακούμε κάθε χρόνο

Και αν μας φαινόταν αστείες αρδιες, τελικά βγαίναν αληθινές

Το θέμα είναι ότι πιστεύω με Μποτο φύγαμε από αυτό το αστείο τρυπακι και υπάρχει σοβαρό πλάνο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Πέμ 30 Ιουν 2022, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αν ισχύουν αυτά που λέγανε στο 24 ζούμε την μέρα της μαρμότας
Θέλω απλά να πιστεύω ότι λένε μαλακίες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ουσιαστικα στο PAOK24 λενε αυτο που λεω και εγω.Οτι το προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι πως δεν δινονται λεφτα για συμβολαιο ικανου επιθετικου και με 400.000 δεν βρισκεις ευκολα καλυτερο του Τσολακ.Τωρα γιατι δεν δινονται ενω μπορεις να παρεις και 2.2 απο τη πωληση και πως θα δοθουν αργοτερα ενω πιθανοτατα δεν θα υπαρχει προταση για τον Τσολακ δεν το καταλαβαινω.Αν παντως δεν υπαρξει προσθηκη ποιοτικου επιθετικου,στοπερ και εγω λεω κα ενος εξτρα μεσοεπιθετικου,θα χαρουμε μια ενδιαφερουσα ομαδα αλλα μεχρι εκει...Αυτα τα αυτογκολ του ΠΑΟΚ καθε χρονο ποτε δεν θα τα καταλαβω.Ο ΠΑΟΚ μεχρι τωρα στις μεταγραφες οσο και εντυπωσιακο φαινεται να εχει κανει ηδη 7,ουσιαστικα εχει κανει τα ευκολα.Τα δυσκολα και σημαντικα ειναι μπροστα μας...
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Σχετικά με τον Φ. Σοάρες που ήρθε τον Ιανουάριο ως η ακριβότερη μεταγραφή εποχής Μπότο και σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιδίου θα μπει στις καρδιές μας, έχω μια απορία:
Σε ποια θέση μπορεί να αποδώσει καλύτερα, στο έξι, το οχτώ ή το δέκα?
Προσωπικά μόνο ένα ματς θυμάμαι που να είχε ποιότητα και διάρκεια στο παιχνίδι του, αυτό με τον συμπολίτη, όταν έπαιξε δίπλα στον Τσιγγάρα και δυο τους πήραν το κέντρο μόνοι τους.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

8αρι μποξ το μποξ. Το θέμα είναι πως έχουμε Κούρτιτς,Σβαμπ και αναγκαστικά παίκτες σαν τον Αουγκούστο,τον Καντουρί και τον τον Φ.Σοάρες παίζουν σαν δεκάρια ή εξτρέμ.
StK

Δημοσίευση από StK »

joshua έγραψε:Ουσιαστικα στο PAOK24 λενε αυτο που λεω και εγω.Οτι το προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι πως δεν δινονται λεφτα για συμβολαιο ικανου επιθετικου και με 400.000 δεν βρισκεις ευκολα καλυτερο του Τσολακ.Τωρα γιατι δεν δινονται ενω μπορεις να παρεις και 2.2 απο τη πωληση και πως θα δοθουν αργοτερα ενω πιθανοτατα δεν θα υπαρχει προταση για τον Τσολακ δεν το καταλαβαινω.Αν παντως δεν υπαρξει προσθηκη ποιοτικου επιθετικου,στοπερ και εγω λεω κα ενος εξτρα μεσοεπιθετικου,θα χαρουμε μια ενδιαφερουσα ομαδα αλλα μεχρι εκει...Αυτα τα αυτογκολ του ΠΑΟΚ καθε χρονο ποτε δεν θα τα καταλαβω.Ο ΠΑΟΚ μεχρι τωρα στις μεταγραφες οσο και εντυπωσιακο φαινεται να εχει κανει ηδη 7,ουσιαστικα εχει κανει τα ευκολα.Τα δυσκολα και σημαντικα ειναι μπροστα μας...
Νομίζω η απάντηση είναι απλή. Σε κάθε θέση, σε ένα ορθολογικά δομημένο ρόστερ, θα έχεις ένα ψιλό συμβόλαιο και ένα κάτω του μέσου όρου. Αυτό γίνεται σχεδόν σε όλες τις θέσης τις ομάδας μέχρι τώρα. Στην επίθεση το ψιλό συμβόλαιο είναι ο Ολιβέιρα. Ότι πάρεις στη συγκεκριμένη θέση για να τον συμπληρώσει θα είναι κάτω από 500Κ το χρόνο. Γι αυτό και πολλές φορές ένας ελπιδοφόρος νεαρός σε ηλικία είναι η λύση.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

maceio έγραψε: ε, να γι αυτο κρατησε μπισε μαζι με καντουρι ο λουτσε χαχαχαχα
ο Ρικαρντο δεν ειναι καθολου αγνωστος , ηταν mvp στο πρωταθλημα των u21 ...εμενα μου αρεσε παρα πολυ , εστω απο τα βιντεακια και το ενα ματς που ειδαμε , φαινεται οτι ξερει μπαλα ( οπως και ο κουαλιατα , αλλα επειδη ερχεται απο αλλη ηπειρο , οντως μπορει να χρειαστει περιοδο προσαρμογης ) ....παντως για ενα πραγμα μπορουμε να ειμαστε σιγουροι , μιτριτσα δεν ειναι ...
λογικα παντως ενα ονομα θα το χτυπησουμε , οχι οτι κι αυτο δεν εχει ρισκο ...( σε ποια θεση δεν ειμαι σιγουρος)
Συμφωνώ ότι όλα ενέχουν ένα ρίσκο και συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανένας. Η επιτυχία μιας μεταγραφής εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Πάρε για παράδειγμα τον Τσόλακ που σε Κροατία και Σουηδία έκανε παπάδες και εδώ δεν μπορεί να ακουμπήσει την μπάλα.

Απλά λέω το αυτονόητο, δηλαδή ότι ένα όνομα με κάποιο καλό βιογραφικό (σε καλή ηλικία εννοείται) έχει περισσότερες πιθανότητες να σου βγει παρά ένας παίκτης - στοίχημα. Και αν συμβεί το αντίθετο θα πρόκειται για την εξαίρεση και όχι για τον κανόνα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

joshua έγραψε:Ουσιαστικα στο PAOK24 λενε αυτο που λεω και εγω.Οτι το προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι πως δεν δινονται λεφτα για συμβολαιο ικανου επιθετικου και με 400.000 δεν βρισκεις ευκολα καλυτερο του Τσολακ.Τωρα γιατι δεν δινονται ενω μπορεις να παρεις και 2.2 απο τη πωληση και πως θα δοθουν αργοτερα ενω πιθανοτατα δεν θα υπαρχει προταση για τον Τσολακ δεν το καταλαβαινω.Αν παντως δεν υπαρξει προσθηκη ποιοτικου επιθετικου,στοπερ και εγω λεω κα ενος εξτρα μεσοεπιθετικου,θα χαρουμε μια ενδιαφερουσα ομαδα αλλα μεχρι εκει...Αυτα τα αυτογκολ του ΠΑΟΚ καθε χρονο ποτε δεν θα τα καταλαβω.Ο ΠΑΟΚ μεχρι τωρα στις μεταγραφες οσο και εντυπωσιακο φαινεται να εχει κανει ηδη 7,ουσιαστικα εχει κανει τα ευκολα.Τα δυσκολα και σημαντικα ειναι μπροστα μας...
Γιατι ρε παιδια μειωνεται τοσο πολυ την δουλεια καποιου;
Τι θα πει με 7 μεταγραφες εκανε τα ευκολα;
Ποσο ευκολο ηταν πιστευεις;
Περυσι να θυμησω τετοιο καιρο δεν ειχες ΚΑΜΙΑ μεταγραφη και 01/07 ανακοινωσες Τευλορ.
Απο το περσινο στο φετεινο υπαρχει παρα πολυ δουλεια κοπος και χρονος...εμεις βλεπουμε το αποτελεσμα.
Δεν ηρθε κανεις ουρανοκατεβατος.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Εκεί ήθελα να καταλήξω, ότι έχουμε πέντε οχτάρια (μαζί με τον Καντουρί) κι ένα μόνο εξάρι. Πέντε οχτάρια που όμως δεν μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους λόγω χαρακτηριστικών, παρότι το θέλει ο Λουτσέσκου. Ίσως μόνο το δίδυμο Αουγκούστο - Φ. Σοάρες, ίσως...
Γι'αυτό πιστεύω ότι ένα από τα καλά μας συμβόλαια θα πρέπει να δωθεί για ένα εξάρι με τις αθλητικές κι αμυντικές ικανότητες του Τσιγγάρα αλλά με καλύτερη τεχνική και ικανότητα στο να προωθήσει τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

nunies4 έγραψε:Αν ισχύουν αυτά που λέγανε στο 24 ζούμε την μέρα της μαρμότας
Θέλω απλά να πιστεύω ότι λένε μαλακίες

Αυτοί, είναι φανερό, ότι έχουν πόνο και βγάζουν μια ξυνιλα.
Στα βιντεάκια τους δε εκείνος ο Κόλκας είναι για φτύσιμο, μόνο τ @@ του δεν ξύνει ενώ μιλά.
Μέγιστο κουτσαβάκι.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

...γεμίσαμε χαρτορίχτρες :mrgreen:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Για γέλια !! Ενώ βγάλανε πρωτοσέλιδα με ότι η αεχ έκλεισε βιταο κτλ .. η ιντερνασιοναλ τον ανακοίνωσε !!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”