κατα καιρους διαβαζω αυτο το τοπικ και σε καθε ποστ (σχεδον) θελω να απαντησω ειτε θετικα ειτε αρνητικα...
καποια προσωπικα σχολια θελω να γραψω για την προσληψη γκαγκατση:
- το να συζηταμε αν ειναι επικαιρο ή ανεπικαιρο το θεωρω χασιμο χρονου αδερφια αφου μετα την προσληψη του, τον ''φορτωθηκαμε'' στην καμπουρα μας...το 'αδικημα' ειναι συνεχες και εξαλλου μετα απο τοσο καιρο ισως εχει ωριμασει καπως αυτη η ιδεα στο μυαλο μας κανοντας το διαλογο πιο ουσιαστικο.
- το να διαφωνει καποιος με την κινηση αυτη δεν σημαινει πολεμος ή μη στηριξη στον ζαγορακη...ο ζαγορακης ετσι θελησε ετσι επραξε και ισως ειναι η μοναδικη του κινηση στα 2 χρονια που μας ''ταρακουνησε'' λιγο...παντως μιλαμε για συντριπτικο ποσοστο επιτυχιας και αποδοχης για ολες τις κινησεις ενος δικου μας παιδιου, νεοφερμενου στα διοικητικα και αυτο απο μονο του ειναι τεραστια επιτυχια (ανεξαρτητα απο το αγωνιστικο μερος)
- χιλια καλα να κανει ο γκαγκατσης το παρελθον του δεν το ξεχναω προσωπικα. Τοσα χρονια εδω κατω τον εβριζα απο φετος απλα θα ειμαι αδιαφορος.Δεν σκοπευω να ωραιοποιησω καταστασεις και ουτε φυσικα να ψαξω να βρω ελαφρυντικα για τα παλια του κατορθωματα. Εξαλλου πιστευω οτι και ο ιδιος γνωριζει οτι εχει πολυ αυστηρους κριτες και ειναι αρκετα εξυπνος ανθρωπος (ειπα και μια καλη κουβεντα...).
- η σκεψη διαδοχης ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας.
- τελος, διαβαζω αποψεις αδερφων μας στηριζομενες σε κηρυγματα, ΠΑΟΚτσηδιλικια κτλ. Ειμαστε ολοι μας διαφορετικοι χαρακτηρες αγαπαμε κατι κοινο αλλα το πως θεωρουμε το καλο του απλα διαφερει...δεν χρειαζεται να ξεφευγουμε οταν ειδικα στην περιοδο αυτη πρεπει να χαλαρωσουμε...ερχεται γεματη σεζον και για εμας, οχι μονο για τους παιχτες!
